Mystider!

Satt o kollade igenom lite bilder idag, ifrån förra våren och hittade en mapp med den kvällen vi var ett helt gäng ute o grillade i Uppsala, lyssna på musik, drack, dansade och hade de jävligt kul. Nästan alla var samlade och det var en perfekt kväll. Så tänkte att jag skulle dela med mig lite av dem bilderna.

När jag kollar igenom korten så ser jag människor som har flyttat, som man har glidit ifrån med eller som man helt har tappat kontakten med. Men en del finns kvar <3

 




Puss på dem här tiderna ^^


Pain..

Senaste tiden har jag haft så fruktansvärt ont i min rygg. Vet inte vad som är felet, men det känns som någon sticker in knivar. Den börjar typ ovanför svansskottan eller hur de nu stavas upp till mitten av ryggen. De har vart värst på höger sida men nu börjar det på vänster med. Det känns inte så mycket när jag ligger ner, men det gör mest ont när jag sitter upp eller anstränger mig o står mycket :/
Kanske borde söka upp läkare snart om det inte går över.


All in!

Igår på dagen så gjorde jag inte så mycket. Bäcken kom o hämtade mig o körde ner mig till Viktoria. Mysigt, lyssnade på musik o satt o prata om allt :) <3
Sen kom Bäcken tillbaka o hämtade oss. Åkte runt och så. Stod o prata med lite folk, trevligt.
Vid elva drog Viktoria hem och vi skulle oxå hem. Men vi kom inte så långt, satt i bilen i över 2 timmar och bara pratade om allt och ingenting. De var riktigt trevligt faktiskt :) 


 
Idag har jag inte gjort så mycket heller, sov till 12. Sen ba varit hemma. Ikväll blir det nog att gå ut på All in och ta något glas med Robin :)


En dikt skriven av mig!

En man får dricka och blir berusad
En flicka får kämpa sig igenom det 
Flickans familj får se flickan bli ledsen


Mannen förstår inte vad han orsaker
Flickan försöker hjälpa och förstå varför?
Familjen söttar

Mannen fyller glaset igen o igen
Flickan önskar att hon aldrig hade förlåtit
Familjen önskar desamma!



Flickan orkar inte längre att hindra mannen att ta det dära glaset.
Mannen säger god natt o inser att han har förlorat de han älskade mest.
Familjen önskar att mannen en dag inser.

Av: Linda Eriksson 23/1
En dikt som jag skrivit ur mina egna tankar..



Tatuerade mig idag:D

Idag så tatuerade jag mig, så som jag längtat. Har väntat i 3 år för att få fixa till min tatuering som jag haft på magen. Har inte haft råd sen tid att bara fixa det. Men äntligen så gjorde jag klart den idag.
Det gjorde ganska ont, men såklart värt smärtan när man fick se hur de blev.
Skämms att gå i bikini för den var så ful men äntligen så behöver jag inte det längre.



Jag gjorde den från början för jag gillade bilden som jag hade tagit + för jag har ärr på magen sen lite oprationer. Så ville att man skulle lägga märke till tatueringen o inte ärren men den blev så full så den gjorde ingen gäldje liksom men nu är jag stolt att ha den på min mage :D

Så tack Tom att du fixade iordning den så den blev såhär snygg, sjukt nöjd :D

Tänkte lägga upp en bild på före och efter..


Min helg i ord !

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så var jag hos André och Sandra på middag. Blev kortspel, sen kom även deras vän Fredrik dit"om jag minns rätt", sen åkte vi till Västerås och spelade bowling. Och jag kom självklart sist, som alltid. haha.. Ja är bättre på att spela när jag har druckigt o när alla andra har druckigt. haha
Efter det så drog dem ut på krogen och jag hem, skulle upp o jobba dagen efter o pallade inte vara bakis.

Första gången jag träffade Sandra, eller som jag pratade med henne. Och hon var verkligen en toppen tjej, riktigt snäll och vi klickade direkt. Någon som jag skulle kunna umgås med utan André oxå. Inget illa André ;) haha. Så glad för hans skull att han har hittat en sån fin tjej. Ta vara på varandra:)


 I lördags jobbade jag först på dagen slutade vid 3. Drog hem duschade, åt och sen drog jag iväg till Uppsala. Blev fix hemma hos Rebecka, drack där lite sen kom hennes vän Zack dit. Vid 10 drog vi vidare till Gottsunda och drack hos någon kille där. Sen vidare till stan träffade Joakim en stund, stod och pratade lite grann sen drog han hem och jag mådde dåligt, hade jätte ont i magen o ryggen så hann med sista bussen hem som tur var :)
Adam min fina vän kom o hämtade mig vid stationen o körde hem mig, Tack så mycket! :)




I går så tog jag det bara lungt, åkte till Uppsala och hämtade mina saker som jag inte hann ta med hem på natten. Mamma och Nasr körde mig så slapp jag ta bussen, tack :)<3


Middag hos André och Sandra :)

Ops två dagar sen jag skrev.. Men har inte hänt så mycket på två dagar ändå..

Igår på dagen så var jag bara hemma mot kvällen tog jag en promenad ner på stan och solade lite. Sen efter de gick jag o tränade i 1 timme & 30 min ungefär. Känner mig riktigt duktig som gick iväg och tränade helt själv igår. Brukar kunna skita i de men känner mig riktigt taggad på att komma i form nu så :)



Idag har jag bara tagit de lungt, sov till nästan halv 1. Men var behövligt för somnade sent i natt pågrund av huvudvärk och tandvärk :/
Ikväll ska jag till André och Sandra på middag. Var så länge sen vi sågs så han ville bjuda över mig på middag, trevligt :) Har aldrig riktigt pratat med hans tjej, Sandra heller så blir kul att äntligen få träffa henne. Fast dem vart tillsammans i 6 månader, lite skamligt. hehe..


Har ingen hel bild men såhär ser jag ut idag i alla fall :) 


Semesteransökan

Idag vaknade jag vid 9 och fick lite panik, kolla klockan började fundera på vad de var för dag, varför inte klockan hade ringt och sen kom jag på att jag inte började fören vid 4 så jag kunde somna om.

Just nu sitter jag och skriver ner hur jag vill ha min semster i sommar. Ska vara inne sista januari. Skit svårt för vet inte alls vad jag ska göra i sommar. Men tänkte ta typ samma veckor som förra året.. Och kom precis till 24 dagar och jag har rätt till 25, tror jag.. Så måste kolla igenom de noga innan jag skickar in det.

Såg på klockan att den var mycket så nu måste jag kila o äta. Dock inte hungrig, åt frukost för 2 timmar sen men ska iväg och jobba 16-21 så måste få mat i mig..

Kommer nog inte skriva mer idag får bli imorgon.

Puss



Någon som är sugen?

Skrev tidigare på facebook i veckan att jag var så sugen på att festa i helgen.. Men typ alla jobbar,åker bort eller inte har pengar. De suger :/

Så någon som vill festa i helgen ?:D  hahah

Första lördagen på länge som jag är ledig. Eller ja ledig på kvällen o ledig dagen efter så skulle va kul att hitta på något.


Frågetecken..

Jag är förvirrad och fattar ingenting. För det första vad har jag gjort dig? Bara sådär, utan att äns pratat med mig. Kan/Vill inte äns träffa mig eller med andra. 

Haha allvarligt så orkar jag inte med sånt här. Löljligt.
Jag klara mig bättre utan sånt här :)


Underbar dag!

Idag så har jag varit i Uppsala med Bella på Akademiska och hälsat på Evelina och Elias.
Elias är hennes son som föddes för tidigt och nu måste dem vara där i flera veckor. Tycker så synd om dem som behöver få va där och inte komma hem till sin familj. Men de är ju bra att dem har koll och så men dags att komma hem snart :)

Hade det jätte mysigt där, saknat henne. Pratade massor, skrattade och bara mös. Var så underbart mysigt att få hålla i lilla Elias, man blev ju lite sugen på att skaffa barn. (Jag vill inte ha barn än o tänker inte skaffa än) men man fick en liten känsla i kroppen. Men man var små rädd att hålla i han, så smal och liten. Satt o kolla på maskinen som kollar att han andas typ hela tiden. Var rädd att den skulle sjunka men han andades bra :)

Efter sjukan så åkte jag in till stan och träffade Rebecca. Åt på Cupido, sen gick vidare till Wayne´s coffe. Var jätte mysigt att äntligen få träffa dig. Hade så mycket att prata om, var på tiden.. Saknat dig!

Så min dag har varit helt underbar, kunde inte bli bättre! :D



Nackdelen när jag kom hem så funkade inte min dator. Något hade hänt. Först så fanns inte min profil, allstå så var allt borta. Starta om datorn typ 2 gånger, då fanns de där men internet funkade inte. Startade om några gånger till men då var virus pogramet borta. Starta om igen så var allt på plats men de dära virus pogramet vill fortfarande inte funka så vågar inte gå ut på internet. Så vi har hållit på i snart 2 timmar. Tur att mamma o nasr är mer teknisk än mig. haha
Så ja dagen var toppen men ja kvällen blev inte lika bra. Men men livet går inte under :)

Så sitter på den stora datan just nu så jag i alla fall fick gå in hit och skriva ^^


Du sviker o sårar!

Du sviker mig om o om igen. Vist jag är van, har varit såhär hela mitt liv. Men ibland kommer de till en punkt o då spricker allt och de gör så jävla ont..
Jag har kommit till den här punkten flera gånger men efter varje gång man blivit sårad o man blivit knäckt så blir man starkare och bygger upp en skydds mur. Men den muren är hård o stark först men efter en tid då man blivit sårad flera gånger så blir de svagare o svagare tillslut så orkar man inte hålla tårarna borta o man orkar inte hålla muren uppe länge.

Att alkohol kan betyda så mycket för en människa, att de inte finns något annat här i livet än de dära vinet. Vist jag gillar att festa eller ta ett glas ibland men de är skillnad. Jag kan leva utan de, jag behöver inte dricka, jag har ett annat liv än det.

Man vågar inte ringa efter en viss tid, rädd att du ska va onykter.. Jag ringde en gång och tänkte att de är så tidigt på dagen så lär va lungt, men nej de vare inte. Du hade redan tagit det dära glaset som jag trodde du skulle ta senare. Du kommer hem, du ringer mig du är onykter, 2 timmar efter har du däckat. 

Jag är stark jag har varit med om de här förut. Men jag orkar inte alltid va stark för de är jobbigt. Jobbigt att se någon förstöra sitt liv. Vaknar, Jobbar, kommer hem, dricker, däckar så går de varje dag. När de är helg så vaknar du, åker ut en stund, kommer hem, dricker, dricker sen däckar.

Gör så ont i mig, försöker att inte bry mig eller ta åt mig. Men har en jobbig bakrund så de blir jobbigare.

Vissa säger : Du måste försöka hjälpa, sök hjälp. Men blir svårt för du vill inte ha hjälp. Och ingen kommer vilja hjälpa mig. Vissa säger: Bry dig inte, du är stark. Vissa säger: Du måste prata och säga att du har problem eller skriv ett brev och förklara hur du känner.

Men jag kan inte hjälpa, jag kan inte söka hjälp. Ingen kommer förstå eller vilja hjälpa och nej jag är inte stark inte längre. Och ingen idé att jag pratar eller skriver brev för gjort det hela mitt liv och aldrig blivit bättre. Blivit bra i en månad men sen är det som vanligt igen. Vill inte se din min då du säger att jag är löljlig och att du inte alls har alkohol problem. Att ta några glas varje dag efter jobbet eller på helger är inte ett problem. De är något jag får ta. Vill inte höra dig säga det igen, då kan jag lika gärna skita i det. Orkar inte säga att du sårar mig för det blir ändå inte bättre..

Ibland önskar jag att jag aldrig förlät dig. Men alla vill ha någon där vare sig det är en gång om året eller någon gång ibland än att aldrig ha.

Du bryr dig om mig, du älskar mig. Jag vet! Men det här är så sjukt jobbigt för mig, och jag älskar dig med. Men det är tufft att se någon man älskar förstöra äns liv..


Jag tackar dem som finns och alltid ställer upp för mig. Utan er hade jag aldrig orkat speciellt tack till min underbara mamma som alltid har hjälpt mig. Jag älskar dig och er alla som finns här <33


Jobb, sen mysmiddag!

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, vaknade innan klockan ringde. Istället för frukost så blev de lunch så jag inte blir hungrig sen när jag ska börja jobba, blev lite tv sen åkte musiken på. Blev att plocka in tvätten och bädda rent i sängen. Alltid så skönt att komma hem, duscha och sen lägga sig i en ny bäddad säng ^^

Ska snart iväg o jobba 15-19, sen efter det blir det hem och äta middag med hela familjen. Brorsan, Marielle och lilla meja kommer och äter med oss ikväll, mys. Har saknat min lilla älskling och självklart hela familjen <3


" Har inga nya kort på bus och mej så får bli en gammal bild :)"


Otursdagen !

Idag är det fredagen den 13. Jag personligen tror på den här dagen att den ger otur. Men endå så tror jag att alla har ju den inställningen att något kommer hända den här dagen så ja självklart kommer de hända, så man får försöka tänka posetivt att inget kommer hända. Men under alla dessa år så har folk sagt att fredagen den 13 är inge bra dag. 
Så tror ni att fredagen den 13 är en oturs dag? 

För mig så har dagen inte varit dålig och får hoppas att den fortsätter bra.









maybe, maybe not !



Do not know why, do not know how. Maybe just not yet. Confused? Yes..


Galna&roliga minnen!

Idag vaknade jag ganska sent som vanligt typ. Skulle gått ner på stan me Viktoria egentligen o växla pengar men hon fixade de själv. Men tänkte att jag kunde gå hem till henne ändå o umgås lite. Gick väldigt snabbt att gå ner till stan. Var bara hon hemma så vi satt o snackade lite och kom in på gammla minnen. Vi har ju en del. Så härligt att prata om de ibland. Alla killar, fester, galna kvällar o allt roligt vi har gjort genom åren. Har alltid haft så kul med dig och så glad att vi fått upp kontakten nu igen. Så mer minnen ska de bli, älskar dig gumman. Alltid du o jag :) <3
Sen lite senare så kom Adam o Jonas dit, så blev snack, film och sen beställde vi hem pizza. De var trevligt som alltid :)

"Bild ifrån kreta 2007"
Sen vid halv 8 drog jag o tränade med Lollo, ett aerobics pass. Gick åt helvete, hängde inte med alls o kände som jag aldrig i hela mitt liv har dansat. Ett dåligt pass helt enkelt. Sen fick jag ont i hjärtat o blev svimfärdig så fick avsluta lite tidigare. Allt de här kan bero på att jag snart ska ha tjejvecka o då brukar ju allt kunna gå åt skogen. Så tyckte de var skit tråkigt självklart men får testa på en annan gång då ja är piggare o inte på ett helvetes humör haha..


Sen idag fick jag äntligen prata med min saknade vän Sara. Saknat att prata med dig, var så länge sen o hade så mycket att prata om. Som jag sa är så rädd att förlora dig o alla andra men de är väl en fas just nu att vi alla har mycket att göra om dagarna. Så de blir väl förhoppnings bättre snart. Men äntligen nästa vecka så ses vi :D <3


Bokat tatueringstid!

Juste idag har jag bokat tatueringstid :D
Han fick nog lite idér där, förklarade typ hur jag ville ha det och i vilket tema sen får han fria händer. Längtar riktigt mycket även små nervös. Det skulle kunna ta 3½ timme att göra tatueringen och de är väl nackdelen. För det kommer göra så förbaskat ont, men ja vill man vara fin så. Haha..
Ska även bli kul o se hur han ritade upp allt.

Så lite mindre än 2 veckor kvar :)



En bild på en annan tatuering som jag har som även Tom har gjort :)


Saknar något!

Jag saknar något, något som jag inte haft på länge. Äkta Kärlek!
Tröttnat på att flirta runt på krogen & bara hitta någon för en kväll. Eller de dära att man är kära i varandra men den ena vill inte ha förhållande. De har jag tröttnat på..
Vist dem som känner mig vet att jag gillar att flirta, är en flirtig person av mig som dem säger. Och vist de är kul men känner att de är dags att hitta någon. Inte bara för att ha men att få dela allt det dära med.
Ja ni förstår hur jag menar!

Nackdelen är att jag ibland blir så blyg&osäker och ibland blir de helt tvärtom beroende på situation men de ska jag försöka förbättra med tiden:)

Men som jag alltid säger man ska inte leta efter kärleken den ska bara komma. Den kommer oftas när man minst anar det :)


Foto: Linda Eriksson




Den sanna kärleken liknar en cirkel, och en cirkel har inget slut


En sann lista

Hittade en bra kärleks lista på facebook. Så tänkte att jag skulle dela med mig den. Väldigt sann o bra :)

‎1.Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Dissa henne ALDRIG för att spela . tro mig , hon tar illa upp och känner sig mindre värd .
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig

Ännu en trevlig kväll!

Efter ett träningspass och en början av en tråkig kväll så åkte jag ut med Adam, Viktoria och Jonas ännu en till kväll och kollade på tatueringar. V&A ska göra en varsin snart, blir så sugen själv som jag bland annat skrev i förra inlägget.
Efter de har vi mest åkt runt, jag försöker lära mig att inte bli så åksjuk o rädd när dem åker runt o slirar&hoppar, gick bättre idag än i söndags men de tar nog sin tid innan jag kommer vänja mig om jag någonsin kommer göra de, haha..
Men hade en trevlig kväll i alla fall! :)

Så glad att vi har börjat umgås mer o mer, saknat dig! <3

Nu sitter jag här i sängen o ska snart gå lägga mig. Fryser satan bara, så hade inte tackat nej till sällskap, hehe. Så ska väl tvätta bort sminket, borsta tänderna sen krypa ner i min sköna säng o hoppas att de går något bra på tv nu!

Imorgon blir de gå upp tidigt, eller ja kl: 11 ^^ Ner till arbetsförmedlingen o fixa CV och lite annat smått o gott ;D 


Tatuera mig snart?!

Jag är så sjukt sugen på att tatuera mig igen. Har presentkort hos Tom i Enköping. Fick 500 där i studentpresent. Så måste använda de snart. Vill göra om min tatuering på magen, den är inte speciellt fin eller bra gjord.

Vill göra körsbärsblommor någonstans på kroppgen oxå, helst på magen och skulle vilja ha de istället än den jag har. Men de är två helt olika blommor så skulle inte bli snyggt men typ såhär skulle va skit snyggt.

Körsblommor betyder olika saker men i kina är blommorna en symbol för kvinnlighet..
och i japan står de för livets flyktighet..
dvs livet är underbart men kort...



"Bild:Google.se"


Klickade hem ett halsband

Idag klickade jag hem de här fina halsbandet. Osmart som jag är så gjorde jag de inte när jag ändå beställde mobil skalet, men skit samma hittade lite mer saker så kommer väl i början av nästa vecka :)


Just nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Kanske skulle följa med Adam o Viktoria till någon snubbe där vickan skulle kolla på tatueringar men vet inte riktigt än.Annars har jag absolut ingen aning vad som händer. Har skit tråkigt nu efter träningen. Man fick sån energi :)


Första gympasset!!

Idag blev de första gympasset med Lollo. Gick riktigt bra och var sjukt kul. Skönt att komma igång igen.
På torsdag kör vi lite aerobic oxå :)

Idag fick jag hem mitt mobil skal som jag köpte förra veckan, de var jätte fint nackdelen var att den var hård men man vänjer sig väl!






Let´s do it again

Kan inte sluta lyssna på den här låten, så otrolig skön låt.. Satt o diggade själva låten bara o gunget efter ett tag så började jag lyssna på texten, hahah. Ni märker själva ;D
 


Beslutångest, vad ska jag välja?


Jag har extremt svår beslutångest just nu. Jag vet inte vad jag vill dansa nu den här terminen. Jag vet inte om jag ska fortsätta i Uppsala eller byta till västerås.

Blir de Uppsala så blir de StreetJazz men tyckte inte att jag utvecklades där och då blir de mycket billigare för mig när de gäller busskort men inte med dansklassen.
Väljer jag Västerås så vill jag dansa Dancehall och street men just street finns de inte eller de finns men då ingår hipp hopp, breaking och popping och de vill ja verkligen inte dansa så funderade på modernjazz oxå men jag vet inte. Klassen är billigare där men blir dyrare med busskort men tar jag modernjazz o dancehall så kan de bli billigare för dem klasserna är på samma dag men vill ju dansa streeet så ja jag vet inte hur jag ska göra?! + att jag har problem med mina knän & de är väldigt mycket knän på Dancehall men de verkar så kul så vet inte om jag ska chansa och se. Funkar de inte får jag sluta efter sommaren.
 Men börjar bli väldigt stressad för måste anmäla mig den här veckan.

Så ja vi får se vad som händer, måste tänka på mitt jobb oxå men har hört ifrån en kompis som dansar i västerås att de är jätte bra där så jaa ?!


Saknar min förra dansgrupp, Ag ShowAcademy<3


Somewhere over the rainbow !


Someday I wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles smelled like lemon drops
Way above the chimney tops
That's where you'll find me


Gymkort - Check

Nu ska jag äntligen komma i form. Imorgon börjar jag och Lollo redan kötta ;D


Idag har jag fixat Bellas hundblogg. Var väldigt enkelt med tanke på att hon redan viste hur hon ville ha de, enkelt och simpelt :)

Ikväll skulle jag egentligen fikat med Angelica men jobbet ringde och ville att jag skulle jobba och jag behöver ju pengar så ville såklart jobba. Ett kort pass bara, 17-20! :)


En bra helg - En bra start

Denna helg har bestått av lite festligheter. I fredags ikväll var jag hemma hos Angelica en arbetskamrat till mig. Där vi förfestade lite sen drog vi vidare till Pulse. Inte så otroligt mycket folk där men helt okej. Men de är strunt samma för hade en riktigt rolig kväll ändå. Senare på natten gick jag hem till Robin och hälsade på när killarna satt och lanade. Men drog typ lika snabbt då Adam och Viktoria kom och hämtade mig. Satt i bilen och pratade i säkert en timme, sen åkte vi och hämtade Jonas så blev mer prat.

I lördags så tog jag de lungt på dagen bara, sen mot kvällen tog jag ett extra pass och skulle jobbat till 23 men fick sluta halv istället. Efter jobbet skulle Adam&viktoria hämta mig så skulle vi hem till Jocke och fira Bäcken. Nyktret skulle de bli men blev inte riktigt så. Hade en bra kväll och träffade lite nytt folk. Vet inte riktigt när vi drog därifrån, men då blev det donken sen hemåt och däckade direkt i sängen. Och vaknade upp i soffan, har absolut ingen aning hur jag hamnade där men får skylla på dem sista shottarna jag fick. hehe..

Igår så tog jag det lungt bara, låg i sängen hela dagen/kvällen o hade de mysigt. Sen senare mot kvällen så åkte jag hem till Viktoria med Adam o Jonas o kollade film. Men förstog inte så mycket av filmen så vi satt o prata, viktoria beställde hem lite saker och så. Lugn kväll bara!



Jag är tillbaka!! :D

Första inlägget på 4 månader, inte skrivit något sen den 28 augusti eller skrev ett minnes inlägg. Haft en lång blogg paus. Vissa dagar har jag känt att jag velat skrivit men endå inte för har inte vetat vad jag ska skriva men nu är jag tillbaka!! Känner att de skulle va kul att börja skriva lite, kanske inte varje dag men några gånger i veckan i alla fall.

År 2011 var ett händelsrikt år. Hände massa roliga och lite mindre saker. De var ett riktigt bra år men känner på mig att de här året kommer bli lika bra om inte bättre. Känner att de är mitt år, redo för nytt jobb, kanske hitta kärleken o bara leva livet. Vist de kommer säkert bli tråkiga saker som nästan alltid händer men de hör till, bara tänka posetivt och tänka att allt löser sig. Säger inte att jag kommer bara skriva posetiva saker men jag ska försöka i år att så länge jag har min familj o mina vänner så kommer jag klara allt!

Förra året var endå en av dem bästa åren i mitt liv men även ett av dem mindre bra. De bästa var att jag tog studenten, de var den lyckligaste dagen i mitt liv. En av dem mindre sakerna som var bra är att jag gled isär med många vänner, tappade kontakten och gick vidare åt olika håll. Väldigt tråkigt men sånt händer. Men de här året så ska vi ta vara på varandra och inte släppa taget. Träffa nya människor som jag ska se till att behålla och inte tappa kontakten direkt.
 Sista dagen på 2011 var en bra dag, ett bra avslut på allt som har hänt. Firade nyår med mina närmaste vänner, blev middag massa skratt, spel, prat och fest sen tolvslaget vid slottet. Ett perfekt avslut på de året.
 


Detta har hänt 2011:
- Hade de tufft i skolan
- Inlagd på sjukan
- Blev interjuvad av tv4.
- Ställde ut en av mina fotografier på ett hotell i Uppsala
- Åkte min första kryssning
- Hade en sjukt bra studentskiva
- Tog studenten
- Åkte på min första festival- Peace and love
- Blev kär men blev även sårad
- Träffade nya människor
- Min älskade&saknade vän kom och hälsade på"IDA"
- Åkte till Örebro och träffade Carro som jag inte träffat på 3år?
- Träffade Henri en kompis som jag känt i 7år men aldrig träffat
- Min mamma gifte sig
- Köpte en ny telefon
- Blev rödårig
- 2 av mina vänner fick en bebis
- Haft dansuppvisning

Förra året hände de mycket saker jag aldrig kommer glömma och vissa av dem sakerna kommer aldrig hända igen eller kunna bli bättre. Så de var nog ett riktigt bra år ändå men som jag sagt de här kommer bli riktigt bra de med.

Jag är helt enkelt pepp på de nya året, men tar dagen som den kommer !

Och de har redan börjat bra :D


 

Ps: Bilden på sidan står de att jag är 20år men fyller inte de fören om 1 månad men viste inte om jag skulle orka göra om bilden då. Så skrev dit de nu istället så alla vet :)


RSS 2.0