Försov mig

Hejhej :)
Idag råkade jag försova mig, bara en halvtimme. Men missade min buss,och nästan den andra också. Fick cykla på 3 min till bussen sen springa över gatan i högklackat för att hinna och vinka in bussen. Sen blev det inge sovande på bussen heller för träffa Jocke :)
Idag har vi bara roliga letioner foto och projektarbete. Fick en jobbig foto uppgift som vi ska ha klara om 2 veckor, skönt att vi fick lång tid på oss. Men kan inte påstå att det var lätt eller lätt men svårt att komma på vad man ska foto för något. Det visar sig.
Öppning - Foto Linda Eriksson
På projektarbetet idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Rebecca är sjuk och det är henne jag jobbar med, och vi har inte bestämt riktigt vad vi ska göra än så blir svårt att börja jobba. Så om jag har tur kanske jag får sluta tidigare, hoppas :D
Idag ska jag bara ta det lungt, försöka fixa mitt rum om jag orkar. Fast har inget annat val.
Sitter och väntar på att våran foto lärare ska komma så får vi se vad vi ska göra.
Skriver senare..
Puss på er
Lindaeriksson

Bra svar brorsan ;)

Hejhej :)

Ikväll har jag inte gjort nånting. Har bara fixat saker här hemma, ätit godis och myst framför tv. Dock är det skit kallt här hemma, så blir inte så mysigt. Sov med pjamas, duntäcke och flisfilt i natt , det är inte okej ! Så får hoppas att det blir varmare i natt, hade ju varit mysigt med sällskap (A) men men man får nöja sig med sig själv :)

Blir skolan i morgon iaf. Måste försöka sen får vi se om jag klara en hel del.

Juste måste bara skriva en sak som brorsan sa här om dagen. Vi satt och snacka om att killar har menshumör som vi kan ha 1 gång i månaden.

Jag: Du har också menshumör en gång i månaden

Brorsan: Ja men vet du varför?! För den veckan ni har mens så får vi inge sex. Så då blir vi på sånt dåligt humör så efter era vecka så får vi våran pms.

haha så klockrent brorsan ;D

Nu ska jag snart sova.
Puss och god natt :D <3

Lindaeriksson


Äntligen flyttat :D

Hejhej :)

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Men har varit sjuk igen, och hållit på med flytten. Så har inte haft tid att skriva, sen har jag inget riktigt internet. Bara den jag sitter vid nu och det kan jag bara gå in efter kl 7 på dagarna och fritt på helgerna. Så passa på nu när det är söndag ;)

Har inte så mycket att säga förtillfälle förutom att vi äntligen fly
ttat klart, så himla skönt. Det som är så tråkigt är att packa ner och packa upp sakerna. Skulle vilja trolla så att allt på plats. Man kan väl få drömma iaf (A)

Får se om jag går till skolan i morgon är inte riktigt pigg än, men måste egentligen. Ligger redan efter av att jag varit sjuk, inte bra.. Så kanske får palla mig iväg i morgon.

Tänkte slänga in en låt som jag bara älskar. Hoppas ni har spotify.

Lady Antebellum – Need You Now

Puss på er

Lindaeriksson


En dikt/text av mig

En liten text jag skrev idag när jag satt på bussen bara. Det bara ploppade upp så var tvungen att skriva ner innan jag glömde bort.

Vet du vad som gör ondast ? De är att vi var så nära varandra. Och jag fick se dig gå din väg. Men det finns inte så mycket att säga längre. Det ända är att jag iaf fick älska dig en tid


Eller den här, som är nästan likdan

Vet du vad som gör ondast ? De är att vi var så nära varandra
Jag har så mycket att säga dig och att se dig gå din väg och inte
veta vad som skulle ha hänt. 
Gör så ont
Det är svårt att hantera smärtan du har gett mig
Att hela tiden veta att du inte längre är min
Att veta att du är borta,
Och att jag måste försöka le 
gör mig bara förvirrad.
Men det finns inte så mycket att säga längre.
Det ända jag är glad för är att jag fick älska dig en tid

//Linda Eriksson

Brunett, ny tatuerad och fått nyklarna till lägenheten ;D

Hejhej :)

Tänkte inte skriva så långt inlägg idag, blir ett kort. Är så sjukt trött så måste sova snart, ska upp halv 6 i morgon. Vilket jag inte ser fram i mot :(

Idag har vi fått våra nyklar till lägenheten, så bara börja plocka dit små saker. Så i kväll har jag försökt rensat mina tröjor. Och behålla högen är stor och vill inte ha högen är väldigt liten. Så känns inte som jag kommer bli av med så mycket kläder som jag borde. Finns nämligen bara två garderober där borta och en klädkammare, inte mycket:( Men älskar mina kläder så svårt att ge bort/kasta.

Idag har jag även blivit mörk hårig och ny tatuerad. Tänkte slänga in en bild på det. Dock inga bra bilder, tagna med mamma´s mobil kamera sen var jag såklart helt röd efterråt, så kommer ut bättre bilder sen :)

under tiden

såhär blev det

brunett

Puss o god natt <3

Lindaeriksson


Fortfarande vaken hihi

Hej igen :)

Jag har ännu inte gått och lagt mig, fast jag är så trött. Skulle nog somna direkt när jag gick å la mig, men ni vet hur det kan vara.


Jag vet att jag lägger upp inlägg där jag berättar om mina känslor. Men det är något ni får vänja er med, gillar att skriva av mig. Hur jag mår, hur jag känner mig osv. Och ni kanske tror att jag inte mår bra, men det gör jag. Jag mår jävligt bra, och lever livet just nu :D
Vist jag har haft sjukt mycket omkring mig den senaste tiden, men jag deppar inte för det. Jag behöver bara få skriva av mig lite då och då.


Men är glad att ni läser min blogg iaf :)

Nej nu ska jag sova, ska försöka iaf. hihi


Grow up and behave like a man

Can you not stop be there in my head. Do not even want you there. You are just like everyone else, an idiot


Super bra låt :D

Glömde lägga in en låt, måste bara. Den är super bra :D



En helg med jobb och trevliga människor ;D

Hejhej :)

Har inte haft tid att skriva i helgen, har haft fullt upp..

I fredags tog jag det bara lungt hemma, för jag skulle upp och jobba sen på lördagen.

I lördags jobbade jag 11-15, tiden gick fruktansvärt sakta. Efter jobbet åkte jag hem, det var mälarn runt. När jag kom hem så var det massa folk här hemma, och det blev en snabb dusch, fixa sig, sen öppna första cidern. Kollade på motorcyklar , drack och hade almänt trevligt :) Senare på kvällen drog vi upp till mc klubben, var inte så mycket folk. Men hade trevligt ändå. Runt 1 skulle vi dra till motorgården men blev massa strul så tänkte att jag lika gärna kunde dra hem, skulle ändå upp halv 10 dagen efter o jobba.

Det blev en lyckad kväll ändå, träffade 2 riktigt härliga tjejer :)

Idag har jag bara jobbat, pluggat lite och tagit det lungt.

Ida och jag - Lea´s kräftskiva

Är lite nervös inför i morgon, ska nämligen tatuera mig :D Lägger upp en bild sen så får ni se hur det blev.


Puss och god natt på er <3

Lindaeriksson


Flytt dax :)

Hejhej :)


Idag fick mamma och jag beskedet om att vi fick lägenheten. Är så himla glad, ska bli så skönt att flytta härifrån.
Ni som känner mig tänker väl vad som har hänt?! Men det är nämligen så att mamma och thomas har skillt sig. Så vi har bott under samma tak i några månader nu, och kan bara säga att det varit riktigt jobbigt. Därför ska det bli skönt att komma härifrån och bara bo själva.
Dem närmaste vännerna har vetat om det här, men har inte velat sagt något fören idag till dem andra. Vissa kanske har märkt att jag mått dåligt, varit mest tyst och varit mycket hemma. Men nu har ni en förklaring till allt. Vist tycker jag det är jätte jobbigt allt det här, men också skönt. För det har varit tufft. Och jag har verkligen inte mått bra av det här, så känns som man äntligen kan andas ut och må bra igen.
Så nu är det bara att börja packa igen, det gillar jag verkligen inte. Sen måste jag rensa mina kläder, det behövs nog. Alla garderober är över fulla. hihi.. 
 Mys

Men vi tänker inte sluta söka lägenhet för det, för bort ifrån den här staden. Det ska vi någon gång.
Men men nu vet ni hur det ligger till iaf..

Igår så blev det utgång med alla tjejerna, fira sista sommarlovsdagen. Och så kom Linn hem ifrån skåne, som jag inte träffat på över 2 månader, överlycklig :D
Hade sjukt kul igår, träffa folk dricka och dansa.. Det jag inte gillade med kvällen var att Ida och jag fick gå hem i regnet o ida var lite full så hon hittade inte hem. Så fick ta bussvägen hem som är värsta omvägen (tror jag(A) ). Men hem kom vi iaf, men nyckel hade hon inte heller o inte linn. Men vi kom in till slut iaf.

förfest hos elin o sara sara o carro Ida,jag, elli josefine o jag - bussresan ;D  Kalas med brudarna  kalas  Kalas  kalas  kalas kalas

Klockan ringde kl 7 i morse var bara att gå upp, sov ungefär 4 timmar i natt. Kände mig fortfarande full när jag vakna, inte härligt. Tog bussen in till stan, köpte frukost sen åkte till skolan. Första letionen hade vi historia och fick våran första läxa. Det är inte okej ?!
Men ska inte klaga vi gjorde inte så mycket under dagen, fick massa info så har typ glömt allt nu..

Ikväll så kom brorsan o familjen hit, så jag fick träffa min lilla meja bus och lilla nova. :)
Nu ska jag väl bara ta det lungt, borde nog börja plugga och framför allt läsa min bok som ska vara klar på måndag, har inte orkat börjat än. Så tror det är dax snart eller vad säger ni ? (A)

Hihi såg att inlägget blev lite långt nu, men det får ni tåla..

Puss puss Lindaeriksson


Cancer är något som borde försvinna

Tänkte skriva lite om en sjukdom som så många får i denna värld.
Inget roligt ämne kanske, men har nyss fått reda att en nära vän till vår familj har fått cancer. Det är inte första gången jag får det beskedet att en nära får det.
Det kom som en chock när jag fick reda på det. Först blev jag helt tyst, men sen kom tårarna. Viste inte vad jag skulle säga. Och flera tankar rullande runt i mitt huvud. Vi har inte träffats så mycket den senaste året. Men du har alltid funnits där under hela mitt liv. Fast du inte tillhör familjen på riktigt så kommer du alltid göra det för oss. Jag älskar dig och jag vet att du kommer klara det. Och vi kommer alltid finnas där för dig, som du alltid gjort för oss. Vi ska kämpa med dig hela vägen, lämnar dig aldrig. Jag har förlorat en genom cancer, en som lever med det och tänker inte förlora en till. Så du ska stanna här ! 
 
Ros(Bilden tagen från google)

Det finns så mycket olika cancer. Finns onda arter och goda arter. Min farfar hade alla möjliga cancer, som satt sig överallt i kroppen. Vissa svara på medecinen och överlever och vissa slutar svara på det. Och tyvär försvinner.

Dem som har någon nära som har cancer. Ge aldrig upp hoppet, läkaren kan säga att det är kört att cancern inte kommer försvinna. Men bara för det betyder det inte att den personen kommer försvinna. Min "pappa" har cancer som jag har berättat. Och han skulle ha försvunnit december förra året, men han har kämpat och lever fortfarande. Så ta alltid vara på varandra och sluta aldrig tro, det inte försent än.
Tiden är alltid jobbig och den kommer aldrig ta slut. Man kommer alltid gå runt och undra vad som kommer att hända och alltid undra när ska det hända. . Så ta vara på den tiden ni har tillsammans, den är viktig.

Så vad är cancer?

Det finns 200 olika cancer sjukdomar. De vanligaste cancerformerna i Sverige är: prostatacancer, bröstcancer, tjock- och ändtarmscancer, hudcancer och lungcancer. När cancer uppstår har en perfekt balans i celldelningen rubbats. En cancercell delar sig ohämmat och bildar till slut en klump, en tumör.


Godartade tumörer kan bli stora, men de har inte samma förmåga som de elakartade att växa igenom andra vävnader. De kan heller inte sprida sig till andra organ i kroppen.


En elakartad tumör däremot har tappat respekten för omgivningen. De tränger in i andra vävnader och kommer så småningom i kontakt med små blodkärl och lymfkärl. Om celler från en elakartad tumör lossnar, kan de följa med blodet eller lymfan till andra ställen i kroppen och bilda nya tumörer, så kallade metastaser (dottertumörer).

( text tagit från cancerfonden )  
cancerfonden

Gör som min familj stöd cancer fonden. Hjälp dem med utvecklingen, gör så dem kan hitta mer botemedel och hjälpa flera. Du kanske tror att du inte hjälper om du bara köper en lott. Men det gör väldigt mycket. Att veta att man stöder cancer fonden, känns bra. När man har förlorat någon i cancer så känns det bra att veta att man kanske kan hjälpa någon annan nån gång.

vill du hjälpa till så gå in på http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/ :)


Till alla som har cancer eller känner någon ge inte upp !


Ps: Jag tror på dig, vet att du kommer klara dig. <3


Två dagar kvar till skolan :(

Hejsan hoppsan :D

Idag har jag inte gjort så mycket, åkte aldrig till brorsan.
Vi fick samtal idag om att gå och kolla på lägenhet. Tyvär grannar med båda mormor o farmor men det får vara så länge. Bara vi har nånstans att bo. Vill bara flytta härifrån nu, orkar inte bo kvar längre. Så ska få reda på i morgon om vi fick den eller inte. Just nu hoppas jag bara, så håll tummarna. Känns med våran otur att vi inte kommer få den. Men bara att hoppas.

Imorgon ska jag till uppsala till tjejerna, vi hade tänkt att gå ut på krogen för att fira sista dagen innan skolan börjar. Dock ska vi ju till skolan dagen efter men det är skit samma. Kul ska det bli iaf, ett litet avslut och alla samlas..


Varje år har jag varit taggad på att börja skolan, jag har känt att jag har vilat upp mig och orkar gå dit och börja plugga. Men inte i år, är inte dugg taggad eller sugen alls att komma tillbaka. Känns som det kommer bli mycket i år, nästan för mycket. Har riktiga jobbiga ämnen, men det är sista året och jag ska klara det.



Lindaeriksson


Härlig låt






För mycket..

Fattar fortfarande ingenting, ena dagen sa du massa saker, dagen efter då ville du inget mer ?! Tycker fortfarande om dig, och bara för jag tror och vill så måste du vilja och tro lika mycket.


Och är du den killen jag tror du är, borde du berätta sanningen. Inte för mig, men du vet vem. Men det är upp till dig, det är inte mitt liv.  


Ny design

Hejhej :)

 

Som ni ser har jag skaffat en ny design, äntligen..  Har suttit hela kvällen och försökt fått till en bra, och den här blev jag ganska nöjd med, hoppas ni tycker om den också :)



Idag har jag bara legat hemma hela dagen, har inte mått så bra. Får hoppas jag mår bättre i morgon för då kanske jag drar iväg till västerås. Men vi får se..
Tänkte att jag skulle baka kladdkaka nu, men vet inte riktigt om jag har någon stor lust med det. Låter jobbigt för tillfälle, hehe..

Lindaeriksson


Härlig helg med härliga människor ;D

Hej hej :)

Den här helgen har varit riktigt bra, mycket fest o härliga människor.

I fredags blev det utgång med några vänner. Satt hemma hos Matilda o drack lite sen drog vi till kalas där vi även träffade massa andra.
Jag o rebecka på kalas

Igår hade Lea kräftskiva, blev dock grillning för mig. Hade riktigt trevligt, träffade nytt o gamla vänner som jag inte träffat på hela sommaren. Sen runt 2 blev det hemgång för Ida och min del, min buss gick tjugo i 3. Fick typ damp utbrott när vi stod o väntade på stadsbussen den var en kvart försenad och nästan gjorde så jag missade min sista enköpings buss. Hade förstått om det var mycket folk på bussen men det var inte en jävel så undra vad buss chaffören hade för sig på vägen egentligen. Men jag hann iaf, så mötte upp mamma på bussen. Somnade direkt, så skönt :)
Tack lea för en härlig kväll :D<3

Idag har jag bara sovit hela dagen och tagit det almänt lungt. Senare på kvällen så kom moster och kusin över hit. Käkade lite tacos och bara myste :)


Lindaeriksson

Om du är den jag vet att du är kan du väl iaf ge mig en bra förklaring till allt. Och varför du helt plötsligt inte tror...


:/

Jag kan inte sluta tänka på orden du sa. Jag är inte den som släpper in någon i mitt liv och när jag väl gör det så gillar jag verkligen personen.

Rhodos baby , Gräsö och mycket annat skojj :D

Hejhej :)
 
Skulle ha skrivit när jag kom hem ifrån Rhodos men har haft fullt upp.
Hade det toppen där borta iaf. Bada, sola o festa nästan varje dag.

Ena dagen åkte vi på en partybåt. Betalade 39 euro, så fick vi gratis dricka eller dem gick runt å spruta i sprit i munnen. Vi hade flera stopp. Vi fick bada, sola, dyka med fiskar, champang dykning och åka banan båt, rikigt kul. Sen där i mellan var det lite lekar osv.

Ena leken jag o elin var med på. Var att dem la vatten melon mellan benan å den andra på brösten. Satt dem ögonbindel på killarna sen skulle dem försöka leta efter dem å käka upp. Shit höll på att dö av skratt, kändes lite konstigt att ha någon där som letade efter vatten melon, ja ni förstår nog ;P

En kväll var det även ladies night. För 30 euro fick vi dricka gratis i 3 timmar. Var rikigt härligt, men fick i oss lite för mycket den kvällen bara. hehe. Hela kvällen var helt galen , men skit kul.

Nackdelen av hela resan var att jag blev genomförskyld där nere.

Orkar inte skriva så mycket mer om resan, men hade rikigt kul hade bara lite hemlängtan där i slutet.

Rhodos 2010 ;D  Rhodos 2010 Rhodos baby ;)  Rhodos;D  Rhodos - galen kväll Rhodos :D

Mer bilder finns på facebook.



När jag kom hem åkte jag direkt till gräsö för att träffa alla tjejerna igen. Den helgen bestog av massa dricka för en del och bara skratt ;)
Sista kvällen var inte så kul eller vi hade jätte kul under kvällen. Men sen på natten så började det spör regna,oska och blixtra. Vi fick gå ungefär 3 km, hade knappt kläder på sig. Så snacka om att man blev blöt o frös ganska mkt. Blev ganska rädd också , gillar inte riktigt när det blixtrar. Speciellt inte när man är mitt ute i en skog. Men en lyckad helg där också, saknat alla så sjukt mycket.

Veckan har bestått av dricka,mys,golf och film bara. Riktigt trevligt ^^

Imorgon tänkte jag följa med mamma till västerås o vara barnvakt åt lilla meja som är sjuk. Sen på kvällen blir det nog krogen med Lea o matilda.

O lördag blir det kräftskiva hos lea, fast utan kräftor för min del ;)

Märkte att det blev ganska långt inlägg nu, antagligen blir det inget alls eller så blir det massor. hehe sån är jag ;)

Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer. Hoppas allt är bra med er alla :D

 Lindaeriksson


RSS 2.0