<3


Kärlek till dig <3


STUDENTSKIVA IMORGON :D

Imorgon är det studentskiva, längtar som faaaan :D


Först blir det att möta upp Becca i stan, sen hem till henne fixa oss och dricka lite. Runt halv 7 ska vi ner och fixa lite innan alla folk kommer :


Yeeaay, taaaggaaarå. Jag hoppas vi ses, finns fortfarande biljeter kvar. Så KOOOOOM :D



Slänger upp några bilder på Meja,Nova och Joppan ifrån fotograferingen..





Inga bra dagar ..

Måste få skriva av mig om dem två senaste jobbiga dagarna som varit..

Igår gick verkligen allt fel. Dagen började med att jag glömde min solglasögon hemma så mamma var tvungen att kasta ut dem, hade några minuter på mig att ta mig till bussen hamnade på bussen hittade mina solglasögon iaf. Påvägen så pajade min buss IGEN.. Kom fram till skolan, fotade meja o nova (gick bra, blev fina bilder ) förutom att jag glömde släkta lampan i taget så blev för ljusa bilder sen skulle jag fota Joppan men hon råkade tappa klubban i golvet som var själva fotograferingen. Under fotograferingen skulle jag blåsa upp en ballong men den small i mitt ansikte och öga, så kunde knappt se. Åkte hem fick springa till bussen kom på så sitter värsta bitchen där och vägrade typ ge mig en plats så i farten fick jag hoppa över henne. I en timme så var det 3 ungar som satt och skrek, skulle hoppa av och bitchen vägrade flytta på sig så fick hoppa över henne igen. Cyklade hem - fastnade med mina skosnörren i cykel och var påväg att cykla omkull. Kommer hem och ser att min ögonskugga hade gått sönder..

Bra dag va?! Var påväg att bryta ihop när jag kom hem men var bara att sätta sig o plugga..

Idag har dagen inte heller varit någe bra.. Eller den började bra men slutade sämst.
Jag har ju skrivit förut och talat om att jag haft problem med matten och med rektorn/läraren. Idag pratade jag med honom att jag ska kunna få godkänt om jag klara alla moment fast jag får IG i slutprovet. Men det tycker inte han, han anser att jag måste bevisa min kunskap fast jag redan har gjort det. Fick även reda på att dem som avslutade sin kurs förra året fick godkänt i alla moment fast dem fick IG i nationella men inte tydligen så gäller inte dig mig. Ingen rättvisa här heller..

Och sa det Skolverkat + båda rektorerna anser att jag ska få godkänt om jag klarar alla moment, vist kan jag göra ett slutprov men det ska inte vara avgörande. Men fortfarande så säger han i mot mig.
Han satt och talade om för mig att jag var så dålig på mitt nationella att vem som helst kan chansa sig fram till att få 5 poäng på ett prov + att jag kanske hade en dålig dag den dagen. Förklara för honom för hundrande gången att jag har svårt för matte.  Så gemför han mig med en annan elev som har IG och jag ligger som honom just nu. HALLÅ IDIOT!
(inget illa menat till dig som ligger på IG nivån blev mest sur att han gemförde mig )

Sen i 1an så fick jag ett val om jag ville göra nationella då eller i 2an och jag valde att göra det i 2an med tanke på att jag skulle förlänga kursen men nej då sitter idioten och säger att jag "vägrade" att göra ett nationellt prov då, att han minsam skulle kolla upp det dära. För han trodde minsam inte på mig för alla är tvugna att göra ett nationellt prov i 1an så varför skulle jag slippa. Inte vet jag, inte mitt fel utan min lärare så sluta skäll ut mig..

Jag började gråta och det sket han i utan sa bara gå in och jobba nu så diskuterar vi det här en annan dag istället. 

Att en lärare ska få en elev att gråta så mycket och inte äns försöker att bry sig. Såna ska helt enkelt inte vara lärare.. 


 Förlåt för mitt klagande inlägg men var som sagt tvungen att lätta på mitt hjärta..
Puss på er


GILLA MIG :D

GÅ IN OCH GILLA MIG :D hihi
http://www.modelljakten2011.se/Deltagere+-+Kvinder/show.htm?modelid=886

<3

Sara kom och hälsa på mig på min lektion :D

Vattenpipa och mys med vänner

Idag har jag hållit på med bilder till projektarbete och suttit och redigerat massa bilder..
Senare idag blir det sitta i solen, röka vattenpipa och ta någon öl med Sara,Christoffer,Kim,Johan,Freddy och Dennis sen kanske det är någon mer ?!  :)


En bild ifrån förra våren <3


Bilder ifrån mörkerfotograferingen

Några bilder ifrån mörkerfotograferingen


 





Modeller: Rebecca Roos & Sara Eriksson
Fotograf: Linda Eriksson

 


<3

Jag vet inte vad mitt hjärta säger längre...


Solning, mys med meja, Grillning med familj, party och dans

Snart är lovet slut, gått så fort men har haft det riktigt bra.. Tillbaka till verkligheten imorgon då, fast går bara i två dagar sen tar jag ledigt, hihi... Sen är det bara att kämpa dem sista 5 veckor och 2 dagar kvar..

I fredags sov lilla meja bus här, mysmys..

Lördagen började med att jag och meja skulle åka buss till Västerås för vi hade ingen barnstol med oss så vi två kunde inte åka med i bilen. Var lite nervös att ta barnvagnen själv och så. Men det gick bra, mamma följde med till bussen. Men med min otur så självklart slutade bussen fungera så vi stod där stilla i mer än 20 min. Dagens ris till UL, busschaffören fick gå och hämta en ny buss.. Inte var det någon som kom med en extra buss, dåligt..
Tillslut så kom vi iväg.. Blev grillning och mys hos Brorsan :)





Sen runt 8 gav jag mig iväg till Uppsala, mötte upp Elin och Linn för att sen åka hem till Putte och fira honom. Där var även Viktor,Marco,William,Ludde och falkman. Tror inte jag glömt någon nu, hehe..
Runt tolv drog vi vidare till Skeppet sen blev det terrasen. Tog en taxi hem till Putte där vi egentligen skulle efterfesta, men alla var väl fulla och trötta så vi somnade. 4 delade på en säng, lite trångt men mysigt ;) hahah

Kvällen var riktig rolig, sån där perfekt kväll. Lagom fylla, inga drama bara allmänt roligt :)
Grattis Patrik :)





( Mer bilder finns på facebook :) )
Igår så vaknade jag och linn upp hos Patrik. Drog till max för att ta en hamburgare, satt där och snackade lite om kvällen. Sen var jag tvungen att dra hem och sova lite innan dansen började. Runt 4 drog jag och dansade, såååå kuuuul :D

Dansade i 4,5 timme, var helt slut efteråt. Tack Sofie och Elin som ställde upp och ville hjälpa mig att lära mig
danserna. Nu kan jag 2 av 3 ganska bra och den tredje sitter sisådär.. Får se hur jag gör med den..


Kan inte sluta skriva, hihi..

Jag har märkt att jag skriver väldigt mycket idag. Vet inte varför, men känner att jag har så mycket att skriva och att berätta och även bara onödiga saker. Ibland skriver jag ingenting alls och ibland skriver jag hur mycket som helst, och idag är det så. Få mig att sluta, jag måste sova. hihi..

Gillar den här låten grymt mycket. Blir bara bättre och bättre. Kommer bli så grymt i sommar när jag får se och höra dem
Deadmau5 – Raise Your Weapon



5 veckor & 4 dagar kvar !

Tänkte på en sak igår vi alla längtar till studenten så sjukt mycket & det kommer bli en sån härlig dag. Men dagen efter så kommer 2 av mina bästa vänner flytta långt bort. Vist har jag tänkt på det förut, men igår var det något speciellt. Jag insåg att det inte var långt kvar alls.. Börjar nästan gråta bara jag tänker på det..

Sen ena kanske ska till Thailand och bo där och den andra kanske ska till Åre och bo där..


Känns som vi alla kommer välja olika vägar. Vist det fattar jag, men vill inte förlora er.


Ska sluta lägga ner energi..

Du snackar bara en massa skit. Du säger saker du inte kan lova. Vet att du har kunnat och hade du verkligen velat träffat mig hade du hört av dig. Så kommer inte tro längre vad du än säger. Jag försökte hela tiden men fick aldrig någonting tillbaka. Ville skriva förut och förklara mig men varför ska jag göra det?! Så onödigt, jag vet ju redan svaret. Inte så svårt att lista ut..
 Så ärligt talat så ska jag nästan strunta i dig nu. Jag ska försöka att inte skriva eller höra av mig, svårt men upp till dig nu inte mig !

Så nu har jag sagt till mig själv att jag ska sluta lägga ner energi på folk som inte vill lägga ner energi på mig. Mår bäst såhär :)

Tänker helt enkelt fortsätta leva mitt liv, göra vad jag vill och göra saker som jag mår bäst av :)


Knät värker..

Helt sjukt att man kan få så ont i sina knän genom att bara legat stilla i några timmar. Har legat helt rakt med benet och då brukar jag inte få så ont men kan knappt röra knät nu och gör skit ont. Jävla knä jävel som aldrig vill bli bra. Går periodvis, vissa gånger har jag små ont bara och vissa gånger kan jag inte äns komma åt knät, ligga eller gå utan att det inte ska göra ont. Jag kan inte springa eller jogga utan att knät låser sig. Bara jag sitter på knät eller dansar så får jag blåmärken, inte normalt.

Får hoppas det blir bättre snart. Vist läkaren har sagt att jag aldrig kommer bli bra, att jag alltid kommer ha små problem med det. Så får hoppas det blir lite bättre med åren och att läkarna har fel. Vissa har sagt att träning blir bättre och vist det kan jag tro. Men har försökt tränat upp knät flera gånger och de blev lite bättre men går alltid tillbaka och blir sämre igen..


Blev ett lite klag inlägg nu, förlåt :*
heheh..

Ska nog försöka sova snart, ska upp tidigt imorgon..

Puss på er


Sugen på att tatuera mig

Jag är jätte sugen på att tatuera mig igen. Det är som en dråg har man väl gjort en vill man bara göra flera. Första jag vill göra är att fixa till den på magen, göra den snyggare och förlänga den. Allstå göra något mer så det ser snyggare ut.
Sen finns de massor jag vill göra, vill ha tro,hopp&kärlek antigen en text eller själva symbolen, sen vill jag ha en fjäder & en snygg fotlänk och finns mycket mer jag vill ha..

Här är en bild på det jag skulle kunna tänka mig att vilja ha, någonting sånt där :)
Andra bilden, den med fjädern på ryggen, sjukt snygg..


The Vampire Diaries återkommer i maj :(

Jag skulle precis gå in på tv6.se för att kolla på det senaste The Vampire Diaries avsnittet men läste på hemsidan att dem har kommit i kapp med USA att dem ligger för nära så det finns en risk att dem inte hinner få in programmen i tid. Så programmet kommer inte tillbaka fören 6 maj :O Vist inte så långt, men jag var ju jätte sugen att se det nu. Det programmet är verkligen sååååååå bra, älskart :* 

Men bara att vänta tills 6 maj då :(

Så onödigt inlägg, haha


Faster´s älskling <3

Kan man vara sötare :) <3


Blev ingen utgång men en hemgång

Efter jag kom hem ifrån stockholm i lördags skulle vi alla tjejer hem till lea och föra sen ut till Red room där det var reagge kväll. Men hade sån beslutångest hur jag skulle göra, ville verkligen gå och träffa alla, var länge sen alla var ute tillsammans men även var jag jätte trött, hade mycket saker med mig och kände att jag skulle vara så osocial Ändrade mig typ 10 gånger men tillslut lyssnade jag på kroppen och åkte hem istället. Var faktiskt riktigt skönt att bara komma hem och ta det lungt..

På kvällen kom S hit och blev några drinkar i alla fall. Spelade lite kortspel och yatzy.. Men det var en lugn och trevlig kväll :)



Idag skulle mamma, jag, brorsan, marielle och meja ner på marknaden här i stan men när vi väl kom ner dit så var de ingen marknad. FALSK REKLAM. Hahah stod att det skulle vara marknad idag,imorgon och söndag men fanns inte ett enda stånd där, fett irreterande. Jag som behövde köpa lite saker till fotograferingen nästa vecka.
Ingen tår i ögat i alla fall, blev mjukglass på stan med familjen, myspys. Dem åkte hem och lämnade meja bus kvar hos oss, yeeay. hihih.. Så mysigt att ha dig här, min lilla glädjespridare. Vi gungade lite ute, åt god mat, busade massa hemma. Du är faster´s älskling, så glad att du finns. Älskar dig, glöm aldrig det <3



Och nu sitter jag här och kollar på big brother och skriver värsta långa inläggen. hihi :D

Imorgon blir det en snabbis ner på stan och fixa dem dära sakerna och kanske ett legg om jag hinner. Sen blir det att ta bussen till Västerås med Meja. Där det blir grillning med hela familjen, och efteråt blir det förhoppningsvis lite party i Uppsala med Elin och grabbsen :)


Min mysiga vecka ^^

Hej hopp :D


Tänkte uppdatera lite vad som har hänt i veckan. Får nog göra två inlägg annars kommer de blir jätte långt


I tisdags
träffa jag S och tog en glass på stan. Satt och pratade lite, sen åkte upp till mammas kompis Agge där jag skulle äta middag. Sen blev det grillning med massa god mat och några glas vin.. Var en jätte mysig kväll, dock var det några som fick i sig lite för mkt ;) hahah



I onsdags så åkte jag till Uppsala för att träffa mina flickor. Vi satt oss i stadsparken rökte lite vattenpipa och myste. Vi satt där ganska länge sen efter det gick vi runt på stan lite och kollade runt. Sara, jag och Rebecca drog hem till henne och åt jätte god mat och pratade om allt och ingenting. Känns så skönt att vi kan prata med varandra om allt, inget att skämas över eller så. Ni är underbara.. 
Vi satt där i några timmar och väntade bara på att det skulle bli mörkt ute någongång. När det väl blev mörkt drog vi ut för att ha en kvällsfotografering, mötte även upp Linn och Lea..
Medans alla ungdommar var ute på krogen så var vi ute och fotade, kände mig duktig där ;)
Fotograferingen gick väl båda bra och dåligt, det jag verkligen ville fota gick sämst men fick några bra bilder. Jag har inte hunnit redigerat några bilder än, men slänger upp några när dem är klara..

I torsdag
var jag, Rebecca och Sara i Stockholm. Började dagen med att det tåget vi skulle ta gick inte ifrån Storvreta. Vi hade bara tagit det förgivet, ganska osmarta. Så Rebecca och jag satt inne i stan i ca 40 mintuter för att vänta tills nästa tåg kom. Där mötte vi även upp Sara, tur var att det tåget gick ifrån Storvreta iaf. På pendel till Stockholm mötte vi även upp Angelica som skulle med oss till Stockholm. Vi kom till Stockholm för att hitta kläder till Becca, masker till oss alla och en kjol( som jag har haft men hittar inte)och saker till min dansuppvisning. Men vi kom inte hem med något ut av det utan jag hittade en annan snygg kjol :) Men dock inte den kjolen jag ville ha, för dem säljer dem tydligen inte längre. Fett ledsen, jag som älskade den.. Sen kom även Marc ( Becca´s kille), och vi träffade även Christoffer(Sara´s kille) och hans kompisar en sväng.

Vi hamnade även mitt i slagsmål eller ja idioterna som bråkar över olika lag. Har aldrig sätt så mycket poliser förut. Så när vi såg dem så var vi ju tvungna att kolla vad som hände, nyfikna. Och då var det slagsmål, tillslut så sprutade poliserna tårgas och de spred sig till torget där vi var. Ögonen började rinna och jag fick svårt att andas och fick ta medecin.
Så onödigt att hålla på att bråka om sånt där.. Alla vi förlorar någongång och det är bara ett spel.. Så fruktansvärt löjligt, väx upp..


Sen även en annan sak som hände i bilen påväg hem. Jag kände att det var något som kröp på min hand och när jag kollade när så var det en spindel. Fick totalt panik och börja skrika, gråta och skratta samtidigt typ. Fick bort den, blev lugn i någon sekund men då börja den klättra på mitt ben och då fick jag seriöst totalt panikMarc fick stanna in till vägen så jag fick hoppa ur. Hann knappt ta av mig bältet, folk strirrade och tänkte väl att jag var helt galen eller något. Men har man spindel fobi så har man. Spelar ingen roll hur liten den än är så blir jag jätte rädd. Men den dog väl eller något för hitta den aldrig, men under hela bil resan så kliade och kändes som jag hade något på mig.

Men förutom allt som hände i stockholm så var dagen super mysigt och hade riktigt kul med er flickor :) Måste göras om fler gånger, fast vi inte hittade något så var det skönt/mysigt att bara gå runt där :) <3


Bra vecka ^^

Idag vaknade jag för tidigt, vaknade redan runt 9. Inte okej såhär på lovet, vist jätte bra att jag inte sover bort dagarna och jag kommer inte ha lika svårt att slå om sen när skolan börjar igen..

Har bara legat i solen idag och pressat. Har faktiskt blivit riktigt brun på magen och bröstet. Dock inte i ansiktet och bena där jag vill bli mest brun :(
För en stund sen kom brorsan över hit, mysigt att träffa dig lite själv sådär..

Snart tänkte jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite. Mamma och jag ska till hennes kompis ikväll och grilla lite. Vi har tyvär ingen grill här hemma så får passa på när man blir överbjuden, hihi. Ska bli super gott och mysigt..


Den här veckan kommer nog bli bra..

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN TILL UPPSALA och träffa mina brudaar :D
På kvällen ska jag & Rebecca köra ett kvälls fotografering. Måste ha lite nya såna bilder sen vill vi ha nya till vårat projektarbet och Elin ska kanske med ^^ 
 
Torsdag ska jag o Rebecca till Stockholm och kolla på saker till vår studentskiva.. Myyyyyyyss på stan ^^
Har alltid roligt med dig min bästa vän, du är bäst <3


Mys med Rebecca

Hej hopp :D
Såg nu att de var två dagar sen jag skrev. Har varit sånt fint väder så har inte riktigt haft tid att sätta mig vid datan och skrivit. Men tänkte att jag skulle uppdatera er lite grann nu.

I söndags var det en mysig dag. Solade lite på balkongen först och så kom mormor över. Alltid lika mysigt när hon kommer. Sen lite senare på dagen kommer min fina vän Rebecca hit, åt god mat och kikade på Harry Potter. Har sätt den förut men kom typ inte ihåg någonting eller hur den slutade så var bra att uppdatera sitt minne lite tills nästa film kommer ut på bio..

Dagen efter så fixade vi oss och drog ner på stan(Om man nu kan kalla det stan), mamma, Ewa och Cornelia följde även med. Skulle fixa legg och lite grejer men när jag väl kom ner till banken så hade jag ju självklart glömt korten på mig. Skit surt, jag som verkligen behöver ett nytt legg. Men får fixa det imorgon istället.
Efter 40 minuters väntan på banken träffade vi moster, kusin och hennes kompis. Gick till ett wandys och tog oss en macka och myste.

Senare på kvällen drog jag ner på stan med pappa och solade lite grann. Efter det så träffa jag mamma, cornelia och Ewa och tänkte ta oss första mjukglassen i solen men dem alla var så sega så solen var borta när dem väl kom ner till stan men men det var riktigt gott men kallt. Hehe.. Magen gillade dock inte glassen så mycket ( tål inte laktos )


-

Jag har redan fattat och jag vet redan svaret men jag vill höra det..


Blev inge mys med tjejerna utan en hemma kväll.

 


Ikväll skulle alla vi flickor haft myskväll hemma hos Rebecca. Men blev lite ändrade planer, vissa kunde inte och jag bland annat var ganska trött och orkade inte riktigt ta mig till Uppsala.. Så fick bli en hemma kväll istället.
Åt god mat med min lilla mamma, mys mys.

Just nu sitter jag och gör ingenting. Började kolla på en film på tv4+ men den verkade ingen bra så slog på en annan film, tror den hette Puss. Och den var lika dålig den så orkade inte kolla klart. Så jag gav upp när det gällde film kollande. Men börjar en annan film halv 10 som är bra, har jag för mig och hoppas :)

Skulle kunna tänka mig att ut och gå så jag kunde bli lite piggare. Men finns ingen jag kan ut och gå med så får bli hemma i alla fall. Robin dock ville att jag skulle komma ner till Kloster men hade ingen stor lust hade varit roligt men men får bli en annan dag :)

Bjuder på 3 nya bilder på mig :*


Nova 5år :) <3

Idag så var jag väl inte den piggaste människan, fast jag inte kom hem så sent. Var väl hemma runt 2.. Var inte så bakis heller mådde lite illa och var allmänt seg o trött.. Men var bara att gå upp skulle iväg på 5 års kalas..

Lilla söta Nova fyller 5 år idag.. Så grattis min lilla flicka. Tänk att tiden har gått så fort, tyckte du nyss var liten och nu har du blivit så stor tjej. "faster" älskar dig så mycket :) <3



Paaarty

Tjaba folket :D

Jag hittade äntligen några som ville festa med mig igår.

Så dagen började med att i drog iväg till skolan och hade en lektion - naturkunskap. Skit tråkigt och fattade ingenting som vanligt. Känner mig så dålig och blåst på dem dära lektionerna, haha..

Efter det drog Linn & jag o handlade lite mat till kvällen, drog hem. Efter ett tag åkte linn och lämnade av Ida på stationen medans jag satt hemma hos dem o kolla film. När hon kom hem så började vi fixa oss, åt, Becca kom sen drog vi till Lea.. 

 Kvällen var riktigt trevlig med massa prat, musik och lite dricka. Eller för vissa blev det mycket dricka, men som sagt var bara kuuul :D

Var en sån där perfekt kväll, inget tjaffs och inget drama. Bara massa trevligheter.
Runt halv 12 drog vi in till stan till Red Room, tog en öl och satt o snacka bara. Inge höjdar ställe dock, vist det var trevligt. Men inget ställe jag kanske skulle hänga på..





Love ?!

Hittade flera gamla bilder på mig, här är två av dem som jag tycker om.

Klockan och jag fungerar inte så bra ihop..

Klockan ringde 05:45 i morse, var så sjukt trött. Klockan och jag är inte riktigt bästa vänner. hehe
Men var bara att gå upp, jag kunde få sovmorgon till kl 3 men valde att åka i alla fall, för behövde hjälp i vissa ämnen av läraren och de var kl halv 9. Så satt där och försökte skriva ett bra uppsats om Berlin muren samtidigt som jag försökte hålla mig vaken.
Just nu sitter jag och skriver om upphovsrättslagen, blev förvånad när det gäller vissa saker. Tex att jag får fota vem jag vill utan att jag behöver begära tillstånd och jag får även använda dem till en utställning. Det är ganska sjukt att det är så, själv skulle jag vilja att den personen skulle fråga mig om tillstånd innan den vill använda bilden.
Idag slutar jag halv 5, drygt. Hade varit skönt att gå runt på stan eller bara tagit en glas och suttit ute o bara myst i solen.. Men men..

<3

Kommer alltid att finnas här och stötta dig min bästa vän. Jag älskar dig <3


Blev ingen massage - vissa lärare vill inte förstå elever

Hejj hopp :)

Idag skulle jag egentligen på massage, men en timme innan jag skulle dit kom jag på att jag slutade precis när jag skulle vara där så var tvungen att avboka och fanns inga mer tider i veckan som jag kunde.
Så det sket sig :(
Hade ju varit skönt med lite massage, så ingen annan som vill ställa upp? haha


Jag hatar verkligen matte och lärare som inte förstår en. Min lärare säger att jag måste göra ett slutprov för att få godkänd i kursen fast jag snart redan gjort klart alla kapitel.(ett kvar bara) Han ville se att jag kunde och förstog det jag hade gjort men fattar inte varför jag ska bevisa det igen när jag redan gjort det + att jag absolut inte kommer ihåg vad jag gjorde i 1:an, just nu verkar det som dem mest ska testa mitt minne inte vad jag kan. Pratade med rektorn idag för jag tycker personligen inte att jag ska behöva göra det och att de är fel av läraren. För en person som avslutade kursen efter ett nationelltprov och fick Ig på det men klarade alla andra moment ska få godkänt men jag som förlängde kursen och fick Ig på ett nationellt prov kommer få ig i kursen om jag inte gör om det. Helt sjukt :S
Och jag har bara 3 veckor på mig att göra klart sista momentet och även hinna med ett slutprov, vet inte hur dem hade tänkt sig att jag ska hinna. Varför inte bara försöka förstå mig/eleverna och försöka hjälpa till.


Gratis massage och haft beslutångest

Kom nyss på att jag ska på gratis massage imorgon, 30minuter. Fett skönt ska det bli i alla fall :D

Har haft sån beslutångest den senaste tiden och folk har undrat varför.
Grejen är det att jag varit så himla mycket sjuk de senaste halv året, så jag har missat sjukt mycket av dansen. Jag har inte kunnat gjort mitt bästa eller lärt mig danserna utan till. Jag brukar alltid vara säker på mig själv och kunna danserna utantill, men inte i år. Kan dem jätte dåligt och är osäker.
Så jag har haft tankar att skippa uppvisningen som ska vara i maj, för ansåg att jag inte tänker stå där o dansa inför 500-600 personer o skäma ut mig själv genom att inte vara säker o inte kunna danserna utantill + att jag förstör för gruppen om jag inte är säker.

Det här är något jag ser fram i mot varje år. Hur jag än gör så kommer jag bli ledsen.
Pratade med min lärare och han ville så gärna att jag skulle vara med. Att jag kunde dansa en dans i alla fall, ( som jag kan ganska bra ) men sa det att jag bara kommer bli ledsen om jag ska dansa en och dem andra tre. Kommer bli så sur på mig själv att jag inte står där. Fast det inte är mitt fel.

Men det kanske kommer lösa sig nu en tjej i gruppen Sofie ebjöd sig att hjälpa mig under lovet. För att jag ska få en chans att vara med på uppvisningen. Så jäkla snällt & gulligt att erbjuda sig. Även Elin ville hjälpa mig sista helgen på lovet för resten av veckan var hon utomlands. Så tack så mycket, det värmde att någon ville hjälpa mig. Vill verkligen göra allt för att få vara med, något man ser fram i mot varje år som sagt :)



| Everything can not be easy.

I had almost begun got used to it here. But it broke today. Got lot of thoughts again that right now just spins around in my head. And I do not really know what to do with those thoughts. 


Think I'm gonna
start listening to my friends but it's hard. So it is good that my friends understand me anyway.. <3

But I feel damn good anyway. Have wonderful friends & family, soon it's graduation party and the student. Can it be better ?! :D





"Min engelska kanske inte den bästa, så klaga inte"


Mys på stan i kylan..

Efter skolan gick jag,Rebecca,Elin o Sara runt på stan. Orkade inte riktigt kolla i affäer men gick in på lustgården en sväng, satt in pengar på banken och sara köpte ett par skor. Gick även in på magneten för att kolla på masker till studentskivan, hittade en snygg men det var en pinne på, vist man kan ha sönder den o försöka göra hål o sätta in ett snöre sen fanns de hel svarta som man kan fixa ordning själv. Men förhoppningsvis så ska vi åka till Stockholm på lovet o kolla, finns lite mer utbud där.
Vi gick mest runt på stan o pratade, mysigt.. Satt och snackade om gurkor av olika slag, var inte äns kul samtalsämne men alla 4 var övertrött o skratta åt ingenting. Och lilla Rebecca satt o skratta åt sina egna skämt hela tiden som egentligen inte var dugg kul men blev roligt för hon själv trodde att hon var rolig + som jag sa övertrötta flickor ;D

Sen fick jag min födelsedags present ifrån Sara också, rebecca hade väl skvallrat vad jag ville ha. Fick ett par super fina ving örhängen :D Tyvär så glömde jag dem i Rebecca´s väska så kan inte ta kort o visa er. Får göra det imorgon ^^ Tack min älskling <3


Ikväll hade jag tänkt att ut gå men var riktigt kallt ute så tror jag skippar det. Men måste snart börja ut och gå så jag kommer i form och kanske går ner lite i vikt.

Bjuder på en fin bild ifrån nyår på mig o Isa :)


Fixar o trixar !

Just nu sitter jag i skolan och fixar o trixar lite med projektarbetet. Det går bra, men blir lite förvirrad.

Ikväll har jag inget planerat men vill ut och gå men tråkigt att göra det själv.
Har ni några bra tips på hemsidor/affärer med snygga masker ? Måste försöka hitta någon snygg till vår studentskiva. Hittade en men frakten var närmare 400kr o de tänker jag inte betala. Känner mig riktig stressad så hoppas jag hittar någon snart.

Klänningen är redan bestämd, tänkte ha den jag hade på nyår. Den är riktig fin och passar bra till temat. Ska försöka hitta långa lös ögonfransar också. De ska vara lite överdrivet :)


Jag är så suugeeen på att festa och dansa arslet av mig. Någon som är sugen att festa i helgen? Verkar som inga av mina vänner är så sugen.. haha :D

STUDENTMÖSSAN & TRÖJAN :D

Igår fick jag min studentmössa och tröja. Helt överlycklig och var totalt uppe i varv. Nu börjar det kännas verkligt, inte långt kvar alls.. Längtar sjukt mycket men ändå så får jag ångest bara jag tänker på det. Den dagen kommer vara ett minne för livet och en speciell dag..
7 VECKOR & 1 DAG KVAR  :D

STUDENTKLÄNNINGAR:D

Min fina studentklänning som jag ska ha på dagen:D
Och den här klänningen ska jag ha på kvällen :D

Fick äntligen träffa min fina vän sara :d

Som ni märkt har jag inte skrivit på ett tag förutom mitt senaste depp inlägg som jag ber om ursäkt för men som jag skrev behövde skriva av mig lite.
Hoppas ni förstår :)

Men Ja tillbaka från början har inte skrivit på länge för har inte suttit vid datan något och inte haft ork att skriva. Just nu sitter jag inne på mobilen, inte de bästa men vad gör man ;)

Igår fick jag en överraskning, min älskade efterlängtade vän sara kom och hälsa på. Blev jätte förvånad. Var så härligt och underbart att få träffa dig igen :dvar inte världens socialaste men var bara så mysigt att ha dig här. Och så brun du var, är inte okej. Kände mig helt plötsligt skit vit. Haha.

Som alla vet var de värsta stormen igår, tågen var försenade och strömavbrott på vissa ställen. Inte här som tur var. Men vi satt i soffan så hörde vi alla en smäll. Och gick ut och kolla så hade ett jätte stort träd utanför mitt fönster fallit. Snacka om tur, var nära att få in den i mitt rum. Hade skitit på mig Haha xD så den blockerade hela gången typ.
Sen under kvällen blev de värre sammanlagt tre träd rasade utanför. Fett rädd att lägga mig i mitt rum men som tur var så lugnade de sig på natten så fick sova lugnt och skönt:) Men just nu är de lika storm utanför så får hoppas att inga mer träd rasar:)

 Igår var de som sagt inte så bra dag. Av olika anledningar, gäller inte bara mig utan vissa av mina vänner mådde inte bra. Och självklart blir man ledsen när dem är det.
Så jag tänker på dig vännen och din familj. Finns alltid för dig. Älskar dig <3

Ikväll blir de kolla film och Mysa med mamma med en bit paj. Mums eller Ja de vet vi inte än ;)

Haha Hoppas ni får en bra kväll:)

Saknar alla mina älskade vänner men i morgon förhoppningvis så ses vi.

Puss på er<3


.. Måste få skriva av mig lite.

Jag hatar det här, orkar verkligen inte längre. Varit sjuk i en vecka nu och är fortfarande inte bättre. Var till en specialist igår och jag var jätte uppsvullen och jag behövde antibiotika. Känns bra att gått runt och haft ont och inte fått någon Medecin, hade kunnat varit bra nu.
Men inte läkarens fel, tar tid att få provsvaraen men det är jobbigt iaf. Och idag har jag haft hög feber trots jag har haft iprem i kroppen känns inte som jag blir något bättre alls. Helt slut i kroppen.

Och den här helgen har jag sätt fram i mot jätte länge o nu kan jag inte få ha kul. Det blir alltid såhär när det är något speciellt. Vill verkligen inte missa morgondagen. Kommer bli så kul:( tänkte dricka ändå men kan inte de nu när jag börjat med Medecinen. Vist jag borde tänka på min hälsa och känna att den går före allt annat. Och Ja vist men kan ni tänka er såhär blir de varje gång. J
ag blir jämt sjuk, och oftas när jag blir sjuk så blir jag helt matt i kroppen och klara inte av att göra något. Så känns så pain att jag kanske måste sitta hemma en helg till när alla mina vänner har kul :(

 Förlåt för mitt klagande och depp inlägg. Vill inte att ni ska tycka synd om mig eller så. Men jag behövde bara få skriva av mig lite grann.

Hoppas ni mår bra :)

Puss på er <3


Inte igen:(

Jag orkar inte längre. Vist jag har dåligt immunförsvar men var länge sen jag blev såhär mycket sjuk. Slutade med Medecinen för en vecka sen och är redan sjuk igen. Kände redan igår att jag hade ont i hela kroppen och blev svimmfärdig för de lilla minsta. Men trodde de skulle försvinna över natten men vaknade med över 38 graders feber och genomFörskyld igen:( läkaren får göra utredning på mig snart, orkar inte vara sjuk hela tiden :(

April April !

Ikväll skulle de blivit myskväll med Elin, men vi kör på imorgon istället. Enligt mig skulle de bli stressigt o shit, haha. Så kände att morgon dagen var bättre :)

Ikväll ska jag nog bara vara hemma, försöker få tag på min kära bror o fråga om jag får komma dit. Var länge sen jag sov där o träffade alla..

Idag är det första april o man får luras. Jag har ännu inte blivit lurad. Två har försökt, ena har sagt att han fyller år idag. Men trodde inte på det, sen var de någon som sa att Enköping skulle få stor besök, att nya beck filmen skulle spelas in i Enköping. Tyckte de lät skit kul tills mamma sa att de var nog april skämt. hahah..
Har ni lyckats lura någon än eller blivit lurade ? ;D


RSS 2.0