Id-kort fixat!

Tjo hopp !

Idag har jag varit i skolan o gjort prov, men det gick dock inte så bra. Så måste tydligen öva mer o sen försöka igen. Grejen är det att ämnet är inte svårt, men jag hade tidspress på mig + att det var en grej jag inte hittade, de tog ungefär 20 min innan jag fattade hur man skulle göra. Sen var tiden slut så hann bara göra halva.. Irreterande, för jag vet att jag kan klara det..

Efter skolan drog jag, rebecca o Elin till stan. Eller först drog vi till sjukan, skulle söka jobb där, sen drog vi ner på stan och kollade runt lite. Så surt när man hittar saker man vill ha men inte har råd med det, måste tänka att spara pengarna till studenten o andra saker än kläder. Sen fixade jag Id-kort också, på tiden ! Gillar inte att ta såna kort, man ska alltid sitta så konstigt o kolla konstigt o shit, haha.. Tog om typ 4 gånger för jag klagade på varje å fotografen bara garva. Tillslut fick jag ge mig, kunde liksom inte fortsätta för blev ändå aldrig nöjd. Hehe..

Så imorgon ska jag ner på stan o fixa själva Id-kortet, så jag slipper gå runt med mitt pass o fel namn:P

Just nu ligger jag i sängen o kollar på tv. Är inte riktigt trött för att försöka sova, skulle nog gå om jag bara försökte, men tänkte skriva lite här innan jag ska dejta kudden.

Imorgon kväll blir det mys med Elin o kanske Ida, myyyyssigt<3



Fick Prata med min efter längtade Lea idag också,blev inte så lång pratstund. Var ett jäkla liv i bakrunden, men skönt att höra din röst. haha <3

Ska sova nu, pusss på er

 


Du o jag mamma !

Jag hatar att se dig såhär ledsen, hatar att se dig lida. Ser på dig hur ont o hur ledsen o rädd du är. Jag vill bara hjälpa dig, men jag vet inte hur eller om jag kan göra det.. Gjorde så ont i mig igår att höra dig gråta som du gjorde o jag viste att jag inget kunde göra. Allt det här gör mig så orolig o jag är så rädd att du ska falla ihop snart. Jag önskar jag kunde ta bort din smärta så du mådde bättre..  Men du ska veta att jag alltid finns här för dig o kommer alltid att ställa upp för dig. Precis som du gjort för mig..
 Jag älskar dig massor <3

Du o jag mamma, vi ska strida tillsammans mot världen..

Bild hittade på google..


Some things I hate ..

I hate when I do not know .. I hate when I do not know what to do .. I hate it when it is always me and not you .. I hate when I'm not sure .. I hate it when it feels good sometimes o bad sometimes. I just want to know and I just want to ask but I do not know how or when ..


Bjuder på mitt horoskop !

Tur
Dagen ser ganska lovande ut - kanske främst när det gäller chans till spelvinst.   
 Hälsa
Din hälsa är stabil och ser inte ut att påverkas av yttre faktorer idag. Förkylningar tycks inte bita på dig.  
 Ekonomi
Du undersöker olika sätt att dryga ut dina inkomster. Det känns inte så lockande att arbeta extra, men det kan bli nödvändigt.  
 Arbete
Det kan bli en stressig idag. Du motverkar detta bäst om du redan tidigt gör upp en lista på allt som behöver göras.  
 Kärlek
Misstro inte en viss person som faktiskt kan ha goda avsikter. Tecknen spår en spännande tid.  
 Relationer
Du är ambitiös när det gäller att skaffa nya bekantskaper idag. Se upp så att du inte ger ett alltför ivrigt intryck.



Ditt horoskop kan du kolla på http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm


Det här är konst !

Satt o läste runt på lite bloggar och hittade skit snygga bilder, som en konstnär hade gjort.
Marcus Levine, jag hade aldrig hört talas om honom. Hans konst är att göra bilder av spikar eller hur man ska förklara. Han spikar upp spikar på en vägg eller så och gör sin konst genom det. Vi snackar om duktiga fotografer, duktiga målare och de vanliga. Men den här konstären är sjukt jävla duktig, och han kan man verkligen kalla konstärlig.

Så vad tycker ni? Vist är dem snygga !
 
" Bilderna är hämtade ifrån google.se "


Känner mig stolt !

Känner mig stolt över mig själv. Är nästan klar med allt jag låg efter i skolan. Har bara ett prov kvar. Sen två ämnen som jag inte kan göra utan rätt lärare. Trodde aldrig jag skulle klara det här på två månader men det gjorde jag. Så sjukt glad över alla hjälp jag har fått, skulle inte ha fixat det själv :)

Idag skulle jag tagit Id kort men var en timmes väntande och ville inte gå på stan själv så sket i det. Får fixa det senare när jag har sällskap med mig. Sen skulle jag åkt hem till Elin för vi skulle ha gått på tjej kvällen på gina. Men hon har massa djur tyvär sen så kände jag att jag var trött och inte riktigt orkar. Ska sova hos Elin i helgen så vill spara mig tills då och försöka kunna vara där då istället:)

Så ikväll blir det att åka iväg o sola med pappa. Han hade något kort som jag skulle få som han hade pengar kvar på så blir lite billigare iaf. Måste försöka bli brun innan studenten så man inte är skit vit när man står där, haha..




Inte långt kvar :D


2 månader och 3 dagar kvar till studenten.. Feeeett niiice, är så sjukt pepp :D





Ge mig goodis !

Som dem flesta vet har jag hållit på med en lista i några månader nu, jag har bestämt mig att ge upp nu. Det var kul i början men nu börjar de bli jobbigt. Så inge mer lista för mig. Så jag avslutar mitt i, orkar inte göra klart. Kanske gör om en sån lista i framtiden, men en annan då så ni slipper få reda på samma sak igen. Vill ni fråga något eller funderar över något av dem sakerna jag skrev är det bara att skriva o fråga...

Guuud så sugen jag är på godis. Typ vinigummin, nappar eller viol pistoler. De hade varit fett gott med det nu + en riktigt bra film o ett bra sällskap ^^


Skola med Rebecca

Idag har vi haft möte med studentgruppen om studentskivan, inte långt kvar nu.. Igår var de exakt 1 månad :)
Jag säger det igen o kommer fortsätta säga det, KÖÖÖP BILJETER :D
Just nu sitter jag o rebecca o jobbar med projektarbete. Rullar på som vanligt. Men vi tog bort våran blogg vi hade, ingen orkar anstränga sig med den..
Blivit galen på en lärare idag också.. Var nära på att be henne dra åt skogen.. heheh
Nu ska jag hjälpa Rebcca :)
Puss

:)

Smiling inside !


Inlägget jag skrev förut att jag var förvirrad och fick inte tillbaka det jag hade önskat. De var något jag skrev som bara fanns i mitt huvud just då, men allt är fixat nu och allt är bra. Så jag hoppas det fortsätter vara så :)


Eckerö med grabbsen

Gaah vad jag saknat att bloggat, var länge sen känns det som. Längtar efter att få uppdatera och bara skriva av mig. Men nu är jag här igen :D

I fredags tog jag det bara lungt hemma med mamma, vi åt god mat och drack lite vin. Gick o la mig tidigt skulle upp tidigt dagen efter också.

Lördagen började med att jag åkte till Uppsala till rebecka för att äta lite brunch, sen åkte vi iväg till bussen som gick vidare till Eckerö. Blev lite förfest på bussen sen fortsatte det på båten, gick till taxfreen direkt, måste ju passa på innan de blir mkt folk. Satt oss i baren drack lite och hade skit kul..
Vi kom hem lite efter 9 var bara att åka hem med sakerna sen direkt till krogen. Där var det mycket folk också, dansgolvet var fullt.. Runt halv 4 tog vi bussen hemåt.. Kvällen/natten kunde helt enkelt inte sluta bättre.. Från morgonen till dagen där på så var det skit kul.. Var inget som faila allt var skit kul :D Fick en gratis biljet som jag måste använda inom 2 månader så det här lär vi göra om..


        

Mer bilder finns på facebook ;D


KÖP BILJETER TILL VÅR STUDENTSKIVA

KOM IGEN NU ALLA, KÖP BILJETER TILL EN AV DE FÖRSTA STUDENTSKIVORNA I ÅR ( design, foto och expoA - GUC ) TEMAT ÄR MASKERADBAL, KOSTAR 100/KR ST OCH HÅLLER HUS PÅ BJ DEN 28 APRIL :D

Bara kontakta mig här eller på facebook, ni vill inte missa den kvällen.. SÅ KOM IGEN NU :D


jävla bihåler

Kan mina bihåler och huvudvärkan sluta göra ont eller. Fan ätit antibiotika i 10 dagar nu men inte blivit bättre alls. Försäg huvudvärken får jag av bihålerna. Så om bara dem vill sluta göra ont så slutar nog huvudvärken också. Får nog söka upp en läkare nästa vecka om de inte blivit bättre. Dem som inte vet har jag haft mycket problem med mina bihåler och kan lätt få bihålsinflamation och en specialist sa förra gången att om det upprepar sig och medecinen inte hjälper måste du komma tillbaka så måste vi kanske skölja eller operera. Men gör nog vad som helst för de ska sluta..


P&L biljter bokade :)

Vaknade i morse och ville bara somna om men hade inget annat val än att gå upp och åka till skolan. Satt mig på bussen till skolan så fick jag bara ett sms att min lärare var sjuk. Allstå jag blev så jävla sur, kunde inte skrivit det tidigare heller. Så hade lite mer än 3 timmars håla, och vad fan skulle man göra då. Men Rebecka var vaken och ville även ha sällskap, tur det. Så åkte dit lagade pannkakor och bokade P&L biljter, de blev vanliga campingen nu :D Hade svårt att bestämma mig, men dem flesta jag känner skulle välja den och man vill ju ändå vara där festen är liksom :D

Efter jag hade varit hos Rebecka var det bara att åka tillbaka till skolan för att ha 50 minuters matte, som faktiskt gick rätt så bra. Tråkigt men måste verkligen klara matte a nu. Inte långt kvar av terminen så måste gå på varje lektion som är kvar nu. Gick dock inte bra alls när jag försökte plugga hemma idag, fattade ingenting och allt gick bara skit. Så la undan det och letade jobb istället, men hittade inget som lockade mig + att allt jag hittade som väl lockade var bara sommarjobb och jag har ju redan ett sommarjobb så vill ha ett jobb efter sommaren bara..



Saknar !


En bra sak med att vara sjuk !

En bra sak med att vara sjuk är att man går ner i vikt. Eller inte alltid. Tyckte jag åt skit mycket men tydligen inte, har gått ner 2 kg. Överlycklig, haha :D
Var bara tvungen att skriva det, med tanke på att jag klagade förut att jag ville gå ner i vikt..

Hejdå :D <3


:(

Idag blev jag lite ledsen, fick hem min studentklänning den som jag hade tänkt att ha på kvällen. Men den var för liten, den var tydligen jätte liten i storleken. Blev fett ledsen för den var skit fin.. Bara att skicka tillbaka den. Kunde beställa en större storlek men då skulle den nog bli för stor men nackdelen är att den är slut så funkar inte de heller :(


hihih

Tog lite kort i skolan idag, hihih.


God natt :)

Nu ska jag gå lägga mig, ska försöka slå på en film så får vi se om min dvd vill vara min vän ikväll eller om den ska svika mig som alltid. hahah...

Hoppas ni haft en bra kväll, så hörs vi imorgon. God natt..
Puss på er


-

Jag har så många tankar just nu som jag inte kan hantera eller veta vad jag ska göra med dem. Om jag ska släppa eller försöka få klart om de leder något vart.
Från dag till dag så känner jag olika. Ibland kan jag inte släppa det jag har och fortsätter tänka om det stämmer eller om jag bara inbillar mig. Jag fick de besvarat men sen fick jag svårt att bestämma mig o var tvungen att göra ett val som gjorde att jag säkert såra någon men jag gjorde även det så mycket svårare för mig. Just nu får jag inte så mycket tillbaka eller besvarat så jag vet inte så mycket. Vågar jag, ska jag fortsätta eller ska jag bara släppa allt.
Ska nog bara ta dag för dag och sen visar det vad som händer med allt. De blir nog bra tillslut, förhoppningsvis :)
Skulle vara skönt att åka bort ett tag, träffa nytt folk och bara vara. Sen kommer tillbaka som en ny människa.


Förlåt för de negativa inlägget, ni förstår nog inte så mycket av det, knappt jag gör det men var bara tvungen att skriva av mig lite, de som jag hade innanför huvudet..

En bild jag tog på studentkryssningen


Liten ny design..

Blev en liten ny design. Tröttnade på min andra, sen tänkte jag att jag skulle uppdatera med en ny bild. Blev en enkel header bara.. Har ingen fantasi eller ork till att försöka göra någon super snygg, så den dära får duga så länge :)


Tänk om man kunde bli liten igen..

Tänk vad skönt vissa gånger att bara bli liten igen. Man springer bara runt och är glad hela tiden, helt problem fri och förstår ingenting man bara springer runt där och leker. Tänk vad lätt och enkelt allt var då.. Ibland önskar jag att man bara kunde trycka på en knapp så blir man liten igen.. Sen när allt blivit bra igen så trycker man tillbaka så man blir stor igen. hehe..

Slänger upp en bild på när jag var liten :)


Fick min studentklänning idag

Idag skulle jag iväg till skolan för första gången på länge och skulle även söka jobb. Kände på morgnen att jag mådde dåligt men tänkte de går över men nej det gjorde det inte kom halvägs till bussen sen så spydde jag. Så var bara att gå hem igen. Tror att de kan vara min hostmedecin som kan göra mig illa mående, stod att man kunde kräkas av den. Så inge mer hostmedecin för min del..

Och så kom lilla meja på besök idag också. Man blir så glad när du kommer speciellt när du kommer springades till en och ger mig en bamse kram. Värme så skönt i hjärtat. Jag älskar dig min busa <3

Imorgon gör jag ett nytt försök att åka till skolan. Tänkte jobba lite med projektarbetet, sen prata med lärare och sånt :)

JUSTE IDAG FICK JAG MIN STUDENTKLÄNNING :D Satt perfekt..


APU uppgift



Nyss fixat klart min APU uppgift. Såhär blev resultatet. Har en bild till som är nästan likadan men kunde inte bestäma mig vilken, så becca kommer få hjälpa mig att välja imorgon i skolan :)


Myspys !

Igår blev det myspys med Ida, kolla på sämsta filmerna. Enda som var bra var någon tecknad film, som jag inte riktigt kommer ihåg vad den heter.. 

Idag har vi inte gjort så mycket jag har försökt pluggat naturkundskap, skit tråkigt o svårt. Eller inte svårt men kompliserat, så inveklat allt.. Så gav upp till slut, svarade på 7 olika punkter, de får räcka för idag.

Ikväll ska jag dansa, eller försöka i alla fall. Inte lätt när man har bihålsinflamation, ont i luftrören och genom förskyld. Men måste försöka i alla fall, kom på igår att det är lite mer än 1 månad kvar tills jag ska uppträda bara, känner inte mig redo för det än. Kan inte danserna så bra, med tanke på att jag haft oturs år och blivit sjuk ständigt. Så bara att försöka dansa ikväll o göra så gott jag kan, lite pinsamt bara att komma dit igen o säga att man är sjuk. Och kommer bli svårt för dem har gjort en ny dans och antagligen kommit långt, så blir svårt att ta igen det. Men jag måste och ska klara det :) !



Krig i Libyen - Oroar sig ständigt varje dag

Jag sa förut att jag ville skriva om något betydelsefullt.. Och det hoppas jag att jag kommer göra nu. Att folk kommer bry sig vad man skriver, för det här är riktig verklighet. Hemsk verklighet..

Vissa vet och vissa inte, men ständigt varje dag så går jag runt här hemma och undrar om du kommer att överleva. Som alla vet har det varit helt kaos i Libyen, och igår kväll blev det krig där. Dem skjuter överallt och det är totalt kaos där. En nära vän till familjen som är där nere och kommer inte därifrån. De är bland annat i hans stad där det har varit mest kaos i. Vi har kunnat haft liten kontakt varje dag till och från men sen igår blev det som de blev och inte fått tag på honom sen dess. Vet att de är svårt varje dag att få tag på någon där nere men det blev inte bättre av att veta att det är krig där. Man får direkt vissa tankar och undrar direkt vad som kan ha hänt dig, därför man inte fått tag på dig sen i Fredags. Men jag försöker tänka posetivt hela tiden, jag vet att du lever och att du kommer komma hem till Sverige levande snart. Jag saknar dig bara så mycket, var länge sen jag fick träffa dig.

Förstår inte hur en människa kan göra såhär mycket ont. Förstår inte varför han inte kan ge sig. Om han bara fortsätter så kommer det bara bli värre. Jag önskar inget annat än att han ska ge sig eller att någon sätter en kula i hans huvud. Förlåt för uttrycket. Men ni vet inte hur det känns att ha någon där nere och man vet aldrig om han lever eller inte. Man går ständigt dag ut och dag in och undrar..

Jag fattar varför Usa, Frankrike o dem vill lägga sig i. Men dem gör saken bara värre, vist de är skit bra då kanske han slutar.Men senaste nyheten sa han att han aldrig kommer sluta eller avgå. Stackars oskyldiga människor som blir lidande. Tycker att Usa kunde ta dem som är i mot honom och skydda dem medans dem ska hålla på att kriga. Är så rädd att han inte ska komma hem igen, jag vet att han kommer men självklart har man en liten rädsla inom sig.

Jag sänder alla mina tankar till dig o alla oskyldiga människor som är där nere. Jag hoppas verkligen det slutar snart, och att han ger sig..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/dennyaarabvarlden/libyen/article12756382.ab


Missar middagen men blir myskväll med Ida istället

Efter en dusch känns det som man sprungit maraton loppet. Förstår inte hur jag ska klara av att dansa imorgon, har egentligen inget val än att försöka..

Missar middagen idag med flickorna också, fett tråkigt. Saknar ju :(  Känner att jag vill vara pigg och kunna vara social om jag skulle dit, så bättre att stanna hemma så jag blir helt frisk. Sen kommer ju Ida hit ikväll så blir lite myspys..

Igår var nog den tråkigaste fredagen ever, satt och gjorde absolut ingenting. Satt vid datan, kolla tv och satt o sms:a hela kvällen/natten. Vilket liv man har. Samtidgt så satt man o lyssna på mamma som satt vid andra datan o spelade massa spel och fick typ psyskutbrott för hon förlora hela tiden, haha..

Snart kommer pappa o hämtar oss, ska iväg o handla. En bra början att börja gå ut och försöka bli pigg kanske :)


Hoppas alla får en bra helg
 puss på er


I miss all my friends :(


Mysigt samtal med Carro :)

Nyss Pratat klart med Caroline. Så skönt att prata med dig gumman. Så skönt att man kan berätta allt mellan himmel o jord och du förstår alltid en så bra. Vi pratar inte så ofta men när vi väl gör det så pratar vi mer än 1 timme, hade lätt kunnat pratat i flera timmar till men är man trött så är man. Men fick prata ett tag i alla fall, huvudsaken  :)

Vi har sagt länge att vi ska ses men blir aldrig av, kommer alltid något i vägen eller så har man inte pengar och så skjuter man upp det..Det är snart två år sen vi sågs, väldigt tråkigt. För saknar dig grymt mycket, skulle vara kul om vi fixade så vi kan ses snart. Vi har ju sagt att vi ska gå ut och shaka as..  
Men du ska veta i alla fall att jag tycker riktigt mycket om dig, glad att jag fick chansen att lära känna dig :)<3


-

Siitter här å funderar på vad jag ska skriva. Men jag kommer inte på något, vill skriva något menningsfullt. Något som är viktigt eller betydelsefullt...


:)

Sitter här o väntar på att Ida ska ringa mig. Tänkte fråga om hon ville komma hit o mysa imorgon. De enda jag orkar :) Så hoppas hon inte har planerat in något annat. För saknar henne jätte mycket, sen börjar jag få lite panik här hemma o inte få träffa något folk alls.

Och nu börjar mitt favorit program The Vamipre Diaries :D

Puss på er

Ida och jag - Lea´s kräftskiva


We're not the same, I wish that could change..But it can't

Remember when, you were my boat
and I was your sea
together we'd float, so delicately

But that was back when we could talk about
anything..

Cuz I don't know, who I am when you're
running circles in my head

3 whole words, and 8 letters late
and that would've worked, on me yesterday

And I say your name, and in the same breath
I say something, that I'll grow to regret

So it's true what they say, if you love someone you should set them free
Oh it's true what they say, you went and threw it away..


( Bilden är tagen ifrån http://weheartit.com/ och texten av You me at six )


In my camera, I can see everything...





Taggaa :D

Jag är typ taggad till alla som ska hända just nu.
Först så ska vi fira Linn´s 19 årsdag, sen är det vår studentskiva o alla andras,valborg (som jag bara kan fira på dagen) sen är det dansuppvisning i stockholm, sen STUDENTEN , sen kommer midsommar och sen Peace and love.. Som jag är taggad på som fan...

Volbeat, 30 second to mars, Håkan hellström, Ziggy Marley, Petter :D  

Kommer bli kul som fan, enda nackdelen i sommar är att jag kommer tillbaka till Donken. Något jag inte ser fram i mot, men måste ha pengar så vad ska man göra..

Nästa vecka blir det nog att boka biljeter :)


Studentklänning beställd :D

Igår beställde jag min Studentklänning och även en klänning jag hade tänkt att ha på kvällen :D
Jag hoppas verkligen jag kan ha båda speciellt studentklänningen som jag ska ha på dagen, den var så fiin..
Kan absolut tänka mig att använda dem flera gånger än på själva studenten..
Hoppas den inte är för stor eller för liten, den måste sitta perfekt. hehe.. På måndag tror jag den kommer, så måste hämta den o prova dem direkt.. Vill inte lägga ut en bild en, iaf jag blir besviken eller inte kan ha den.

Lite roligt, jag o lea satt o pratade i telefonen. Jag talade om att jag hade beställt en klänning, men ingenting mer. Hon sa att hon inte pallade beställa för den kommer endå vara för stor så hon skulle be någon sy. Avslutade samtalet, och direkt när jag logga in på facebook så skrev hon att hon hade hittat en som hon tyckte om och hon hade beställt den. De roliga var att det var precis en sån jag hade beställt.. hahah.. Grejen är de att jag berättade aldrig hur den såg ut eller vart jag beställde den ifrån och vi har inte samma klädsmak men här lyckades vi beställa samma, hahah.. Lite roligt..

‎40 dagar kvar till studentskivan 42 dagar till valborg 43 dagar till dansuppvisning och slutligen 74 dagar kvar till studenten :D


Trååååkiiigt...

Mamma o jag kom överens om att ingenting som går på tv är kul längre, inte äns CIS som vi älskar. Vi båda har ont i huvudet men ingen orkar kolla på tv eller film, har gjort det enda sen i lördags. Så börjar bli tröttsamt. Tror jag kan dem flesta reklamerna utantill snart, behöver bara höra början sen känns de som man vet vad de är på varje kanal hela tiden, hehe..

Skulle vara mysigt med sällskap men vet inte om jag orkar det. De skulle vara kul men sen efter en timme så kanske man tröttnar o bara vill sova och inte känner sig social alls. Skulle inte vara kul, så får hoppas jag orkar gå ut imorgon o träffa Sanna imorgon men som det känns nu kommer jag inte orka, känner mig fortfarnade inte helt frisk. Måste försöka dansa på söndag, får verkligen inte missa det. Ligger tillräckligt efter i dansen :/

Usch vad jag känner att jag klagade där, men men ni får stå ut så länge hehe:)


Sysselsättning

  Är riktigt uttråkad så snodde den här av Rebecca :)

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja typ, man kan inte börja älska någon första gången man ser en, men självklart kan man falla för en
Kärlek eller sex? - Kärlek och sex ;)
Har du varit kär i någon? - Ja det har jag
Finns det någon för dig just nu? - Kanske, kanske inte

Tio
frågor om dig själv

Ditt namn? -
Linda Eriksson
När fyller du år? - 6 februari
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Öronen och tunga, vill ha på fler ställen 
Vad har du på dig just nu? - Trosor, mysbyxor o en stor tröja
Vilken årstid är bäst? - SOMMAR!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina ögon och min omtänksamhet
Vad är du bra på? - Fota, dansa och att prata ;D
Vem älskar du mest på denna jorden? - Min underbara familj o mina älskade vänner <3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Alltid mysigt att ha en kille brevid sig, men skönt att få ta upp mycket plats i sängen


10 frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? - Har många bästa vänner men dem allra är Mamma, Rebecca, Rebecka o Ida <3
Vem vet allt om dig? - Typ alla mina närmaste vänner
Vem är roligast av dina vänner? - Alla är roliga på sitt egna sätt, men Lea får alltid en att skratta
Vem är snyggast av dina vänner? - All my friends is really hoot ;)
Vem är mest partyprisse? - Alla älskar att festa men dem två som håller igång ofta är Rebecka o Elin
Vem är den du helst har filmkväll med? - Alla!
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Jag går själv ?! Annars den som kan just den dagen, haha

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Mamma <3
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nja inte riktigt, har mest kontakt med mamma. Har ju alltid bott hos henne men har ganska bra kontakt med min pappa
Vem är farligast i din familj? - Ingen?
Vem ser roligast ut i din familj? - hahah ingen
Vem är coolast? - Lilla meja
Har ni något husdjur? - Nope
Vem har du mest gemensamt med? - Mamma
Vem står för underhållningen? - Jag typ sen lilla meja
Vem sover du oftast med? - Mig själv.
Roligaste kvällen med familjemedlemmarna? - Ehm, när mamma fyllde 45 då var alla samlade men var mer mysigt
10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Absolut ingenting, kollar film bara
Har du varit glad idag? - Nja helt okej!
Har du varit ledsen idag? - Nja inte direkt
Har du gjort något bra idag? - Nja men inte gjort något dåligt heller
Vad ska du göra nu? - Svara på det här sen sova.
Har du gjort något dåligt idag? - Inte vad jag vet
Vad har du ätit idag? - Mackor, korv med pommes sen någon negerboll
Har du duschat idag? - Japp, så sköönt
Är du trött nu? - Jaa eller kan man kalla de uttråkad
Vad händer imorgon? - Blir nog bara ta det lungt hemma och försöka bli frisk

Telefon/mobil
Vem ringde du senast? -
Lea
Vem ringde dig senast? - Sanna :)
Vem sms:a till dig senast? - Andreas
Vem sms:a du till senast? - Niklas, som fyller år nu :)
Övrigt
Är du hungrig just nu? -
Nja mest sugen

Vad är klockan nu? - 00:10
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bara bloggen
Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Hon sitter i samma rum som mig nu
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - För en vecka sen typ
Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Nope, faktiskt inte.
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - Gillar det mesta

 


Faster´s älskling..

Saknar dig min lilla busa, skulle behöva lite av din glädje. Man blir alltid så glad när du är här..
Jag Älskar dig <3

 



-

Ibland så saknar jag just det !


Bättre sent än aldrig

Slänger upp några härliga bilder ifrån studentkryssningen :D
Bättre sent än aldrig







Avslutar med Rebecka´s fläskläpp ;)
" Syns dåligt på bilden men ett bra slut på en bra helg haha "


Fortfarande sjuk..

Tjo hopp ! :)

Har inte skrivit på flera dagar men har varit sjuk sen i lördags. Så har inte riktigt orkat suttit vid datan eller orkat skrivit, sen när jag blir riktigt förskyld så sätts det i ögonen så har knappt kunnat suttit i ljus, kollat på tv eller kunnat suttit vid datan så har försökt gått in på mobilen en sväng bara o kolla min mejl. Har varit genom förskyld, feber, hostig och haft bihålinflamation, men fick antibiotika här om dagen så ska väl börja hjälpa snart. Viste inte att man kunde snyta såhär mycket känns som jag kommer snyta ut hjärnan snart...
Jag vill vara frisk och kunna göra saker. Börjar bli riktigt rastlös och få liggsår.. hehe..

Och i helgen kommer min underbara Sanna till Uppsala, har inte träffat henne på över 1 år.. Så måste försöka bli frisk så jag kan träffa henne annars får hon ta o komma över till Enköping så får vi ta en fika här istället. Kanske är bäst så..


Saknar faktiskt skolan eller ja att ha någonting att göra om dagarna, sen blir man orolig att man inte ska klara skolan. För är endå bara mindre än 4 veckor kvar och då måste allt vara klart.. Så nästa vecka måste jag tillbaka och då blir det plugga sönder. Saknar mina vänner också, hihi..

Kalas


Linda Eriksson


-

I miss you my friend !


Studio med Rebecca idag :)

Idag fotade Rebecca mig i Studion, var praktik uppgift men hon fotade även mig lite vanligt. Är så sjukt kul att stå framför kameran.. Slänger upp en redigerad bild som Rebecca har gjort och några oredigerade bilder.. Säg gärna vad ni tycker om dem ?:)




Tjo hopp !

Hej hopp, vad händer idag då gott folk ?:D
Varit i skolan idag och pluggat lite naturkunskap, borring.. Men det går framåt för mig i alla fall, skulle haft matte men den var tydligen inställd så kul att någon kunde tala om de för mig :O
Nu blir det stan med Ida och Rebecca, sen får vi se om jag ska träffa marco eller inte..
Puss på er

STUDENTKRYSSNING = BÄST !

Helgen har varit helt underbar och galen, låt mig spola tillbaka tiden och göra om allt igen.. Sjukt jävla kul.. Orkar inte riktigt berätta allt så lägger upp bilder sen när jag sitter vid rätt dator annars får ni kolla på facebook där finns alla bilder :D

Hade jag haft pengar så hade jag lätt åkt på nästa kryssning igen, :D:D:D:D


Vill bara åååååka.


Jag har riktigt tråkigt just nu så sitter o tar massor kort på mig själv, vilket liv man har xD hahah
Ska snart laga mat, elller ja koka makaroner och äta gårdagens bosnisk kebab. Mums..


;D

Så nu är sminkningen klar, har så tråkigt så kör allt nu. Sen får jag självklart bättra på det sen på terminalen och hytten. Men vill ha grunden i alla fall så slipper jag det innan maten o hålla på att stressa..

 


STUDENTKRYSSNING ;D

Tjo hopp :)

STUDENTKRYSSNING IDAG DÅ, TAGGA ! :D :D

Har precis kommit ut ur duschen. Så nu är man fin om bena också ;D
Har nästan packat klart allt, är bara allt smink och tandkrämen kvar sen är det fullt.. Hade lite svårt att bestämma mig igår vad jag ska ha på/med mig, så hade modevisning för mamma här hemma, hahah..
Hade tagit fram 7 klänningar och 2 kjolar. Så tog bara med mig två kläningar och en body. En blommig, svart klänning sen en svart body till kvällen ;)

Efter 3 någon gång kommer Pappa hit, så då bär det åt till Uppsala. Man skulle tydligen vara där redan kl 18.00, fett drygt.. Men vad ska man göra, bara vara där.. Så vi åker ifrån Uppsala runt 4, kanske rätt tidigt men vill ha tid på oss man vet aldrig med trafiken, haha.. Bättre tidig än sen...

 

PAARTYY ALL NIGHT LONG  :D

 


Dag 21. Något hemskt/jobbigt som har hänt i ditt liv

Det har både hänt jobbiga och hemska saker i mitt liv men allt som har hänt i ens liv, skriver man inte riktigt ut här på bloggen. De pratar man mest med sina närmaste..


Men en sak som jag redan berättat för folk om och som jag inte bryr mig riktigt om jag berättar för folk. De är att jag blivit mobbad i ca 1 år mellan 7-8an..

Allt började med en liten sak som blev till något stort, och de blev att mobba ut mig. Den tiden var sjukt jobbig, var ensam jämt, hade ingen att prata med, satt för mig själv och fick dumma kommenterar hela tiden. Först var det bara i skolan men sen började de på internet också. Var aldrig så att någon slog mig men de var saker dem sa och bara sket i mig. Typ hela klassen var i mot mig och lärarna märkte ingenting, fören jag själv talade om det. Jag mådde så dåligt att jag slutade äta och fick ätstörningar. Fick gå på kontroller hela tiden, tillslut blev allt totalt kaos så fick byta skola men jag hade ju inte gått vidare så kunde inte byta skola till en helt ny klass helt nya människor, jag kunde bara inte.
Otroligt nog så ville jag tilllbaka, helt sjukt. Men jag ville vinna !

Jag skrev tyvär ett brev om att jag inte ville leva längre som min mamma en dag hittade.
Hon och några lärare gick in i klassen och pratade och folk förstog inte vad dem hade gjort fören dem fick höra vad jag hade skrivit i brevet..

 Dem flesta bad om förlåtelse, vissa gjorde de på sitt egna sätt men det dög för mig.
Genom att jag skulle kunna gå vidare så förlät jag alla och gick vidare tillsammsn med dem.
De var det bästa jag kunde ha gjort just då.

Idag är jag samns med alla. Men jag umgås inte med en enda, förutom en som jag tycker om väldigt mycket och vi har haft våra underbara stunder. Vi umgås tyvär inte så ofta längre, men alla glider ifrån varandra, men du vet vem du är:) men dem andra umgås jag inte med, hälsar när jag ser dem.. :)

Jag gick vidare på mitt egna sätt, jag var med i tidingen Frida för några år sen och berättade allt. Det var ett stort steg för mig och jag är stolt över mig själv att jag gjorde det. Och hoppas att jag har kunnat hjälpt flera som har blivit behandlade dåligt:)

Det här var en kort del av allt som hände, men det här är något jag inte håller inom mig det är något jag kan vara ärlig o berätta om folk frågar.. Jag är den jag är idag, och jag är stolt över mig själv. Utan min familj, en del lärare o dem vännerna jag hade då, hade jag aldrig klarat mig utan. Jag hade inte levt idag eller varit den jag är idag. Tack vare dem så finns jag :)
Idag har jag helt otroligt bra vänner, som alltid stöttar och finns där för mig. Ni är bäst, bättre finns inte. Jag älskar er alla <3 Och jag älskar mitt liv..


Inom mig är jag så rädd..

Inom mig är jag så rädd, rädd att vi ska sitta där och jag ska behöva skämas. Vet att det inte kommer att hända, men tanken gör mig bara så orolig.. Alla mina vänner vet om det här men ändå så skulle det göra mig så ledsen och besviken. men jag hoppas över allt och annat att det inte händer, att du verkligen har skött dig ikväll o mår bra imorgon:) Jag älskar dig !


1 dag kvar, yeeay :D

1 dag kvar, yeeay :D

Ikväll blir det att göra absolut ingenting, känns lite konstigt. Brukar alltid göra något hela tiden. Men får bli mys med mamma istället, var länge sen jag umgicks med henne. Sen blir det självklart att packa, har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig imorgon, så kommer ha beslutångest sen kan jag tänka mig :P  Men funderar på om jag ska ha min svarta spets body och en kjol till men är inte säker. Så får se vad jag väljer, mamma får vara där till hjälp o säga vad hon tycker :)

Imorgon gäller det, ska bli så kul. Kommer säkert gå vilse på den dära båten om jag känner mig rätt haha :)


Är trött och har tråkigt...

Just nu gör jag absolut ingenting, har precis käkat klart. Och försöka fixa något program där jag kan kolla på film. Inget av det jag har på datorn funkar.. Datorn är gamal så får väl skylla på det , men hallå ändå?!

Är riktigt trött just nu, men fundera på om jag ska ta på mig ansiktsmask och ta mig ett bad eller så går jag o kolla på film o sover istället. Båda två låter lika skönt ju :)

Imorgon blir det skolan i 1 timme typ bara, drygt.. Sen på kvällen blir det äta god mat & umgås med mamma, sen blir det mest att packa bara för på lördag så är det STUDENTKRYSSNING, TAGGA :D


Fail..

Igår blev hela utgången helt fail. Ida o jag var fett taggade, satt hemma hos mig. Åt god mat och drack lite med mamma o päivi.. Sen när vi kom in till stan så mötte vi  Rebecca och Linn för att dra till fame, men där fanns det ingen vakt, ingen som tog i mot kläderna+ att det hängde en jacka där inne:O Allstå vad var de med Uppsala folket igår, brukar aldrig vara sådär lite folk. Hela stan var fan tom. Alla andra ställen kostade pengar så vi pallade inte. Drog till Max o käkade, sen drog vi hem o sov.. Fett ovärd kväll..Drack vin och blev lullig och fick inget för det xDhaha..

Idag så åkte Linn, Ida och jag in till stan. Köpte frukost på Subway, mums. Satt oss vid ån sen drog vi till Wayens.. Senare kom Rebeccca,Rebecka och Elin och gjorde oss sällskap en stund. Var ju tvungen å berätta allt som har hänt för linn, under tiden hon har varit borta. Hon måste ju hänga med i svängarna ;)

Ikväll skulle jag åkt hem till Marco o sovit där, men blev lite ändrade planer tyvär.. Hade sätt fram i mot det, men får ta det nästa vecka när han kommer hem igen :)

Så ska stanna hos Becca en stund sen får jag väl åka hem o tråka :/ hehe

Nu ska jag vara social mot Becca :)

PussPusss

Utgång :)

Hinner inte skriva någonting idag, får uppdatera imorgon.
Men ikväll blir det utgång i alla fall med Ida Andersson,Rebecca Roos, Linn Gustavsson, Elin Eriksson och Caroline Sjöberg :) Och sen ska jag försöka få med Patrik o Marco, men tror jag inte kommer lyckas tyvär :(

 


Studentklänning !

Ligger här i sängen och kollar på studentklänningar, hittade en som jag blev kär i förut på Nelly.com men den tog slut:( Vist 3 månader kvar men måste vara ute i god tid..

Har precis tänt ljus i hela rummet, jätte mysigt. Ska försöka gå lägga mig tidigt ikväll, ska upp till skolan imorgon igen. Försäg börjar inte fören 12 men meja bus kommer hit i morgon biti så vill försöka umgås lite med henne innan jag drar till skolan..


(Syns jätte dåligt )



<3


:(

Idag fick jag reda på att jag inte kommer kunna fira valborg, det suger ganska hårt :(
Eller jag kommer kunna vara med på dagen men inte på kvällen. Vist det händer något jävligt roligt dagen efter, ska uppträda men valborg är ju så speciellt så nu blev jag ledsen :(


Exakt 3 månader kvar !

IDAG ÄR DET FÖRSTA MARS OCH DET BETYDER ATT DET ÄR EXAKT 3 MÅNADER KVAR TILL STUDENTEN :D


Skulle aldrig kasta bort honom !

Jag har sagt många gånger att jag inte vill ha förhållande, för jag tycker det är skönast att vara singel nu när det studentliv. Och vist ska man vara redo för ett förhållande om man nu ska gå in i det.
Det jag inte riktigt har sagt är väl att skulle jag verkligen bli kär och killen skulle göra mig lycklig så skulle jag självklart inte släppa iväg honom. Om någon skulle göra mig lycklig vill jag ju inte bli av med honom.. Ärligt så vist saknar jag förhållande ibland. Men jag är ganska kränsen när det gäller att bli kär eller falla för någon. Men när jag väl gör det så är det äkta.

Så som sagt skulle jag bli kär nu och killen skulle göra mig som lyckligaste skulle jag inte kasta bort honom !


RSS 2.0