Låt bilderna tala för sig själva!

Låt bilderna tala för sig själv. Vi skulle testa att sätta upp ett tält inför peace and love och ja ni ser hur det går!




Resultat


Känner mig fan stolt, fast de var ett helvete kan jag lova. 5 personer för att sätta upp ett jävla tält, fyfan! hahah


-

Allt har sin menning, som jag brukar säga! 
Men nu vette fan vad de var..


:(

Fan fan!! Sämst avslut på denna dag så jävla pinsamt o panik jag har.. Aldrig hänt mig förut o skulle aldrig få hända heller. Totalt missat det, inte okej! :( Känner mig sämst just nu och så jävla arg på mig själv. Men jag hade verkligen missat det, o jag är inte en sån person som skiter i det. Man gör misstag! :(


Vår älskade vår!




Foto: jag, Linda Eriksson
Riktigt fin bild, dock med mobil kameran :)


Jag är äkta!

Måste bara skriva en sak som hände igår då vi var påväg till affären så snackade vi om converse skor. Sa att jag inte hade några äkta såna skor utan fejk som är billiga o bra. Så sa lea att det känns bara bra att man har något äkta. Så svarade jag : Hela jag är äkta, inget fejk ! haha så jävla klockrent :D


Sjukt bra dag! :D

Igår var en riktigt bra dag.. Började med att jag drog till sjukgymnasten o fick lite eletriska strålningar i knät. Och de kändes redan bättre, vist har jag fortfarande sjukt ont vissa stunder men de kändes bättre. Sen efter de så drog jag hem sov lite för var sjukt trött. Drog till Ica maxi med mamma o Nasr, köpte lite brun hårfärg.
Efter de drog jag ner på stan o träffade min Pappa, gick runt på stan sen tog en fika. De var jätte mysigt o trevligt, var sjukt länge sen vi gjorde något ihop så de var på tiden.



Sen ringde telefonen o Sara frågade om vi kunde grilla igår istället med tanke på att de skulle regna idag så var bara att dra ner på systemet sen ta första bästa bussen till Uppsala. Åkte hem till Sara sen drog vi vidare till affären, köpte mat sen drog till Elli där vi skulle grilla o dricka lite..

Alla tjejerna var på plats + Timmy o Oscar så sjukt kul att alla samlades igen o gjorde något ihop. Blev massa snack, vattenpipa, sång och dans. Hade en sjukt bra kväll var länge sen jag hade så kul :D






00.00

Sitter och väntar på att klockan ska bli 00.00 så jag kan få ta medecin. De är nämligen så att jag fått börjat äta antibiotika för har inflamation i tandköttet, hela högra sida. Sjukt ont, så när jag ätit klart dem så ska jag operera mig. Blir näst nästa vecka. Dem ska skära lite igen men denna gång ska dem ta bort ena visdomstanden som inte riktigt får plats.
Så här ligger jag i sängen och nyss kollat klart på Greys anatomy så nu ligger jag o lyssnar på musik o försöker hålla mig vaken. Klockan ringer 08.00 imorgon. Bokade in min sjukgymnast så tidigt som möjligt i fall jag jobbade men jag fick ledigt hela dagen så tänkte byta tiden till en senare men de fanns självklart inte så bara att gå upp o cykla dit.

Efteråt hade jag tänkt att fika med Viktoria men hon skulle tydligen jobba :( Men måste ändå ner till bibblan o lämna in boken, så kanske blir att träffa pappa en stund istället..


Det är synd att en människa kan förändra en annan människa så sjukt mycket

Det är synd att en människa kan förändra en annan människa så sjukt mycket.. Förstår inte varför du inte gick när du väl kunde, nu är det försent. Du är fast!
Jag saknar dig väldigt mycket, vi kom varandra nära där ett tag men kommer aldrig få tillbaka dig som min vän. Den du var är borta :/ <3


-

Känns som det är dags! 
Fast jag vill inte men jag borde nog för mitt egna bästa..


:)

Har inte orkat satt på mig byxorna o fotat själv så slänger upp en bild ifrån internet istället men såhär ser byxorna ut som jag köpte och ringen. Härlig färg på byxorna, skit snyggt när man är brun och just nu är man så vit så man skäms, haha..

Har även börjat älska stora ringar, väldigt snyggt. Speciellt till fest eller middag! :)



True Word!

When I text you, its means I Miss you!
When I dont text you, It means I waiting fo you to miss me!



Foto: Linda Eriksson


3 dagars ledigt!

Har 3 dagars ledighet nu, värsta semestern ju!
Så imorgon ska jag till min sjukgymnast som jag inte varit hos på 2 veckor, skönt att komma igång igen. Sen hoppas jag att jag mår bättre för då blir det ner på stan o fika med Viktoria. Inte träffat henne på år och dar känns det som. Saknat henne massor så hoppas ja mår bättre för måste träffa henne! :)

På onsdag ska jag till Uppsala och Träffa Sara. Sen på kvällen ska vi över till en kompis o grilla lite o chilldricka! Mycket trevligt och mysigt. Behöver träffa lite vänner känner jag..

Sen på torsdag ska jag till sjukgymnasten igen, dock väldigt tidigt på morgon. Så antigen åker jag hem på onsdag natt eller åker kl 8 ifrån uppsala, frågan är vad jag orkar!  haha




Dem orden värmde!

I lördags så hade jag två timmars rast pågrund av att jag jobbade så långt pass. Så åkte ner på stan o gick runt på marknaden ett tag med pappa sen träffade vi mamma, marielle, brorsan och Meja. Mycket mysigt!
Efter det så drog jag tillbaka till jobbet, mötte upp Ida och sen drog vi o käkade..
Så glad att vi började på samma jobb och fått upp kontakten igen. Glad att du finns Ida! <3

Var tvungen att åka hem en snabbis o fixa lite saker så meja var kvar där och innan jag gick så sa hon med ett leende Älskar Aster"faster" !
Kan säga att dem orden gick rakt in i hjärtat. Första gången hon sa de till mig så blev jätte glad och något ja kommer leva på.
Jag älskar verkligen min lilla bus! Så härlig och söt :) <3



Sparat ut mina naglar!

Sen har jag äntligen sparat ut mina naglar. Denna gång har jag inte haft hjälptmedel, inge stop och växt eller lösnaglar. Bara helt plötsligt så slutade jag, och vist dem kanske är ojämna just nu men dem börja växa och bli fina som jag alltid drömt om. Nackdelen är att dem är mjuka/tunna så går lätt av och så vart de förra gången då jag började bita igen men ska kämpa denna gång mer.

För mycket finare som dem är nu. Får egentligen inte ha naglar på jobbet men nu när jag väl har sparat ut så tänker jag inte ta bort dem


Två dagars ledigt = underbara dagar !

Dem två dagarna jag varit ledig så har jag åkt till Uppsala på party, förra lördagen jobbade jag på dagen sen på kvällen drog jag till Uppsala.. Började med att vi förade hos Lea några st sen drog vi ut på krogen. Hade verkligen jätte kul med saknade vännerna men jag kände att det inte var riktigt roligt som det var för ett halv år sen kanske. Jag har växt lite ifrån det, känns det som.


Jag älskar mitt liv, har ett jobb jag gillar och en familj o underbara vänner jag älskar men de fattas något. Det börjar kännas, att de är en bit som finns kvar för att allt ska bli perfekt eller som jag vill ha det!

Och de var väl lite de ja kände av på krogen att det finns viktigare saker som jag skulle vilja göra, eller hur man säger det. Ni kanske förstår vad jag menar! :)

Dagen efter valborg då jag var ledig så åkte jag till Västerås och träffade Marielle, vi gick runt på stan o kikade i affärer. Hittade massor med snygga kläder, köpte en ring på gina och ett kort byxor på bik bok, skit snygga! Så ge mig sommar o bruna ben:D haha
Sen köpte vi med oss fika, satt oss i parken och bara njöt av solen och pratade massor. Saknat att göra något själv med henne och behövde prata med någon som förstår så de var skönt att prata ut lite o bara umgås. :)
Senare drog vi hem till Brorsan o träffade bus o Nova, saknat så mycket!

Lekte, åt god mat och bara umgicks, perfekt dag! :)



Ja valborg blev det tyvärr ingen för mig, hade önskats att få fira den med alla vänner i Uppsala men jobbade 11-22 istället. Det kändes inte så tokigt faktiskt, helt okej. Jobbade med bra människor så tiden gick ganska snabbt! Tur att valborg kommer igen om ett år, hehe. Så istället för att vara rädd o undra om pengarna skulle räcka över valborg o resten av månaden så tjänade jag pengar istället..


3 veckor sen! :)

Hejsan hoppsan :)

Såg nu att det nästan är 3 veckor sen jag skrev.. Jag har verkligen inte haft tid har jobbat nästan varje dag sen den 20 april, varit ledig ungefär 2-3 dagar så när jag väl varit de så har jag inte orkat satt mig vid datan utan umgåtts med familjen,vänner o sovit typ..

Jobbat mellan 8-11 timmar per/dag. Varit jobbigt vissa dagar men har haft sjukt kul + att jag har jobbat med underbara människor så allt blir mycket bättre då. Så jag gillar mitt jobb :)

Men de har känts i kroppen, speciellt fötterna o ryggen men man kommer in i det. Första veckan blev det 53 timmar, förra veckan 43 timmar och denna skulle blivit 32 men gick hem ifrån jobbet idag pågrund av att jag mådde dåligt så missade några timmar där, men kommer gilla min lön som kommer sen.. Money money! :)

Så ni får förstå att jag inte kommer skriva lika ofta längre, kommer bli lite då och då! :) Saknar skrivandet men som sagt har inte riktigt tid med det just nu..




RSS 2.0