Klagande inlägg!

Försvinn ifrån min kropp.. Är det inte den ena smärtan så är det den andra.. Har så fruktansvärda smärtor vid tarmarna. Har haft problem med dem när jag var liten sen blev det bättre men efter denna operation så blev de dåligt . Har magkramper som är som toppar ibland, gör så ont så jag får lägga mig i fosterställning, ibland gråter jag av att de gör så ont. Magen är uppsvullen, gaser, illamående, magkramper. Min mage ser ut som jag är gravid, den är hård och vist har jag gått upp i vikt vid magen men de är hårt och uppvälld!
Sen har jag ju självklart ont i den andra delen av magen den jag opererade mig. Blev bättre sen blev det sämre, sen bättre och nu sämre igen. Jag blir galen på detta, all jävla smärta gör mig knäpp.. Vissa dagar försöker jag verkligen, försöker göra saker för att försöka glömma bort att jag har ont men vissa dagar går det inte för dem är enorma. 
Om 2 veckor ska jag sövas igen och sätta upp en spiral. Normalt fall kan du ha ont upp till 1 vecka men pågrund av min sjukdom kan smärtan sitta i 1 månad. Yeay!! 

Så rädd om jag skulle börja jobba och få dessa magkramper för enda sättet är att lägga sig ner i fosterställning o hoppas att dem släpper men hur ska jag göra om jag jobbar?! Bita ihop?! Javisst har inget annat val men det känns inte bra. För att fortsätta stå o låtsas att det inte gör ont är inte de lättaste för gör bara ondare. 

Min kropp börjar kännas som en gammal tants kropp, Varje muskel är stel, sitter jag en stund så kan jag knappt resa på mig för mina knän och min höft vill inte funka. Får ingen styrka. Ni som känner mig vet att jag har problem med mitt ena knä och min höft har jag haft smått ont i efter jag ramla för 2 vintrar sen och mitt onda knä har bara blivit värre.
 
Ringde och beställde tid till min sjukgymnast för att försöka göra något åt detta så jag kan försöka va så pigg som möjligt när jag börjar jobba men hon hade ingen tid fören den 15 januari, perfekt! 
Träna kan jag inte men fick tips att jag skulle försöka gå ut o gå en halv timme varje dag eller när jag inte har så ont. För att försöka gå igång på vissa delar i kroppen och även försöka gå ner i vikt. 

Men det posetiva är att jag har blivit mycket gladare och får inte humörsvägningar lika mycket längre. Förut har knappt ingen lyckats fått mig glad förutom mina vänner och Jesper/familjen ibland men nu får han mig att skratta och vara glad ofta. Försöker mer nu och medecinen verkar ha lagt sig lite. Så skönt även skönt att något blivit bättre. 

Tack för att ni finns, Älskar er! 


Hihi!

Blev en myskväll med Jesper istället för en bakkväll. Var menningen att vi inte skulle träffas fören på lördag men fick ett samtal att han saknade mig och ville ses en stund idag i alla fall. Sånt värmer och känns bra i hjärtat. Blev riktigt glad när han ringde och sa så :) 
Jag älskar dig baby!  <3 
 

Menningen var att jag och mamma skulle baka lussebullar men får bli imorgon istället. Måste ju ha julfika inför första adevent hihi! :)

Som ni även sätt så har jag bytt header. Inte så speciell men tröttnade på min förra så ville bara ha en enkel denna gång :) 


Fyndat!

Köpte två nya nagellack och ett läppstift för bara 30kr och dem är riktigt bra för de priset oxå. Fina färger med! :) 


Ge mig svar ?!

Önskar jag kunde få svar på alla mina frågor! 

Min magsmärta har nämligen vänt igen och då inte de braiga utan till de dåliga. Jag blöder typ dagligen, har mer smärt toppar. Enda som hjälper är att lägga sig i fosterställning eller sätta sig med knäna uppåt och hoppas att det går över. Går över efter ett tag dock så är smärtan kvar. 

Blir så sjukt trött av att va sjuk, inte röra på mig och all min medecin gör mig trött. Pågrund av att jag inte kunnat rört på mig så är jag stel i varje kroppsdel, känner mig som en riktigt gammal tant. Bad om att få träffa en sjukgymnast innan jag skulle komma tillbaka till jobbet men självklart hade hon ingen tid fören den 12 januari. Det är liksom nu jag behöver få hjälp att komma igång.

Sen till min "älskade läkare".. Hon lovade att skriva ut mer medecin till mig och nu är det slut, min sjukskrivning tar slut imorgon plus att jag ska sövas igen om 2 veckor och får inte ta min ena medecin. Hon sa senast det är bara att ringa och lämna medelande så ringer jag upp igen. Jo men tjena, det är ju hur svårt som helst att få tag på henne. Så detta känns inge bra, får heller inge svar varför jag blöder som jag gör och varför jag fortfarande har magsmärtor som ligger på topp. Känns som hon glömmer bort sina patienter. När en läkare säger att man ska skriva ut en medecin och sedan inte gör det. Fuck off säger jag bara! 

Behöver ha min medecin för att försöka förhindra min smärta, vist hjälper inte helt men förhoppningsvis lite. Lär ju inte få tag på henne innan helgen. Känns som de är dags att byta läkare som har lite mer koll :O




Eriksson!!

Finns bara ett ord, Eriksson.. Hehe ni som känner mig vet att jag kan vara ganska klubbig eller hela vår familj är det så händer det något så säger vi alltid Eriksson.. Hehe.. 

I vår dusch så har vi en tvättställning som sitter fast i vägen så när man ska duscha så kan man bara fälla upp den. Men hade väl lite bråttom in i duschen så ja jag glömde att fälla upp denna och gick rakt in i den/kanten så fick den rakt i näsbenet. Gjorde ont som fan, men efter ett tag tänkte jag efter vem gör något sånt. Börja självklart asgarva.. 

Har fortfarande smått ont i nästan och upp mot huvudet sen jag slog i. Bra jobbat! ;D


Kalas för Meja! <3

I söndags så blev det att åka till Västerås för att fira meja som skulle fylla 3 på tisdagen där. Så stor hon blivit, kändes som det var igår du föddes men ändå så känns det som evigheter sen. 

Kommer alltid att finnas här för dig. Älskar dig min lilla prinsessa!  <3

 

SWEDISH HOUSE MAFIA 2012! :D

Helgen som var, var riktigt bra. Fredagen var det myskväll med Jesper och vilade inför lördagen. 

Lördagen var där och det betydde att det var Swedish house mafia konsert. Börja med att vi åka hem till Marc och Becca i Stockholm, gick ut och käkade middag sen gick vi hem igen och mötte upp resten av gänget där det blev lite dricka, eller ja jag körde alkoholfrittvin medans alla andra drack. Ganska kul att va helt nykter och se när alla andra började bli onyktra, orden blev mer sluddriga, killarna blir mer flirta och mer prat och skratta, haha. Men var inte så farligt onyktra utan mest kul att se på.. Som tur var så körde Jesper på nyktret oxå så var inte ensam. 
 

 

När vi väl kom fram till Arenan så funkade inte min biljett, fick värsta paniken. Trodde inte jag skulle komma in men var tydligen fler som inte kom in. Men som tur var så löste det sig. Deras maskiner funkade inte så bra sen förklarade dem att när man skrev ut så kunde färgen försvunnit en liten bit. Vi kom in och inte hittade våra platser, inte äns vakterna. Tillslut så hittade vi dem och där stog det massa lådor med prylar i. Kände att de var droppen, skulle inte funka som vi ville.
Dem sa att vi var lyckliga vinnare och hade vunnit VIP platser istället, mycket glada blev vi. Men de visade att de var stå platser och vi bokade faktiskt sittplatser av en anledning, pågrund av att jag är sjuk. Efter mycket tänkande så var vi tvugna att tacka nej, för minsta lilla armbåge i magen hade kunnat förstört hela kvällen plus att min kropp hade orkat stått i högst i 1 timme men som tur var så hade dem sittplatser oxå. Bättre sittplatser än vad vi hade innan så det var skönt! :) Så glad att Jepser förstog och ville hellre sitta ner för min skull men fick lite ångest eller vad man ska säga men han förklarade att de var bättre för mig och att de inte gjorde något så det kändes skönt! 


Enda skillnad på VIP och vanliga stå var att du hade en egen bar, mindre yta och mindre folk. Men var fortfarande bra trångt och vad ska vi ha en egen bar för när vi inte äns drack. 

Riktigt glad att vi valde sittplatser för kunde sätta mig ner när jag blev för trött i kroppen. 

Till konserten då! 

HELT OTROLIGT BRA, FINNER INGA ORD HUR BRA OCH AWESOME DET VAR! Musiken, ljusshowen allt var så bra. Skulle kunna se det flera gånger! Väldigt bra kväll. 

Tackar min älskling som ville uppleva denna kväll med mig och tack till alla fina vänner för en bra kväll! :D 


"Till er som undrar hur jag kan gå på konserten men inte göra allt annat!
Ni vet att jag är sjuk så valde jag att åka på denna konsert för både jag och jesper ville att jag skulle få göra något roligt efter allt jag varit med om. Behövde denna kväll för att få lite mer styrka att orka. Sen har jag länge velat sätt dem och försökt fått tag på biljetter sen i sommras så när dem släppte biljetterna kunde jag inte låta bli. Det var en jobbig kväll oxå, för fick magkramper och så men en kväll som gjorde mig mycket gladare och lite starkare, dock så låg jag däckad i 2 dagar efter sen pågrund av utmattning och ont i hela kroppen. "

Snart snart..

 
Längtar till helgen.. Kommer bli så bra och så jävla kul! :D 
 
 
 
 
 
 

Foto dag med Amanda :)

Skrev nyss i min andra blogg att jag hade foto dag igår med Amanda. Var riktigt trevligt dock var det förbaskat kallt ute. Så vi höll inte på så länge. Blev en del kort på Amanda men dock några st på mig bara men det gör inget för ingen av oss orkade riktigt vara kvar ute och fota. Blir ju snabbt kallt när man inte får ha tjocka kläder på sig. 

Nästa gång skulle vi köra på inomhus hemma hos henne. Hon hade snygga tapeter så vi skulle göra emot den istället och ta snygga kort. Lite skönare att vara inne där det är varmt och skönt. Enda nackdelen är att det är snyggast ljus om man är utomhus och det blir snyggare kort även lättare att få till det rätta ljuset men det ska nog gå bra! 

Tänkte slänga upp lite bilder här oxå så ni får se om ni inte redan gått in på min andra blogg. 

Fotograf: Amanda Lindqivst
Modell: Linda Eriksson

 


Fotograf: Linda Eriksson
Modell: Amanda Lindqvist 
 
 

http://lindaphoto.blogg.se

Ni får inte ta och glömma bort att jag har skaffat mig en ny fotoblogg. Där ni kommer få se massa fotografier av mig ! :)
 

Underbar helg med mina saknade vänner!

 
Denna helg har varit den bästa på länge. I fredags var jag hemma och hade myskväll med familjen och Jesper. Var mysigt o förutom att jag hade en dålig dag så ja mina humörsvängningar var inte direkt på topp.. 

Lördags så hälsade vi på mormor, fikade och pratade lite. Sen körde jesper mig till bussen så jag äntligen fick åka till mina saknade vänner. Drog hem till Sara&Elin där vi käkade god mat, tårta och födelsedagsfirande för Ullis, deras mamma. Dock så drog Elin så blev en riktigt mysig kväll med Sara och hennes familj. Söndagen så blev det fika med Sara,Becca och Marc sedan bio, Breaking dawn part 2. Så otroligt bra.. Åhh vill bara se den om och om igen. Så sur bara att det var sista filmen. Det var ett jätte bra slut men hade inte skadat att det kom flera fortsättningar. 
 
Borde vara som våra bästa år typ, tar aldrig slut. haha.. 

Sen igår kväll blev det middag med familjen och beck! :)
 
Så ja underbar helg. Kunde inte haft det bättre ! 


Slänger upp en gammal bild på min fina vän Sara & mig! 
 
Saknar mitt bruna hår!! 

Fuck!!

Nackdelen med att vara sjuk och ha en sjukdom är att man måste äta medecin för att bli bättre. Ännu en nackdel med det hela är att dessa medeciner ger bivärknignar. Som kan göra en galen! 

  • Humörsvängningar 
  • Hudutslag som även kliar ibland
  • Trötthet( fast det blir man av dem mesta medeciner plus trött om man bara är hemma)
  • Svettningar som är enorma ibland
  • Huvudvärk 
  • Ångest 
  • Viktuppgång 
Dessa 7 bivärkningarna börja tära på mig. Vist viktuppgång är inte bara medcinen utan jag får inte röra på mig på samma sätt så det ställer ju till med en hel del det oxå. 

Vist man kan äta medecin i mot dessa bivärkningar men då kommer det bara fler bivärkningar av dessa. Så då skiter jag i det. Men testar fortfarande ut medecin, vilken som passar mig bäst. Så får kanske byta. Mina mini piller som jag äter dubbla av kanske ska byta ut och även en annan medecin så får hoppas att dem blir bättre! 

Det mesta av bivärkningarna får jag lida av själv men speciellt humörsvängningarna det får omgivningen lida för. Speciellt min älskade pojkvän och familj. Så glad att ni försöker stå ut med mig och stöttar mig fast ni säkert inombords vill slå mig lite haha.. (ni som inte känner mig, så menar jag inte slå mig på riktigt utan bara få ur sig det  jag ger dem) 


Så denna bild är till mina bivärkningar - Fuck you! Fuck off!! 


Ny blogg - En fotoblogg :D

Dem senaste dagarna har jag hållit på med en ny blogg, en fotoblogg. Där jag kommer visa upp mina kort som jag fotograferat även lite kort på mig som andra tagit. Nya som gamla! :)

Men ni får inte glömma bort denna blogg bara för det ;) För kommer fortfarande skriva här som vanligt även lägga upp kort men den andra bloggen är endast tillför mina fotografier och lite finare kort på mig. 

Hoppas ni kommer gilla den nya bloggen :) 

http://www.lindaphoto.blogg.se
 


Bli fotograferad av mig !!

Har tänkt på en sak när jag väl blivit frisk eller ja om jag nu blir frisk. Men i alla fall mår bättre, fått kontroll över smärtan och börjat hantera den. Så tänkte jag att jag skulle skriva ut på facebook köpes och säljer m.m om någon skulle vilja bli fotograferad av mig. Tycker ju fortfarande att det är skit kul att fotografera men måste bara få upp inspirationen och det kan jag nog få genom att börja fotografera folk och kommer ut lite. För vet att jag älskar detta.
 Gör detta sen mot en billig peng för dem som är intresserad! :)
 
Tycker det är roligaste att fota barn eller människor utomhus sen självklart naturen men oftas så vill man ha kort på sig själv, sitt barn, familj eller något liknaden :)
 
Sitter inte vid min dator just nu så fick ta lite bilder härifrån men här har ni några bilder som jag tagit :)
 

Dagens eller ja årets ris till er!!

Normalt att sin läkar ringer en kl 19.00 på kvällen. Hon skyller på att hon inte alls viste att hon skulle ringa mig 2 veckor efter operationen att hon hade nog glömt bort det. Men vem glömmer bort att man sagt de eller att man glömt bort det alls?! Får väl hålla koll... Sen sa hon även att hon varit sjuk i nån vecka att dem andra glömt att ringt o sagt det till mig. BULLSHIT!! Har ju ringt upp dit ett antal gånger och dem har sagt att dem har sätt henne där under vissa dagar, så sjuk?! De tror jag inte på, bättre att va ärlig än att ljuga ihop massa skit. Glad att du ringde men inte sådär på kvällen.. Hade du inte ringt hade jag anmält dig till högsta chefen och nästan velat skrivit till tidningen för detta bemöttande jag fått av dig eller sjukhuset är inte okej. Trodde ju inte äns på mig när jag sa att jag hade skit ont fören jag fick åka in akut och var riktigt sjuk och fick lov att operera mig akut! 
 
Dagens ris eller ja året ris till er!! 
 
Men men skit samma fått en tid nästa vecka i alla fall så det är ju skönt så jag får svar på mina frågor + får göra upp en plan för mig.. 

De posetiva inlägget!

Just nu är jag riktigt glad.. Har bästa pojkvännen och bästa vännerna. 
De tråkiga med det hela är att detta är en hemlis varför jag är så glad. Men de känns så bra att skriva det bara och just nu känns det bra.. 
 
Igår var de en mysdag med Jespers ena släkningar. Firade Amandas 20årsdag med middag och bio. Var riktigt trevligt och mysigt. Trivs så bra med er :)
 
Sen imorgon ska jag ner till Amanda på sminkparty, blir lite sminkad och sen får köpa om man är sugen. Älskar sminkparty, ska bli så kul :D <3
 
 

Vilket ska jag börja med?

Hmm.. Ska jag börja med ett negativt inlägg eller ett glatt inlägg?! 
Kör ett negativt först sen kommer de bästa senare.. 
 
Jag är riktigt trött på uppsala sjukhus just nu. Min läkare sa till mig när jag var inlagd att hon skulle ringa 2 veckor efter. Inget samtal.. Åkte dit för att göra andra saker gick in och pratade med dem. Fick en ny tid, hon ringde inte. Ringde till dem och fick en ny tid, men inget samtal. Sen idag så tröttnade jag och mamma ringde till mig och dem skulle höra av sig men INGET SAMTAL ÄNNU. Så jävla less just nu. En läkare ska väl ringa och fråga hur man mår efter en operation, vist blir de värre ska jag höra av mig men om man bestämt och blivit lovat en telefon tid ett antal gånger ska man väl FÖR FAN RINGA. Annars lämna ett medelande att man inte kan just den dagen.
 
Mitt humör går verkligen upp och ner,får mina utbrott lite då och då som jag inte kan styra över. Äter dubbla mini piller så allstå dubbla hormoner och allt annat som gör mitt humör såhär. Brukar kunna hantera det men nu spricker allt för ingenting alls. Jobbigt men mest jobbigt för dem nära. Lovar att försöka tänka mig för. Men skulle bara vilja gå och prata hos någon men den jävel vill aldrig ringa mig heller. Går bra för mig just nu!! 
 
Sen igår så fick jag ett samtal av min mamma att min mormor åkt in på sjukan för hon kunde inte andas, sänkan var hög och även febern. Inte precis det man vill höra. Att se dig sådär svag på sjukan att inte kunna andas bra, ingen vet vad felet är. De gör mig så ledsen och orolig. Hoppas du blir bra snart. 
 
Som sagt allt ska hända vår familj känns det som just nu. När ska turen vända. Ni som tror på vad som finns där uppe, snälla be åt mig och önska att vår tur kunde vända att alla kan få må bra. Andra saker som hänt som jag inte kan ta upp så snälla be!! :) 
 
 

RSS 2.0