Kvälls promenad!

Nyss kommit hem ifrån promenaden med mamma. Gick till Nasr´s jobb för att möta upp honom när han slutade. Sedan gick vi vidare till Ica maxi och sen hem igen. Var ganska kallt ute men ändå sjukt skönt. Skönt att bara komma ut lite och gå :)

Ska snart lägga mig i sängen o kolla på ett till avsnitt av One tree hill, tror jag är på näst sista faktiskt! Usch ogillar..


"Bild ifrån http://weheartit.com"


Städdag!

Idag vaknade jag runt 10 helt själv utan den dära jävla hackspätten, så otroligt skönt. Låg kvar i sängen ganska länge och tänkte att det är nog dags att börja städa rummet och rensa lite. För de var verkligen damigt och såg ut som någon hade vänt rummet upp och ner.

Så det är det jag har hållit på med hela kvällen.. Städat,rensat och sen bädat rent i sängen. Så ska bli jätte mýsigt o skönt att lägga sig sen i en ny bädad säng :)

Snart ska jag och mamma gå en promenad, känner att jag vill komma ut lite oxå!

Imorgon blir det några timmars jobb, inte så många. Ganska skönt sen får vi se vad som händer resten av kvällen..


Hade inget nytt kort på mamma o mig så får blir det här, lite mer än ett år sen men gillar kortet:)


Tack Viktoria för en underbar dag:) <3

Igår så ringde Viktoria mig o frågade om jag ville följa med o bada bubbelpool och mysa o ha det trevligt och det tackar man ju inte nej till.

Åkte ner mot stan vid halv 7, köpte lite loka o choklad. Drog till First hotell där vi skulle bada, hade hela spat för oss själva. Så först när man kom in så var de en soffa, bord o stolar där. En egen dusch, sen inåt i väggen typ som ett rum till fast ingen dörr om ni förstår så var de en bubbelpool där, speglar och massa ljus överallt.

Så vi beställde in varsin öl, chilí nötter, vatten och choklad sen tände vi upp ljusen och i vattnet fanns de lampor med olika färger.

Perfekt onsdag kväll med sin bästa vän, tack så mycket för du bjöd mig på det här. Var verkligen helt underbart, trevligt, mysigt och verkligen behövligt för oss båda :)

Just det vi gjorde igår skulle jag vilja göra med den jag blir kär i någon gång, för var verkligen romatiskt och otroligt mysigt. Perfekt ställe om man vill ha det mysigt och göra något för varandra så ett tips till er par, boka det här någon gång för det är helt klart värt det.

Och är man där med sin pojkvän/flickvän så kan man ju göra det ännu romatiskare med rosblad, vin och sen stämmningen mellan varandra gör ju det helt klart romatiskt! :)



Words can not explain!


Words can not explain. Words that confuse and words that make an idea spread.


Underbar dag med Bus :)

Sov riktigt dåligt i natt av någon anledning + att jag var tvungen att ha telefonen på iaf min bror skulle ringa o kan inte riktigt koppla av om ja vet att telefonen är på.
Vaknade kl 7 av att en hackspätt satt utanför o hakade i balkongsräcket, skit drygt o han slutade aldrig. Slutade med att jag satt på musik i öronen ända chansen för mig att kunna sova då.

Sen vaknade jag vid 10 ige då brorsan ringde o väckte mig och frågade om jag fortfarnade ville va barnvakt och det är ju självklart att jag ville det.

Så har haft en underbar dag med Meja, så mysigt att få liten egen tid med dig:) <3

Ikväll blir det att träffa Viktoria, så trevligt så :) <3

Lite bilder genom åren, du har växt så fort!




Tack Mamma&Nasr <3

Min mamma o Nasr är bra underbar dem, igår hade dem varit i Västerås å handlat. Så hade mamma köpt två par skit snygga skor o blev helt förälskade i dem och så försvinner hon o säger att dem köpte ett par åt mig oxå. Blev helt stum och bara satt o log. Blev as glad verkligen, sjukt snygga! Har velat haft såna här i två år typ men inte hittat några.

Skulle fått dem nästa vecka typ men hon kunde inte hålla sig så fick dem igår istället, hiih..

Tack så mycket Mamma o Nasr, Jag älskar er o älskar skorna :D haha <3


Bra dag fylld med massa skratt o prat!

Haft en riktigt bra dag idag.

Sent igår kväll åkte jag hem till Viktoria , blev massa prat och skratt. Gick o la oss ganska tidigt för att vara vi, skulle upp tidigt dagen efter o fixa lite saker.
Klockan ringde vid 7 var bara att gå upp, tog en morgon promenad oxå. Mysigt!

Efter det så drog vi hem vilade ett tag, fixade oss sen drog vi vidare till stan för att äta lunch, glass på torget och Vickan shoppade loss :)

En bra dag helt enkelt, blev massor av skratt och prat. Precis vad vi båda behöver just nu, hehe!

Ikväll har jag inte gjort så mycket mest tagit de lungt, skulle egentligen till Lollo på städparty men kände att jag inte orkade gå ut igen precis efter jag kommit hem. Så har kollat på Top model ikväll oxå, blev lite små irreterrad att Rebecka åkte ut. Har tyckt att hon har blivit bättre med tiden o verkligen försökt, från början gillade jag henne inte alls men ju mer tiden gick så gjorde jag det. Men nu får gärna Klara vinna, hon blir sjukt snygg på bild o har det mesta för att klara det här! :)

Tycker ni att det var rätt som åkte ut eller borde Rebecka fått stannat? :)


I should not but I do it!

Det är sjukt vad du gör med mig ! På ett bra sätt då..

Borde inte känna såhär men det gör jag.


-

Att en sak kan få en att stört böla direkt, något som egentlien är löjligt. Men att behöva ha en speciell oro i kroppen hela tiden kan faktiskt få en att börja gråta för det lilla minsta och de var precis det som hände!

<3

Finner inga ord hur mycket jag saknar er två just nu.. <3



Någon som har en biljett till P&L o delux campingen som ni vill sälja?:D

Drömmde värsta sjukaste drömmen här om natten. Berättade allt för mamma och Nasr o dem kollade på mig som om jag var sjuk i hvudet, haha.. Så håller nog tyst om den drömmer här med! Hahah

Men drömmde även om Peace and love. Längtar dit så sjukt mycket, kommer bli awesome i år :D Nu när man redan varit där ett år och vet hur allt funkar o är så längtar man ännu mera i år. Synd bara att två av mina bästa vänner inte följer med men om ni känner någon som säljer en delux biljett så hojta till ?! För en av dem vill så gärna med nu och tyvärr så är alla biljetterna slut så skulle va underbart om någon bara kommer o säger att dem vill sälja sin biljett:D haha


Mys kväll!

Igår så fick jag svar på alla mina prover som jag tog och alla var bra. Så det var ju skönt det i alla fall!
Så nu kan jag fortsätta med mitt tränings pogram som jag fått av min sjukgymnast :)

Så får vi hoppas att alla dem symtomerna som jag hade, att dem försvinner någon gång!!

Igår så jobbade jag först till halv 3 sen efter det blev det hem duscha och fixa sig. Gick hem till Viktoria för att sedan gå vidare till Vita Elefanten, en kina/thai resturang här i stan. Efter det gick vi till affären köpte lite chips o dipp och godis, gick vidare till Vickans jobb för att skriva upp papper o hälsa på dem där men självklart så glömde vi papperna. Efter det drog vi hem, kollade film, pratade massor och bara myste!

En Perfekt fredags kväll och en väldigt behövlig kväll :)<3

Ikväll så händer det inte så mycket än att jag ska iväg och jobba, thats it!




-

Vet inte vad det är men något är det i alla fall!


Att höra dig just säga det!

Att höra dig säga att du var så otroligt stolt över mig, det värmdes verkligen. Blev så glad när du sa det till mig. Vet att du varit det förut men de kändes verkligen bra denna gång att bara höra dig säga det :) <3


<3

Idag fick min mormor äntligen komma hem ifrån sjukan. Hon har legat där sen i fredags pågrund av vissa saker. Men känns skönt nu att du är bättre och är hemma nu.
Jag älskar dig <3


Sjukan igen!

Igår var jag hos min sjukgymnast och hon frågade lite hur de hade gått med träningen osv. Sen la hon märke till att jag skakade väldigt mycket i mina ben och händer och frågade mig vissa andra saker om de stämmde in på mig (Inget jag riktigt vill tala om här) och allt hon sa stämmde in på mig. Hon sa att jag måste söka läkare i fall det skulle va något så hon vet hur hon ska gå vidare med mig.
Jag har alltid vetat om att jag har skakat men inte riktigt tänkt på de så känns skönt att någon gjorde det. Känns bra att gå till henne för hon bryr sig verkligen!

Så fick komma till sjukan redan idag och tog massa prover. Diabetes hade jag inte i alla fall så det var skönt att det inte var det men nu väntas bara på dem andra proverna som jag ska få svar i slutet av veckan.
Detta är inget allvarligt utan bara att dem vill veta vad som är felet och kan ge mig rätt medecin för det så det blir bra.
 Hoppas självklart att det inte är något men skulle ju va skönt om jag slutade skakade och alla andra teckerna försvann :)

Nackdelen med att gå till sjukan så mycket är att det kostar så jävligt mycket pengar :O


Blandade känslor men är riktigt glad ändå!

Jag har skrivit att ni ska hålla tummarna och att de är något roligt som har hänt men har inte velat sagt något fören vissa saker är gjorda men nu kan jag gå ut med det att jag har fått ett nytt jobb. Fick en anställning på en ny asiatiskt resturang här i stan, som ska nu öppna i april.
Det är blandade känslor ang det här. Jag är super glad verkligen, skönt att gå vidare och testa något annat. Vist samma sak som jag jobbar med nu men nytt folk, man får va med att öppna upp en ny resturang, en annan mat och mer erfarenheter.

Jag tycker det är tråkigt att lämna mitt nuvarande jobb, för jag har endå jobbat där i så många år, man har kommit varandra nära och man trivs med människorna där. Men någon gång så måste man gå vidare med annat och jag känner att de är dags nu men jag kommer självklart sakna alla och de kommer kännas konstigt men jag är redo man får inte vara för feg för nya utmaningar i livet.. :)

Jag ser fram i mot det här, nervös och det är spännande men känner att det här kommer gå bra och alltid roligt med lite nytt :D 

 


Fruktsallad!

Mys igår med fruktsallad, glass och tända ljus :)


Trött tjej!

Ikväll blev det taco mys med familjen och skulle egentligen fixa fruktsallad och kolla film men är för trött så blir sängen nu på en gång. Ska upp halv 7 imorgon, för blir jobb sen efter jobbet blir det till sjukgymnasten igen. Får vi se vad hon säger nu då!

Hoppas ni alla har haft en bra helg , God natt o Puss


<3

Tänker på dig mormor, hoppas du blir bra snart! Jag älskar dig<3


Busted!

 


Ledig hela helgen ! :D

Japp som ni ser texten där uppe så har jag varit ledig hela helgen, så jävla nice.

I fredags så jobbade jag till halv 3 först. Åkte hem vilade lite, åt och fixade mig.
Drog till Victor runt halv 8 tiden, där de var redan lite folk. Runt 9 kom Elin dit :D
Så blev massa dricka, prat,spel, sång och dans, riktigt roligt och trevligt folk var det oxå!

Runt 12 så drog vi till Romberga och skulle på någon fest men när vi väl kom dit så hade dem fått 4 varningar typ så han var tvungen att slänga ut allt folk. Väldigt tråkigt men sen kom de någon annan kille som fixade fest/efterfest men jag drog till Rikard istället och träffade Sebbe och Jimmy som var här över helgen :) Mycket trevligt!

Kom hem vid 4 typ, somnade nästan direkt.

Vaknade upp på lördagen och hade så sjukt ont i huvudet, bakis och bihålsinflammation perfekt blandning kände jag. Får skylla mig själv absolut. Kände direkt när jag vaknade hur ska jag orka festa idag igen, men sov i flera timmar så sov typ bort bakfyllan.

Drog hem till Viktoria lite senare, beställde hem mat, drack och lyssnade på musik. Senare kom Victor och några o plockade upp oss, drog vidare till någon fest. Som inte var någon höjdare, inte riktigt mitt folk eller vad man säger.
Så vi drog vidare upp till klubben där Brorsan och Jimmy var, blev lite dricka och massa prat.
Riktigt trevligt det med men var ändå inte riktigt på humör för att dricka så blev ganska lungt.

Så denna helg var helt toppen verkligen, hade skit kul + att jag fick ett riktigt roligt beskedd i lördags :D Så jävla glad, tyvärr kan jag inte tala om det ännu pågrund av vissa saker men lovar att jag berättar det senare i veckan! :D

Fredag:
       
Lördag: Blev det typ inga bilder än på mig och viktoria :)
   

Puss på er alla ! <3


Do you believe?!

Do you dream, that the world will know your name?
So tell me your name
Do you care, about all the little things or anything at all?

I wanna feel, all the chemicals inside I wanna feel
I wanna sunburn, just to know that I'm alive
To know I'm alive



:D

Ser fram i mot denna helg!
 Kommer bli awesome :D


Hej bihåleinflammation!

Ja som ni ser på texten så har jag fått bihåleinflammation, yeay! Fast det viste jag nästan redan med tanke på hur ont jag hade.
230kr för att vara hos läkaren i 10 min, de är sjukt!
Sen kostar medecinen oxå, perfekt!

Men huvudsaken är att jag blir bra snart! :)


God men söt!

Testade den här glassen igår, var riktigt god men nästan för söt. Så att äta den ofta kommer nog bli för mycket sött men kan tänka mig att äta den när man sitter i solen i sommar och bara njuter :)

Fanns någon liknad när jag var liten, fast det var bara gröna kulor. Minns inte riktigt vad den hette men den var nästan godare.

Men det här är helt klart värd att smaka :D



Skön dag!

Hej :)

Idag så har jag bara tagit det lungt, var till banken o förde in pengar sen blev det systembolaget. Handlade lite inför helgen, kom på att jag inte skulle hinna göra det imorgon eller på fredag och då får jag ingen dricka så lika bra att göra de på en gång :)

Sen när jag kom hem fick jag besök av Viktoria och Jocke, mycket trevligt! :)

Nu sitter jag här och lyssnar på musik o väntar på att klockan ska bli 7 för då ska jag iväg till läkaren. För har så ont i mina bihåler, haft de i 1 månad snart och blöder ganska mycket morgon o kväll så känner att de är dags att kolla upp de och kanske får medecin eller något.



Lite nervös för imorgon! :)


Allt har väl sin menning!

Telefonen ringde och fick ett tråkigt besked. Trodde verkligen att de skulle va något posetivt men tyvärr inte.
Jag hade sökt ett jobb men fick det inte för det var två andra som hade mer erfarenhet inom handel men dem tyckte jag verkade jätte intressant och skulle spara mitt Cv iaf, så det var ju lite posetivt iaf.
Blev besviken men ska försöka tänka posetivt och det händer ju något mer bra i veckan så hoppas att det går bra.
Så håll era tummar igen, är ni snälla :)

Som jag skrev i rubriken allt har väl sin menning med allt.




<3

Bus och Jag, Älskar dig så otroligt mycket. Du är verkligen en glädje spridare :)<3



Nervös!

Sitter och kollar på mobilen hela tiden och väntar på att den ska ringa.. Jätte nervös just nu men hoppas det går bra. Håll tummarna för mig fast ni inte vet vad de handlar om :)

Just nu är jag jätte glad men stum och chockad. På 1 vecka så har tre st ringt och frågat om jag vill komma på arbetsinterjuv, det går bra nu känner jag. Detta år är mitt år känner jag :)


RÖSTA GÄRNA :)

Rösta gärna på mitt nya vardagsrum som jag designat, så har jag chansen att vinna :)
Skulle verkligen vilja ha allt det här..

RÖSTA HÄR -






Antigen ingenting eller flera på en dag!

Antigen skriver jag ingenting på flera dagar eller så skriver jag massor på en och samma dag, hehe. Men de är något ni får vänja er med ^^

Snart blir det sängen då jag ska kolla på one tree hill, sista avsnittet eller ja nästa kommer ut den 18 mars eller idag. Kommer inte riktigt ihåg.

Men säger god natt nu iaf. Puss på er


Saknar även att stå bakom kameran!

Saknar även att stå bakom kameran. Var länge sen jag använde min kamera och länge sen jag hade inspiration. Men får ta tag i det nu till våren, börja fota meja&nova lite mera när man kan va ute osv :)

Tänkte slänga upp lite kort som jag tagit oxå! :) Blir lite dubbla inlägg vad jag saknar med foto.



    
        

Detta är en del av det jag gillar att fotografera, men finns så mycket mer ! :)

Alla kort är tagna av mig: Linda Eriksson!


Saknar att stå framför kameran!

Jag saknar att stå framför kameran och då menar jag inte ego kort som jag tar eller fest kort. Utan stå o modella, och bara köra!  Var länge sen jag gjorde det, saknar det riktigt mycket.

Så tänkte be Rebecca att fota lite nu när våren börjar komma så man får lite nya kort , fast önskar man hade en studio..

Bjuder på lite kort ifrån när vi gick i skolan, då rebecca fotade mig lite grann :)

 






Alla kort är tagna av Rebecca Roos

Förutom det här


blogg.se

Så irreterande, jag har en till blogg som jag inte använder men kommer verkligen inte ihåg vad jag heter där. Har försökt med olika namn men inget som blir rätt och har ju en annan mejl adress där och den minns ja inte heller, haaha..

Idag kände jag verkligen hur mycket jag vill ha körkort, men har typ ingen jag kan övningsköra med. Så de suger hårt!  och vill ju inte ta massa kurser när jag inte kan köra bil alls, blir dyrt dyrt sen vill man ju självklart kunna lite innan man börjar!



En skön bild på mig,Sara och Johan ifrån Alexanders 20årsfest :D



Carpe Diem!


Jag älskar er!



Jag älskar er mest! Så jävla glad att jag har er två. Ni ställer alltid upp och finns där för mig, uppskattar det verkligen. De betyder massor för mig.
Och jag kommer alltid finnas här för er med, glöm aldrig det :) <3




PEACE AND LOVE, BABY!

NU ÄR PEACE AND LOVE BILJETTERNA KÖPTA, BARA BÖRJA TAGGA SÅDÄR 3 MÅNADER INNAN :D

Just nu är det jag,Viktoria och Elin bara som ska åka, men sen finns de säkert massa andra som man känner som ska åka.
I år blir det lugna delux för vi känner att när vi väl vill sova så vill vi kunna sova i fred och inte vakna av att folk kissar,bajsar och ramlar över ens tält. Sen att man får gratis dusch, toalett och mobil laddning är ju ganska nice. Kostade 200kr mer bara och de gör man lätt av med på den veckan på bara mobil laddning.

Men de bästa med delux är att man kommer in på alla campingarna, så man kommer ju mest hänga på vanliga men ha sina saker på delux och sova där om man nu vill sova ;)

Men längtar som fan och är sjukt taggad på det här, kommer bli toppen :D



En bild ifrån förra året :D


Helgen bestog av massa jobb

Hejsan :)

Anledningen att det var 4 dagar sen jag skrev är för att jag har jobbat sen i fredags så har inte äns orkat satt på min dator. Känns som jag mest har sovit, ätit och jobbat.
Men imorgon är jag ledig och onsdag sen jobbar jag torsdag och fredag.. Fast jag är äntligen ledig i helgen, så sköönt :D

Och då blir det party party, förhoppningsvis :)

I Lördags efter jobbet så väntades de en överraskning hemma, brorsan och meja var där. Blev riktigt glad, för har saknat er båda massor! <3

Imorgon händer det något bra men tänker inte riktigt avslösa vad som händer. Utan dem närmaste vet bara om de och när jag vet mera så kan jag berätta de för allmänheten oxå.
 Men är riktigt nervös i alla fall! :)



Sanna ord!

Vackra och sanna ord! :)

Sen självklart beror det ju på situationen..



Första vårtecknet!

Som jag skrev där uppe, så såg vi första vårtecknet idag. De kändes riktigt bra fast det var sjukt kallt ute så de kändes ju inte precis vår. Men blev även en glass ute, lite svårt att inse att det är kallt haha..

Blev massa prat, matlagning och mys en stund men Sara blev tvungen att gå nyligen, stackarn skulle upp 5 imorgon bitti så ville hem o sova o umgås med coffe en stund och det förstår man ju :)

Men var en mysig kväll! <3

 


-

Having to say no to something you really want. It hurt. Tried the various suggestions but none went. So go on with her ​​smile and hope that you get such a chance again.



 


Möte sen stan med Viktoria!

Imorgon ska jag äntligen på möte på arbetsförmedlingen. Skulle varit där för 3 veckor sen men hon har varit sjuk två gånger, lite drygt med tanke på att jag vill komma någon vart.

Ska göra utredning på mig, kolla cv och prata lite, hoppas det går bra.

Sen efter det blir det fika/lunch på stan med Viktoria. Ska bli riktigt mysigt, precis det vi behöver :) <3


Myskväll med Sara <3

Just nu sitter jag och väntar på att min fina vän Sara ska skriva att hon är i skolsta så jag kan gå till affären och sedan möta upp henne där :)

För ikväll ska vi mysa massa och äta tacos :)<3


Att ett ord kan få en att gråta!

Igår fick jag ett tråkigt beskedd som gjorde så ont i mig. Ville bara sätta mig ner i gråta men inerst inne så vet jag att det är det bästa för mig.

Som dem flesta vet så har jag haft problem med mina knän i flera år men för någon månad sen så gjorde jag illa mig igen och fick en utöjning i knät.

Och igåår så var jag hos en sjukgymnast och fick höra att jag knappt inte hade några muskler på hela vänstra sidan.. Knappt inga i låret och speciellt inga i knät. Fick höra att jag har en lång tid framöver mig, att det kommer ta tid o va jobbigt men att jag kommer bli bättre.
Hon frågade mig om det gjorde ont när jag dansade och var ju tvungen att vara ärlig så sa att det gjorde ont vissa gånger, att jag inte kan göra vissa rörelser för det låser sig eller för det gör för ont.
Hon svarade och sa att ska jag någonsin kunde bli bra så måste jag ta ett uppehåll ifrån dansen tills jag blivit bra.

Självklart vet jag att det de bästa för mig men det gör så ont i mig att behöva ta ett uppehåll ifrån något jag verkligen älskar och brinner för men ska försöka vara posetiv. Att det kanske är det bästa för mig!



60årsfest med dem bästa :D

I lördags så hade Jag,Sara och Elin 20årsfest=60årsfest :D

Började med att jag fixade mig här hemma. Skulle egentligen föra med dem i Uppsala men mådde inte så bra och orkade inte stressa. Så drack lite med mig själv, inte så kul men de funkade..

Första vi gjorde var att åka lite vilse i Uppsala, men gps visade en helt annan väg. Drygt men vi kom fram tillslut.
Där de fanns en överraskning för mig.. En av mina bästa vänner ifrån Skåne var där. Ida som jag har skrivit om förut.. Så blev väldigt chockad men sjukt glad. Jag hade haft mina aningar med tanke på att hon hade ställt massa frågor till mig ang festen och hur jag mådde men tänkte att jag inte ville ha dem förhoppningar i fall hon inte skulle varit där men de var hon :D

Innan allt folk kom så blev det massa fix med musiken,lampor, bord och allt som skulle fixas.
Runt 8 så började de komma in lite folk, men de mesta kom runt 11 tiden..

Kvällen bestog av massa skratt, dans, musik, dricka, prat och pressenter, hihi :D

Blev en toppen kväll, hade sjukt kul och hoppas ni oxå hade det. Hann inte prata med alla så mycket tyvärr, men blir lätt så när man har fest och de är mycket folk överallt..
Så stort tack till alla som kom och gjorde denna kväll en oförglömd kväll och även tack till våra underbara föräldrar som ställde upp och hjälpte oss :D <3

Blev inte så mycket bilder tyvärr, men hade inte riktigt tid att ta kort heller. hehe..
Det är både kort ifrån min och elins kamera. Även någon ifrån jesper.

              


60årsfest ;)

Idag mår jag sådär, börjar känna mig lite bättre. Men fortfarande förskyld och ont i mina bihåler.
Så känns inte så bra att de inte blir en lugn helg, men inget jag kan göra åt. Får bara hoppas på att jag är piggare tills imorgon!

För imorgon ska Jag,Sara&Elin ha 20årsfest tillsammans. Vet att de var ungefär 1 månad sen jag fyllde år, men den lokalen vi ville ha, hade inga tider förens imorgon.
Har verkligen sätt fram i mot den här dagen så hoppas det blir toppen och att de kommer mycket folk :D:D


Känns så bra att få ha festen med mina två bästa vänner, de betyder mycket. Så länge jag har dem så har jag alltid roligt :) <3

Så imorgon så måste jag ner på systembolaget en sväng och försöka hinna med guldfynd om jag orkar :)
Får se om jag hinner skriva något imorgon eller inte :)


Ett förlåt kan göra så mycket!

Ditt brev som du skrev till mig idag, de värmde verkligen. Att du hade insett att du gjorde fel denna gång, hade dåligt samvete och att du gjorde mig riktigt ledsen. De betydde mycket att du insåg det och även sa förlåt. Uppskattade de verkligen, det var precis det här jag behövde få höra!

Love u <3



Mer vårväder, tack!

Älskar när det är sånt här väder. Får man att längta mer till vår&sommar! :)


Dagens inköp!


Dagens inköp ->
    
+ födelsedags present till Sara&Elin ^^

Var tvungen att åka till Västerås en snabbis idag för att köpa lite saker inför imorgon som ja verkligen behövde men blev även lite annat smått och gott :)
Hann även träffa Brorsan och barnen där idag, riktigt mysigt var det! <3


Tom sida !

Har haft nytt inlägg uppe hur länge som helst nu och bara suttit och kollat på en tom sida. Vill skriva något men vet inte vad jag ska skriva. Finns massor som jag egentligen kan skriva, men inte på humör idag..

Så jag säger God natt för idag, och skriver imorgon istället!


Puss på er



Mardrömmar!

Det här med att drömma mardrömmar är ingen höjdare speciellt inte om någon som står en nära. För någon månad sen så drömmde jag mardrömmar 1 vecka i sträck men efter de har de inte blivit något mer tills i morse då jag somna.

Efter du berättade att du hade vaknat upp på golvet och inte mindes någonting alls. Så drömmde jag mardröm om det.
"Att du fick en hjärtattack och att de var en som hittade dig där 2 dagar senare och sen hamnade du i koma. Och ja tog på min skulden för jag är så dålig o hälsa på så kände att de var mitt fel att du hamnade där"
Sen vakna jag.

De är alltid någonting inom de området som jag drömmer, du dricker så mycket så du dör eller något hemskt
:(

Tur att de bara är drömmar men man vet aldrig. För blev verkligen rädd när du berättade att du vaknade upp på golvet o inte mindes någonting alls..

Du måste ta vara på dig <3


Sömnlösa nätter

I natt fick jag inte sova någonting alls typ. Eller inte fått sovit någonting på många nätter pågrund av min hosta men i natt var de hemskt. Hostade tills jag nästan spydde och varje gång jag hostade så kändes de som jag tappade andan. Jag har astma så de här blir dubbelt så jobbigare för mig. Min medecin och hostmedecinen hjälpte ingenting, så låg vaken till 4 i natt tills jag äntligen somnade.

Har nog inte hostat såhär mycket på länge, lite läskigt med tanke på att de kändes som man inte fick nå luft. Så vi får hoppas på att jag får en natt med massa sömn i natt,jag är trött och har inte börjat hostat än men ska inte säga för mycket.

Men tänkte ge det en chans så ska krypa ner i sängen nu, god natt på er!
PussPuss


Love!

Att få krypa ner bredvid någon just nu skulle jag inte tacka nej till. Hade varit riktigt mysigt, bara hålla om varandra och mysa framför en film :)

Rättare sagt så saknar jag kärlek!


En ursäkt, tack!

Jag blir så sjukt irreterad när någon bara börjar skriva till en och låttsas som ingenting har hänt. Efter ett bråk. De du skrev till mig gjorde så ont i mig så jag förtjänar i alla fall ett förlåt!! Du ska inse att du har gjort fel..

Jag saknar dig det gör jag, men de du skrev var inte okej!
Så jag ska ha min ursäkt..




Sen en annan sak som jag irreterar mig på så sjukt mycket är hur kan man bestämma att man ska ses, och sen inte äns höra av sig. De har gått 4 dagar sen.. Trodde du hade mognat sen förra gången men tydligen inte.
Jag har i alla fall stängt min dörr för dig.
Du lekte bort något bra igen!


Sjukling!

Vet att jag inte skrivit på några dagar nu, men varit sjuk i snart 1 vecka så inte haft ork att skriva. Eller sätta mig vid en dator, har varit inne på mobilen hela veckan o gillar inte riktigt att blogga ifrån mobilen..

I helgen så jobbade jag fast jag var sjuk, inte bra. Men kände att ja verkligen behövde pengarna.. Skulle dock inte gjort de för blev bara sjukare efter helgen och inte kunnat jobbat på hela veckan :(
Hatar o ringa o sjukanmäla mig, men vad ska jag göra när man mår dåligt?!

Måste försöka göra allt för att bli frisk tills i helgen då jag, Sara & Elin ska ha 20årsfest tillsammans. Sätt fram i mot de länge så ska fan inte missa den pågrund av att jag är sjuk. Så bara hålla alla tummar ni har för att jag ska bli frisk :)
Till och med Elin har gått o blivit frisk så får hoppas att hon oxå är bra tills dess <3


RSS 2.0