Instagram

Kan även följa mig på Instagram - EriikssonLinda

Dock slänger jag bara upp bilder där, skriver inte så mycket och de blir oftas samma bilder som jag lägger upp här :)


Nya läkerol, blää!

Det har gjorts reklam för den här nya läkerolen och tänkte att jag var tvungen att köpa den idag och smaka. Älskar ju lakris men denna var inte så jätte god. Var väldigt konstig smak på det hela.. Så inget jag tänker köpa igen eller rekomenderar..


Första jordgubbarna i år !

Hejsan hoppsan :)

Ja ni vet ju säkert vem som väckte mig i morse igen men denna gång kom han två olika tider men höll inte på så länge.. Suck!! Mamma slänger ur sig att ja den kommer nog sluta snart. Frågade när snart var, om de var i juni typ så skrattade hon bara.
Funderar på att kolla i en affär om det finns låttsas hackspättar som man kan sätta i träd sen göra så den hackar i trädet så kanske den här jäveln försvinner! Hahah...

Idag var jag hos min sjukgymnast igen. Gått dit så mycket så har redan frikort och får gå gratis enda till feb nästa år, fett skönt:D 
 Var uppsvulen idag igen i knät. Varanan gång så är jag typ uppsvulen o varanan gång inte. Körde lite med eletriska maskinen sen fick två nya övningar som jag ska träna på hemma..

Efter det åkte jag till Ica maxi och köpte hårfärg. För idag såg det verkligen HEJ KOM OCH HJÄLP MIG! Inte snyggt och kände att jag kan inte börja mitt nya jobb imorgon och se ut som pippi. Hade fått in lite pengar så tog dem för kände att de var akut, hehe.

Så ska väcka mamma snart o be henne färga mitt hår. Spännande men kan ju inte bli värre än vad de redan är!


Sen köpte jag jordgubbar idag, första i år. Och dem var super goda så när Nasr kommer hem ifrån jobbet blir de glass med jordgubbar, mumsigt!


Glass och vattenpipa! :)

Hellu :)

Hoppas allt är bra med er idag..

Idag så vaknade jag självklart av min älskade hackspätt men tack o lov höll han bara på i högst 5 minuter kanske. Så kunde somna om i alla fall så sov två timmar till, sköönt!
Låg o drog mig ett tag, tog en dusch och insåg att mitt hår var riktigt orange. Som pippi, inte kul alls. Så ville helst inte gå ut men var fint väder o kan inte sitta inne för de. Så GE MIG PENGAR! 
Sen blev det att fixa lunch istället för frukost sen kom Sara hit.
Hann dock inte vara här så länge för drog ner på stan för att möta Viktoria. Hon skulle lämna in sin klänning och efter det blev de glass på torget i de fina vädret eller inte. Solen sken hela dagen sen när vi skulle köpa glass o sätta oss i solen så försvann den o så blev de mörkt på himlen, jippi..

Efter det så drog Vickan hem för hon skulle jobba och vi drog hem till mig och så kom Elin hit.
Kollade lite resor och kollade priser om man ska hyra en bil i sommar när vi ska till Peace and love. För vägrar ta bussen i år för de var ganska sämst. Men ingen av oss har ju körtkort så förhoppningsvis så vill nån av killarna köra oss oxå ^^

Sen drog dem hem till Coffe och jag kom lite senare där de blev massa prat och vattenpipa på balkongen. Kallt men hade filt som tur var! :)

Sen när jag kom hem så har jag inte hunnit gjort så mycket, pratat med J i telefonen och suttit vid datorn och lyssnat på musik bara! Nu blir de nog att varma oboy för fryser sen kolla på film.

Så säger nog God natt på en gång :) <3


Nova 6år :)

Glömde skriva att lilla Nova fyllde hela  6år igår. Du var bara två år när jag träffade dig för första gången. Du var så liten och nu blivit så stor. 

Stort Grattis gumman..Hipp hipp hurra hurra hurra :D
 Faster Älskar dig <3


In the Dark!


Sista dagen på Donken !

Igår jobbade jag mitt sista pass på donken. Dagen gick väldigt sakta och var inte så mycket folk heller. Tänkte inte så mycket under tiden jag jobbade det kom sen när jag skulle sluta.
Mattan gav mig en avskedspresent, han kom fram o frågade hur det kändes för mig sen när ja vände ansiktet så körde han upp en glass i ansiktet på mig, haha.. Lite kul måste man ha på jobbet speciellt sista dagen sådär. När han gjorde det så kom känslorna lite att det faktiskt var min sista dag att jag kommer sakna alla. Har ändå jobbat där i 4år så var blandade känslor. Men jag känner att det var dags att gå vidare med annat!

Igår så blev det middag hos mormor, sen bjöd hon på cheescake till efterätt. Var riktigt mumsigt. Sen blev det lite fia med knuff. Tog sin lilla tid innan vi avslutade, alla knuffade in alla hela tiden..
Efter det gick vi hem men kände oss alla uppsvälda efter alla mat så tog en 30/40min promenad. Var riktigt skönt att komma ut lite, fast knät värkte när jag kom hem..



Jävla hackspätt - Fått mitt schema!

Hej hopp! :)

Blir galen på den dära jävla hackspätten som väcker mig varje morgon mellan 7-8. Sätter sig på min balkong o hackar i räcket. Samma sak förra året men då satt han på andra balkongen men de var verkligen hela våren så ska han väcka mig varje morgon hela våren så kommer jag bli tokig :O

Snart går jag ut o hackar i trädet så kanske han tror att en hackspätt hona gör det så kanske han försvinner någon gång!

Somnade med blött hår igår kväll och hade världens snyggaste frilla i morse ;)
Eller?!
Kände att håret verkligen stod åt alla håll o kanter.
Färgen ser förjävligt ut just nu oxå. Så en anledning till att jag vill ha lön, så jag kan snygga till det.
Börjar tröttna på att den röda färgen försvinner ganska fort. Så har haft lust att bara färga det till brunt. Men vet att jag kommer ångra mig direkt. För jag vill inte ha någon annan färg än rött. Jag älskar rött..

Har precis kommit hem ifrån min sjukgymnast. Där det gick ganska bra, men nu har jag väldigt ont efter hon har hållt på o tryck, klämt o kört elektriska signaler i knät. Så nu blir det att ligga o vila lite, lyssna på lite musik.. Senare ska jag iväg och hjälpa mormor o handla. Hon känner sig mycket tryggare i fall någon följer med henne..


Efter det blir det nog bara att ta det lungt hemma. Skulle egentligen till arbetsförmedlingen imorgon men hennes son var sjuk så det blev framflyttat. Så nu är frågan vad som händer imorgon.. Kan inte åka till Uppsala eller göra något speciellt för är verkligen fattig just nu.. Borring!

Juste idag fick jag mitt schema från mitt nya jobb, ska jobba 9 dagar i sträck. Kul men blir nog jobbigt. Är uppe i många timmar nu. Det gillas! :)


Be myself!

Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv!



Lite roligt att man ser att jag tar kort på mig själv oxå xD Synd att man inte har photoshop på denna dator hehe, aja skit samma!


Allt för min syster!

Kollade nyss på Allt för min syster och satt verkligen o grät som ett litet barn. Försökte hålla i mot att inte gråta hysteriskt, jätte jobbigt. Men filmen var sjukt bra och ett måste o se!

Men klarar inte av att se filmer som handlar om cancer sjuka. De är då jag börjar gråta sådär mycket. Sen min farfar dog i cancer så klara jag knappt av det. Vist det gör nog ingen, men när man haft någon nära som dött av det så är de extra känsligt o minnen kommer upp.


Har även hunnit pratat lite med Carro oxå, mysigt! Sen även med J lite grann, men var väldigt osocial pågrund av spelandet. Så gav upp, fick inte så mycker ord ur han haha.


Just nu väntar jag på att mamma o nasr ska kolla klart på en film så vi kan kolla på Svensson Svensson, den nyaste filmen. Är sjukt sugen på nappar men det har man ju självklart inte. Så hoppas de finns popcorn eller nå chips..


Full vecka!

Denna vecka är full med saker..

Imorgon ska jag jobba mitt sista pass på donken. Känns både skönt o tråkigt. För kommer självklart sakna
alla där! Har ändå jobbat där i 4år så känns lite konstigt att byta men det är dags känner jag..

Tisdag och torsdag
ska jag till sjukgymnasten. Hon har börjat kört ultraljud på mitt knä. Som jag förklarade förut så är det elektriska stötar som hon drar runt där jag har ont. Hon ville att vi skulle träffas 2 gånger denna vecka så vi kommer igång med behandlingen så jag kanske blir lite bättre för just nu har det bara blivit värre. Fruktansvärt ont när jag går, går i trappor eller cyklar.

Onsdag
ska jag till arbetsförmedlingen o prata med min handledare.. Kommer nog inte bli så många gånger nu med tanke på att jag fått nytt jobb, tråkigt för gillar henne verkligen. Men finns inte så mycket jag kan göra där längre.

Fredag
ska jag först på informations möte på mitt nya jobb, sen mot kvällen så börjar mitt första pass

Lördag så öppnar vi! :D Så kom gärna dit o ät god asiatisk mat! Ligger bredvid Max i Enköping!

Så ja jag har ju saker att göra denna vecka, hoppas man hinner träffa någon vän i alla fall. Annars kommer de dröja känns de som..

Spännande men nervös för det nya jobbet. Men det blir nog riktigt kul. Ny utmaning i livet! :D


Blev party ändå!

Hej hopp :)

Kvällen blev som jag hade hoppats på igår.. Börja med Lollo kom hit en stund.. Snackade lite sen kom Timmy och hämtade upp oss två och Viktoria var med. Åkte ner till Victor, där de var lite folk. Blev dricka,spel,sång och massa dans.. Menningen var att vi skulle dra vidare men blev aldrig riktigt så, hade så pass roligt där.. Fick även prata med J i telefonen oxå. Satt i 30 min ungefär tills jag fick skäll att jag pratade för mycket, hehe. Svårt att sluta men var mycket trevligt det med!


Hade en riktigt bra kväll tills huvudvärken smög sig på. Så Timmy kom o hämtade upp Viktoria o var så snäll så han körde hem mig med. Men påvägen hem så åkte vi till donken, var sjukt hungrig. Stod i driven ett bra tag sen gav vi upp och gick in. Vilket kaos det var, har aldrig sätt så mycket saker överallt. Så tog sin tid men berundrar dem som jobbade för det kan inte ha varit lätt o lär varit sjukt jobbigt. Folk förstår inte men jag förstår som jobbar där o vet hur de kan vara men men..

Idag så vaknade jag upp utan att vara bakis faktiskt, var bara sjukt trött. Men var bara att slänga i sig frukost och fixa sig för att dra vidare till Västerås där vi skulle fira Nova som fyller 6år imorgon :)


Glad tjej!

Nu känns de bra och nu kan jag andas ut. Ska ju börja på de nya jobbet på fredag och fick lite små panik ang peace and love i sommar hur de blir om jag får va ledig då eller inte. Men fick svar idag att det gick bra, så nu kan jag andas ut.

Riktigt glad nu :D


Party sugen!

Ogillar när kvällen snart är här och jag inte vet vad jag ska göra.. Är sjukt sugen på att festa men svårt när man är fattig.. Har dricka hemma så nu ska man bara hitta någon att dricka hos.. Krogen lär det inte få bli, folk försökte få mig o viktoria att komma till uppsala men inträde o buss dit är för dyrt just nu så får bli lilla enköping så får vi se vad som händer! Något kul hoppas jag på:) 

 


Poems I found! :)

Hittade pärm här om dagen med lite dikter och texter som jag skrev för länge sen.. 
Vissa av dem ändrade jag ikväll för det lät bättre o så!

Tänkte dela med mig av några som jag gillar!


"One day, you and me.
 Are we going to see tomorrow's light together and find a new way out
out of this prison. "


"I read a letter the tears fell.
 I read two letters tears fell.
I read the third letter, the tears fell.
 I tried to resist but could not.
Everything disappeared, nothing stopped.
 I wish I never read the first letter"



"You went your way. What could I say?
Would it make any difference? Would it change how you feel?"



"I leave loneliness behind me. As if it didn´t exist
I just closed my eyes and wish That happiness was there behind my eyes"



"Jag försöker vara stark
Jag försöker kämpa fast det är svårt
Jag försöker göra mitt bästa för att inte ge upp, men det är inte alltid lätt
Jag försöker stänga in mina tårar
Men när det blir för mycket, så kan jag inte hålla inom mig alla tårar så dem faller ner,
Just då när de händer så vill jag bara försvinna ett tag."

"


This means war!

Hej hopp :)

Idag så skulle Jocke komma över på en fika och när jag öppnade dörren så stod Caroline utanför. Blev sjukt förvånad och sjukt glad! Inte vad jag har förväntat mig :D

6 månader sen vi träffades så var jätte skönt att äntligen få krama o träffa dig igen :)
Så blev massa snack i nån timme sådär!


Sen skulle jag dra till Uppsala på bio med Rebecca, Elin, Sara och Angelica. Såg This means war, riktigt bra film! :) Både action och lite kärlek i, så de gillade jag, haha..

Efter bion så var jag sugen på att dricka lite men ingen annan verkade så pepp än Elin men hon skulle ut på krogen o hade inte riktigt råd. Drog hem till Enköping, ingen var sugen. Kom hem med förjävlig huvuvärk, tända ljus i hela rummet och satt på en film. Då självklart så börja folk höra av sig och ville festa. Hade riktigt beslutångest, var sugen o tänka jag lever bara en gång. Gå och festa natten lång, men kände ändå att börja dricka när klockan är mellan halv 12-12 kändes lite sent när alla andra redan var onyktra + att min huvudvärk stoppade mig.

Så blev en hemma kväll och får hoppas på en festlig kväll imorgon istället! Om jag nu får med mig någon :)


Mysa sugen just nu, fattas bara en!


-

Just nu känns det bara stopp!!


Mål och drömmar.

Idag så åkte vi ner till bibblan och jag lånade körkortsboken, tänkte att de var på tiden att börja läsa. Fast jag kanske inte börjar övningsköra ännu så kan de nog vara en bra idé att läsa och lära sig lite grann i alla fall.


Mitt mål är att ha körkort innan jag flyttar ner till Jönköping och målet för Jönköping är innan 4 år. Så ja ska hinna med både Matte B och körkortet på 4år.. De blir nog svårt för min del men vill man något så får man kämpa lite. Bra med drömmar och jag ska ha mitt körkort och jag ska fane mig ner till Jönköping o plugga till det jag vill.

Vill inte jobba som servertris eller något jobb som man kan få utan utbildning resten av mitt liv. Det är verkligen jätte roligt att jobba som servertris men det är inget jag vill jobba med resten av mitt liv..Och det är självklart inge fel med att inte ha utbildning men det är något jag vill ha.
 Vill inte bara ha en gymnasie utbildning inom fotograf utan något mer som jag kan få jobb inom och något som jag verkligen vill arbeta med.
 Vill utbilda mig inom grafisk design och Webbutvecklare och sedan få jobb inom det!


Bra med mål och drömmar. Men dessa drömmar ska gå i uppfyllelse, de måste. De är bara den jäkla matten som hindrar mig just nu. Annars hade jag redan sökt och kanske varit påväg ner efter sommaren. De suger!
Hade ju varit kul att komma ner dit inom 2år med tanke på att jag känner två st som pluggar där nere men om jag kommer dit efter 2år så har dem nog redan flyttat hem igen. Tur att jag känner en till som bor där hela tiden i alla fall.. Men självklart träffar man ju nytt folk där! 

Förut så skrämde det mig att flytta så långt bort men inte längre utan ser det som en utmaning i livet. Skyllnad om man bara flyttar men flyttar för att plugga/jobba så lär man ju känna folk genom det och då blir de lättare att trivas i en stad :)  


Bild ifrån torsdags kvällen!

Fick en bild av Elin igår ifrån i Torsdags :)
Enda bilden som togs den kvällen. Blivit så sjukt dåliga på att ta kort. Både Elin o jag var jämt framme med våra kameror och tog kort. SKÄRPNING! :D



Helt okej bild, timmy i mitten och sen Henrik på sidan! :)


Mycket bra dag/kväll!

Hej hopp :)

Bajs väder idag igen, börjar tröttna på det här vädret. Solen får gärna komma snart, komsi komsi!

På dagen så åkte jag till banken o fixade lite med papper o så. Menningen var att jag skulle till sjukan sen o fixa med papper oxå men jag orkade inte och sen behövde jag inte åka just dit så de var skönt!


Körde mamma till sjukgymnasten så medans vi satt i bilen o väntade så hittade jag några blommor utanför. Tror de var blåklockor men inte säkert, sämst på blommor. haha. Så var självklart tvungen att gå ut o fota lite. Fick nån bra bild.. Blev även sjukt sugen att gå ut o fota med min systemkamera just då, vill ha tillbaka min inspration som jag hade för några år sen. Tycker personligen att jag var rätt duktig o fick till bra bilder så tråkigt att jag inte har inspration till de längre:/


Efter det så gick vi till HM. Kom på att jag var tvungen att fixa byxor till nya jobbet. Dem skulle va svarta och inte tighta. Det var ju svårt att försöka hitta i denna stad o något som var billigt. Men hittade ett par svarta chinos på HM som inte satt tight och var riktigt sköna faktiskt. Kostade runt 199kr så var rätt billigt för ett par byxor. Hade egentligen inte råd men var ju tvungen att ha några så när jag får råd så tänkte jag köpa ett par till. Bra att ha flera än ett par :)

Efter stan så åkte vi hem och jag fick för mig att jag skulle baka. Skulle bli chokladmuffins men ville testa på något nytt. Så blev krämiga chokladbakelser. Tog ungefär 2 timmar innan dem blev klara så inget man bara gör. Blev inte som på bilden men får skylla att de var första gången men dem blev goda men för söta för min del.

Sara kom även en stund så blev en del snack och planerade fredagen då vi ska gå på bio. Försökte hitta en film som alla gillade, lite svårt då vi gillar olika filmer. Men vi hittade en tillslut som passade alla, "This means war". Var lite mycket action men även lite kärlek i de hela så den gillade jag. Hehe..

Senare på kvällen så drog jag till André ett tag. Blev te, tv kollade och massa prat. Behövde verkligen det här. Han är den näramste killkompisen jag har, som jag kan berätta allt för och kan verkligen lita på. Var länge sen vi träffades så fanns ju en hel del att prata om för bådas del. Mycket trevligt.. Saknat det, så måste ses mer. Skärpning!
Tråkigt att Sandra inte var hemma bara men fick träffa henne en stund när vi åkte förbi ÖB..

Mycket bra dag/kväll! Nu blir det mest musik, facebook och kanske någon film :)



"Mycket gammal bild på André och mig"


Hittade en gammal blogg!

Jag skrev ju för länge sen att jag letade efter en blogg som jag hade för några år sen. Ikväll så hittade jag den efter jag sökte på olika namn. Kul o kolla igenom vad man skrev. Men de mesta var tyvärr bara negativa saker men det var en svår tid i mitt liv då jag hade denna blogg. Mycket saker hände...
Hittade en del texter som jag skrev då, dikter o saker som jag menade..

Var små jobbigt att läsa vissa saker, fick mig att tänka tillbaka på den tiden. Speciellt ena texten som fick mig att tänka att jag var påväg att göra vissa saker.

Som tur är så mår jag mycket bättre nu och har verkligen gått vidare med mitt liv och lyckats med en hel del. Vist så tänker jag på de som hände ibland, men det har jag försökt lagt bakom mig för kan inte tänka på de som hände hela tiden för då kommer jag aldrig kunna gå vidare och just nu så mår jag bra, lever mitt liv och är lycklig! :)


Hittade även en dikt jag skrev 2006 då min farfar dog. Jag klarade aldrig av att läsa dikten på begravningen men prästen gjorde det men tänkte att jag skulle dela med mig av den nu..Inte den bästa men den betyder!

"Jag kan inte förstå vad som har hänt. Det gick så snabbt, så var du bara borta..
Du fick sluta lida men istället fick vi lida och ha en saknad som inte går att ta över..
Jag kan inte tänka framåt att du ALDRIG, ALDRIG mer kommer tillbaks igen.
Att jag aldrig kommer få Känna din trygghet eller din kärlek igen..
Eller dina underbara historier som du gav mig, eller allt du gav mig .
Kommer jag aldrig att få känna igen..
Kommer ihåg när vi brukar laga mat tillsammans, eller sova tillsammans under bordet, hehe.
Det var dem underbarste tiderna med dig.
Minnerna med dig går verkligen inte att gömma..
 Dem kommer aldrig,aldrig! att försvinna,
Inte du heller. Aldrig!! Jag Älskar dig ! "



Även ganska kul o sorligt att man förlorar vissa människor under åren men har ändå mött väldigt underbara människor under åren oxå. som gjort mitt liv underbart! Och idag har jag fantastiska vänner runt om mig som jag älskar!!


In my mind!

Jag tänker på dig och jag tänker inte ljuga om de heller!


Ljuset i ens liv kan vara olika saker!

Vissa säger att sin pojkvän är ljuset i ens liv, vissa säger att sitt barn är ljuset i ens liv men min brorsdotter är ljuset i mitt liv. Hon gör alltid en så glad, fast hon inte vet om det. Hon är så härlig. Det bästa var att i lördags innan dem kom hit så hade hon sprungit runt och pratat om mig"sin faster". Det värmer i ens hjärta! Och vissa gånger har hon tagit ett kort på mig och sprungit runt o sagt aster aster hela tiden det gör en glad det oxå! :)

Jag älskar dig busan! Glöm aldrig det<3


Påskafton, bingolottokväll och myskväll!

Hej hopp :)

Har haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit skrivit något i bloggen eller orkar satt på datorn. Och gillar inte riktigt att skriva ifrån mobilen för kan ännu inte få in några bilder genom den men nu är jag tillbaka! :D

I fredags så var jag ledig, ganska skönt med tanke på att jag var ute o festade i torsdags..

I lördags var det såkallade påskafton. Jobbade några timmar på dagen. Efter jobbet blev det att dra hemmåt och börja fixa med maten. Sen vid 4 så kom brorsan med familjen och lilla busan var utklädd till en liten påskkärring, så sööt! :)


Vi skippade traditionerna helt, jag ogillar verkligen påskmat/julmat och resten av familjen störde sig inte på att det blev annan mat heller. Så alla tog med sin egna mat, våran del blev det rotfrukter&potatis i ugnen och lite kött till. Mums mums!

Blev en del mys med Meja oxå, glass och pippi film :)

Tack för en mysig påskafton! :)



Gick o la mig ganska tidigt för att orka jobba söndags morgon sen. Skulle slutat 15:15 egentligen men stannade kvar till 16:30 istället, mer pengar oxå!
Efter jobbet blev det hem o fixa tacos och sedan blev det bingolotto på kvällen. Vann självklart ingenting men hade vunnit 60kr på lotto innan som jag fick av pappa o farmor så man kan väl inte vinna flera gånger på en dag. hehe


Igår så jobbade jag mitt näst sista pass på donken.. Om de inte blir några extra pass i veckan men inget som är inplanerat i alla fall.. Senare igår kväll så drog jag hem till Christoffer där Sara var. Blev en hel del tjejsnack, popcorn och någon Vit chokladmousse någonting. Riktigt gott vare i alla fall men livsfarligt för magen. Bara laktos, men kan vara värt ibland fast jag fick väldigt ont och så..

Mysdag! :)<3


"Snodde bilden ifrån Sara´s album ifrån deras 2årsdag"


Säljer kläder - Någon som är intresserad?!

Rensade mina garderober här om dagen och nu tänkte jag att jag skulle sälja lite som jag inte använder längre.. Så är ni intresserade så kommentera detta eller skriv till mig på facebook!


Första bilden är ett antal jeans som knappt är använda. Storlek mellan 27-29. Pris 200kr/st
Vid intresse kan jag skicka flera bilder!



Andra bilden är på 3 Långarmadetröjor för 50kr/st. Storlek från xs-m.
Vid intresse kan jag skicka flera bilder!


Tredje bilden är det 3 sommartröjor och en långarmad. Första som ni ser säljer jag för 25kr och dem andra för 40kr/st!


Fjärde bilden är Två t-shirt för 40kr/st, en skjorta som kommer ifrån kreta, oxå 40kr sen ett gult sommar linne för 10kr! Finns i Enköping.


Femte bilden är en kjol eller klänningen du kan använda de som båda, tar 30kr/st. Den långarmade tar jag 20kr. Storlek xs-s.


Sjätte bilden är ett par röda trekvarts byxor för 70kr/st, knappt använda. Storlek 36. Kjolen knappt använt heller, säljer för 50kr. Storlek 160!


Sjunde bilden har vi några tröjor i storlek S-M. Pris står på bilden!



Alla kläder finns i Enköping, bara skriva en kommentar på vilken ni är intresserade av eller skriv ett pm till mig på facebook.


Man mår bättre av att leva ensam, än att leva med fel person!

En vän till mig på Facebook skrev några kloka ord här om dagen..

"Man mår bättre av att leva ensam, än att leva med fel person"

Helt rätt! :) 


Lugn kväll!

Så otroligt skönt att få vakna upp sin egna säng i morse.. Underbart!
Är inte så extremt bakis mest ont i huvudet men de börjar försvinna nu, men att damsuga hela lägenheten gjorde saken verkligen inte bättre. Så ett tips gör det inte dagen efter!  haha

Ikväll blir det bara vara hemma, kolla serier och filmer. Ska jobba hela helgen så blir bara lungt, imorgon kommer nog brorsan o familjen hit o käkar lite. Mysigt!



"Gårdagens outfit"

Kan inte sluta lyssna på denna låt, så otroligt bra låt och texten är underbar!

 


Dålig dag men jävligt bra kväll!

Igår var de både en bra och dålig dag...
Hände lite saker på jobbet som inte ska hända.. Jag tog åt mig av någon anledning och började gråta. Det är inte jag! Jag gillar inte att gråta på jobbet speciellt inte när folk ser mig gråta. Det är de värsta plus när man inte vet exakt varför man gråter eller man vet ju varför men de var bara av en löjlig sak.

Jag är känslig just nu och skulle nog kunna gråta för de lilla minsta och de var precis de jag gjorde igår.. Hade det varit en annan tid så hade jag nog inte tagit åt mig eller gråtit utan bara säga i mot men så stark var jag inte igår. Vissa dagar är dåligare än andra och vissa dagar är man känsligare än andra!

Efter jobbet drog jag hem duschade och packade sen drog jag iväg till Uppsala. Hem till Elin där de blev grillat och förkrök. Mycket mysigt.. Hennes föräldrar är så gulliga i mot mig.. Jag är allergisk mot laktos och dem hade redan handlat mat så då gjorde dem mat åt mig på sidan, verkligen gulligt av dem! :)


Efter det så blev det förkrök med härliga människor, musik och kortspel. Drog in till stan efter 10 gick till Whiteclub, träffade lite annat folk där ifrån stan. Vid 12 så kom Viktoria in till Uppsala, blev sjukt glad att du kom. Hade en riktigt kul kväll med trevligt folk. Blev även lite dans, så härligt att dansa o känna musiken. Fast jag har ont i knät i dag så var de värt det.

Viktoria och jag drog och käkade vid 2, hamnade på någon gård där vi tog en kisspaus och matpaus haha..
Mycket trevligt, dock så började de regna så kändes inte så bra att sitta på en blötmark och äta mat. Efter ett tag så kom Henke och hans kompis, gick hem till dem. Snackade,drack öl sen kom Mamma och Nasr o hämtade mig.
Min älskade mamma var på akuten i Uppsala igår, därför jag kunde åka med dem hem igår. Önskar att du kan bli bra snart och slippa all smärta <3


Kan inte låta bli...

Jag kan inte låta bli o tänka och undra. Eller låta bli att sakna!


besviken på top model!

Hade sätt fram i mot att se sista avsnittet av Top model idag men nej det var ju bara återblick på alla avsnitt, de sög ju!

Så ska väl krypa ner under täcket snart. Men hade gärna haft någon som låg där o väntade på mig, de hade varit sjukt mysigt!

Imorgon kväll blir det jobb!

Puss o god natt på er :) <3


Nu jävlar !

Idag fick vi hem vår nya träningsmaskin. Nu jävlar ska vi träna och förhoppningsvis få en plattare mage till sommaren :D

Såhär ser den ut. Plus att vi fick med en skiva och lite saker som man kan träna armarna med, perfekt :D

Klumpig som jag är så råkade jag göra illa mig på denna så är helt blå och små uppsvullen på lilla fingret så känns som jag råkade stuka den haha. Den saken ja gjorde illa mig på syns inte så kan tänka mig vad ni tänker nu.. 
Ja vad säger man, ERIKSSON!

Anledningen till att jag fick sätta över en svart prick där var för att jag var så osmart o råkade ta kort på Novas present och vare sig hon har facebook eller inte så äre inge kul om brorsan o marielle får se vad de är i :) haha så fick bli sådär istället!


Bort med de slitna!

Nu har jag klippt mig, eller bara toppat o tagit bort de slitna. Det behövdes verkligen, nu känns de mycket friskare och mjukar :)

Just nu gillar jag min hårgfärg riktigt mycket förutom där bak där de är orange fortfarande. Och pratade med Sandra hon som klipper mig att jag inte får färga utan försöka leta efter en toning som är i samma ton och de är ju inte de lättaste precis så funderar på att låta de va ett tag sen köpte det dära färgbalsamet, för det är jätte bra o sätter sig verkligen.


2 veckor och 4/5 dagar kvar! :)

Ni undrar säkert vad jag menar med min rubrik och de jag menar är att just om 2 veckor 4/5 dagar så börjar jag på mitt nya jobb, wiie. Fick ett lite info mail idag om när vi ska öppna, kläder osv.

Svårt att hitta kläder o skor dock. svarta halksskyddsskor o svarta byxor inte tighta. Så ja hur ska man hitta allt det här o i bra pris med tanke på att ekonomin inte är den bästa just nu. Får köpa lite då o då och använda de man har just nu :)

En rolig grej till så fick jag reda på idag att två st till som jag känner ska börja på samma jobb. Ser fram i mot de ännu mer nu. Blir nog bra det här, känns bra just nu i alla fall. Spännande och roligt att börja på något nytt och speciellt starta upp något från början :D


Rensat sista garderoben nu!

Idag har jag rensat min sista garderob som fanns typ bara jeans o tjocka tröjor till vintern.
Fanns väldigt många jeans, förstår inte att jag har kunnat sparat på jeans som jag köpte när jag var 15 år som jag har trott att jag ska kunna växa i, haha.
Har insett nu att det är dags att ta bort dem nu, kroppen förändras med åren o jag kommer aldrig se ut som jag gjorde då. Så bye bye till mina älskade jeans :(

Men vissa kunde jag inte slänga bort. För vissa kan jag nog komma i om jag bara försöker gå ner lite mer i vikt. Alla jeansen är korta i mindjan, förstår inte hur jag kunde tycka de var skönt förut. Nu kan jag typ bara ha jeans som sitter högt upp!

Ikväll ska jag träffa Sara en stund sen ska jag iväg o klippa mig vid 7. Kan behövas nu efter jag experimenterade med mitt hår..


Hårfärgning !

Som jag skrev tidigare så var jag till min sjukgymnast igår och det har inte blivit något bättre alls i knät tyckte hon. Så känner att jag måste bli bättre med träningen men hon tyckte att jag borde träffa min läkare o prata om varför jag har mina skakningar fast proverna visade bra. Känns skönt att hon bryr sig så mycket om mig..

Sen gjorde hon ultraljud och de är inte det som man tror det är. Trodde dem skulle göra ultraljud som dem gör när man är gravid typ fast på knät haha. Men det var en pinne eller hur man ska förklara som man tog på dem punkterna som gjorde ont som skickade ut stötar och de var ont-skönt men vissa ställen gjorde så sjukt ont så ja trodde jag skulle gråta.

Sa att när jag går, sitter på knät eller cyklar så får jag fruktansvärt ont, hon sa att jag skulle försöka undvika de så mycket som möjligt fast de är svårt med tanke på gå o cykla måste jag ju göra så får försöka ta de i min egna takt ibland :)

Efter det blev de en fika på stan med Viktoria, efter de så solade vi på de nya stället i stan. Var otroligt skönt o riktigt bra rör, blev brun direkt så dit ska jag lätt gå igen :)
Efter det gick vi o handlade hårfärg o sen blev de hemåt och färga o testa sig fram..

Blev inte riktigt som jag ville ha det tyvärr. Men blev perfekt hårfärg till påsken i alla fall haha ;)

Såhär blev det efter blonderingen



Och såhär ser de ut nu


Fortfarande inte helt nöjd med tanke på att de är orange vissa ställen o speciellt där bak men kanske blir bättre då jag ska klippa mig ikväll :)


Kiss me like you wanna be loved!

I'm falling for your eyes, but they don't know me yet!


små nyfiken blir man !

Man blir lite nyfiken på vilka som läser ens blogg egentligen, idag har jag haft 14st som har kollat men jag har haft 30 sidovisningar, så man blir ju lite nyfiken på vilka som har läst den flera gånger på en dag. Heheh. Märks att man har har/haft en tråkig söndag om jag sitter o tänker på det dära.

Idag har jag absolut inte gjort någonting alls, legat i sängen hela dagen faktiskt. Gått på toa o käkat bara så jävla skönt. Kollat film, lyssnat på musik och bara legat o tänkt massor.

Imorgon ska jag till min sjukgymnast igen, får vi se vad hon säger denna gång då. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer.
 Någon som vill ta en fika vid 3 kanske?! :)

Tänt upp lite mysigt ljus i rummet o lyssnar på skön musik.



1 april -

Jahap idag är det då 1 april som betyder att man får luras.
Ingen som lurat mig ännu o har inte orkat lurat någon heller, så struntar i det dära :)

Inte många veckor kvar nu, sköönt ska de blir faktiskt :)






-

As much as I want, so little I can do about it. So many thoughts that I do not know in or out.
 Something that was, as I want to have again! It's scary o wacky, I know. But nothing I can help it.

It's just so!

I'm scared and confused and yet so happy in my mind and I can´t stop thinking!


Ännu en bra helg!

Denna helg har varit underbar, rolig, jobbig och behövlig!

I fredags så jobbade jag först i några timmar sen på kvällen blev det god mat o tv med familjen :)

Senare på kvällen så blev det film,prat o mys!

Lördagen vaknade jag upp o var sjukt trött. Knappt sovit någonting alls men var bara att gå upp o gå till jobbet i snöstormen, fyfan! Blev frukost på jobbet och självklart hade jag kollat fel på schemat så fick sitta där i 35min ungefär, kände att jag hellre hade kunnat sovit då hehe..

Efter jobbet blev det hem och fixade mig inför en kväll i Uppsala. Där de väntades grillning,dricka och bara mys med mina saknade vänner!
Hade en riktigt trevlig kväll och behövlig. Saknat er så mycket!


Tog bussen vid 1 hem till Enköping o försökte tvinga mig själv att inte somna var så trött med tanke på mina 2-3 timmars sömn dagen innan.
Kom hem o slocknade direkt i sängen, underbart!

Idag har jag absolut inte gjort någonting alls, bara legat i sängen. Inte äns orkat gått upp o fixat frukost..


RSS 2.0