.. Måste få skriva av mig lite.

Jag hatar det här, orkar verkligen inte längre. Varit sjuk i en vecka nu och är fortfarande inte bättre. Var till en specialist igår och jag var jätte uppsvullen och jag behövde antibiotika. Känns bra att gått runt och haft ont och inte fått någon Medecin, hade kunnat varit bra nu.
Men inte läkarens fel, tar tid att få provsvaraen men det är jobbigt iaf. Och idag har jag haft hög feber trots jag har haft iprem i kroppen känns inte som jag blir något bättre alls. Helt slut i kroppen.

Och den här helgen har jag sätt fram i mot jätte länge o nu kan jag inte få ha kul. Det blir alltid såhär när det är något speciellt. Vill verkligen inte missa morgondagen. Kommer bli så kul:( tänkte dricka ändå men kan inte de nu när jag börjat med Medecinen. Vist jag borde tänka på min hälsa och känna att den går före allt annat. Och Ja vist men kan ni tänka er såhär blir de varje gång. J
ag blir jämt sjuk, och oftas när jag blir sjuk så blir jag helt matt i kroppen och klara inte av att göra något. Så känns så pain att jag kanske måste sitta hemma en helg till när alla mina vänner har kul :(

 Förlåt för mitt klagande och depp inlägg. Vill inte att ni ska tycka synd om mig eller så. Men jag behövde bara få skriva av mig lite grann.

Hoppas ni mår bra :)

Puss på er <3


Se till att skriva något innan ni lämnar min blogg :) <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0