Hejdå! :)

Då det är många följare på denna blogg som en annan hade älskat så gör jag det tvärtom. Fått veta väldigt omogna saker. Och det är folk som läser denna blogg som beter sig som dem vore 12år. Folk som försöker försöra och smuttskastar mig då väljer jag att ta bort denna blogg eller denna blogg kommer finnas kvar men jag kommer inte att använda den. Men såklart kommer jag göra en ny blogg men kommer inte länka den ifrån denna. Utan det kommer finnas för endast mina vänner och vill ni veta så skriv erat namn på en kommentar så skickar jag på facebook eller sms om vad jag heter! 
 
Lite sorligt att jag ska behöva avsluta en blogg som har betytt så mycket för mig som jag har i alla dessa år men jag är inte stark nog att bli smutts kastad just nu. Man hälsar o smörar för mig i verkligehet men inför andra så är man inte vatten värd.. 
 
Folk blandar in mig i deras skit som jag inte alls har med o göra. Min oro mage har redan lugnat sig på grund av massa skit som har hänt vid mig med vänner. Så då vill jag ju inte bli inblandad i andras skit som jag verkligen inte har med o göra! 
 
Men aja skit samma.. Dem som behöver veta min blogg kommer få veta det så vi syns där sen :) 
 
 
 
 

Long day!

Denna vecka är mer än full! 
 
Igår var det rehabsträning men kunde inte slutföra det hela då jag fick svår huvudvärk, yrsel och var på väg att kräckas. Sedan var jag tvungen o åka till sjukan och prata med en sköterska om att boka en tid till läkaren och hade sån jäkla tur och fick en tid idag.. 
Så började med att jag åkte till sjukan tidigt i morse. Hon var riktigt orolig för min (andra)mage och kropp, hade väldigt lågt av någonting i kroppen. Så fick ta massa prover och "prover" hem som jag skulle ta i flera dagar. Sen fick jag veta att min hemska huvuvdvärk, yrsel och illamåendet var för mina spänningar och de bästa var att fortsätta med det jobbiga som ansträning men jag var ju rädd igår när de blev så men tydligen ska jag fortsätta för att de ska fortsätta. Men skit jobbigt o läskigt då jag inte ens kan se en bil åka förbi, kan inte vända huvudet åt sidan utan att se stjärnor. Men ska till sjukgymnasten i veckan så hon får hjälpa mig. Och min höft kunde dem ej hjälpa mig med och ortopeden hade tydligen fullt så måste söka privat om jag ens ska få hjälp.
 
Sedan var det vidare till ett annat sjukhusbesök/möte och ville ha min mamma med då jag var super nervös och mötet var så personligt och samtalet var så djupt så kände att jag behövde ha stöd speciellt av någon som känner mig. Men mötet gick bra och vi kom fram till bra saker, så nu ska jag bara vänta och se vad dem säger på deras nästa möte om mig vad dem kan hjälpa mig med. Men så skönt, för har väntat i 7 månader eller egentligen 2 år för att få denna hjälp så det är en stor sten som försvunnit ifrån axlarna. Men det kommer va en lång och tuff väg men jag kommer klara det men kommer bli känslosamma dagar, veckor och månader. Vill tyvärr inte berätta exakt vad de handlar om då det är känsligt för mig men fick förklarat för mig varför jag beter mig som jag gör ibland så jag kanske kommer va extra känslig en tid framöver men de kommer hjälpa mig på sikt!! :)
 
Sen imorgon har jag som tur är en ledig dag men inga sjukhusbesök alls. Super skönt! 
Torsdag blir det sista vattengymnastigen sen träffa sjukgymnasten. Sen fredag skulle de blivit tandläkaren men blev framflyttat till nästa vecka men har LOPPIS på lördag så det är bra att jag har några dagar ledigt till att rensa kläderna och skorna. Så vill ni komma på loppisen så skriv privat meddelande så berättar jag adress o tid :D 
 
 

Stark!

Idag var jag stark! Stolt över mig själv att jag satt näsan i vädret och va mig själv. Vågade gå ut och va trevlig. Men det var sjukt jobbigt verkligen men jag gjorde det!!!
 
 

Kropp till salu!

Senaste tiden har hela min kropp varit helt urbalans. Magen/tarmarna lever sitt egna liv. Trodde först att jag endast fick ont i magen när jag åt gluten och vist det blir värre men just nu får jag ont av allt jag äter och hamnar på toa direkt men blir mest gasig och kramper. 
Jag har haft huvudvärk och illamående konstant i 2 veckor nu, finns där när jag vaknar under dagen och när jag ska sova. Yrsel förekommer ibland. Vissa kommer kan jag inte ens se en bil åka förbi utan att jag vill spy av illamåendet. Jag är trött och seg i kroppen plus att denna kyla inte gör det bättre. 
Om jag står still i 15 minuter ungefär så domnar mina fötter bort.. 
 
Så just nu känns det som jag skulle behöva ha en riktig utredning och ta prover på min kropp.. Det kan lika gärna vara biverkningar av min medicin och då oroar jag mig i onödan men kan även vara annat skit i min kropp. Men min magkattar är cp och äter högsta dosen av omaprazol så känns som min mage börjar säga ifrån av all mediciner och de känns sådär då jag är 22 och behöver äta dessa i minst 50 år till om inte forskningen får fram något vettigt. 
 
Så jag skulle verkligen behöva träffa en läkare nu men vill inte gå till någon annan än min läkare men han vill tydligen aldrig bli frisk :( Men blir det ej bättre tills på måndag så får jag åka upp till sjukan o snacka med dem! 
 
 

Tur att vi alla är olika!

Jag skrev igår att jag senaste tiden blivit arg över saker o ting. Men just idag är jag mig själv till 100% så jävla less på vissa människor just nu.
Vi alla lever i Sverige, vi tycker olika. Hade varit jobbigt om alla tyckte likadant. Vi röstar på olika partier, hade varit knasigt om alla röstar likadant, då skulle inte alla partier behövt funnits. Vi ser olika ut hade varit tråkigt om alla såg likadana ut. 
Jag bryr mig inte egentligen vad folk röstar på, alla har som sagt sin rätt att rösta på de man själv vill ha i sitt liv men jag personligen vill inte ha rasister i mitt liv, dem finns ingen plats för dem. Spelar ingen roll om våra egenskaper passar ihop men rasisiter vill jag inte ha. Rasist är sånt stort ord så det passar inte för mig. Sen får alla tycka vad dem vill om det. SD kanske har andra bra punkter men jag håller inte med men ni kanske gör det. Men deras största punkter är rasismen. Röstar man på dem så lär man ju tycka om deras punkter, annars är det ingen ide att rösta ju, eller har jag fel? 
Och man röstar på ett parti för man tycker om deras punkter för man vill ha ändring i sitt liv men att rösta på SD så blir det stora ändringar i landet. Dem vill ha ett läger för alla invadrare som kommer till sverige, det ska tas Dnat, det ska sparas i en dator. Där ska dem sitta inlåsta i tills deras papper blir godkännande. Under ett år kan dem bli hotade att bli utvisade. Hur normalt är det? Hur får det Sverige att se utåt på? För mig är det ett stort rasistisk punkt. Och inte okej alls. 
Jag kan hålla med om att Sverige inte borde ta in så många fler då vi knappt kan ta hand om dem vi har. Tycker även att gör du ett misstag blir du utvisad, det borde alla partier ta in. Men SD punkter är sjuka. Det är tragiskt att det ska behöva va så 2014. Och det jag inte förstår är hur människor tänker. Tänk om det var ni som kom till ett land och det var sådär. Man skulle aldrig känna sig välkommen.
Min mammas man kom hit, han fick inge bidrag alls utan han fick välja att plugga men inte få pengar eller jobba och få pengar. Hade SD lett sverige då så var han tvungen att lära sig språket först och vist jag förstår att dem borde lära oss vårt språk men då ska dem ju även få bidrag i så fall. Men mammas man valde att jobba och tjäna pengar och kunna leva först och jag tycker det var ett bra val för då visade han att han ville klara sig själv.. 
 
Pratade med en bardomsvän igår om en sak. 
Hitler var en "bra man" han fick folks röster, alla älskade honom för hans punkter var så otroligt bra. Även Judar röstade på honom för han visade en "bra sida utåt". Han vann valet, han fick makten och han använde verkligen makten på ett annorlunda sätt.. 
 
SD lurar i folk massa saker, att dem är ett bra parti. Även där så röstar invadrare på dem( som judarna gjorde) för dem trodde att det skulle leda till något bra för dem. 
Hur ska vi veta vad SD och svenska partiet gör med deras makt? Dem trycker i saker i folks huvud men dem döljer det riktiga dem har. Vi i Sverige och i världen är rädda för ett tredje världskrig för ingen vill ha andra världskriget tillbaka för alla hatade den tiden och den var omänsklig men då kanske alla borde ta en titt och tänka en gång extra för tror att vinner SD eller svenska partiet så tror jag att det kan leda till ett tredje världskrig och vet att många fler tror på det. 

Ni kanske tänker att så kan man inte tänka. Men har läst så mycket på aftonbladet och andra sidor att vi inte får glömma hitler tiden men det är precis det folket börjar göra om dem inte ändrar sina åsikter snart. 

Vist man kanske inte ska dra alla över en kant bara för folk röstar på SD. Men om jag har vänner som störs på mina statusar så kan man gärna skriva till mig lungt, privat. Haft många diskutioner med folk och vissa har hoppat på en med världens utskällning och såna behöver jag inte prata med igen men även folk som skrivit till mig med deras åsikter, jag med mina sen har det varit okej sen. Inge mer med det. Har jag även vänner som röstar på SD så får dem gärna förklara för mig varför? för självklart så tror jag att folk som röstar på SD är rasister då deras största punkter är rasistiska. 

En klok vän sa det att vissa tycker att dem är rasisiter och vissa inte då vi alla har olika åsikter och ja det har vi som tur är. Men jag har ingen plats för folk som vill ha ett vitt land och utan utlänningar. Men det är mitt val ingen annans. Man blir mörkrädd hur det kan få vara såhär detta årtal, vi alla borde lärt oss en läxa ifrån historien. 

Jag skriver en status på facebook för jag tycker det, folk inleder en diskution och jag svarar såklart för att få min åsikt sagt. Men när man börjar inse att det spårar så kanske det är läge att sluta. När alla som vill har fått sagt sitt så kommer diskutionen ändå inte leda någonvart, ingen ide att lägga mer energi på något som bara kommer bli värre. Varken jag eller någon annan kommer ändra sin åsikt för någon tycker det och då är det väl det bästa att säga bara skit samma, slut diskuterat vi alla tycker olika sen är man vänner igen..

Har sagt att folk som är rasisiter ska ta bort mig som vän och det står jag för. Men när folk skriver till en att man ljuger och skriver för mycket om ett ämne så tycker jag personligen att man är ganska patetisk. Skyllnad om denna person nu var rasisit och tyckte annorlunda tog bort mig av den anledningen. Men att man tar bort något för man inte gillar ämnet så kan man ju faktiskt bara bländra förbi, ta bort så man inte ser saker. Men att man sen sitter o anklagas för att ljuga så kommer vi tillbaka till det jag sa: vissa tycker att dem är rasisiter och vissa inte, punk.. 

Erkänner något fel!

Mycket saker som händer just nu.. Det leder till tankar, oroa och magont. Saker som jag inte kan prata om och då gör det till mer oro.. Senaste tiden har jag haft extrema åsikter om allt och det är sån jag är men denna gång har det varit väldigt mycket och blir lätt arg och inte kan kontrollera det, kortare tålamod och förut så försökte jag skita i allt men nu måste jag nästan skriva saker men tror att någonstans bakom all min irritation ang allt så tror jag att det är mycket som ligger bakom det. Det är egentligen inte jag, jag är inte arg eller tar åt mig lätt men senaste tiden så gör jag det. Jag klarar även inte av stress längre får liksom panik inom mig och säger någon något vid den tid punkten som jag är som mest stressad så kan den få höra de ena och det andra. De liksom brister för mig.
Och tror att det kan va för att det är så mycket som händer omkring mig just nu så min irritation kommer ut över alla andra istället för att försöka ta itu med det innan eller försöka andas innan jag skriver saker som kan skapa mer problem. Och vill inte att folk ska ha föredommar( om de nu heter så) om mig, utan jag vill skapa en bra bild av mig själv och vill att alla ska tycka om mig inte tvärtom och ibland så tror jag att den bilden blir tvärtom när jag spricker inom mig och blev sådär extremt arg och det är inte menat det är inte så jag vill ha det. Men det är så det blir just då. 
Om jag ska va ärlig så vet jag ingenting just nu men kan tänka mig att allt som händer ligger bakom min irritation och det extrema korta tålamodet. Vill inte va sån utan vill andas och inte skriva så starka saker men blir så bara annars skulle jag kunna ställa mig i ett hörn och bara skrika. 
 
Jag säger alltid vad jag tycker o tänker och säger verkligen emot om jag tycker något är fel eller om någon hoppar på mig eller påstår att jag ljuger men allt detta tror jag har sin förklaring jag har blivit så sen jag blev mobbad jag försvara mig o min familj till 100% om inte mer ibland och ingen kan hoppa på eller påstå saker för blir atomatisk att jag försvara mig då. Och ni kanske inte förstår men alla som blivit mobbade vet hur vissa ärr sitter kvar och detta är ett av mina ärr som sitter kvar. 
Men sen att jag aldrig kommer sluta säga vad jag tycker är fel det kommer jag inte men kanske inte bli så arg som jag blir. Men det hoppas jag att jag kommer få hjälp med nästa vecka.. 
 
Detta inlägg jag skriver nu är något stort för mig jag erkänner något sånt personligt fel som jag inte vill ha men jag erkänner det för att få folk att förstå lite mer. Ingen bortförklaring eller så men något jag tror kan ligga bakom all irritation jag har på folk.. Jag är ingen dålig människa, jag ljuger inte, jag är inte arg, jag är ingen dum människa utan jag talar alltid sanning, jag är glad, jag är snäll och jag är omtänksam och alltid tänker på mina nära det är den bilden jag vill att ni ska få inte tvärtom, som den tjuriga tjejen. Utan just nu har det bara med allt som händer. Hoppas ni förstår!
 
För är så otroligt lycklig som har fått dem vännerna jag har fått för ni betyder så mycket för mig och kanske inte är världs bäst att visa känslor men var ändå så länge sen jag var så glad och kände mig älskad. Så tack för ni finns <3 Även så otroligt lycklig med min familj som förstår mig till 100 och finns och stöttar mig! älskar er alla <3


Puss

RSS 2.0