Its over :( !

Now it's over! Hard to live simply. Do not know if I should laugh or cry. I feel bad, feel bad to see you feel badly. So in a way, I am pleased that this might be over but of course I am sad about this but just want everything to be over.
 jag


Glad midsommar:)

Hejhej, Glad midsommar på er alla :)


Den här veckan har bara bestått på massa jobb men i onsdags så slutade jag tidigt så på kvällen gick mamma och jag ut för att ta ett glas öl/cider, blev lite mer än 1 bara :) Det var jätte mysigt, sen kom pappa ner också och senare netten så mysigt så :)
Var en riktigt bra kväll, träffade Robin och simon också. Var länge sen man träffade dem så var trevligt:)

Idag är det midsommarafton och jag har jobbat. Började 11:45 och skulle slutat 20:45 men fick sluta en timme tidigare var inte folk. På dagen var det grymt mycket men sen på kvällen kom det inte en jävel typ.
Så nu sitter jag här och tänkte hoppa in i duschen snart.
Alla vänner är ju en bit bort så kan inte åka nånstans så får bli en hemma kväll ska ändå upp och jobba i morgon så kan vara skönt att ta det lungt ikväll. Eftersom jag är grymt trött och ont i kroppen.

Pappa å jag
mamma


Lindaeriksson




Förlåt men varför bor du äns kvar. Du gör inte ett skit, enda du gör är att suckar åt oss vad vi än säger till dig.
 Du hjälper aldrig till hemma, ditt liv är att kolla på tv hela tiden. Ungefär som du vill ha allt serverat. Du är jämt grinig mot henne och senaste tiden har du börjat blivit grinig mot mig. Önskar allt det här tar slut snart.


haha söt liten kille


Måste bara visa den här videon, så sjukt söt kille.

Blunda och försvinna

Jag vet inte hur länge jag orkar hålla det dära leendet uppe. Vill bara gråta rätt ut och önska att allt var bra. Att det var som förut. Glädje, skratt och kärlek. Det finns ingenting av det längre. Vi har ingen glädje tillsammans , vi skrattar aldrig tillsammans och visar kärlek det gör vi inte. Det är tomt och ledsamt. Hatar sjukdommen. Det gör jag verkligen, den förstörde det vi hade.

Jag vill bara blunda och försvinna och hoppas att det är bra när jag öppnar mina ögon igen, eller bara nypa mig i armen och så vaknar jag upp och så är allt bra. Jag önskar det vore så lätt.
Foto: Linda Eriksson

Mys i uppsala

Hejsan hoppsan :)

Idag åkte jag till Uppsala igen för att träffa Elin. Gick upp till storken och fikade lite, efter en stund kom Christoffer och Sara. Sen senare kom Rebecca också , mysmys:) Satt där i några timmar och bara snackade..

Vid 7 tiden mötte jag upp mamma och vi gick till bussen. Tydligen gick det ingen buss fören kvart över 8, skit drygt. Men vi tog en glass och satt där och pratade, sen kom Alusha förbi en liten stund innan bussen kom. Var riktigt kul å träffa dig. Var över ett år sen :)

Efter jag kom hem har jag inte gjort så mycket bara kollat på film och tagit det lungt och nu sitter jag här;P


30 dagar kvar tills jag åker till kreta och 41 dagar kvar tills jag åker till Rhodos :D

Vip



Hur kan man känna sig så tom och ensam när man har så många omkring sig ?
Försöker vara glad och visa att allt är bra, men just nu är det svårt att hålla upp det dära leendet och humöret. Skulle bara vilja fly här ifrån ett tag. Lämna det här och när jag kommer tillbaka så är allt bra. Man kan ju alltid få önska..


Var ett tag sen när jag skrev;P

Hejhej :)

Förlåt att ni fått väntat på att jag ska skrivit men först hade jag mycket i slutet i skolan sen när skolan tog slut blev jag ganska sjuk, sen inte haft ork att skriva.
Låg hemma i 39 grader feber, hade ont i hela kroppen, halsen och var helt matt. Sen fick jag medecin för bihålsinflammation. Åt i 2 dagar sen fick jag utslag över hela kroppen och de visade sig att jag var allargisk mot medecinen så fick åka in igen och byta. Så äntligen är jag pigg, fortfarande förskyld men de lär sitta i ett tag som alltid.

Har inte hunnit gjort så mycket på lovet med tanke på att jag varit sjuk sen så började jag jobba direkt. Men i helgen äntligen fick jag träffa alla vänner :)

I fredags åkte jag in till Uppsala och träffade Sara. Skulle kolla efter bikini men kom aldrig hem med det utan 2 tröjor istället, hihi.. Sen träffade vi Elin och åkte hem till dem. Käkade pizza och åt massa godis.

Igår åkte jag till uppsala igen och träffade Becca, efter ett tag drog vi ute och träffade Sofia, tiff, tettis och malte sen efter ett tag kom anna . Mysmys.. Var hos teresia ett tag och snackade bara sen drog anna, becca och jag hem till becca och sjöng lite singstar, de var länge sen ;D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle åkte och träffat Rebecca men hon var tydligen sjuk:( och vill inte riskera att bli sjuk igen. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, om ingen ringer och vill träffa mig..

I morgon börjar den jobbiga veckan ska nämligen jobba från måndag till söndag och de är ju inte 4 timmar vi snackar om nu det är typ 6-9 timmar varje dag. Tror jag dör :( haha men blir mycket pengar sen iaf..

Vip


Lindaeriksson


RSS 2.0