-

Du verkar inte förstå att du verkligen sviker mig o gö mig ledsen :(

Och nej jag är inte löjlig, för de är inte första gången de händer.

Bästa vänner var det!


Sjukhus dag 2!



Klockan ringde 05:30 i morse, och vist var jag sjukt trött men kändes typ som kroppen var van efter skoltiden för var ändå inte så jobbigt att gå upp som att gå upp kl 9 typ. Men ska ju inte säga att jag skulle vilja göra det varje dag men det gick ganska bra fast jag sov 5 timmar typ.

Därför jag gick upp tidigt var för jag lovade mamma att följa med henne till sjukan. Tyckte synd om henne att hon skulle behöva sitta där två timmar själv innan läkartiden.

Det tog 1h och 20 min att komma dit. Väntade i 2h och 10 min innan hon kom in til läkaren. Och fanskapet ville bara prata lite så mamma var där inne i 10min. ALLSTÅ HALLÅ?! Kunde hon inte bara bokat in ett samtal istället för att vi skulle behöva sitta där så länge för hon skulle fråga hur mamma mådde, vad tror du själv?
Ja så då fick vi ju sitta där i 1 timme till innan bussen gick.
Så ovärd dag, och så irreterad på läkaren. Så tur att jag följde med mamma så hon fick sällskap :)<3


Sjukhus, dag 1!

Igår var jag till läkaren igen.. Min smärta har varit sjukt hög senaste dagarna. Fick min husläkare som tur var. Det var inget allvarligt med knät men han sa att det var en utsträckning i senan/ledbandet och typ muskeln. Och han sa att det kunde göra jävligt ont, så ja tack jag vet!
De kunde ta upp till 4 veckor till innan smärtan gick över och enda sättet nästan att de ska bli helt bra, var att gå till en sjukgymnast.Men fick en annan medecin nu med tanke på att jag fick allergi av den förra. 

Så jag hoppas verkligen smärtan går över snart för orkar inte. Just nu kan jag inte äns böja på knät för det har totalt låst sig. Så ska väl ringa på måndag o försöka få en tid.
 Men ska iväg o jobba imorgon så får vi se hur de går då :) 


På med myskläder ! ^^


Myspys!

Det här kan nog va det mysigaste som finns!


Ny design och förklaringar till mina tatueringar!

Sådär nu har jag gjort om lite här på bloggen bland annat en ny header. Var jätte pepp att göra en ny sen när jag hade satt dit två bilder så försvann fantasin direkt, så ja nu blev det som de blev. Ganska snyggt ändå! :)

Nu när jag skrivit sådär om mina tatueringar så tänkte jag berätta vad alla betyder o varför jag gjorde dem.

Den första jag gjorde var den på foten med stjärnorna.
De var min första så ville inte göra något stort eller så. Så hitta en stjärna och satt ihop de själv i photoshop. Den betyder inte riktigt något, utan att de var min första de var speciellt att göra sin första liksom. Sen gillade jag stjärnor bara.

Min andra var på ryggen, en fjäril. Jag har alltid velat haft fjärilar, vet inte riktigt varför. Men gillar dem och hur fria dem verkar vara.

Den tredje/femte var en blomma som jag gjorde på magen typ lite på sidan. Från början ville jag göra någonting på min mage pågrund av att jag hade massa ärr som jag personligen tyckte syndes. Så ville ha en tatuering där, så folk kunde kolla på den istället för mina ärr.
Sen en dag så var jag ute och fotade och hittade en blomma som jag aldrig hade sätt förut och fick till en riktigt bra bild. Så tänkte att de lär inte va någon som har en sån + att jag själv tog kortet, tyckte den var sjukt snygg och för blomman var i verkligheten väldigt speciell.
 Men dock blev jag inte nöjd med tatueringen.

Så för nån månad sen så gjorde jag äntligen om den. Gjorde om blomman helt och hållet, gjorde ett träd igenom den och lite körsbärsblommor. 

Har alltid velat gjort såna blommor för att de är en symbol för kvinnlighet och att livet är underbart men kort. Så delvis därför jag gjorde just dem blommorna men även för att få till den förra tatueringen.

Min fjärde tatuering var änglar vingar på handleden. Den står för min farfar som dog år 2006 i cancer. Han var min ängel och fanns alltid där för mig. Han var allt för mig. Så tanken bakom vingarna är för min farfar! <3


Min solstråle!

Finner inga ord hur mycket jag älskar dig eller hur mycket du betyder för mig. Du gör så mycket för mig fast du inte vet om det. Du gör mig glad när jag inte är glad, du får mig alltid att le. Behöver bara kolla på korten på dig så får du mig att le.

Skulle kunna göra allt för dig. Skulle aldrig tillåta att något skulle hända dig. Du är min guddotter, min brorsdotter och min lilla busa. Du är mitt allt..

Kommer alltid att finnas och ställa upp för dig, kommer aldrig någonsin svika dig.

Vet inte hur jag ska förklara hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig men jag hoppas du vet om det. <3




Depressed days/week

Vissa dagar är det svårt att få ur det man känner. Man har så mycket inom sig men man får inte ur sig hälften av det man tänker. Man försöker vara glad men hjärnan tar liksom över..

Just denna dag, denna vecka som precis börjat. Känns som det inte kommer bli bättre.. Jag försöker men just nu går det inte. Inget har hänt men ibland behöver ingenting hända, det finns såna här dagar/veckor. Och det är just nu för mig!

Jag har förjävligt ont, jag träffar knappt mina vänner. Med tanke på att alla bor långt borta, mitt nätverk är inte äns i närheten av mig, det kostar att åka träffa dem som står närmast än, jag gör inget om dagarna för jag jobbar oftas bara helger. Försöker komma på något att göra men vad finns det att göra. Jag brukar träna annars, men svårt just nu.

Mina bästa vänner bor i Uppsala, vist inte så långt bort men den andra som står mig närmast bor i Örebro. Ännu längre bort..

Alla dagar men just extra mycket idag så tänker jag på mitt liv. Att jag inte vill att mitt liv ska vara såhär, Jag vill leva mitt dröm liv. Vill leva det så som jag vill. Inte leva ett vanligt svenssonliv.

Vill ut o resa, jobba utomlands, börja plugga i Jönköping, efter det börja jobba med det jag vill och älskar och sedan flytta härifrån.. Vill leva, leva mina drömmar. Vill inte bo i Enköping eller jobba på mc donalds och leva ett tråkigt liv. Vill ut , ut och träffa nytt folk. Lära mig nya saker, se nya saker och bara leva. Leva ett liv som jag alltid velat haft.

Just nu är det mest räddsla som hindrar mig. Måste våga lita på min magkänsla och inte tänka utan bara GÖRA!

Jag vill inte fortsätta drömma om det livet jag vill ha, utan jag vill leva det!


GRATTIS MAMMA :D<3

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG:D Hoppas du hade de mysigt idag. Älskar dig massor, glöm aldrig hur bra du är <3




Some days are better than others!!




-

Vissa försöker mer än andra och vissa tänker helt annorlunda än andra..


"http://weheartit.com"


Mys fredag !

Igår så åkte jag med min Bror hem. Åkte o handlade och hämta Meja på dagiset.
Var sån härlig känsla när du såg mig komma där. Stort leende på läpparna, höll ut armarna och ville bara hoppa ur stolen. Sånt värmer..

På kvällen blir det god mat och massa mys.. Något jag verkligen behövde.. Saknat hela familjen så mycket <3

Meja och jag hade en liten stund med fotografering. Hon hängde på och ville va med på kort hela tiden med mig. :) Du kommer bli som din faster du, min lilla älskling :)

Sådan faster sådan meja, hihi^^





Idag har jag inte gjort så mycket alls, följde med brorsan o dem till strängnes en stund. Åkte hem sen åkte o handlade med familjen. Hem, bakade tårta tills imorgon. Sen har jag bara slappat hela kvällen. Försökt att hittat på något men alla verkar va så tråkiga, eller ingen som svarar :/ Skulle egentligen åkt till Uppsala o gått på fest hos Joakim, men ingen som var sugen på att följa med sen hade jag inte orkat tagit mig iväg pågrund av knät. Så blev en skön hemma kväll fast jag hade önskat att de hade blivit lite roligare kväll.

Imorgon fyller min älskade mamma år.. Blir middag med Brorsan,Marielle + barnen sen självklart mamma och nasr o jag :) Mysmys :D <3


Jäkla knä!

Ni som känner mig vet att jag har haft problem med mina knän i många år. För några år sen så fick jag ett val av min läkaren. Antigen spelar du fotboll eller dansar?! Du kan tyvärr inte göra båda, helst inget av dem men du får välja. Och jag valde dansen för de är mer något som ja brinner för. Hade ändå redan tappat lite intresse för fotbollen så då kunde ja lika gärna sluta med den.

Sen har de gått upp o ner genom åren, har alltid haft ont när ja ansträngt mig eller gått för mycket. Kan ha hänt att knät har låst sig när ja gått eller något. Har till och med inte äns kunnat suttit på knät eller lutat mig mot ett bord utan attt de inte gjort ont. Har jag suttiti på toaletten så efter ett tag så har de hänt att jag knappt kan resa på upp pågrund av att knänan varit böjda ett tag.

Men inte haft ont dygnet runt men i söndags så gjorde jag illa mig på träningen. Knät böjde sig framåt på något sätt o vek sig. Gjorde skit ont i hade svårt att röra mig efter det. Dagarna gick och de blev bara värre o värre, då hade ja ont dygnet runt.

Åkte till sjukan i onsdags o kändes som hon inte trodde på mig. Kände på knät lite o skrev ut inflamationstabletter till mig och sa mest att hör av dig om 2 veckor om de inte blivit bättre. Sen ännu en läkare som sa : Ja du kanske kommer få leva med det här. Sen gjorde du ju ändå en operation för 4år sen som inte visade något.
MEN HALLÅ, 4år sen. Mycket kan hända på 4år. Sen trööttnat på att höra att du kommer få leva med det här, ingen vet vad som är felet. Men tror inte dem har gjort allt dem kan, känns inte så i alla fall.

Käkade medecinen i två dagar, tyckte inte att de hade hjälpt någonting alls. Tredje dag fick jag allergireaktion(stavning?), började klia inne i fingrarna och tillslut fick jag utslag på benan o händerna.
Så ja det var den medecinen, vist hade inte hjälpt än men kanske skulle gått några dagar men spelar ju ingen roll för kan ju ändå inte äta dem längre:/

Så ja i veckan så tänker jag ringa en annan läkare för måste ha hjälp med mitt knä !



Sommarkvällar!

Längtar efter sommar, känner att den kommer bli riktigt bra.

Först börjar vi sommaren med deadmau5, sen midsommar sen Peace and love :D

Sen får vi se vad som händer resten av sommar, men ska se till att de blir många grill,spel och badkvällar, massa fest. Gå i sommarskor med korta byxor ett linne o glasögon. Fan vad härligt..

Sen kommer de självklart bli massa jobb oxå men det är inget jag ser fram i mot.


Lite bilder ifrån förra sommaren, som ger mig massa minnen.

STUDENTEN


REAGGE FESTIVAL I ENKÖPING


MIDSOMMAR




PEACE AND LOVE


TORG FEST I ENKÖPING

GRILLBUFÉ MED NIKLAS,VIKTORIA OCH ADAM


ELLI 29ÅR (dock ingen bra dag)


EN HELG UTE I BRÅTORP



MAMMA O JA HADE NÅGRA VÄNNER HEMMA DÄR DE BLEV LITE MYCKET AV DE GODA


IDA KOM PÅ BESÖK


PERSONALFEST

GRÖNALUND


KRÄFTSKIVA



Sådär nu orkar jag inte lägga upp mer kort, men hade en bra sommar förra året men denna ska bli bättre:D Fast blir lite svårt med tanke på att studenten var förra året, hihih.


Nutrilett !

Senaste tiden har jag varit jätte pepp på att träna o gå ner i vikt. Vill även minska min magsäck, allstå inte operarar mig utan börja äta mindre och kanske börja på någon diet.
För ungefär två år sen så slutade jag dricka läsk, inge godis eller chips och de hjälpte. Gick ner massor i vikt men började tyvärr äta godis o chips ibland men inte läsk för var ifrån de så länge så tycker de är väldigt äckligt, speciellt cola som jag älskade förut. Kan inte äns dricka en drink med cola i för de är så äckligt.

Mammas förra dietist(stavning) sa att om man vill unna sig själv med något så ska man äta popcorn eller salta pinnar. Och de känns ju skönt för jag älskar popcorn haha..

Så jag funderar på att börja äta/dricka Nutrilett. Skippa frukost eller lunch o ta någon shake eller så.
Det är inte så att jag inte trivs med min kropp utan vill bara gå ner lite i vikt och självklart bli mer vältränad.

Om ni vill veta lite var nutrilett är o gör så hittade jag en bra förklaring på deras hemsida:
Nutrilett är inte någon mirakelkur. Det är du som kommer att göra jobbet, men Nutrilett finns som ett stöd för dig. Tanken är att du efter din diet med Nutrilett ska förändra din livsstil så att du inte går upp i vikt igen. Nutrilett är ingen snabb lösning. Men Nutrilett kan hjälpa dig till en snabb början på din viktresa, och det kan vara väldigt motiverande.


Jag vill gå ner ungefär 5-6kg för att uppnå min målvikt. Och vist det är inte mycket alls. Men sen vill jag bli mer vältränad som jag skrev tidigare och nyttigare.. :)


Har ni gått eller går ni på någon diet? Och någon ni tycker är bra eller dålig ? :)
Har ni några tips på vart man kan köpa dem billigaste någonstans, affär, hemsidor?:)


7 dagar sen!

Oj såg att de var 1 vecka sen jag skrev här. Inte okej från min sida, hehe..

Just nu är jag sjuk så kommer inte orka skriva så mycket just nu eller skriva dem närmaste dagarna..
Saknar att skriva här på bloggen men inte haft tid rättare sagt. Men lovar att skriva snart igen, bara jag blivit frisk och orka sätta mig vid en dator..

Puss på er så länge <3


Alla hjärtans dag!

Kom på att det är alla hjärtans dag nästa vecka.

Har ni några planer inför den dagen?

Själv så hatar jag alla hjärtans dag. Har haft otur med den dagen eller dagen innan. Ett år så bråkade jag stort med mitt ex och två år sen så blev jag dumpad dagen innan så jag gillar inte riktigt den dagen. Sen så har det blivit så överdrivet oxå, varför ska man just då visa sin kärlek extra mycket för någon? Vist jag kanske hade sätt annorlunda på det om jag hade pojkvän men tycker fortfarande inte att man behöver överdriva det med massa saker. Vist en ros hade man ju självklart blivit glad för. Men tycker det kan vara som vilket dag som helst, vist kanske gå på bio o bara vara ihop.

Men ja jag vet inte, gillar helt enkelt inte den dagen med tanke på hur dem andra åren varit. Så detta år hade jag tänkt att gå på bio med mina vänner men jag dansar den dagen så det räcker för mig.

Förra året var dock bra då var vi några tjejer som gick på bio o det är perfekt för mig :)


Sällskapssjuk - Tillslut kom André o Sandra :)

Idag har jag varit extremt uttråkad och sällskapsjuk men ändå så trött i kroppen så jag inte orkat gjort något. Först på dagen var jag tvungen att åka till affären o köpa salva till tatueringen sen fick jag något sprutt så jag började rensa mina kläder. Kände att de var dags. För de första så var en del för litet, fanns inte plats sen vissa kläder jag inte använt på länge. Viste att de skulle bli svårt för mina kläder är mitt allt. Men det gick ganska bra för att vara mig. Blev en papperskasse full med kläder som jag ska ge bort eller kasta.

Orkar inte rensa båda gaderoberna så det är en kvar som jag får ta någon dag när jag orkar. Men de var framsteg i alla fall :)

Sen på kvällen så kom André o Sandra över en stund. Skulle fika o fira mig lite. Gulliga som du var så hade dem köpt en present till mig. Fick 4 skit snygga shot glas, tack så mycket :D<3

Sen efter dem drog har jag inte gjort någonting alls, tråkat som fan.
Men imorgon blir de att slänga in en hårfärg i mitt hår för börjar se förjävligt ut nu, sen blir de att fika med jocke :) På kvällen kanske jag ska träffa André o Sandra igen. Bra dag de :)


Vänskap eller inte. Vad är de bästa sättet att säga det på?

Tänkte skriva om ett vanligt ämne inom kärleken och skulle va kul om ni skrev lite o berättade hur ni tycker man kan säga vissa saker på ett bra sätt.

Jag har väldigt svårt att falla för killar, jag blir sällan kär men när jag väl blir det är det äkta! Men jag har varit med om många gånger då killen visat sitt intresse o då jag väl blivit kär eller bara fallit för en kille. Men sen vänt sin rygg. Antigen så säger dem ingenting eller så säger dem att dem tycker om en men inte redo för ett förhållande.

Jag har även varit med om då killen fallit för mig men jag inte fallit tillbaka utan att jag känt att de är bara väldigt bra vänskap. Och det är alltid lika svårt varje gång att försöka tala om för den här personen hur man känner, utan att såra den.

De gäller även om man är kär och ska tala om det. Antigen får man jag är kär i dig med eller jag är inte kär i dig. Man är alltid lika nervös varje gång man ska berätta något sånt här för man vet aldrig hur den andra reagerar. Man får hoppas att personen tar det bra, antigen är den ärlig o säger att de är lungt eller som jag varit med om att killen sagt att de är lungt sen har man fått reda på i efterhand att han ljög för de skulle bli lättare så. Och vist ibland gör man de för att inte försöka bli sårad mer men de är bättre att vara ärlig.

Så hur tycker ni att man ska berätta på bästa sättet att man bara vill vara vänner och inte mer? Utan att inte försöka såra den andra + att man vill fortsätta vara vänner!

Som sagt alltid lika svårt varje gång!


Min födelsedag, första gången på systemet o god mat !

Igår så var det självaste den dagen jag fyllde år.

Vaknade o fick frukost på sängen. 20rosor sen skulle dem driva lite med mig för det hade inte gått som dem hade planerat så dem skrev ett brev där det stod lite att jag alltid springer o kollar på barnkläder så då ville dem ge mig något så skulle jag slippa springa o kolla haha. Jag fick en liten docka. Lite roligt sådär men var mest en plojgrej.

Under dagen så åkte jag självklart till systemet, fick köpa min egna dricka. Var väldigt nervös innan men det gick bra. Var en riktigt skön känsla :) Mamma o nasr gjorde dock saken värre, gick runt o tog kort och skratta o flumma sig. Haha. Men de var roligt fast pinsamt. Fick självklart visa legg. Hon i kassan sa jag antar att du fyller år eller har precis fyllt år när dem skrattar sådär. Hon sa grattis o bjöd på påsen haha.

Köpte även ett nytt busskort. Är vuxen nu så här blir det inte billiga busskort längre. Ett jäkla 10 resor kort som bara går att åka inom uppsalalän kostar 480kr. Inte okej! Så jag kommer behöva köpa minst ett sånt kort i månaden. Dyrt att bli äldre.

När vi kom hem så fick jag låsa in mig på rummet igen, började bli van med det dära. hehe. Dem kom in med två paket. Öppnade ena o blev överlycklig att de var en dator men då var de min gamla. Öppnade den andra å där var det en helt ny dator. Blev helt stumm, viste inte vad jag skulle säga för jag blev så otroligt glad. Har velat haft en ny så länge pågrund av att min förra var så gammal o funkade typ inte.

På kvällen så kom Sara över, hon ville självklart fira mig igen fast på samma dag. Blev min favoritmat, fransyska, potatisgratäng o sallad med fetaost :D Till efterrättt blev det glass med varma bär mums. Sen blev det lite vin o kortspel.
Hade en underbar dag med min underbara mamma, Nasr och Sara :) Ni är bäst.

Tack så otroligt mycket för datorn, blev super nöjd. Jag älskar er :D <3


En fartfylld helg - En toppen helg. Jag älskar er<3

Denna helg har bestått av massa roligheter. En helg fylld med skratt,dricka,tårta,musik,dans,presenter allt man kan tänka sig.

I fredags så fixade vi smörgårdstårtan o så träffade jag Stefan. Blev massa prat o skratt!

I lördags så skulle vi ha kalas här hemma för mig. Vid 5 kom allt folk. Vi var en hel del. Jag fick pengar, Presentkort på make up store och en sminkkurs på 50min, kaffe/te muggar och en del av min man.
Måste ju förklara vad jag menar en del av min man.

Såhär är det: Mamma tycker att jag är så kräsen när de gäller killar o de kan jag ju hålla med om så jag blir typ aldrig kär o när jag oftas blir de så blir jag sårad. Så vi satt en dag o tog en banan o två mandariner ja så det blev en snopp"sjuk humor, I know" Så då sa mamma o nasr att den här kan göra allt jag vill, han bråkar aldrig, han sårar mig aldrig utan gör det jag vill. Tröttnar jag på han så kan jag äta upp honom. Och för att det ska bli en hel man så har min kära familj klurat o tänkt så fick en hundleksak en sån där kyckling som låter så sa min bror att du har nu underdelen o rösten så nu fattas bara en liten del. Hahahah. Så ja det fick jag.

Blev jätte nöjd med allt, så taack så mycket alla :D <3

3 av mina bästa vänner kom självklart o firarde mig oxå. När allt folk hade gått blev det musik, spel o dricka. Hade skit kul. Menningen var att jag skulle träffa min saknade vän Simon men jag fick inte planera min kväll. Var någon överraskning som skulle hända.
Och när jag satt där och skrattade, helt omedvetet så kommer min bror in o skrämmer mig. Blev så otroligt chockad men så glad. Så överrakningen var att min älskade bror o Charlie skulle komma o festa med mig. Dem ville inte missa min 20års dag. Så gulliga, jag älskar er. Ni är bäst <3

Vid 11 tog vi taxi ner på stan där det blev pulse. Var inte så mycket folk i början men sen började det komma massa folk. Träffade även två uppsala vänner där som hade kommit till enköping för att festa med oss. Jag var lagom full när jag kom dit, dansade o hade skit kul. Sen blev det en 6a tequlia shoot sen två 6or lakrisshoot o sen en champange. Ja allt det här sa min bror o mina två kära vänner att de var en födelsedagspresent så ville inte säga nej sen ja efter dem minns jag inte så mycket mer. Tog taxi hem sen blev allt svart. haha ..

Så ja min bror fick äntligen supa mig under bordet och han lyckades. Men tror att jag hade klarat dem dära lakris shootarna men den dära tequlian satt fart så tänker aldrig mer dricka det. Inte bra. Men fast det blev som det blev så hade jag en toppen kväll. Att få fira en sån här dag med mina bästa vänner, min bror och Charlie. Det kunde inte bli bättre. :D<3













Sådär blev en hel del bilder dem här dagarna, så vill ni se mer så finns de på min facebook ^^ Men bilderna säger sitt att jag hade en jävligt bra helg o måndag :)<3


WOHO 20år :D

Idag fyller jag äntligen 20år och var ju självklart tvungen att gå på systemet o handla själv första gången :D Var en skön känsla att gå där. 

 


Lovar att mer uppdatering kommer imorgon om hur helgen o allt firande har varit :)


5 DAGAR KVAR!:D

Lollo skickade efter en klänning här om dagen och hon var så smart så hon skickade efter två st. En smal och en medium. Smart brud ;D
Såg denna klänning på internet och ville lätt ha denna men självklart var den slut.
Så Lollo erbjöd sig att jag kunde prova den andra klänningen som hon inte kunde ha, så kunde ja ha den så kunde jag köpa den av henne. Underbart och den passade och satt skit snyggt. Tack min underbara:D<3

Så den ska jag ha på lördag då familj/vänner kommer hit o firar min 20årsdag med mig. "Fyller inte fören på måndag men ville ha kalaset på lördag istället".
Så först kommer de lite folk hit, blir smördgårdstårta och så. Trevligt :)
Sen på kvällen blir det utgång och så får jag träffa Simon som kommer o hälsar på :D


Fest för Rebecca och Angelica !

Denna helg har bestått av jobb och fest. I fredags så jobbade jag sen när jag kom hem blev det mysmiddag med familjen o film. Lördag så jobbade jag morgon/dag sen på kvällen drog jag till Uppsala där vi skulle fira Rebecca&Angelica som hade fyllt 20år :)
Blev väldigt stressigt när jag kom dit, hade en timme på mig att äta o fixa mig innan allt folk skulle komma. Och nej jag hann inte! Blev klar kl 7 typ, så två timmar ungefär. Blev tvungen att locka håret för var verkligen inte min hårdag. Men tillslut blev det bra och festen kunde börja.

Dem ville att de skulle bli lite känsla av när man var liten så blev bål, ballonger och fiskedam. Där vi fick lite godis och en liten flaska jäger, mumsigt! De tackar vi för :)

Det bjöds på massa chips, ostbollar och salta pinnar. Blev en kväll fylld med alkohol, musik, skratt kort spel. Hade en riktigt bra kväll tills vi skulle dra ut. Alla var sjukt taggade på Saluhallen. Stod i kö i 30 min sen kom vi självklart inte in. Vi var inte födda 91, fett irreterande. Satt att vi alltid brukar komma in + att våra vänner är där inne som var 19år men det brydde dem sig ju självklart inte i. Vakten sa att vi skulle testa andra kön, allstå då kan han väl bara släppa in oss. Stod där i 20 min då vi förstog att vi inte skulle komma in så vi sket i det. Alla splitrades tyvär. Skulle dra till BJ men fick höra att de var 23 o vi pallade inte två i ännu en kö så vissa drog till Harrys o vissa till terrasen. Var så sur så beställde en cider direkt. Var där i 20 min tills alla tröttande för de var för mycket folk. Drog hem och där satt vi o pratade, spelade spel och hade de trevligt bara.

Men förutom de sista så var det en lyckad kväll :) <3


    
Tog inte så många bilder.
Nu till Becca´s
   


6 days ago!

6 dagar sen jag skrev, det är inte okej! Vet inte varför jag inte skrivit. Har tänkt flera dagar att jag vill gå in o skriva, men har haft mycket för mig helt enkelt. Varit jobb, fest och träning. Så när man väl får tid över så är det inte de första jag gör att sätta på datorn de blir mest ta de lungt framför tvn.

Har märkt att jag inte skrivit när jag kollade på statistiken, den har sjunkigt väldigt mycket. Tråkigt nog men har ju inte funnits något att läsa så ska bli bättre, för är kul att folk följer min blogg. Fortsätt gärna med det :)


RSS 2.0