Damp på datorn...

Sitter här och typ dampar på min dator. Den vill inte som jag vill, vi är inga bästa vänner precis.. Den hänger sig hela tiden, tagit mig över 5 min att bara komma in på bloggen. Om ni ser en dator flyga ut genom fönstret så kan de vara min..


Ska snart gå lägga mig är sjukt trött, fattar inte varför jag suttit upp för. Ska upp halv 9 imorgon, kanske inte så tidigt men tillräckligt tidigt för mig. Becca och jag ska fixa lite med projektarbetet, sen ska jag fota lite. Blir produktfoto.. Hoppas det går bra..

Märkte idag att jag hade fått eksem i ansiktet och på hela armen, kan vara för jag var hos Marco i helgen, o han hade självklart massa djur. och jag är jätte allergisk mot alla pälsdjur tyvär. Hundarna var fett söta och dem verkade självklart tycka om mig också. Hatar att vara allergisk :( Älskar djur, fast inte hundar egentligen. Är jätte hundrädd, men dem dära hundarna såg jätte snälla ut så var lungt på den fronten i alla fall..

Nu ska jag sova god natt, PussPuss


Känns som jag kommer fixa det..

Första gången på länge så känns de faktiskt som jag kommer klara skolan.. Vist de kommer bli tufft och jobbigt.. Inte långt kvar nu, har ungefär 6 veckor kvar på mig att fixa de jag ligger efter i. Jag kom överens med vissa lärare att istället för att göra prov får jag skrivuppgifter att göra. Känns mycket bättre..
Så istället för 5 svåra prov ska jag bara gör ett prov och 5 skrivuppfiter.. Som är mycket lättare än proven, så tror nog att jag kommer klara det :) Klara jag inte provet så skulle jag få göra en uppgift om de med, så känns skönt..

Sen som ni kanske läst tidigare så har de varit problem för mig i skolan, för jag har legat 50 poäng efter.. Idag "löste" det sig, eller jag skulle få tenta av Desktop. Har egentligen ingen anning vad de är för kurs, men sägs vara lätt så hoppas jag klara den..


Så ni hoppas med mig att jag kommer klara skolan och få ta min student:)


Namnsdag !

Idag har jag tydligen namnsdag. Så grattis till alla som heter Maria :)


Dag 20. Den här månaden

Som sagt jag kör på nu, det är inte dag 20 har gått för många dagar. Så struntar i vilken dag de blir, bara jag får listan gjord ;)

Den här månaden så har det hänt massor av trevliga saker..

I  början av månaden hade våran klass fotoutställning på ett hotell i Uppsala.
 Fotoutställning 
Sen fyllde jag 19 år, som jag skrev om tidigare, först var de middag här hemma. Sen kom mer folk o då blev det massa singstar, dricka, skratt o prat :)
Födelsedagsfirande för mig :)
Min älskade vän Elin fyllde 19 år också, även sara men hon var inte hemma. Så blev födelsedagsmiddag för Elin sen blev det även party..

För första gången så gick jag på massage också, de var de skönaste jag har gjort. Helt underbart.. Något jag måste testa om igen.

Hade avskedsfest för Lea, eller ja "vi ses om 6 veckor"..Hade riktigt kul den kvällen, blev lekar,prat och massa dricka..

Min mamma fyllde även 45 år, så blev överraskningsmiddag för henne här hemma. Myspys..

I slutet av månaden så klippte jag mig och även färgade håret, blev jätte nöjd. Blev riktigt bra :)

Sen i fredags så blev det middag med familjen och en nära kompis till mig, riktigt trevligt. Sen lördag blev det krogen o mys.. Så kan säga att de var ett bra avslut på den här månanden..
  
Så den här månaden har varit riktigt bra, mycket festande dock. Men man lever bara en gång.. Och idag är det sista dagen på den här månaden, och idag fick vi pengar.. Yeeay :D
Den här månaden kommer jag minnas för den var speciell, både bra och dåligt..

Slänger upp lite bilder ifrån varje sak jag skrivit om ! Ni har nog sätt alla bilder en gång redan men tänkte att de kunde vara lite roligare med bilder..

       


Dag 19. Detta ångrar jag.

Finns saker här i livet jag ångrar som jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och göra det så mycket bättre eller helt enkelt inte gjort alls. Men egentligen så ska man inte ångra någonting här i livet, alla vi gör misstag och vi lär oss av dem. Man gör saker man ångrar men inget vi kan göra åt nu eller hur?! De är bara att acceptera att de jag gjorde eller de som hände är inget jag kan ta tillbaka. Man ska leva sitt liv och ta dag för dag, gör du ett misstag som du ångrar så fortsätt lev. Man kommer göra många misstag och saker som man kommer ångra, men du lär dig av dem !

 Jag tänker inte riktigt skriva vad jag ångrar, för det är en del. Men jag får helt enkelt fortsätta leva mitt liv och se till att göra de bättre nästa gång :)


God natt :)

GOD NATT FOLKET :) Ska försöka sova nu, ska vi se hur det går. Om jag ska behöva räkna får eller inte, hahah.. Såg nu att det blivit många inlägg men vad gör det :D

PussPuss

Bjuder på en cool bild på mig;)


Önskar !

Önskar att jag kunde sagt desamma men de kunde jag inte, för då hade jag ljugit. Hade jag bara inte gjort de "misstaget" eller vad man säger så hade det varit desamma.. Men de är historia för mig och jag lever för framtid nu..


Vänt på dygnet..

Kommer inte kunna somna ikväll, känns de som. Har totalt vänt på dygnet dem senaste dagarna, kommer vara as trött imorgon.. Gillar inte att sova själv heller, mysigare att ha någon bredvid sig.. Men får väl ligga i krama mina gosedjur ikväll då, hahah..

Mår lite illa just nu, tror jag käkade för mycket godis..De var gott men nu får de räcka, snart borsta tänderna sen försöka sova.. Tänkte sätta på en bra film men kom just på att min dvd inte funkar, de suger ganska hårt !
Så får hoppas att de är något bra på tv då..

 

PussPuss


Dag 18. Min favoritfödelsedag.

Klockan är endå snart tolv plus att jag missat flera dagar, så varför inte köra på ;)

Mitt favorifödelsedag borde jag egentligen säga när jag fyllde 18 för den dagen var helt underbar.. Men det är min näst favoritfödelsedag..

Min favoritfödelsedag var i år när jag fyllde 19.. De var en av dem dagarna jag mådde som bäst och var som lyckligaste.. Eller de var inte på min födelsedag men två dagar innan. Jag fick fira den med alla mina underbara vänner + mamma o hennes kompis. En födelsedag jag aldrig kommer glömma. Hade så extremt roligt, och lycklig.. Ni gjorde min födelsedag till den bästa ^^

Älskar er <3

Bjuder på två bilder som dem flesta säkert känner igen ;)

Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :)


Dag 17. Mitt favoritminne.

Nu var de länge sen jag gjorde listan. De var kul i början, men sen börja man tappa att skriva varje dag. Så var beredd att de kommer in lite då och då ifrån listan o inte varje dag:)

Hmm mitt favorit minne... De var en svår punkt, finns så många minnen så är svårt att välja ut någon som är ens favorit när de finns så många:)

Men ett av mina favorit minnen är nog det här, något jag aldrig kommer glömma..
Det var när jag var liten. Jag älskade luftballonger, tyckte att dem var så coola. Ville inte bara kolla på dem utan jag ville själv åka en sån(Dock inte nu, för höjdrädd).. Så när min Farfar levde så åkte vi runt i hans bil och letade efter luftballonger åkte dem. Och när dem åkte vidare till ett annat håll så försökte vi åka efter och se vart den åkte någonstans. Minns att han tog min hand och vi stod o kollade på luftballongerna och solen gick ner.

Vist det här låter kanske inte så roligt och som ett favoritminne.. Men för mig så betyder de så otroligt mycket. Min farfar var som en extra pappa för mig, vi gjorde alla tillsammans och han fanns alltid där.. Han var min bästa vän som blev till min Ängel.


Godis o The vampire diaeries

Ligger här i sängen o kollar på The vampire diaries med en godispåse bredvid. Brukar inte äta godis så ofta men fan så gott de var idag, längtat länge.. Mums..

Ikväll blir det väl att kolla på Big Brother också, får vi se vem som åker ut först.. Har inte riktigt följt det så bra men vet vilka som är med i alla fall, hehe..

Imorgon blir det att åka till skolan och skälla ut rektorn förhoppningsvis för sista gången. När jag gått ut skolan så hoppas jag den skolan går i konkurs, för allstå sen du blev rektor blev allt sämst.. Förlåt men som jag sagt förut, du förstår min skolgång.. Jag hade äntligen blivit glad och fått förhoppningar att jag kommer klara av skolan och få ta studenten men du har nyss förstört den förhoppningen :(

Juste har märkt att min tungpiercing är för stor eller allstå staven. Måste byta snart, väldig irreterande att jag kommer åt den hela tiden..



Bra helg..

Hej Hopp..

Blev Uppsala igår.. Åkte först hem till Putte, chilla och prata bara. Efter ett tag kom Marco dit.. Var där ett tag sen drog vidare in till stan. Gick till någon chillbar, tog en öl. Drog vidare till Fame. Var mer folk där igår än i fredags, dock inga man kände typ. Träfffade på Maria o Tobbe bara.. Men var trevligt:)

Drog därifrån ganska tidigt.. Drog vi hem till Marco, drack lite där och bara pratade.. Sen blev det sängen med film o mys...


En riktig bra helg, och nästa helg är det STUDENTKRYSSNING :D


PussPuss

Pigg idag..


Idag är jag faktiskt pigg, piggare än vad jag trodde. Ska väl hoppa in i duschen snart, sen ikväll blir det åka till Uppsala för att träffa Marco, får se vad som händer.. Inte så sugen på att festa men de visar sig väl vad vi hittar på :)
Ska försöka få Putte att bli pigg, men det tvivlar jag på. hahah


Skaka rumpa ;)

Igår var de riktigt kul.. Först vin här hemma, massa mys. Sen tacobuffe med hela familjen..

Viktoria, Natta och jag kände efter ett tag att vi inte ville sitta där hela kvällen o inte betala 160 att gå ut på joar.. Så helt spontant åkte vi till Uppsala.. Gick till fame men det sög riktigt hårt där faktiskt, inga som dansade och var baara helt lamt.. Så drog iväg till Kalas där, hörde att de var med röj. Och de var så sant så. Där fick vi i alla fall skaka rumpa ;) Och Natta var helt galen på dansgolvet fick alla killars uppmärksamhet ;)

Riktigt kul kväll, blev lite knas där i slutet bara. Men de var pågrund av 2 killar som vägrade respektera oss tjejer som bara var ute efter bråk. Hade mer än gärna lust att slå er.. VISA RESPEKT FÖR FAN !

Tack för en riktig rolig kväll, måste göras om oftare

Bjuder på lite bilder också ;D

    

        


How I look ?

Nu är man klar, ser de bra ut ?;)


Vin, middag och massa mys !

Har precis sminkat o klätt på mig, bara håret kvar. Tar det sist, det jobbigaste. För vet inte hur jag vill ha det. Förhoppningsvis så vill håret vara min vän ikväll. Sminket blev inte som jag hade tänkt mig, men det får duga för orkar inte göra om allt. Lite extra make up ikväll, blir ändå lite party..

Vid 4 kommer Viktoria o Mammas vän Päivi över och ska ta några glas vin innan vi går ner på stan o möter resten av släkten för att äta :) Myspys..

Blev bjuden av Rebecka att gå på"fest" eller med henne ikväll, eller mest chill fest antar jag.. Hade varit riktigt kul men orkar nog inte stressa iväg.. Så blir nog bara Enköping ikväll, vill inte ner på joar heller så dyrt.. Så vette fan vart man ska ta vägen sen, allt är ju stängt.. Men får säkert kul där nere på corner fast de mest är äldre bara. Om man inte har tur :P


Imorgon blir det dock Uppsala som är planerat i alla fall, så hoppas inget har ändrats.. Får checka läget senare och se.. Får se vad som händer då..

Hoppas ni får de kul ikväll ;D


Bjuder på lite bilder..
 


Dax att sova snart kanske ?!

Just nu ligger jag i och lyssnar på musik bara, borde sova snart. Ska upp tidigt imorgon o gå på stan med mamma. Måste fixa lite saker inför kvällen.. Ser fram i mot iimorgon/ikväll. Först kommer Viktoria över hit, dricka lite vin. Sen blev det taco buffé på resturang Johanna, med Mamma,Moster,Kusin o Viktoria. Myspys, sen får vi se vart kvällen tar oss. Blir antagligen sitta kvar där å dricka lite grann o bara umgås.. 

Bjuder på en jätte fin bild på mig också, osminkad och helt mör.. hahah
 


Myskväll blev till utgång

Igår skulle de bli myskväll hemma hos Rebecca med Elin. Men vi ångrade oss och bestämde oss för att dra ut på krogen istället. Blev kalas som jag egentligen inte brukar gilla. Men enda stället som var gratis igår, så är man en fattig student så har man inget att välja på;) Har inte varit där sen i sommras. Men hade faktiskt riktigt kul där, fick äntligen dansa o skaka rumpa lite ;D

(Bilder ifrån Elin´s kamera)
  

 
 


Ibland gör man saker man inte borde göra.

Ibland gör man saker man inte borde göra. Kändes rätt just då men gjorde det hela så mycket svårare för mig.. Känslorna blev värre, o blev ännu mer tankesprid o vet absolut inte vad jag vill.. Vill 3 olika saker, sen ska man bara välja o hoppas att man väljer rätt väg..

Man säger att man ska gå på magkänslan men om den inte vet så får man lyssna på hjärtat men den är lika förvirrad den. Vet att det bara är jag som kan ta mina egna beslut, men ibland önskar jag att andra kunde göra det. Vem vet det kanske skulle bli bra då..

men du ska veta att allt jag har sagt är sant, bara det jag vet inte vad jag vill !

ortoPilot – Someone Like You (originally performed by Adele)


Nyklippt o nyfärgat

Idag har o Elin bara tagit det lungt och hon har färgat mitt hår.. Det blev jätte fint, slänger upp en bild sen.
Och just nu gör vi absolut ingenting, sitter o tar lite kort. Ska snart äta, sen blir det film mys med Rebecka,Rebecca o Elin såklart  :)

Och jag har tappat bort min älskade kjol, fett ledsen. Hoppas den ligger hos Ida, dock kommer inte den muppen hem fören nästa vecka på onsdag. Det krossade mitt hjärta hårt, fast förstår henne också <3





Puss på er


Knasboll :D

Här är min fina vän Lea, som jag satt o skypa med ett tag idag.. Hon lämnar mig om några dagar och åker upp till Åre i fucking 6 veckor, inte okej :( Kommer sakna dig mega ;D <3



Dag 16. Min första kyss

Hmm min första kyss var i 6an tror jag om jag inte minns helt fel..
Var med en kille som heter Tim.. Ja vad ska man säga, vi pratar inte längre o han är fett skum nu.


Nyklippt..

Kom hem för en stund sen, nu har jag klippt mig. De blev inte lika kort som förra gången, men blev ändå kort.. Kan inte riktigt säga om jag gillar det fören jag tvättar håret o får fixa det själv, men tror de blev bra:) Ni får avgöra själva ;)
Sen när Elin kommer så ska hon få färga mitt hår också :)



Vill tatuera mig

Är jätte sugen på att tatuera mig igen. Först måste jag egentligen fixa den jag har på magen, har sagt det snart i 2 år.. Men det kommer göra så ont + att de kommer kosta typ 2 tusen eller lite mer att göra klar o bygga på den. Men någon gång får jag väl ta mig råd till det, men är så mycket jag vill göra..

Jag har en fjäril på ryggen, änglarvingar på handleden, 4 stjänor på foten o en blomma på magen typ.. :)


Labyrint- Kärleken ?

Tjohopp..
Precis målat klart mina naglar, blev svart färg igen..

Sitter o funderar fortfarande hur jag vill göra med mitt hår, är bara några timmar kvar. Så lär ju bestämma mig snart.. Eller så går jag dit o bara kör på spontan klippning så visar det sig hur jag ser ut när jag kommer hem xD

Ikväll kommer min fina vän Elin hem till mig, massa myss. Vi har en hel del o prata om, så vi har ju hela natten framför oss.. Sen ikväll kommer Viktoria o Andre också, dem har fortfarande inte firat min födelsedag, bättre sent än aldrig ;)

Jag vill göra något kul, typ festa ut o dansa o bara göra galenskaper..

Tänkte slänga in en härlig låt också.

PussPuss


Putte´s fina rebus ..

Satt o skypa med Elin i ca 3 timmar i går. Sen kom även Lea o Putte in. Kunde dock inte sitta o prata då med tanka på att jag satt i vardagsrummet så väckte mamma bara. Kände mig lite mobbad där, dem dissa mig några gånger å glömde skriva med mig.. hehe..
Tänkte lägga upp putte´s fina rebus så får vi se om ni kunde lista ut vad det betyder ?;)



Skypar !



Sitter o skypar med Elin just nu :)


Dag 15. Mina drömmar.

Vet att jag ska skriva det här imorgon, men som ni alla vet så har jag fruktansvärt tråkigt å kommer nog antagligen glömma bort att skriva det imorgon, så varför inte göra det nu + att klockan snart är 00:00:D

Hmm mina drömmar ! Har så många drömmar här i livet..

En stor dröm är att flytta till Uppsala såklart, så jag kommer nämre min andra familj, mina vänner..
En annan dröm var väl att jag skulle bli naturfotograf men känns som det kommer få bli ett intresse bara, sen har jag alltid velat stått framför kameran också, tycker det är så fruktansvärt kul..
Att bli proffs dansare, men det knät jag har kan jag nog glömma det.

Som sagt det är mycket man drömmer om här i livet men sen är det inte säkert att man får allt. Men det jag önskar mig som mest är att jag, min familj o mina vänner får ett lyckligt o bra liv tillsammans :) <3


  


Klippa mig eller spara ?

Hej hopp, jag har jätte tråkigt o är uttråkad :O

Imorgon ska jag klippa mig o jag är beslutånget hur jag ska göra, ska jag låta det vara men bara toppa mig så jag får långt hår igen eller klippa mig som jag hade innan de börja växa ?:)

Sen funderar jag på att färga håret lite rött, vad sägs om de eller ska jag färga brunare bara ?

 ->

Svårt att se hur jag har nu med tanke på att jag har uppsatt där men hade ingen annan bild.


Till dig Ida Andersson!

Jag känner att jag ska vara lite gullig idag, tänkte skriva lite om min fina vän Ida Andersson..
Dem senaste veckorna så har vi kommit varandra närmare än någonsin, vi har typ pratat varje dag o setts ganska ofta. O det har betytt jätte mycket för mig, du förstår mig så bra o hjälper mig. Känns så skönt när du kommer hem till mig o att jag får höra att du känner dig hemma det märks o det är härligt..

De är 3 dagar sen vi sågs, o jag saknar dig redan galet mycket.. De är helt sjuk, 3 dagar som kommer bli mer än 1 vecka som sen om några månader kommer bli föralltid typ.. Gör så ont i mig, o jag vet att vi inte ska prata om det. Men du ska veta att jag tänker ofta på det, att de kommer bli jobbigt att förlora en av sina närmaste vänner, de kommer göra ont!

Men du ska veta tjejen att jag älskar dig så otroligt mycket, och jag kommer alltid att finnas här för dig. Dag som natt, glöm aldrig det. Dem här 3 månaderna som vi har kvar ska vi fixa massa nya minnen, vi börjar med studentkryssningen, sen alla studentfester o galenskaper vi kommer hitta på.. hihi




Horoskop; vattumannen

Vattumannen 21/1-18/2

Du har inte råd att ha dåligt självförtroende när det gäller ett åtagande den här veckan. Dina tvivel har en förmåga att leta sig ner i ditt undermedvetna och du ser problem som egentligen inte existerar. Ignorera inte en varningsflagg, men få inte heller panik. Ställ dig kritisk till vad du får höra i veckan, du kan komma att nås av felaktig information och för höga förhoppningar kan göra dig besviken…

Hämtat ifrån http://www.veckorevyn.com/horoskop/2011/veckans-horoskop-v8/index.xml


Dag 15. Mina drömmar

Vet att jag ska skriva det här imorgon, men som ni alla vet så har jag fruktansvärt tråkigt å kommer nog antagligen glömma bort att skriva det imorgon, så varför inte göra det nu + att klockan snart är 00:00:D

Hmm mina drömmar ! Har så många drömmar här i livet..

En stor dröm är att flytta till Uppsala såklart, så jag kommer nämre min andra familj, mina vänner..
En annan dröm var väl att jag skulle bli naturfotograf men känns som det kommer få bli ett intresse bara, sen har jag alltid velat stått framför kameran också, tycker det är så fruktansvärt kul..
Att bli proffs dansare, men det knät jag har kan jag nog glömma det.

Som sagt det är mycket man drömmer om här i livet men sen är det inte säkert att man får allt. Men det jag önskar mig som mest är att jag, min familj o mina vänner får ett lyckligt o bra liv tillsammans :) <3


  


Dag 14. Ett utomlandsminne

Ett utomlandsminne var svårt har åkt så många gånger, så finns så många jag skulle vilja skriva om..

I alla år så har jag åkt med min pappa o en gång med mamma o det har varit så otroligt mysigt o kul.
Men förra året åkte jag själv för första gången, till Rhodos. O de var en upplevelse, hade riktigt kul, träffade nya människor och bara levde livet.. Ett minne för livet!

 


Magkramp o huvudvärk..

Mitt huvud mår inte bra idag, o inte min mage heller. Jag får behålla min mat, men mår illa och får kramper när jag äter :/  Så vette fan vad som pågår där inne.. Vet bara att jag inte ska vara sjuk denna vecka jag har lov, jag ska ju träna, umgås med mina vänner å ha riktigt kul.. Så får hoppas att de här går över jävligt snart...


:)

Gammal bild ifrån nyår från några år sen.. Saknar er <3 :)


Life can be hard sometime !

De här var svårare än vad jag trodde de skulle bli!




Tur att jag har er mina fina vänner <3


Tankesprid !

Har inget att säga, eller skriva.. Är så tankesprid just nu.. Vet inte vad jag vill, hur jag känner eller hur jag ska göra.. Egentligen borde de vara en enkel match med tanke på att du redan bestämt dig.. Men det är det inte, det gör fortfarande ont o riktigt jobbigt för mig, de är inte lätt..

Men egentligen jag har inte gjort något fel, du fick en vecka o du svarade inte. Så jag fortsätte leva mitt singel liv.. Tyvär var du på fel plats på fel tidpunkt, men jag levde bara mitt liv, thats it ! ..




Överrasknings middag för mamma:)

Igår hade vi överrasknings middag för mamma :) De var jätte mysigt o trevligt..
Men de var dock inte de lättaste..Skulle försöka hålla henne hemmifrån i ca 4 timmar.. Planerna var att vi skulle ut o fota, gå ner på stan o träffa moster sen hem till mormor, tiden skulle bli perfekt. Men nej när vi vaknade var de skit kallt, o mamma vägrade gå ut.. Så där sprack allt för mig, för viste att hon inte skulle orka sitta hos mormor så länge o inte göra någonting. Men vi gick upp dit i alla fall, fikade.Sen kom farmor, moster, marie och natta.. Tur det :)
Efter 3 timmar så började hon gnälla att hon ville hem, förstog henne men vi hade ju planerat massor så de gick ju inte att bara gå hem.. Men efter ett tag så gick vi hem i alla fall, maten var nästan klar så spelade ingen stor roll.. Hon blev jätte glad o överraskad, hon hade haft sina aningar men inte att de skulle bli middag hemma, så myyyss:)

Hoppas du hade de bra igår lilla mammsen !

Hiih älskar överraskningar


Studentkryssningen

I natt drömmde jag om studentkryssningen.. Och vet inte riktigt om jag ska säga att det var bra, hytten vi fick sög, maten sög och de spelar ju egentligen ingen roll i verkligheten men de var inte som jag hade trott. Sen vakna o inser att de är två veckor kvar, gjorde mig ledsen. haha... Längtar som fan ! Så tror nog att de kommer bli bättre än min lilla dröm..

Sen fanns de en annan jag inte kunde sluta tänka på, är så tankspridd just nu ! Får ont i magen av allt tänkande...


GRATTIS MAMMA PÅ 45ÅRS DAGEN :D<3

IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE MAMMA ÅR. GRATTIS GRATTIS MAMI, HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG.. ÄLSKAR DIG MASSOR :D <3

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA !


Tack Lea för en kanon kväll :D

Haha det är farligt att ha internet på telefonen när man kan komma åt sin blogg, märkte jag i morse när jag läste nattens inlägg. Hahah sånt som händer.. Dock blev det inget pratande med min kusin, den jäveln somnade.. O ingen annan ville prata med mig heller:( Men sen ringde lea som räddade mig, gillar inte att gåå hem själv utan att inte få prata med någon. Kallt som fan var de, halsduken typ stelnade till is. Runt 20 minus..

Gårdagen var riktigt jävla kul, blev lite mycket än vad jag hade tänkt mig. Men man lever bara en gång. Kvällen bestog av lekar, dricka, musik o massa skratt :) Tills senare på natten när det hände små saker, som ni kanske förstog på mitt förra inlägg. Men men, det där får jag ta o lösa sen..

Slänger upp några bilder från gårdagen, blev inte så många men några i alla fall

         


.

Jag orkar inte med den här skiten. Alltid är de något. Att de finns två gör inte saken bättre. Men ena verkar inte fatta ett skit, du dissar mig som fan och bryr dig inte äns. Du säger att jag sårade dig den här gången med, Jo Tjena. Det gjorde jag inte. Fuck off, ge mig chansen att förklara istället så kanske du kan tro mig. Men orka . Andra kommer jag alltid vara svag för! Nu skriver jag massor fast jag inte borde, Hej alkohol som gör en ärlig och skit, annars mår jag bra som fan :d håller på att kissa på mig dock, har varit de sen jag lämna uppsala. Allstå i en timme, lite panik elle vadå.när jag hoppas av ska jag kissa sen ringa min kusin som jag inte pratat med på länge :) God natt Puss

Dag 13. Den här veckan.

Skriver en del om den här veckan bara, lite kortfattat !

I måndags var det ju såkallade Alla hjärtans dag, så på kvällen gick jag på bio med Rebecka o Lea. Vi såg Love and other drugs :)

Tisdag: Så gick jag på massage och de var så sjukt skönt..Något man måste göra om:)

Onsdag: Fick Rebecca o Jag ett foto jobb på Fullerö, att fota till deras utställning, tidning och hemsida. Var helt okej, svåra saker att fota eller att få det bra !

Torsdag: Är idag och då kom lilla meja och hälsa på, så mysigt. Även Ida o min kusin kom förbi, och sitter även här hos mig just nu. Nyss ätit mat, och snart ska jag baka choklad muffins som Natta har sätt ifram i mot hela dagen.. Orkar egentligen inte, men hon har ju väntat så vad gör man inte. haha

Fredag: Imorgon blir det åka till Uppsala o fika med Ida, gå lite på stan sen iväg till Lea på en liten hejdå fest vi ses om 6 veckor, haha

Lördag: Fyller min älskade mamma år :)


Och slutligen Söndag: Så blir det mest dans :D


..

Kan inte rå för att jag tänker o saknar dig, men jag borde inte !


Party båten - Rhodos !

Satt nyss o kolla på videorna ifrån Rhodos när vi åkte party båten. Shit vad jag längtar tillbaka, var så jävla kul ! Slänger in några kort som Elin har printat ifrån videon, vi hade då ingen kamera med oss när vi åkte båten tyvär :/

     

Den bilden har inget med båten o göra, men tycker den är härlig !


-

 


Dag 12. I min handväska.

I min handväska så har jag alltid med min astma medecin som jag aldrig får gå utan. Sen beror det på om det är vardag eller fest är det vardag så har jag alltid har med mig också är läppglans, nycklar, mobil, pengar, trosskydd, handkräm och hörlurar. Sen när det är fest så är det lite smink, mobil, pengar och en kamera är ett måste :D  
Inte så intressant att veta men listan ska göras ;D


-

Du har fortfarnade inte hört av dig. Fattar inte, jag gav dig en chans att höra av dig men du har skiti i det! Så då skiter jag i allt.. Det är du som borde höra av dig om du vill reda ut saker o ting, inte jag !

Efter helgen har jag insett att jag vill vara singel o inte ha ett förhållande. Orkar inte med sånt just nu, vill bara leva mitt liv ! Jag tycker om dig men de funkar inte !


Spa massage !

Inge bra dag idag !

Är allmänt klumpig och irriterad på allt. Lilla minsta gör mig sur, blev till och med sur på vägen för jag var påväg att halka ett antal gånger så stod och svärde.. Inte bra med humorsvängningar!

Förutom det så har kvällen varit riktigt skön i alla fall. Har varit på spa massage, helkropps. Och de var det skönaste jag någonsin gjort, låg och njöt varje sekund. Ville aldrig att det skulle ta slut, riktigt skönt :) De måste man göra om, när man har pengar.. hehe

Ikväll så ska jag åka till Rebecca, myspys !

 


Nedräkning..

  Det här är vad jag räknar ner till.. Längtar riktigt mycket till dem här dagarna..

‎17 dagar kvar till studentksyssningen!
72 dagar kvar till vår studentskiva!
75 dagar kvar till valborg!
97 dagar kvar till sista skolveckan
OCH
105 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!!!!!!! :D



Jag borde längta till studenten o vist det gör jag. Men ändå inte. Jag har ånget för att ta studenten, jag vill inte sluta i skolan, bli vuxen eller skiljas åt med vissa vänner. Vill inte ha denna dag, fast ändå ! Vi har sagt att vi ska försöka att inte gråta att vi ska ta det dagen efter innan ni åker. Att säga hejdå kommer bli så otroligt jobbigt. Dem här senaste veckorna så har vi kommit varandra så nära, bättre än någonsin.. Tänk sen när vi står där å skiljs åt, istället för att träffas varje dag så kanske vi ses en gång på ett år. 

Jag vill bara flytta till Uppsala efter studenten för är ändå rädd att tappa allt, fast det ska vi se till att vi inte gör. För ni är min familj, det är er jag lever för, o jag älskar Uppsala så det kommer ju aldrig att hända :)  


Puss Älskar er alla <3


Dag 11. Mina syskon

Kan lika gärna köra dag 11 redan nu med tanke på att klockan är 00:00 nu :)

Mina syskon, jag har bara en storebror.. Som jag älskar så otroligt mycket..

Han heter Daniel Carlsson och är 25 år. Han bor i Västerås med sin flickvän, dotter o extra dotter.. Innan han träffade sin flickvän marielle så var han en riktigt fest prinse, festade varje helg o var allmänt galen. hehe, sen blev han skötsam och slutade festa, skaffa barn o allt.Som är det bästa som någonsin kunde hända:).
Hans intressen är att mecka bil eller han gillade det förut i alla fall. Han gillar rock och reagge musik för det mesta.. Hans humor är väldigt sjuk ibland lite för sjuk kanske.. Vet inte riktigt vad mer jag kan säga om honom. hehe

Än att jag är jävligt glad att jag har honom, han har alltid ställt upp för mig. Och alltid stöttat och funnits där.. När jag mått dåligt har han varit där. Jag vet att jag alltid kan ringa honom om det är något och oftas så ger han mig goda råd.. Han kan vara överbeskyddad ibland, men ändå blivit bättre om åren. Vet att det alltid varit för han har brytt om mig, men ibland har det kunnat varit jobbigt.. Men nu verkar han ändå inse att jag har blivit vuxen och gör saker.. Vist kan vi tycka olika saker ibland och inte riktigt komma överens men oftas är vi samns..

Utan dig brorsan skulle jag inte vara någonting, vill aldrig förlorar dig. Skulle inte klara mig utan dig.. Du är den bästa brorsan man kan ha, önskar vi kunde ses och hitta på mer saker tillsammans bara.. Var länge sen, men förstår att det är mycket med jobbet o allt.. Men du ska veta att jag alltid kommer finnas där för dig också..
Jag älskar dig brorsan <3


 
(Gammal bild från förra julen, har tyvär ingen ny bild på oss)



Dag 10. Det här hade jag på mig idag.

Jag känner att jag är väldig dålig på den dära listan jag ska göra.. hahah..

Det jag hade på mig idag var en svart tröja och blåa jeans leggings. Fick inge bra kort på vad jag hade på mig, så får lägga upp en bild ändå fast bara tröjan syns.. Hehe


Love and other drugs !

Åkte till Uppsala idag, och självklart så var Uppsala bussen sen igen som vanligt. 20 minuter den här gången. Så jävla drygt att alltid få stå o vänta spciellt denna dag, liksom -20 minus :O Hallå inte okej ! Vill inte ha mera kyla eller vinter, vill kunna gå utan jacka och i korta jeans och sommarskor.. Ge mig sommar !

Men i alla fall pågrund av att bussen var sen så missade vi våra biljeter och dem vägrade hålla kvar platserna fast lea sa att min buss var sen, så hatade nästan ul ännu mera där. Men tack o lov så när jag kom fram så fanns platserna kvar, som tur var. Så vi fick se våran film :) Tyvär kunde inte Isa komma eller hon var trött så Rebecka tog hennes plats istället :)

Minns inte om jag sa vilken film vi skulle se , men vi såg Love and other drugs. Den var riktigt bra o rolig..
Vi var nog dem enda singlarna i bio sallongen kändes det som, hahah..
Så säger som Rebecka o Lea alla hjärtans dag är endast till för att påminna alla singlar om att dem har misslyckats med kärleken ett år till..



Nej men nu ska vi inte vara såna, är faktiskt skönt att vara singel att få göra vad man vill, och bara leva livet. Vist kan man sakna närheten och tryggheten ibland.. Men student året så ska man vara singel ;)


Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag i alla fall :)


Stars fall, you will disappear ..

The stars fall, you disappear.
I look up, when everything goes down.
I stay, while you leave.
Wished it never happened, forgive me.


(Inte den perfekta engelskan kanske)


En helt vanlig dag - Bio ikväll !

Idag är det tydligen alla hjärtans dag, som jag inte riktigt gillar. Tycker det är lite överskattat, varför göra till det så mycket när det egentligen är en vanlig dag. Man kan väl visa lika mycket kärlek varje dag.. Eller köpa en ros en vanlig dag. Vist denna dag är väl speciell om man har förhållande. Men jag som är singel tycker inte att det är så speciellt så jag går på bio med mina två fina vänner Isa och Lea. Som jag kan göra alla andra vanliga dagar också :D <3




Dans tonight

Idag har jag absolut inte gjort nånting, har bara legat i sängen och degat. Ikväll blir det dans, hoppas det gör mig lite piggare :)


( Inte världens bästa bild men får duga )


-

Right now, I know nothing, how I feel or want to do


Alkohol+kärlek=dåligt

Alkohol och kärlek ska inte blandas ihop. Det blir bara helt fel och missförstånd! Vet inte om jag pallar sånt.

Fira Elin ikväll :)

Just nu sitter jag hemma hos Ida och har nyss fixat mitt hår och sminkningen. Snart blir det att klä på mig, har inte bestämt om jag ska ha vanliga tights eller med hjärtan på. Ida får ta å hjälpa mig när hon har rökt klart:)

Vi ligger ganska bra till i vårt tidschema, bussen går om en timme o vi är snart klara. Bra gjort !
Födelsedagsfirande för mig :)

Ikväll blir det hem till Elin o fira henne..Den gullungen skulle bjuda på middag.. Blir väl massa prat, dricka och skratt. Senare ikväll blir det krogen, får se vart vi hamnar, och om vi ses ;)

Hoppas ni får en toppen kväll, pusss

Dag 9. Min tro

Jag vet inte riktigt om jag kan säga om jag har en tro. Jag är född kristen men jag är ingen troende.
Jag tror att det säkert finns någonting där uppe som vakar över oss, och tror säkert att det fanns en som hette Jesus en gång i tiden, men tror inte ett dugg på att han uppstod och allt skit som det står om honom. Jag vill tro att när man dör så händer det något bra, eller att dem som dör vakar över oss. Men det jag tror på är i alla fall på spöken eller rättare sagt att när man dör så stannar människans själ kvar. Jag har många gånger känt att det har spökat hemma eller hos andra. Att man har känt sig uttittad. Vissa kan nog vara icke goda och vill en något ont men sen finns det även någon som bara vill vara där och vaka över en.

Så jag har en viss tro, men ingen tro på gud eller Jesus !



Ingen fantasi till bloggen alls!

åh vad jag tröttnat på min blogg, vill ha en helt ny header.
Men ingen fantasi och när jag försöker går de inge bra:(


Fixa gymkort !


Idag så tog Thomas o jag en fika på stan, var trevligt o mysigt att prata lite med dig. Sen ikväll så ska jag o kusin och beställa gymkort. Man måste ju träna lite o gå ner i vikt tills i sommar så man kan se lite bra ut :D haha



Mys kväll med Ida, mamma å kusin :)

Helt spontant igår så ville Ida följa med mig hem..hihi blev glad.. Alltid kul med sällskap. Vi tog det mest lugnt hela kvällen, åt mat, min kusin kom förbi och så kollade vi på film "I rymden finns inga känslor" . Sjukt bra film, skulle kunna se den om o om igen. Man blev så glad av filmen.. Så länger upp en trailer här för er som inte har sätt den..

Idag när vi vaknade upp så hade Ida fullt med utslag och prickar över hela kroppen, hon hade haft de i 3 dagar men bara blivit värre. Så vi ringde och dem sa att det var akut att hon inte kunde vänta eller åka till uppsala för hon behövde ha hjälp på engång, så beställde taxi o åkte upp. Blev ju fett orolig ju.. Kommer upp och dem bryr sig knappt inte, sa att vi skulle få sitta där i 5-7 timmar bara för att få en salva eller så kunde vi åka hem. Fick inte äns träffa en läkare eller någonting, snacka om dum i huvudet. Ida åkte hem istället till Uppsala och sitter nu på Akuten där istället, hoppas dem har mer vett i huvudet är dem här i stan. Lycka till gumman<3


Dag 8. Ett Ögonblick

Ett ögonblick var ganska svårt att skriva om. Jag fattar det som ett minne och de finns ju tusen tals olika minnen. Men ett ögonblick som gjorde mig riktigt lycklig det var när jag blev faster o gudmor.. När jag fick reda på att jag skulle bli faster så förstog jag inte riktigt, trodde inte att min brorsa redan skulle få barn. Men den dagen du föddes så öppnade en helt ny värld. Min lilla meja bus som jag kallar dig. Jag skulle kunna göra vad som helst för dig, du är mitt allt. Jag älskar dig så otroligt mycket, så den dagen du föddes är ett stort minne.. Den dagen du föddes få förlorade Gud sin vackraste ängel men jag blev bara glad för jag fick ju bli din faster o gudmor, så den dagen blev jag som lyckligaste..

<3

 


-

Vet inte vad som händer men jag tror jag saknar dig!

Besök ifrån Uppsala av min fina vän Ida <3

Har inte tid att skriva någonting idag för har fått fin besök ifrån Uppsala, hihi Ida kom till mig idag. Mys :)<3


Dag 7. Min bästa vän


Min bästa vän, blir så svårt för jag har så många bästa vänner. Så först tänkte jag att jag skulle skriva någonting om alla, men det kommer ju bli värsta inlägget. Men alla som står mig som närmast ni vet vad ni betyder för mig och hur mycket jag älskar er så ta inte åt er bara för jag inte lagt upp en bild eller skrivit en text så betyder det inte är ni betyder mindre eller att ni inte är dem bästa för mig för det är ni. Ni alla gör mig så otroligt jävla glad.
Jag vet vilka som är min bästa vänner o jag vet att dem alltid finns där för mig när jag behöver. Dem lyssnar alltid och stöttar.. Bättre vänner finns inte. Så glad att jag fått lärt känna er alla, ni är min familj o ni har gjort mitt liv så mycket bättre än vad det var innan. Vill aldrig förlorar er.. Jag älskar er så otroligt mycket <3
Rebecka Åkhagen Holm vi träffades i 1:an, och vi klickade ganska fort. Du bjöd med mig på fest och visade mig dina vänner. Och vi alla blev bra vänner. Jag har alltid kul när jag är med dig,du har alltid ställt upp och funnits där för mig. Vist vi tycker olika ibland och vi kan lätt missförstå varandra, men vi hittar alltid tillbaka.Vi har alltid kul tillsammans, när vi festar och bara är med varandra. Vi förstår ofta varandra så bra, vi behöver bara inte säga så mycket utan vi fattar. Jag har många minnen med dig men fler ska det bli.. <3
Viktoria Thorell vi har känt varandra sen jag föddes. Det har varit upp och ner mellan oss men vi har alltid hittat tillbaka till varandra för vi vet att vi hör ihop att det alltid kommer vara du o jag ! Vi har olika synpunkter på vissa saker o tycker olika men jag kommer alltid att älska dig lika mycket. Du är en sån tjej som alltid har ställt upp för mig vad som än hänt, du har kommit till mig sent på natten bara för jag varit ledsen. Jag har aldrig haft tråkigt när jag är med dig, våra galna kvällar när vi legat vakna till 7 på morgonen genom att bara pratat och skrattat. Har så sjukt underbar minnen med dig älskling och fler ska de bli. Känt varandra i 19 år och vi har flera år framöver oss.. <3
Sara Eriksson du är en sån omtänksam person som alltid finns där, som lyssnar o ställer upp vad som än händer. Du bryr dig alltid om mig, o dina vänner. Du tänker alltid på dina vänner före dig själv, och det gör dig till en sån underbar person, att du bryr dig så mycket. Jag längtar efter i sommar då vi ska ha så kul o få massa minnen tillsammans. Du är en go o härlig tjej som jag aldrig kommer släppa <3
Elin Eriksson, vi lärde känna varandra genom Rebecca och de är jag jävligt glad för. För jag har inte träffat en annan person som är som du. Så underbar, härlig och lika omtänksam som din syster. Vi behöver bara kolla på varandra så fattar vi direkt, ingen bara svara vi bara förstår varandra. Inte många som kan. hehe. Du har verkligen bevisat att du bryr dig om mig o skulle göra vad som helst för mig precis vad jag skulle göra för dig. Du hjälper mig med mina problem o stöttar mig <3
Rebecca Roos, vi hamnade i också i samma klass i slutet av 1:an men vi började inte prata fören i 2:an och vi klickade direkt. Vi är så sjukt lika varandra, vi har varit med om samma saker, vi har till och med haft och har samma sjukdomar, det är ju ganska sjukt. haha.. Vi har alltid kul tillsammans vi behöver inte äns anstränga oss, vi behöver inte göra något speciellt vi har kul ändå tillsammans. Du är verkligen min bästa vän, du har alltid förstått mig och vi brytt dig. Du har alltid funnits där för mig till 110%. Vissa gånger har vi tyckt olika saker o missförstått varandra men det har alltid löst sig. Och är så glad att du står ut med mig vissa stunder när jag får mina utbrott men jag menar aldrig något illa. Du är en äkta vän som jag inte vill o tänker inte förlorar. Vet att vi alltid kommer hålla ihop du o jag.. Längtar efter sommar då vi får uppleva mer saker tillsammans, och skaffa mera minnen. Jag har verkligen insett hur mycket du betyder och jag skulle göra vad som helst för dig. Du är min andra hälft och syster..  Kommer alltid finnas här för dig, du är bäst tjejen <3

FYLLER ÅR IDAG

IDAG FYLLER JAG 19 ÅR :D
 

Ligger här som ett litet barn o väntar på sin mamma för att få frukost på sängen. Hihi.. Vill inte gå upp o förstöra allt, men hon får nog skynda sig snart, är förbaskat kissig. haha


Fotoutställningen !

Har glömt att skriva om i torsdag. Hade nämligen fotoutställning i Uppsala då.. Var inte så mycket folk men det gick bra iaf. Bilderna var inte så hemska som jag trodde, förutom att bilden hade blivit mörkare när dem skrev ut den, det var synd. För då fick man inte riktigt se den riktiga bilden eller vad man säger..
Efteråt så drog min kusin hem tyvär, men jag,pappa,mamma o päivi gick till en bar o tog några öl o bara pratade o hade det trevligt. Senare kom Marc o Rebecca o gjorde oss sällskap. Sen drog han hem o vi gick vidare, hade en riktig trevlig kväll. Kom hem lite sent eller inte sent men för att vara en skoldag dagen efter. hehe.. Men men man lever bara en gång ;)

Fotoutställning   
"Lägger upp bilden senare så ni får se hur den egentligen ser ut"


Toppen kväll :D

Igår började det med att jag, Rebecca o mamma gick o handlade. Blev en hel del.
Gick hem vilade lite grann. Sen var det bara att gå möta Rebecka o Isa. Hem o började fixa mig, blev lite stressigt o blev lite sen. Men det funkade iaf..
Sen senare kom Ida o Linn också, så blev det middag. Mums..

Efter maten blev det lite bål som jag hade gjort, var gott men smakade inte så mycket sprit. Men det är väl det som är menningen med bål. Blev massa prat, skratt och singstar..
Senare kom Christoffer med hans kompisar, trevliga killar där. Blev ännu mer sång eller ja rättare sagt vi skrek, undra vad dem tänkte om oss egentligen. haha.. Ena killen var pepp som fan på att sjunga, så var kul att de inte bara var vi tjejer.
Efter 11 tiden så drog vi ner till Joar, hade mer än gärnat kunnat stannat hemma för hade så jävla kul.
Ida o Rebecka åkte hem tyvär, men vi andra gick ner. Var mycket folk för att vara joar, träffade gamla kompisar. Blev mycket dans, bra dans låtar men var lite tröttsamt att dem spelade samma hela tiden.
Runt halv 3 drog vi därifrån, drog upp på stan o käkade. Sen var det bara att vandra hem, fyfan vad ont i fötterna jag hade. Kändes som vägen var hur lång som helst..

Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :) Födelsedagsfirande för mig :)
"Mer bilder finns på facebook"

Det enda sämsta med hela kvällen var att min kamera gick sönder, skit ledsen o sur. Perfekt till min födelsedag, hade den bara gott sönder för en vecka sen kunde jag ju önskat mig en ny liksom. Inge bra läge, ingen kamera till min,elins, mammas födelsedag eller till Studentkryssningen. Men får hoppas jag hittar någon billig, för en kamera måste jag ha.. :'(

Annars så var den här kvällen toppen. 
Hade så sjukt jävla kul, med underbart folk. Länge sen jag hade så kul, mådde riktigt bra.. Tack för ni gjorde min kväll underbar och tack för dem fina presenterna ^^ Och tack mamma för jag fick ha det här, var skit kul att du o Päivi var med också:D <3


..

Inge bra dag idag:(


Fotoutställning imorgon!

IMORGON HAR VI FOTOUTSTLÄLLNING PÅ HOTELL GILET I UPPSALA KL 18 :) Ska bli kul men inte kul att få visa sin bild, inte så himla nöjd men vi får se hur det går :)

 


"inte den bilden som jag ska ha på utställningen, bara la upp någon"


-

Du kan väl i alla fall svara på mitt sms bara.. Vist kanske inte var toppen bra och kanske inte var som vi hade trott. Men de var första gången o man kanske inte kan begära så mycket.  Men hallå om de var så dåligt så kan du väl i alla fall skicka ett sms och förklara dig än att inte svara alls.. Dålig stil !


"Dag 6". Min dag.

Idag har min dag både varit bra o dålig. Först gick det bra, sen på webbdesignen gick det inga vidare, min hemsida ville inte fungerar sen försvann min fantasi. Sen blev dagen bra gick o åt sen lunch med Elin och Rebecca,mysigt med lite prat och så :)
När jag kom hem blev det att plugga Ekologi skit tråkigt, sen blev det fika hos mormor och nu sitter jag här igen o pluggar historia. Så kort sammanfattning om dagen så har den varit både bra och dåligt.. Inte hänt något speciellt förutom att Sara och Elli har åkt till Thailand idag och kommer vara borta i 2 månader det är det sämsta. Kommer sakna er massor :( <3

Förkrök hos Sara och Elin

"Saknar mitt hår också, gillar mitt hår på bilden:( "

Lindaeriksson


RSS 2.0