Mår äntligen bättre :)

Hejhej :)

Äntligen så börjar jag bli helt bra nu
. Har knappt aldrig ont längre, så himla skönt. ( Peppar peppar ta i trä )
För under den tiden jag hade så ont, så viste jag inte vart jag skulle ta vägen. Mådde både psykisk och fysiskt dåligt. Hade gjort vad som helst för att få bort denna smärta jag hade. Kan inte förklara med ord hur ont det gjorde, spciellt när den sprack. Jag hade inte klarat av en vecka till med smärta, vet inte vad jag hade gjort då. Så är så glad att jag äntligen börjar må bra nu. Den enda som jag mår dåligt över nu är att jag ligger efter i skolan och i dansen, som inte är bra alls. Men inget jag kan göra åt nu, får kämpa på..

Så i morgon ska jag till skolan första gången på riktigt länge. Ska faktiskt bli kul, eller inte kul men har saknat mina vänner så mycket så ser fram i mot det :)
Sen ser jag fram i mot denna vecka också, torsdag så fyller 3 av mina närmaste vänner år. Så torsdag blir det åka till sthlm o fira marc, fredag fotomässa och kanske bio på kvällen med underbara ida och linn, lördag fyller min lilla meja 1 år och sen på kvällen blir det att fira Rebecka som fyller 18 på torsdag. Så jag har nånting att se fram i mot iaf :)


Och självklart kommer det bli massa plugg, inget jag längtar efter precis men sånt man får stå ut med.. hehe.. 

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på min dansshow från i maj. Köpte skivan idag. Ska bli kul å se, har redan smyg kollat lite..

God natt, puss på er
Lindaeriksson


Jobbig vecka - men tack för ni finns <3

Hejhej :)
Som ni märkt var de länge sen jag skrev här, men det är så att jag varit jätte sjuk och legat på sjukhuset. Kom hem i lördags, och har inte riktigt orkat suttit vid datan. Ända jag gör just nu är att ligga i sängen, idag för första gången orkar jag iaf sätta mig här en stund.

Jag har haft en cysta i magen som har spruckigt runt buken och livmodern och har även fått en jätte stor till som dem tror är hål i och läcker vätska och blod. Dem som inte vet vad en cysta är så är det en knöl fylld med vätska och i mitt fall blod också. Man får ofta dem när man har ägglossning men dem ska då vara typ 1 cm och sedan försvinna men min var mellan 3-4 som den då inte ska vara. Tyvär så kan läkaren inget göra , så det jag måste göra är att vänta tills den spricker. Och det gör jävligt ont, jag har riktigt ont nu men det gör riktigt ont när den spricker. Har varit med om det här förut. Så egentligen vill jag inte att den ska spricka men ändå så vill jag det för då kanske smärtan försvinner snabbare..

En bild brorsan tog på mig på sjukan, ser lite piggare ut där iaf

Haft det här i 1 vecka nu, och det blir bara värre och värre. Så vi kan väl hoppas att det går över snart så jag slipper skiten. Får försöka lita på läkarna !!

Det läskiga är att mamma och jag pratade förra lördagen om att de var länge sen jag hade något problem med min mage och sen på måndagen där fick jag ont. Så man ska nog aldrig prata om sånt, för sen verkar det hända
..
Det som gör mig så ledsen också är att jag missade min fotoutställning i fredags, missade dansen igår och missar en viktig vecka i skolan :( Så jag har mycket att ta igen sen...

Jag hoppas ni förstår att jag inte kommer skriva lika ofta nu, väntar tills jag blir bättre. Kan vara i morgon, senare i veckan eller nästa vi får hoppas på det bästa !

Vill bara skriva också att när jag låg på sjukan så märkte jag vilka underbara vänner jag hade, har vetat det förut men just då. Var ni bäst.. Speciellt Elin, Sara som kom upp båda dagarna, skickade massa sms hela tiden och verkligen brydde sig. Uppskattar det riktigt mycket, betyder massor :)
Sen ni alla andra som kom upp, skrev sms och visade att ni verkligen brydde er om mig. Ni är bäst, bättre vänner får man leta efter. Tack för ni finns, Älskar er <3

Tack mamma , brorsan och resten av familjen som fanns där för mig. Utan er är jag ingenting, Jag älskar er ! <3

Lindaeriksson


Ny design - Kommer snart !

Som ni har märkt nu var det länge sen jag bytte design.
Men mitt photoshop funkar inte riktigt, det hänger sig varje gång jag ska försöka göra något. Så tyvär får ni stå ut med den jag har ett tag till, börjar själv tröttna. Sen har jag ändrat hårfärg också, så har inte äns samma på bilderna. Men ska försöka göra iordning en ny design i skolan när jag får tid..

Så förhoppningsvis kommer det upp en ny snart ^^

min mysiga säng^^
Slänger in en bild på min säng också, haha. Men har äntligen börjat fått ordning på mitt rum ^^

 

 Lindaeriksson


Uppsala is my home !

Börjar tröttna på att det är såna långa köer i Uppsala på lägenheter :O
Vi söker typ varje vecka, och vi hamnar typ på 100-200 platsen varje gång :( Känns inte så troligt att jag kommer få flytta dit på länge. Vill bort ifrån Enköping, trivs så mycket bättre i Uppsala.
Känner mig hemma när jag kommer dit, känner mig tryg och det känns så bra+ att dem flesta av mina vänner bor där också. Kallar Uppsala mitt hem. När jag kommer till Enköping så känns de bara att jag hälsar på eller är nånstans jag bara sover.

Så det här med att flytta dit är nånting jag verkligen vill, skulle göra vad som helst för det, men känns som de kommer ta några år :(


uppsala is my home





Längtar redan till nästa lov !

Hejsan :)

Idag har jag mest legat i sängen hela dagen. Tills mamma bad mig fixa mig. Drog och mötte Ninni(kusin) så drog vi ner på stan och handlade lite, lämnade in filmerna och hyrde ännu fler filmer. Efter det drog vi hem till Momor, där hon bjöd på äppelpaj, mums. Sen blev det helt plötsligt så att mormor bjöd oss på pizza också, tack mormor:) Det blev massa prat, och massa skratt. Hade en jätte mysig kväll :)

Just nu sitter jag och kolla på Gossip girl, love it ! Jag missar det varje söndagar pågrund av att jag alltid dansar, men just nu har vi lov. Ganska skönt att vara ledig, men inte 2 veckor i sträck, börjar längta efter att dansa nu !  
Så istället för dans, så blir det massa film och bara ta det lungt.



Det här lovet har gått så himla fort, har haft en jätte bra vecka. Men vill inte gå upp halv 6 imorgon och alla andra dagar :( Så nu längtar jag redan till julovet, haha.

Åh jag blir så sur jag köpte ett läppglans förra veckan och dagen efter hittade jag inte det. Snacka om senil, tror jag har tappat det nånstans. För det är helt borta :O Hann inte änns änvända det ! 
 
Nu är pausen slut på gossip girl, ska fortsätta kolla!

Puss på er





Du är mitt förflutna,men vem är min framtid ?!




Lindaeriksson


Maskerad fest

Hejsan hoppsan :)

Igår blev det maskerad fest hemma hos Lea. Kände inte så många men de var kul:)
Hade svårt att bestämma mig vad jag skulle klä ut mig till, men fick bli en söt kissemiss ;)
Tog sista bussen hem vid tjugo i 3, träffa på en gammal kompis också. Så jag slapp åka buss själv, mycket roligare att ha någon att prata med spciellt så sent.

Jag utklädd till en kissemiss ;D  Sara(docka), Jag (katt) matilda Mjau ;) 
( Tog inte så mycket kort, men förhoppningsvis får jag mer kort av andra sen )

Idag skulle jag egentligen på maskerad fest igen, lite utanför Enköping. Men hade verkligen ingen lust, det är en sån här dag man bara ska vara hemma och kolla film och slappa. Borde egentligen fira näst dagen på lovet. Men skit samma, känner inget sug att dricka eller vara social. Så ikväll blir det tacos, sen ska jag kolla klart på sex and the city 2, efter det blir det nya beck filmen :)
De enda som skulle vara mys nu, det skulle vara ett trevligt sällskap ;P haha

Hoppas ni får en trevlig lördag kväll :)

Puss på er

Lindaeriksson


Karoke kväll !

Hejsan hoppsan :)

Dem här senaste dagarna har varit jätte bra..

I tisdag åkte jag till Uppsala och sov där, mysmys.
Sen igår så åkte jag hem till Elin och Sara. Kollade film,Käkade pizza, fixade oss och sen blev det förkrök där innan vi skulle iväg till Etage. Påvägen till stan så träffade vi Lea mötte upp några av hennes kompisar och sen gick vi till Etage.
Blev en hel del karoke sång också. Brukar aldrig kunna ställa mig och sjunga inför så många personer, men var hur kul som helst. Så sjöng vi fint ?! Nej det gjorde vi verkligen inte, vi skrek nog mest. Men det var de som gjorde de så kul och inge pinsamt alls. Och alla hängde på, var nästan tråkigt när alla sjöng seriöst. När man är ute på krogen och dansar och sjunger så behöver det inte låta vackert, det har vi iaf bevisat ;)

Förkrök hos Sara och Elin På bussen Etage !  Karoke kväll på Etage !  Karoke kväll på Etage !  Karoke kväll på Etage !  

Skulle sovit hos Elli men ville dra hem tidigare så fick sova hos lea, tack :) Var kallt och en bit att gå hem men gick ganska snabbt iaf. Snackade skit och pratade om allt o ingenting.

Ikväll så åkte jag till Ikea med Viktoria o Andre, dem skulle köpa saker till deras nya lägenhet. Grattis till er mina älsklingar att ni fick lägenheten :D

Som ni har läst, så har jag haft det riktigt bra dem här dagarna och i morgon är det maskerad fest som gäller för min del. Men vet FORTFARANDE INTE VAD JAG SKA KLÄ UT MIG TILL.. NÅGOT TIPS ? :D  

Tänkte mig typ en katt, men äger inga öron eller svans haha xD

Hoppas allt är bra med er, och att ni har haft en bra vecka..

Puss på er

Lindaeriksson


Massa roligheter i helgen + lite jobb

Hejhej :)

Usch jag borde bli duktigare på att skriva. Var ett tag sen nu.

Den här helgen har varit riktigt bra. I fredags gick jag å några vänner o käkade taco buffe, sen blev det förfest hos AJ med några av hans vänner. Trevligt trevligt :) Sen för engångs skull så gick jag ut på Joar här i Enköping. Var riktigt mycket folk ute, och hade jätte kul. Fick till och med AJ att dansa ;) haha xD

I lördags mådde jag då inte så bra , men var bara att gå upp och börja jobba. Och självklart när man var bakis så var det som mest med folk också :O
Mot kvällen skulle jag åkt till uppsala egentligen men blev lite ändrade planer tyvär. Men hade ingen lust att stanna hemma så åkte jag med Viktoria o Andre till deras kompis som fyllde 20, drack lite öl och åt tårta. Efter det åkte vi och bowlade, och JAG VANN FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D "Stolt"

ny bild

Som sagt helgen var riktigt bra, fast jag jobbade. ^^

Idag har jag fixat mitt rum så äntligen börjar det snart bli klart. Mitt i allt så ringde jobbet och frågade om jag ville jobba på kvällen. Hade egentligen bokat med Sara men behöver verkligen pengarna med tanke på att jag inte fick några tider i november. men det var lungt var bara 3 timmar, och det gick bra och fort. Var lite mkt folk igen bara, men det gick trots att folk fick vänta på sin mat !

Imorgon på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på kvällen blir det åka till uppsala :)

Vissa har ju lov nu, så sköööönt !


Nu är jag trött och tänkte sluta skriva.
Puss på er


Lindaeriksson


RSS 2.0