Intervjuade av tv4.

Igår blev jag och några till ifrån foto 2an intervjuade av tv4. För att vi ska ha foto utställning på fyrislunds hotellet i Uppsala den 12 november. Och då ville dem intervjua hos och filma våra bilder. Var kul att få vara med och även få visa sin bild i tv. Lite små nervös var man ju självklart, helt plötsligt blev det väldigt varmt där innan vi skulle filma, haha..
Jag gillar inte att se eller höra mig själv prata sådär, så jag gillar inte intervjuven men kolla gärna, riktigt kul iaf^

Klippa mig kort eller inte ?

En liten fråga till er alla, jag hade tänkt att klippa mig lite kort. Men jag har verkligen svårt att bestämma mer så tänkte lägga ut en bild så ska ni få säga vad ni tycker :D

Ungefär såhär, längre fram och kortare bak, så vad tycker ni ?

 ungefär såhär


Högskoleprovet - Usch

Hejhej :)

Nu var de länge sen jag skrev igen men blir så när man har mycket omkring sig. Förra veckan var ganska bra, i torsdags hade vi mössprovning och på kvällen sov lilla meja hos oss, så mysigt att ha henne hos en.Man blir så glad :) ..

mössprovning :D

I lördags gjorde jag högskoleprovet, och säger bara det. Det var inte lätt.. Fattade typ ingenting, så fick typ chansa mig fram. Och resultatet man fick var ju sämst. Men aja får göra om det nästa år igen, dem säger det att de blir bättre för varje gång man gör det, så vi får väl hoppas på det;)

högskoleprovet
Efter det åkte jag till Uppsala till Rebecka och flickorna. Blev pizza och mys. Stannade där dock inte så länge, var super duper trött. Med tanke på att jag hade varit uppe sen halv 7. Men de var skönt att träffa er igen, var då inte så social men hade sina själ.

I söndags sov jag hela dagen, orkade inte gå upp ur sängen. Fören senare på kvällen då det blev dans, gick ganska bra. Dansen börjar sättas sig mer å mer är fortfarande osäker men får öva helt enkelt.



Och en sak som är sant är att jag har sån träningsvärk idag :P

Idag var jag till sjukan sen träffade moster och ninni, tog en fika. Mysigt :)

Men ska försöka skriva i morgon igen, ha en bra kväll. Puss på er

Lindaeriksson


I really need you know ! But you don´t care !

I really need you know ! But you don´t care !

Du har typ sårat mig hela mitt liv, varje gång jag börjar tro att de ska bli bra så gör du något som sårar mig.
Förut ringde du mig minst 1 gång per vecka, eller skickade ett sms. Men ingenting nu på över en vecka. När jag sa att jag saknade dig å fråga om vi kunde ta en fika sa du bara vist hör av dig.
Vist tror inte du tänkte på det själv, men så har de alltid varit.
Vill bara skriva till dig å förklara, men har gjort de så många gånger så börjar tröttna. Är rädd att du ska bli sur och att vi ska börja bråka igen, vill inte. Vill bara ha dig i mitt liv, vill inte att du ska försvinna ifrån mig igen.

I dont feel good !

Aja ..


Att du aldrig lär dig !

Att du aldrig lär dig !
Du borde skämas, jag skäms över dig. Blev jävligt ledsen när du ringde och talade om det. Du får egentligen skylla dig själv för hur länge har inte jag sagt till dig att de kommer hända. Men du har mest skrattat och sagt att de aldrig kommer hända dig. Men se, det hände dig. Det kan hända alla. Du säger att skulle du inte åkt dit utan att hämta mig först skulle de aldrig hänt, men de kunde lika gärna hänt då. Glad att jag inte var med!

Att en jävla sak ska vara så viktig för dig. Du viste att du skulle träffa mig dagen efter, varför inte ge fan i den då. Är det så frestande att du måsta göra det varje jävla kväll. Ett glas varje kväll, fine !  Men du tar inte ett glas om dagen, de blir mer. Vet inte hur många gånger jag har sagt till dig att jag mår dåligt över det här, men du nekar det och säger att de inte stämmer. Att du har kontroll, men de brukar väl låta så  ?

Jag har tillräckligt med skolan, jobbet och sen det här får mig vilja gråta ännu mera.

Och idag att du äns tänkte tanken att göra det. Stolt och glad att du inte gjorde det men jävligt ledsen och sur att du äns tänkte den tanken. Vem vet vad som hade hänt..

Älskar dig så himla mycket men just nu vill jag bara att du ska sluta. Du förstörde även för mig o inte bara för dig själv.
Vill på ett sätt att de händer något, så du får lära dig en läxa. Vill ta upp det här med någon så du får hjälp, för det här var en varnings klocka för mig, vist kanske inte är så farligt som jag känner och tror. Men det jag varit med om under mitt liv, så tar jag det här hårt. Men vet inte om jag skulle kunna göra så du får hjälp, vet inte om jag har den styrkan. För vet att du kommer hata mig och inte vilja prata med mig. Men du är endå en del av mitt liv, så vill inte göra dig illa eller såra dig. Så låter nog det vara, fast du gör mig mer ledsen. Men som sagt jag älskar dig och vill inte förlora dig !


Två svåra val !

Jag har så svåårt å bestämma mig. Jag har två val. Må bra o vara fattig eller ha pengar men ingen glädje ?!
Med tanke på att jag är så beroende av pengar just nu, så van att få lite extra varje månad o kunna köpa det jag vill. Och till studenten å allt behöver jag verkligen dem dära extra. Men har inte känt någon glädje på länge att vilja gå dit. När jag är ledig längtar jag till helgen, när jag inte är ledig så vill jag att tiden ska gå sakta, att skoldagarna ska vara längre. Jag har typ kommit in i en ångest när det gäller det här. Vill verkligen inte..
Vet att jag borde vara glad att jag har något, men de är jag inte just nu. Jag vill kunna leva o göra saker när jag känner att jag vill, men då är de problemet pengarna. Kan inte göra allt om jag inte har pengar. Men älskar att känna att jag har nånting o göra om helgerna o få in dem dära extra, men kanske ett byte bara? Så jag kan börja om på nytt, känna glädjen att vilja gå..

Bra fråga nu, hur ska jag göra?! Känns som vad jag än bestämmer mig för kommer de kännas fel..

läppar



Lindaeriksson


Ibland hatar jag att jobba

Ibland hatar jag det jobbet jag har. Att vi har öppet dygnet runt, att man måste jobba jul eller nyår. Allstå vem fan vill jobba då liksom och vem äter på donken då ? Förutom nattmat iaf..
Vill inte jobba jul för vill ju fira med mig familj och vill ju inte stå och steka hamburgare på nyårsafton precis. Så just nu förstör mitt jobb för mig och de jag vill göra :O

Vissa dagar vill jag verkligen inte jobba, vill kunna göra som alla andra. Göra vad dem vill när dem vill. Men då är de ju nackdelen att man inte får pengar. Och skulle inte kunna klara mig på studiebidraget, men börjar tröttna på det här extremt mycket + att det är så mkt med skolan just nu. Allt med studenten, utställningar och plugg så man orkar typ inte jobba eller ha tid med det. Så ibland är jag glad att ha ett jobb men inte just nu!


Sen igår fick jag brev ifrån högskole. Om att jag ska göra högskoleprovet. Som jag själv har valt. Men skulle vara där kl 08:10 på en lördag morgon o det håller på till 16 typ, och min längsta rast är 30 min bara. Inte okej ! Men som sagt valt det själv att göra det, och nu är de betalt och allt så kan inte hoppa av nu. Iaf var de bara bortkastat med pengar. Så blev lite smått nervös, och lär ju bli ännu mer nervösare dagen innan. Jag gjorde provet från 2004 och säger bara det , INTE LÄTT.. Fattade typ ingenting, matten var skit svår, engelskan fattade jag ingenting av. Svår engelska, enda som värkade okej var läsgrejen på svenskan. Så ni får önska mig lycka till, det är nästa lördag;P

Lindaeriksson


plugg o plugg gör inget annat

Hejsan hoppsan :)

Idag har jag fotat Emelie och Joppan, hade en foto uppgift men sen ville jag även fota lite på skojj också. Blev ganska nöjd faktiskt. Tänkte slänga in några bilder sen o visa ;)

Idag har jag inte varit på humör alls känns de som. Börjar tröttna på skolan som fan, den enda jag gör om dagarna är att plugga o plugga. Eftersom jag åker tidigt på morgon o kommer hem sent varje kväll så är jag så himla trött på kvällen när jag ska plugga, så känns som ingenting fastnar. Ikväll jag pluggat i nästan 2 timmar och jag kan fortfarande ingenting. Så känns ju bara menninglöst att fortsätta plugga.
Behöver verkligen höst lovet nu!

Idag fick ja värsta julkänslan, kan nog vara för någon i skolan gick runt å sjöng på jul sånger ;P

Foto: Linda Eriksson  Modell: Josefine  Foto: Linda Eriksson  Modell: Josefine  Foto: Linda Eriksson  Modell: Emelie  Foto: Linda Eriksson  Modell: Emelie





Saknar just det, men ändå inte !


Nu ska ska fortsätta kolla på tv, och kanske slänger på en bra film snart. Men känner på mig att jag kommer somna ;P

Puss på er

Lindaeriksson





BILJETER TILL STUDENTKRYSSNING - HÖR AV ER TILL MIG

ÄR DU SUGEN PÅ ATT ÅKA PÅ STUDENTKRYSSNING 2011, HÖR AV ER TILL MIG. BILJETERNA SÄLS 18 OKTBOER, SÅ DET GÄLLER ATT NI ÄR UTE I GOD TID :D

 

PARTY http://www.funcruises.se/


I like that !

Hejhej :)

Den här helgen har varit riktigt bra. Umgåtts med min älskade vän Rebecka. Var super länge sen^^

I fredags så var drog vi hem till filip o drack lite. Senare på kvällen drog vi ner på stan, skulle ut på bullet men blev ändrade planer så gjorde inte så mkt där, gick mest runt och stod och lyssna på livets ordare, vad säger man. Helt hjärn tvättade. Hade riktigt trevligt, förutom vissa saker men sånt som händer. Men runt 2 tiden hem vi hem. Poppade pocorn, mums mums. Blev lite för mkt salt men inte mitt fel, hon bad mig salta (A)

Lördags drog vi ner på stan,  träffade mamma och tog en glass på donken med henne.
Gick runt på stan ett tag köpte en skit snygg klänning, blev verkligen kär på nytt. haha.. Love love :D
Kunde inte låta bli, hade verkligen ångrat mig om jag inte köpt den. Så var tvungen att ta mig råd att köpa.

På kvällen där var vi super festsugna men hade ingen aning om vart vi skulle dra, hitta ingen fest. Tillslut satt vi bara o på tv, till vi ryckte upp oss och drog hem till sandra o drack lite. Runt 12 tiden drog jag,sandra o marco ner på stan och påvägen ner träffade vi några st. Så drog till något ställe o tog en öl. Sen drog vi vidare o träffa dem andra pojkarna, runt 3 tiden drog vi till patrik å kolla film typ.
Vi somnade väl runt 6-7 tiden i morse, så är ganska trött just nu.

becca and me  grr  hha hell yeah 

Men helt klart en lyckad helg :)

Idag skulle jag egentligen dansat, men mådde verkligen ingen bra sen var jag tvungen att rå plugga. Har typ massa prov och så den här veckan. Så kände att skolan går först, var ingen bra att missa dansen vet. Men ja jag hade inget annat val så vad gör man..

Nu ska jag redan gå lägga mig är sjukt trött, så ska lägga mig i sängen med varm oboy och en bra film. God natt på er.

Puss

Lindaeriksson


Min vän !

Jag är så orolig för dig min vän. Du har blivit så frånvarande mot mig. Känns de som iaf. Vet att du inte mår bra, men vet inte varför. För du pratar inte med mig. Känner mig maktlös genom att jag inte kan hjälpa dig. Du är min bästa vän o jag vill att du ska veta att jag finns där och stöttar dig genom allt. Vill även att du ska prata med mig.
Så stöt inte ifrån mig eller någon av dina vänner. Vi vill hjälpa dig, vänd inte ryggen till utan att inte tala om vad som är felet. Vet att du har en som stöttar dig, som gör dig glad och som du vänder dig till. Men känns inge kul att veta att vi inte gör dig glad eller att du inte vänder dig till oss/mig. Så snälla berätta för oss så vi vet vad som är felet, och så vi kan hjälpa dig igenom allt.
Jag vill inte förlora dig som min vän, älskar dig så mycket och du är en av dem bästa för mig. <3

Så snälla prata med mig och säg vad felet är vännen min !


vägen är lång


But I need to know will you stay with me

Hittade den här låten på datan nyss. Sjukt fin låt, lyssnar på den om o om igen.






Pircing :)

Hejhej:)

Fick sluta tidigt idag, var klar med allt. Så var nästan ovärt att jag äns kom till skolan men men. Efter skolan tog Becca och jag en fika. Och gick till darkwell och böt hennes piercing i ögonbrynet. När jag var där inne så börja jag tänka att jag vill pierca mig igen. Har alltid velat haft i navel och i läppen. Men har svårt å bestämma mig vilket av det.

Vad tycker ni är snyggast?

Industrial    naveln   Vertical   Läppen  


 
         Industrial ?        Naveln ?            Vertical ?                Läppen ?



Lindaeriksson


Bebis sim med meja :)

Hej hopp :)
I fredags som jag skrev var jag i Västerås, och skulle bada med meja på bebis sim.
Var jätte kul att bada och se på henne. Hon var jätte duktig på att vara under vattnet(som knappt jag kan vara), hon plaskade runt som hon inte gjort något annat. Så gullig så :)
meja meja bus meja under vatten busan nova var me
Efter badet kom pappa och hämtade mig, så jag slapp stressa med buss och sånt. Åkte och hämta viktoria, o mat. Hem och käkade och fixade oss. Senare på kvällen drog vi till Gustaf, där vi skulle förfesta. Sen när de var dax att dra ut på oktoberfesten så drog Viktoria o Ellinor, dem följde aldrig med ut :(
Så blev bara jag, Andre, Niklas och Gustaf men hade skit kul ändå. Drack, dansade och träffade gammalt folk. Men blev ganska lungt för mig iaf och drog hem runt halv 3 kanske, minns inte riktigt.


Skulle nämligen upp och jobba dagen efter :/
Det gick ganska bra att jobba i lördags, mkt folk bara. På kvällen tog jag det bara lungt, en kompis från Uppsala kom. Men blev en lugn kväll bara, kollade film och åt godis. hehe..
I söndags jobbade jag igen, och det var sjukt mkt folk. Gick bra, men hade ont i mitt knä :(
Efter jobbet cyklade jag hem till mormor för att äta mat, mums mums.. Vilade lite efter maten sen blev det dans för min del. Var helt slut i kroppen efter allt jobbande så hade ingen riktigt energi i kroppen, men det gick ganska bra iaf. Fick lära oss ännu en ny dans :D
O igår efter skolan drog jag till Västerås, till brorsan och familjen. Blev bjuden på mat och åt kanel bullar. Var ju kanelbullens dag ju ;) Var myspys hela kvällen, runt 9 kom mamma och jag hem. Helt slut, la mig i sängen o kolla film..
JAg älskar dig
Idag ska jag nog bara plugga och kolla film. Har prov på fredag i naturkunskap, måndag i arbetsmiljö o säkerhet, onsdag i religion, onsdag efter det i religion igen. Det är vad vi har just nu, men lär ju komma mer. Så lär bli massa plugg dem här veckorna fram över :(
Lindaeriksson

Mys dagar i västerås

Hej hej :)

Igår så var jag ledig, så skönt att få sova ut och bara ta det lungt. Gick ner på stan och blev bjuden på lunch av mamma, jätte mys. Tack :)<3

kina mat


Sen skulle vi gå in på banken och föra in pengar. Var sista dagen igår man skulle växla in 50öringarna. Och det gick ju bra för mig eller ? Hade lagt mina sparpengar i en avlång kartong (som man fått när man köpt glas). Iaf så hade jag lagt den i min väska men jag skulle ta upp den hade den gått sönder så låg små pengar i hela väskan, så var bara att sätta sig på golvet och börja leta pengar i väskan. När jag äntligen hade hittat alla och lagt tillbaka dem så tog jag upp kartongen med pengarna igen och så sprack den igen så alla pengar åkte ur på golvet. Otur man har eller vadå, så var bara att sätta sig på golvet och samla in alla pengar och lägga tillbaka dem igen. Systelsatte Enköpings folket iaf ;) 


Efter jag äntligen satt in pengarna så gick vi ner på stan, mamma köpte lite saker. Sen träffade vi moster, gick hem dit och lånade toaletten. Sen blev klockan mycket och jag skulle ta bussen till Västerås. Där jag skulle sova hos Brorsan med familjen, myspys :) 

nova o meja

Idag så ska meja ha bebis simn och jag tänkte följa med och fota. Brorsan har alltid velat det och nu är jag ledig så passar på. Så tänkte även bada lite med henne också. Sen Ikväll blir det oktober festen, yeay :D


Och i morgon ska jag jobba, det är då inte så roligt. Längtar inte :(


Men men nu ska jag umgås med Meja och nova, Marielle är och handlar.

Puss på er

Lindaeriksson


RSS 2.0