BOUNCE - grymt jävla bra :D

Hejsan hoppsan : )
I fredags åkte jag hem till Ronja efter skolan med Rebecka, där var även Marika. Väntade bara på lea. Satt på balkongen ett tag och rökte vattenpipa, var tvungen att gå in efter ett tag blåste så mkt.
Beställde pizza, nom nom. Sen blev det massa godis,chips och kakor. Kände mig riktigt tjock den dagen, men får unna sig själv ibland. Hade trevligt/mysigt iaf :)
lördags gick jag ner på stan och kollade på marknaden, kan inte påstå att det fanns speciellt mycket. Blir bara sämre och sämre för varje år. Runt 2 drog jag till bålsta för att ta pendeln ? till sthlm med Elin.
Gick och käkade å träffade Linnea och hanna. Sen åkte vi till Globen för att se Bounce.
Stod i kö ungefär i över 1 timme. Var skit kallt, stod och skakade där ute.
Men tillslut fick vi komma in iaf, sprang ner för att få bra platser, hamnade längst fram.
Säger bara såhär det var de bästa jag någonsin har sätt, fick gåshud i hela kroppen. Det var grymt jävla bra, vilka dansare. Om ni inte var där, ni missade verkligen någonting. Hade jag haft pengar och mer tid hade jag lätt gått och sätt dem igen, synd att dem ska lägga av. Hade tänkt att jag skulle anmäla mig i sommar för att dansa med dem, men är utomlands då:/ Så får nöja mig med att jag sätt dem :)
Tänkte slänga in en video också på en av danserna.
Just nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting, tänkte att jag skulle åkt in till stan för att shoppa men var ingen ide. Skulle fått åka fram och tillbaka bara. Ska på möte halv 4, så kan lika gärna sitta här och vänta ;P
Lindaeriksson

Orkar inte skriva så mycket idag:P

Orkar inte skriva något spciellt idag, men tänkte lägga upp bilder på mina nya klänningar som jag köpte idag ^^

Syns dåligt men det är en svart spetsklänning..
Ny spetsklänningVit klänning,love love

 

Nu vet jag iaf..

Lindaeriksson


Many choices in life

Hejsan hoppsan..

Idag hade ja matte prov, och det gick faktiskt bra. Fick godkänt. Glad för det hade nämligen inte pluggat eller gjort klart kapitlet så de var bra:)
Sen var de möte, och satt upp en plan för hur ja ska göra med skolan och pluggandet. Får hoppas att de blir bättre än vad de är nu..

Sen gick jag på stan och självklart hittade jag två klänningar på gina som jag ska köpa i morgon. Love love :)

Ikväll har jag mest pluggat samhälll i över 1 timme, men känns som inget har gått in. Har prov på onsdag, så blir plugga massor i morgon..


Jag har länge funderat på vad jag vill göra efter gymnasiet. Vet att det är ett år kvar men bra att kolla och tänka. Just nu vet jag inte om jag valde rätt linje, är foto verkligen något jag vill jobba med? Eller är det något jag vill ha som min hobby? Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill bli eller så.
Jag har alltid velat jobbat inom resturang och bartender. Eller söka till dansskola men tyvär så har man ett pajat knä som inte skulle palla av det, tyvär.
Så Min tanke var att söka till universitet i Uppsala. Men det har hänt så mycket den senaste tiden. Just nu känns det som jag antagligen ska söka till andra univeritet fast i typ Stockholm eller göteborg, Komma bort, träffa nytt folk och se andra städer. Eller så vill jag bara jobba ett år, eller kanske ta en bartender utbildning.
Det jag främst vill göra om jag inte söker till sthlm eller gbg är att flytta till uppsala, något jag verkligen vill.
 Men då var pengarna ett problem, hade jag pengar nu hade jag flyttat. Skaffa ett eget, komma bort ifrån Enköping. Ha nära till alla vännerna, bara leva och må bra.. Så vinna 1 miljon eller något skulle inte sitta i vägen ;P




Just nu vill jag bara vara singel och leva mitt liv. Men vissa stunder saknar jag verkligen det dära.
Kärleken mellan 2 personer, tryggheten och närheten. Att känna att man har någon där som ställer upp, ger en massa kärlek och allt det dära. De finns både nackdelar och postetiva saker med att ha en pojk/flickvän.
Vill ha en mogen kille, som vet vad han vill, som vet vad äkta kärlek är. Och inte säger saker sen dumpar en några veckor efter. Någon som vet vad det handlar om att vara 2.. Nånstans ska väl en sån kille finnas, ska bara hitta den. Eller just nu bara låta det vara leva livet, inget seriöst men hitta man den personen och blir man kär så blir man. Och då är det väl något underbart.

Så länge jag har alla mina vänner och min familj så är jag lycklig :)



Lindaeriksson



Du har inte hört av dig, har försökt. Jag värkar duga när det passar dig. Tänker inte vänta på att du ska skriva. Ibland får jag den tanken att du leker med mig. Släppa taget är inte alltid det lättaste men tänker inte vara en du bollar med..





Massa dans..

Hejhej :)


Kom hem ifrån dansen för ett tag sen, tänkte hoppa in i duschen snart.
Det gick väl ganska bra idag, det mesta satt det är bara några steg som ska bli bra. Kommer väl få massa blåmärken i morgon bara:P
 Sen är det bara att öva på ansiktet och göra så att stegen sitter perfekt.

Fick också reda på att vi ska uppträda på Sergelstorg den 10-11 augusti, fett kul :D
Då lär ni komma och komma ;D

Och om nån vecka den 2 maj ska jag uppträda på maxim teatern i sthlm, var inte med förra året med tanke på att jag hoppade på kryckor, så i år är det min tur.. Ska bli kul, ser fram i mot det små nervös men de ska man vara.





dans

Lindaeriksson


...



Nothing to say .. Just that they feel within me :/


Nova 4 år :)

Grattis faster´s älskling på din 4 årsdag:D <3
Nova

Dikt av mig

Tänkte slänga in en dikt/text ja skrivit

I read a letter, the tears just flowed. I wish I never read that
I read a letter, the tears just flowed. I wish I never let you go
I read a letter, the tears just flowed. I wish you will come back
I tried to stop the tears, but that did not go, everything just flowed.
I wish that I never read the first letter.
 

" Min engelska kanske inte är den bästa"


Nya skor :D

Hejsan hoppsan :)

Idag var jag i skolan som ja inte varit på väldigt länge. Gick väl bra, tråkigt bara :P Skooooool trött..
Fixade ett möte så jag kan få hjälp att plugga ifatt osv..
Slutade halv 5 men fick gå typ 4, åkte ner på stan. Skulle köpa ett par skor men det blev 2 par skor istället, kunde inte hålla mig skulle ju få ena för halva priset:D (Så slutet av mars och nu i april har jag handlat ungefär 5 skor, tänkte slänga in bilder sen^^ ) Sen efter det träffade jag Ida och Linn och tog en fika på storken. Vid 6 tog jag bussen hem och nu sitter jag och kollar på The Vampire Diaries. In love Mina nya skor



Lindaeriksson


Äntligen sool, lite vårkänslor ploppar fram ;)

Hejhej :)

Idag har det varit massa soooool så himla skönt, börjar ploppa fram vårkänslor nu.

Igår så opererade jag mig. Det var planerat att dem skulle bränna men märkte att jag hade hål i tungan så dem fick lov att skära istället. Det är så att jag hade någon förändrig i tandköttet så man såg knappt inte sidan av tanden. Men det gick bara bra, lite obehagligt bara. Och gör lite ont nu i efterhand, men det ska nog bli bättre hoppas jag :)

Idag så följde jag med mamma till sjukan. Sen efter det gick vi upp mot stan, käkade och kollade på present till Noelia. Sen kom Joakim ner på stan ett tag:) Träffade Linn och Ida ett tag, miss you girls..

Mamma drog till Thomas på sjukan och jag träffade Rebecka och några st, köpte glass och satte oss vid ån och myste. Drog vidare till Darkwell och skulle byta kula, blev en rosa. Rosa is the shiit;) hehe
Sen gick vi och kollade i affärer blev kär i ett par skor som ja ska köpa i morgon, skit snygga. Kommer antagligen få ont i fötterna men skit samma jag ska ha dem:D
Blev jordgubbar också, nom nom..
Sommar
Mötte mamma vid 6, skulle ta tio över bussen men den missade vi såklart. Så blev en halv timme senare, åkte hem drack lite varm oboy och pluggade lite.

Men det var en riktigt mysig dag iaf med massa soool :D

Nu ska jag nog sova ska upp halv 6 i morgon :|

Lindaeriksson


Nervös..

Hejhej !

Idag har jag inte gjort så mycket åkte hem ifrån uppsala i morse sen var ner på stan med mamma ett tag. Åkte hem och lagade lite mat, viste inte rikigt vad det skulle bli eller hur gott. Vi testade lite olika, köpte nudlar,kött,wook grönsaker och någon krydda och blanda ihop något. Men de blev faktiskt gott, men inget man ska äta för ofta.

Sen mot kvällen träffade jag Sara Eriksson och Christoffer skulle ta en fika och prata lite. Kul att träffa dig gumman, har saknat dig. Satt där ett tag sen skulle dem helt plöstligt stänga så dem gick hem och jag gick ner mot stan för att hälsa på Jocke och Daniel så stod där ett tag och snacka sen drog jag hem och nu sitter jag här och gör ingenting sitter och lyssnar på lite musik bara.
 Lite nervös för i morgon ska operera mig. Inget farligt bara tandköttet har någon förändring där eller vad man säger. Nervös för att vara vaken och för att de finns en nerv där som är farlig om man kommer åt men dem kan väl sin sak antar jag. Så det visar sig om jag kommer hem utan känsel i tungan eller inte:P hehe nejdå det ska nog gå bra :)




Tänkte slänga in en dik jag har skrivit också ->

Stars appear, you disappear. I look up, when everythinh goes down. I stay, while you leave me behind.

Lindaeriksson


Tänker på dig Thomas <3

Tänker på dig Thomas, vet att operationen kommer att gå bra. Jag känner på mig det. Du är så pass stark !
Att veta att du skulle gått bort i december och nu är det april och du är kvar. Känns så bra inom mig, men det finns ändå där att veta att du kan gå bort när som helst. Så rädd att vakna upp en morgon och veta att du inte finns där. Att jag aldrig får krama dig igen, eller säga hur mycket jag älskar dig. Det skrämmer mig. Men det som skrämmer mig mest är mamma. Vist jag är din dotter det kommer göra så ont och aha jag vet inte det finns inga ord. Men när du lämnar mamma, så försvinner hennes man, bästa vän, och sitt livs kärlek. Försvinner du så är jag rädd att hon försvinner med dig, inte på riktigt men psykiskt.

Men nu ska jag inte tänka negativt. Jag vet ju att inget av det här kommer att hända. Vet att vi har en tuff tid framför oss, det kommer bli jobbigt. Det vet jag. Men jag vet också att du kommer stå kvar med oss :)
Bara att tänka posetivt ! <3

Fick nyss reda på att operationen var klar, dem sa att allt hade gått som planerna. Så vi får hoppas på det, så dem inte säger något när ni pratar med doktorn.
Men älskar dig Thomas och mamma <3


Mamma thomas


Massa plugg

Hejsan hoppsan:)

Det här lovet skulle jag egentligen ha pluggat massor på men tror ni att jag har pluggat något då ? Ehm nej ingenting. Har ungefär 6 olika foto uppfifter, en pjäs jag ska lära mig utantill, 4 läxor och 2 prov. Sen om 3 veckor ska jag ha nationella prov i matte och har 3 kapitel kvar ungefär(A)
Säger bara lycka till med allt det här. Skolan tar verkligen kål på en, + att vi inte har många veckor kvar.

Genom att vara sjuk i 1 vecka och missat såhär mkt typ, det är galet.

Kan inte någon bara göra alla läxor och prov åt mig eller att skolan säger att vi inte behöver göra nånting, att vi kan sluta redan nu. Gud så skönt;D


Tror nog att jag ska ta tag i kragen och plugga lite i morgon, vet bara inte vart jag ska börja bara. Märks att jag är skoltrött orkar typ ingenting som har med skolan att göra:P

plugg

Lindaeriksson


Always <3

Always by your side. Always be there and listen. Always you and me. And I will always love you Rebecca Roos <3

Roos Eriksson

When ?

For several nights I dreamed about you and everything. There have been so many thoughts, but that's because I take it for real, I have eyes. All this should come long ago.
It was you who supported me when I felt unwell and it is now I would need it. I feel nothing, but I care and it feels inside me that it hurts. After such a short time, I could not believe it, but any change.

 I do not love you, I'm not in love but I care I do. And I'm happy for you, but ...
Svartvitt



Myskväll med Rebecca och Elin

Hejsan hoppsan :)

Igår åkte jag och familjen till hella och skulle kolla runt lite. Handla en skit snygg väska också. Sen på kvällen kom Rebecca Roos och Elin Eriksson, käkade lite mat och tjockade oss framför 2 filmer. Det blev Isprinsessan och twilight. Sen efter ena filmen tog vi en kvälls promenad, var riktigt skönt faktiskt. Visade hur lilla Enköping såg ut ;)haha
Nej men det var en mysig kväll :)


Idag har jag inte gjort så mycket, tjejerna åkte hem för någon timme sen och nu sitter jag här och tråkar. Funderar på vad jag ska göra ikväll, något förslag ? ;)

Önskar det vore sommar bara så man kunde vara ute och leka..
Jag och Elin Rebecca och jag


Första inlägget av mig

Hejhej !

Tänkte slänga in första inlägget av mig. Den här bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt. Speciellt om min vardag, mina känslor, dikter och lite bilder jag har fotograferat :)

Om ni vill läsa lite om det jag skrivit förut och veta lite vem jag är och så kan ni gå in på www.Lindaeriiksson.devote.se. Men kom tillbaka hit sen och fortsätt läsa ;D
Jag i studio


Design

Fick den äran att göra en TILLFÄLLIG design på Lindas blogg, well.. det är som det är (totally fucked up) men jag ska föröska fixa det. Jag behöver en NY stilmall för denna duger inte längre. Nåja, back to work.
CIAO
/Rebecca

RSS 2.0