Bra vecka !

Hej hopp :)
Idag har jag fotat såpa och några andra flaskor till en foto uppgift. Ganska lätt..
Ikväll ska jag bara ta det lungt, antagligen plugga och fixa mitt rum. Har fortfarande inte fått upp alla mina saker.
Längtar tills det blir klart..
Den här veckan kommer nog bli bra.
I morgon ska jag till läkaren sen på kvällen blir det nog krogen, och sova hos Ida och Linn :)
Torsdag kväll sova hos brorsan och umgås med familjen, sen fredag bada med meja och nova sen på kvällen blir det oktoberfesten, yeey :D
Helgen är dock inte lika roligt, ska jobba. Men bara att gå dit och jobba och försöka vara glad..
Linda Eriksson
Lindaeriksson

Kusin vitamin :)

Hejhej :)

Just nu sitter jag hos kusin vitamin. Har pratat lite och så.  Var riktigt länge sen vi träffades.
Är så skönt att du finns här och förstår,hjälper mig :)
Älskar dig <3


<3
Ibland ångrar man saker som man gör, men inget kan man göra. Förutom att ångra det och säga förlåt !


Skit kul kväll, dock blev de för mycket !

Hej hopp :)

I fredags skulle alla vi flickor ut på krogen. Så först förfestade jag och Becca hemma hos henne, skulle till Johanna egentligen men det blev för stressigt. Så runt halv 10 drog vi in på kalas och mötte upp alla andra. Hade riktigt rolig kväll, träffade massa vänner dock blev det lite för mycket dricka för min del och Becca´s hehe. Så blev en tidig hemgång för oss båda. Fast det blev mycket så hade jag sjukt kul den kvällen.


Men mådde dock inte så bra dagen efter, var länge sen jag mådde så dåligt. Hade glömt bort hur det kändes ! haha..
 


Så tog det bara lugnt hela kvällen, satt framför datan med en stor godispåse :D


Idag så har jag firat farmor hon fyllde år, och nu sitter jag här och nyss pluggat historia. Inte var det lätt heller, skit drygt.. Senare ikväll ska jag äntligen dansa, ska bli så kul :D


Förfest förfest hos becca kärlek I hissen  Sofia o jag

Lindaeriksson

 


Runaway


STUDENTEN

241 DAGAR KVAR :D


Åksjuk!

Hej Hopp:)
Sitter på bussen till uppsala"skolan" nu,börjar tröttna på att pendla. För har blivit så åksjuk den senaste tiden.
Så är inte så kul att åka över en timme och må illa.
Men inte så långt kvar eller jag har kommit halvvägs iaf:)
Idag ska jag fota sofia, hade tänkt att hon ska vara pluggnörd.
Har en skoluppgift och personen kan vara pluggnörd, polis eller vad som helst.
Och miljön ska likna det man är. Så vi får se hur det ska gå:)
Nu ska jag försöka kolla på vägen och tänka på annat så kanske illamåendet försvinner.
Puss på er
Lindaeriksson

Runaway Train

Måste bara slänga in en låt som jag har blivit besatt av :D



Taggad tills fredag !

Hej hopp, hoppas allt är bra med er :)

Igår hade vi skolfoto i skolan, har ingen aning om hur det blev. Fick inte kolla :O Så får hoppas att det blev bra.. Kändes det iaf. Älskar att stå framför kameran men inte när det gäller skolfoto för man måste vara så tillgjord hela tiden,men i år så fick jag sitta hur jag ville och ha håret hur jag ville så det är ju ett plus iaf..

Jag

Jag är super taggad tills på fredag. Då ska vi alla tjejer ut på krogen. Så blir nog förfest hos johanna först sen blir det troligtvis kalas. Vi blir ett gäng, så det kommer nog bli roligt. Var länge sen jag var ute så det är på tiden att jag går ut och röjer lite ;)

Lindaeriksson


Sorligt Sverige !


Åh vad jag är sur idag, först att moderaterna vann och att Sd kom in i riksdan. allstå hur tänker ni svenska folket egentligen ? Det är ju skämmigt. Inte visste jag att det fanns så många rasister här i sverige. Jag vet att alla får ha sina egna åsikt. Skulle jag vara en muslim eller invandrare i sverige just nu, så skulle jag inte känna mig välkommen, skulle kännas som jag var tvungen att packa mina väskor och flytta härifrån. Folk som är uppväxta här, folk som vänner, skola, jobb och allt. Ska dem behöva flytta härifrån bara för vissa av svenska folket har röstat på Sd, allstå ååh blir så jävla sur. Det är inte rättvist! Om ni nu ska utvisa folk så kan ni väl ta dem som är kriminella, som bara förstör. Men idag när ni sa att ni ville utvisa muslimer som är kriminella eller inte har jobb. Vissa vill jobba och verkligen försöker men inte får något. Dem som verkligen försöker, ska dem behöva bli utvisade för det? 

Allstå jag vet att sd inte riktigt får besätmma än, men ändå. Tänk om! Jag har många utlänska kompisar, och jag vill inte förlora dem. ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så känns som jag skriver samma sak hela tiden. Men jag blir bara så arg, och skäms över dem som har röstat.

Sen om vi ska komma till moderaterna. Enda ni bryr er om är dem rika men hur är det med dem som är arbetslösa eller är sjukskriva då ? Dem som inte har så mycket pengar då ? Ska dem bli särbehandlade bara för det. Helt sjukt. Hade inte Sd kommit in hade Social demokraterna vunnit, och ja det hade jag verkligen hoppats på. Så mycket bättre än jävla moderaterna. Socialerna bryr sig om alla och dem särbehandlar inte.. Moderaterna vill ha elitklasser - dem som är bättre ska hamna i elit och dem andra i vanlig klass. Men dem som redan har svårigheter i skolan då, ska dem behöva känna sig ännu dåligare bara för ni vill skaffa elitklasser, det räcker redan att vissa känner sig dåligare än vissa andra. Ska ni förstöra deras skolgång  ?

Förlåt nu, men jag hoppas verkligen ni som röstat på dem blir riktigt sjuka och inte har pengar så ska ni få se hur dem särbehandlar er. Då kommer ni märka vilket misstag ni gjorde ! 

Dem  med arbetshandikapp kommer att få än mindre i plånboken. Vissa blir tvugna att jobba fast dem är riktigt sjuka och verkligen inte kan jobba.

Men ja alla får ha sina egna åsikter och rösta på vad dem själva vill. Men säger bara vad jag tycker och tänker. Det här är mina ÅSIKTER!

Hoppas bara att inte miljö partiet vill jobba med moteraterna eller att dem tar in sd. Vem vet då kanske det blir omval ? Och det hoppas jag verkligen på... För vill inte leva 4 år till i rent helvete !





Så nu har jag skrivit ur mig lite, ganska skönt ! Kan finnas stavfel men jag har mina själ!


Varit sjuk så blev en lugn helg

Hejhej :)

Usch vad jag känner mig dålig på att uppdatera här.. Ni får helt enkelt aceptera det, har mycket med skolan och varit sjuk mycket. Men slänger in ett inlägg lite då och då iaf, så glöm inte bort att läsa det då:D


I helgen skulle jag egentligen jobbat men låg sjuk hela förra veckan och blev tillsagd av läkaren att ta det lungt i helgen. Och de är precis det jag har gjort, absolut ingenting. I lördags sov lilla meja här, så mysigt att brorsan äntligen lät henne sova här. myspys :) sen på kvällen/natten fick man trevligt besök också. Var kul att träffa dig^^

Sen igår var det dans, men kunde inte vara med så hade tänkt att åka upp dit och kolla iaf, men var så sjukt trött så jag somnade vid 7 igår kväll och sov hela kvällen och natten tills jag gick upp i morse, så tror det verkligen behövdes :)

Just nu försöker jag fixa hem lite nya låtar, men går inte riktigt så bra för mig. Börjar tröttna på min spellista på mobilen, hehe.

I morgon ska vi ta skolfoto. Undra vad man ska ha på sig ? Vet att det inte är så viktigt men lite fin vill man ju vara, iaf nu när det är sista året också^^
Brunett :)

Puss på er

Lindaeriksson


Ny tapetserat rum

Hejhej :)
Igår när jag kom hem ifrån skolan så var de ny tapetserat i mitt rum, blev jätte nöjd. Så längtar tills jag får börja fixa och sätta upp saker. Bild på rummet kommer sen..
Just nu har jag digital skapande, blev nyss klar med min bild. Blev inte så jätte nöjd, men de är första gången jag läser på engelska och försöker göra en likadan bild. Det får funka, vet att jag kan bättre om jag får längre tid på mig att sitta. Så någon gång ska jag väl göra om den och se om det blir bättre:) Men vad tycker ni  -->
En bild av mig
originalet -> originalet
Idag ska jag åka hem med liza, gulligt att erbjuda dig sen får jag ju träffa dig också. Var sjukt länge sen. Sen ska jag hem och fixa, skriva klart mitt cv måste jag göra också..
Usch vad jag saknar min lilla meja :( <3
Nu ska jag fortsätta jobba,skriver senare
Lindaeriksson

Rolig helg med fest,konsert och joe labero :)

Hejhej :)
Shiit vad länge sen det var jag skrev. Men som jag sagt tidigare har så mycket för mig och sitter inte lika mycket vid datan när jag kommer hem. Är ganska trött om dagarna, går upp halv 6 och kommer hem 6 varje kväll. Så man däckar typ när man kommer hem.
I fredags åkte jag och några vänner till sthlm för att kolla på Hoffmaestro på grönalund och sen gå ut på krogen.
Det var helt galet på grönalund, har nog aldrig sätt så mycket folk där förut. Vi stod mitt i och man kunde inte röra sig, stod typ på alla andras fötter. Sjukt varmt var det också, så var svårt att andas. + att jag har astma så blev ännu svårare. Så försökte ta mig ur därifrån men det var inte lätt, tog ett tag. Sen var de en jätte snäll tjej som såg att jag inte mådde bra, så hon skrek på vakten så fick han bära mig över stängslet så jag kom ut ur första klungan iaf. Skönt, men gillar inte riktigt när någon ska bära mig men vad skulle jag göra. Var tvungen att komma ut och försöka andas. Men det var ju folk överallt så var sjukt svårt att komma ifrån allt folk efter de med.
Blev själv ett tag, men sen tillslut hittade jag alla igen..
Man kände sig inte så fräsch att gå ut på krogen, men fixade till oss lite så blev vi taggade igen.
Åkte nånstans och gick ut på någon bar som hette 08 bar, träffade några kompisar till dem jag var med. Satt där hela kvällen och bara drack sen drog vi till märsta där vi skulle sova. Blev några st.
Hade riktigt kul, tack till er som gjorde kvällen bra :D

I lördags åkte jag hemifrån märsta, sen åkte jag hem och sov lite hade bara sovit i 3 timmar innan. Fixade mig sen hämtade pappa mig och åkte hem till han sen gick vi upp mot stan och tog bussen till bålsta , för att åka vidare till sthlm igen. Vi skulle se på Joe labero, riktigt bra. Har sätt han förut så kände igen de flesta tricken men han är alltid lika bra så :)
Så vi käkade, drack lite innan hans show började. Hade riktigt mysig kväll med pappa :) <3
Däckade typ direkt när jag kom hem.
Igår så tog jag det lungt sov hela dagen, sen på kvällen blev det dans. Har inte dansat eller tränat på hela sommaren så var skönt att börja igen. Blev inte så mycket dans, hade mest styrka, det behövdes kan jag säga. Och det kändes verkligen i kroppen, men men kul vare :D
Och sen igår så åkte min mormor in på sjukan:( Hon har varit jätte dålig dem senaste dagarna. Hon har knappt kunnat gått, inte kunnat andas eller nånting. Så dem tror att hon har svår lungiflammation(Stavning?) och infektion i hela kroppen. Så hon ligger kvar på sjukan just nu. Hoppas du blir bra snart, tänker på  dig<3
Och såklart får man sjuka tankar när någon nära åker in på sjukan, speciellt du som är gammal och får svårt att andas. Men vet att du blir bra nu bara du får rätt medecin. Men hatar tanken att du är gammal och kan bli lätt sjuk osv.. men krya på dig <3
Sen nu sitter jag i skolan, skulle haft historia men självklart så var lektionen inställd. Blir så jävla sur när man åker långt och går upp sjukt tidigt. Sen kommer till skolan så har man ingen lektion. Önskar man kunde fått reda på det innan man åkte, eller dagen innan. Är sjukt trött och mår illa så skulle kunna åka hem men vi får se. Kommer ligga efter så mycket iaf.
Oj märkte att det blev lite långt inlägg (A) Men men nu ska jag dra.
Puss på er
Lindaeriksson

Länge sen man skrev, men mycket och göra

Hejhej :)

Som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit på några dagar men har verkligen inte haft tid. Har kommit hem mellan 6-7 varje kväll typ, och antigen har jag varit för trött för att försöka koppla upp sega dator eller haft mycket att göra. Och nu i helgen har jag jobbat så har inte haft tid.

Den här veckan kommer bli jobbig känner jag. Har någon slags läxa varje dag förutom på tisdag. Så jag om någon vet vad jag ska göra i veckan iaf. Ska försöka hinna träffa Rebecka också.
Men får hoppas att veckan går fort för helgen som kommer väntas något roligt, båda dagarna också.

Jag och Philip (min kusin´s son) ( En bild från dansuppvisningen i maj)

I fredags var jag på fest i finskaföreningen, Andre hade fest. Hade super kul den kvällen, meningen var att det inte skulle bli sent med tanke på att jag skulle jobba. Men tiden gick så fort så kom väl hem runt 2 halv 3 nån gång.
Tack Andre och alla andra för en bra kväll, måste göras om :)

Sen igår tog jag det lungt efter jobbet, tog ett glas vin och kollade film. Men somnade ganska tidigt. Och idag har jag bara jobbat, var inge folk alls. Så fick sluta halv 3 istället för 4, ganska skönt faktiskt :D

Ikväll ska jag bara plugga och mysa framför tv..
Ska försöka hinna skriva nånting i morgon också, om jag hinner..

Tänkte slänga in mitt horoskop också. Gillar att läsa sånt, oftas stämmer det.
Vattumannen:
Dagens horoskop:
Ägna dig åt en uppgift som kräver lite tankeverksamhet. Du är villig att lägga manken till. Bra!

Kolla du med http://www.dagenshoroskop.nu
Puss på er Lindaeriksson


RSS 2.0