Ny design kanske ?

Funderar på att göra om min design snart, börjar tröttna på den här igen ! Har ändå haft den här ett bra tag nu, så får se om fantasin är tillbaka sen när jag ska försöka göra om den :)

Imorgon blir det att jobba, blir ett kort pass 09:45-14. Skönt att jobba lite och tjäna pengar !

I veckan tänkte jag att jag skulle försöka söka till en ny dans grupp till hösten, vill verkligen fortsätta med dansen. Men är rädd att jobbet kommer krocka, för dansen är något jag inte kommer ge upp. Kommer säkert få lov att ta jobbet före som jag inte vill men de är väl livet tyvärr..

På torsdag ska jag även åka till Gröna Lund med några st, åker inga karuseller men alltid kul att göra något på sin semester :)

Sen på måndag kommer Stefan hem. Så ska försöka träffa han något i veckan också, saknat ! <3


Vilken väg är bäst för en själv ?

Hur ska man veta vilken väg som man väljer är bäst för en själv ? Hur ska man veta att de kommer bli bra ?
Kommer man ångra? Kommer man sakna ?

Så många frågor utan några svar !

De gäller helt enkelt att chansa, att välja den vägen man tror kommer funka bäst. Antigen blir de bra eller så kommer man ångra att man tog fel väg. Men hela livet består att man måste våga chansa.



Nöjd nu ?! :D

Fick lite skäll av Adam för någon dag sen att jag inte skriver tillräckligt mycket om honom på bloggen så ja Adam det här inlägget kommer bara handla om dig och är just till dig också ! ;) hahah

Är glad att jag fick chansen att lära känna dig. För du bryr dig och förstår mig så otroligt bra. Känns skönt att veta att jag kan ringa dig när som helst och de kan handla om vad som helst för du stöttar alltid och försöker alltid göra mig på bättre humör igen.. Tack, de uppskattas verkligen :) <3

Och du är en riktig härlig och rolig kille, en bra vän  !

Är du nöjd nu ?! :D haha


Feel so good !

Livet är så underbart och toppen just nu. Mår riktigt bra!
Förutom att jag är så förvirrad att jag knappt vet in eller ut..


Min Rouge lämnade mig igår !

Min älskade rouge gjorde slut med mig igår :( </3
Älskade den verkligen och just denna har dem slutat sålt. Så nu har jag ingen längre, inte någon som denna !

 Saknar !
hehe..




Riktigt bra dagar !

Hej hopp ! :)

Dem här senaste dagarna har varit helt toppen och haft riktigt roligt!

I tisdags så var jag, sara och grabbarna ute i Bresse. Var inte så fint väder men vad bara skönt att komma ut lite.  På kvällen skulle vi tagit en fika med Henke och Adam men dem var fruktansvärt sega så i väntan på dem så började vi dricka lite grann, fast det var lungt. Runt 9-10 ringde dem o var klara, så blev ingen riktigt fika. Blev mest åka runt i bilen, tog en glass på donken o så. Var faktiskt riktigt trevligt !

Onsdags kom Marielle och barnen hit, så blev lunch på stan med dem o mamma efter det blev de glass på stan, mys mys ! När vi kom hem så blev det film o sova för min del var trött efter kvällen sen skulle jag jobba natt så ville vara utvilad.. Jobbade mellan 21-03..
På mina korta rast så kom Adam,Henke och FG och höll mig sällskap, försäg dem hade redan varit där ett tag men alltid kul med sällskap på rasterna fast de bara var i 15 min..
Var ganska skönt att jobba natt, men där ett tag blev jag så sjukt övertrött så stod mest och garvade och frös i de varma köket, hehe..
 

I torsdag så var jag till läkaren och som jag skrev innan så var alla proverna jätte bra. Skönt att höra, var en stor tyngd som släpptes. Nu behöver man inte vara orolig längre ! :)
På kvällen åkte jag till Sara och Elin för pool/grill party ! Blev inte så mycket badande för min del, doppade mig en gång sen upp fort.. Var ganska trött så tog det lungt, men det var riktigt kul. Kul att få träffa alla igen speciellt att alla var tillsammans :)
Skulle ha tältat på deras tomt men orkade aldrig sätta upp tältet, de var kallt och regnade. Så Jocke räddade mig, åkte med han hem och fick sova där istället för i ett kallt tält :)

    

Igår så kom Lollo till mig på kvällen, då det blev massa dricka, musik och prat. Efter 9 någon gång så drog vi ner på stan, är krogvecka här i Enköping. Träffa Stefan och lite annat folk, sen efter Smalare än Thord spelade så drog vi till Fernandos (?) där de var reagge kväll eller dem spelade i alla fall bara reagge musik så antar det.
Ännu en kväll som var sjukt rolig !
 
Ikväll blir det bara att de lungt o vila upp för morgon dagen jobb. Niklas och Viktoria försöker få mig att följa med ut ikväll med men har ingen stor lust eller ork så får nog bli en hemma kväll istället. Är inte så jätte pigg idag heller så !

Ja som ni märker så har jag haft de fullt upp dem senaste dagarna och haft de riktigt toppen !


Proverna var bra !

Vet att jag inte skrivit på 2 dagar nu, men har haft mycket för mig.. Så får uppdatera lite senare i helgen..

Tänkte bara skriva att jag var hos läkaren idag och alla proverna var bra. Så sköönt att slippa vara orolig :)

Ikväll blir det pool party hemma hos Sara & Elin :D



<3

I miss you ! <3


Han springer mest fram o tillbaka !

Just nu sitter jag hemma hos Stefan håller han sällskap medans han packar. Han springer mest runt och kommer in med ett plagg i taget, haha..

Igår så gjorde jag inte så mycket städade och bädade rent o gjorde de lite fint.. Sen på kvällen kom Stefan över då blev det tv, kortspel, prat och mys !


Bra dagar !

Hej hopp ! :)

Märker att jag är lite seg på att uppdatera, dagarna går så fort så känns som det händer så mycket o man inte hinner skriva. Men tänkte uppdatera lite.



I måndags så åkte jag upp till sjukan för att lämna dem sista proverna och dem visade bra men fick inte reda på dem andra proverna så får vänta tills nästa vecka då jag ska tillbaka till läkaren. Dem sa om det var riktigt akut så skulle dem ringa innan o det har dem inte gjort så får hoppas att det inte är något allvarligt då. Alla prickar försvann för någon dag sen men självklart ploppa dem upp på armen idag igen så man blir ju lite orolig ändå. Men som läkaren sa att det kan även vara för jag har såna eksem på vintern så då torkar huden ut och då kan de bli lätt att blodkärlen spricker så vi får hoppas att de är därför !


Sen efter sjukan i måndags så åkte jag och pappa till Västerås och åt på Kina resturang sen efter det blev det bio, Harry Potter deathly hallows part 2. Den var riktigt bra och jag älskade slutet. Känns dock väldigt tråkigt att det inte kommer några fler, för varje år man sätt en del så har man alltid längtat tills nästa film kommer men icke denna gång :( Hehe..


Den dagen var riktigt mysig, så skönt att få umgås med min pappa. Inte ofta vi gör något så dagen kunde inte vara mer än underbar och mysig ! :)

Sen när jag kom hem på kvällen så träffade jag Adam,Viktoria,Frida och Niklas åkte runt lite, åkte hem till Jimmy en stund sen efter det åkte vi ut till Henrik, trevligt trevligt !


Igår åkte jag till Uppsala för att fika på stan med Sara,Becca och Lea. Gick runt på stan o kollade i affärerna, inge kul när man inte har pengar och det var typ rea överallt men men var mysigt i alla fall ! :)
Efter det åkte vi hem till Sara och grillade lite + Sara´s föräldrar, blev även lite vin och tårta till efterätt. Sara hade namnsdag så eftersom hon är tvilling med Elin och alltid måste dela födelsedag så får dem en egen dag på deras namnsdag istället :)

Vi skulle dragit hem till Joakim egentligen men alla bangade och jag blev trött så jag åkte hem istället, fick dock sitta på stationen i en halv timme innan min buss gick men tiden gick ganska snabbt som tur var..


Bild tagen av Lea



Kom hem runt kvar över 1 o skulle egentligen träffa Adam och Niklas men som sagt var trött och kände att jag ville åka hem o sova istället..


Dem här dagarna här dagarna har varit riktigt bra och mysiga ! :)


Idag har jag städat, bädat rent och senare ska jag och mamma baka paj.
Sen ikväll ska jag nog träffa Stefan !


Ops blev lite långt inlägg, hihih.

 Ska kila och duscha nu hörs senare, puss !

 


Haft en mysig helg !

Hej hopp ! :)

I helgen var jag i bråtorp med mina vänner. Där det blev grillning, dricka, kubb spel, prat, skratt och sång. Hade det riktigt mysigt och roligt. Behövde få komma iväg ett tag och bara umgås med mina vänner.
Enda som var nackdelen var alla mygg, småkryp och att det inte fanns en toalett. Hatar att gå på ute dass speciellt såna som är handgjorda, haha.. Vissa åkte in till stan på lördagen och handlade o gå på toaletten men pallade inte så jag, emma o lea stannade kvar o kollade film.

Lördagen skulle vi gå och bada men var för kallt i vattnet så jag bangade. Men Sara, Dennis och Christoffer var mer modigare och tog sig ett dopp :)


Nu har jag i alla fall tröttnat på grillat och potatisallad. Blev lite för mycket grillning lunch, kvällsmat i två dagar.. hehe..

Juste 25 myggbett har jag fått också, och vissa av dem sitter fan inte på lämpliga ställen, haha








 Mer bilder finns på facebook ! :)


<3

Du rörde min vän för sista gången. Rör du henne en gång till så kommer du inte leva länge. Jag hoppas dem får tag i dig så du kan få lida, de är du värd. De du gjorde mot mina vänner är fan inte okej ! Tur i oturen att jag hade åkt hem..

Jag älskar er flickor, ni är min familj ! <3


Någon gång måste du accpetera och prata med mig !

Jag älskar dig och du är min familj men hur länge till ska du ignorera mig, vi har pratat med varandra två gånger sen jag berättade sanningen för dig och de var typ hej och ingenting mer. Jag saknar dig så otroligt mycket men inte bara jag som ska höra av mig. Känns som du inte vill prata med mig och jag vet inte vad jag ska säga dig för vet aldrig vad du kommer fråga mig. Jag vill kunna säga saker till dig men jag är rädd att du blir sur på mig. Snälla släpp mig in och döm inte mig utan tänk på vad som gör mig glad istället!

Jag tänker inte låta dig vinna den här gången eller bestämma över mig för jag är 19år och jag kan ta hand om mig själv. Jag är glad och jag uppskattar att du bryr dig om mig, men låt mig bestämma mina beslut själv. Vist du kan ge mig råd och finnas här men undvik mig inte bara för du inte gillar tanken.
Tänk om jag skulle vara i mot dina beslut och sluta prata med dig hur skulle du känna dig då?
Vilka beslut jag än tar vill jag ha dig vid min sida vare sig du gillar det eller inte!
Någon gång måste du acceptera det här, antigen kommer det gå bra eller så kommer de gå dåligt. Går det bra vill jag att du ska acceptera det här och låta mig vara lycklig, går det dåligt bli inte i mot mig mer och säg inte "vad vare jag sa, jag varnande dig" utan istället stötta mig och finnas vid min sida. Men just nu vet ingen hur det kommer bli men det enda jag vet o vill just nu är att du ska acceptera mitt val och finnas här..


Kommer alltid att älska dig och finnas för dig !


Mys i bråtorp hela helgen !

Förvirrad var ordet !


Men jag är glad i alla fall. Igår firade vi Elli, blev lite dricka och prat hos henne först. Sen drog vi till Red room, där det var dancehall tema. Träffade även Joakim & han kompis Jim på någon krog bredvid så drog med dem till Red room. Var helt okej där, som jag sagt förut gillar inte riktigt det stället så kan funka om man går dit någon gång sådär.

Ikväll blir det att åka till Bråtorp tror jag det heter, ligger någonstans utanför uppsala. Blir grillning,dricka, kubb o trevligt folk. Hoppas det blir fint väder bara!

Just nu sitter jag hemma hos Lollo, hon springer omkring här i lägenheten och letar efter skärp och packar. Snart kommer väl Stefan (lollos kille) hem och ska fixa sig o packa.
Sen efter det så drar vi nog. Kommer nog bli en mysig helg med underbara vänner, precis vad jag behöver just nu ! :)

Nu ska jag dra o vara social mot Lollo.. Kommer nog inte ha så bra mottaging där ute så vi hörs nog inget fören på söndag. Men vill ni mig något så kan ni ju testa o smsa :)

Puss på er !


Musik och filmmys !

Ligger här i sängen och lyssnar på musik o fryser lite, kanske ska stänga balkongen. Är nog en bra ide, hehe..
Ska väl slå på en film snart, vet inte riktigt vad jag ska se. De visar sig..

Längtar tills helgen, hoppas det är fint väder bara !   :)


Saknar er <3

1 månad och 2 veckor sen ungefär vi sågs. Fast det känns som det var evigheter. Jag saknar er så otroligt mycket, jag saknar oss, saknar våra galna tider. Vet att vi inte pratar så himla ofta men ni ska veta att jag tänker på er ofta och önskar att vi ses snart. Vist det har gått bättre än vad jag hade trott men det är väl för man haft jobb och mycket för sig hela tiden.

Vi alla såg ifram i mot detta år, studentkryssningen, studentskivorna, studenten och allt som hände detta år, men allt gick så snabbt så var studenten här som vi hade längtat efter som mest men endå den dagen vi inte ville ha alls. Önskar att jag hade vingar för då hade jag kommit o hälsat på er ofta, hihi..

Men ni kommer alltid ha en speicell plats i mitt hjärta tjejer ! Jag älskar er <3


Grattis Elli ! :)

Idag fyller min fina vän Ellinor år :) Grattis på födelsedagen ! Hoppas du har haft en toppen dag..

Imorgon blir det kanske att fira henne, beroende på hur det går hos läkaren och lite sånt. För sista bussen går hem kvart över 12 inte så kul att åka hem så tidigt och kan inte sova kvar heller för ska till läkaren tidigt på fredag morgon så får se om jag kommer förbi en stund ! :) <3


Fått en ny svart kjol ! :)

Som jag skrivit och sagt förut så tappade jag bort min svarta kjol för några månader sen. Ni kanske tror att jag hittat den nu när jag skrev sådär, men tyvär inte:( Men Mamma o Nasr var i Västerås igår så då köpte Nasr en nästan likdan kjol till mig, hihi. Tack så mycket :) Så nu kan jag äntligen använda lite mer av mina kläder när jag har den där kjolen :D

Idag har jag jobbat, men gick inte så jätte bra. Var på dåligt humör och enda jag hörde var typ Linda gör det, linda kan du göra det, glöm inte göra det här. Och så stod man själv i köket första timmen och fick typ bara höra det dära, så drygt. Just då ville jag bara gå hem, vist kanske var grinig mot vissa så ber om ursäkt för det. Enda jag vill just nu är att hitta ett annat jobb. Jag har sagt att jag vill jobba varanan helg om jag inte tar på mig extra själv, så jag planerar mina helger ibland, som nu den sista helgen i juli har jag planerat att åka bort men nej då schema lägger dem mig på mina lediga helg, blir så sur. Men dem får fixa det ! Börjar även tröttna på att söka jobb för får aldrig svar. Skulle ringt ett jobb idag, som jag ringt på 2 gånger men hon jag skulle prata med har antagligen slutat för dagen eller varit ledig men råkade somna idag så missade att ringa henne. Så ska försöka hinna ringa henne imorgon efter sjukan..

Juste vi har även fått nya skjortor på jobbet, mycket snyggare än vad vi har haft !

Ikväll ska jag nog träffa Stefan en stund, om han ringer någon gång. Hehe ! :)


Jobba i norge ?

Idag har jag suttit och tänkt lite, jag skulle vilja åka till Norge o jobba lite, tjäna pengar, träffa nytt folk sen åka hem efter några månader sådär. Så härligt, men skulle dock inte vilja göra det själv utan åka med någon. Men pratade nyss med Lea och hon lät som hon var på, hennes syster hade även kontakter där så det här kanske kan sluta ganska bra i alla fall.
Nackdelen är väl att jag knappt förstår mig på språket, så länge dem pratar sakta så kan jag förstå men kul om man är servertris så måste man be dem ta om beställningen hundra gånger haha..

Men skulle vara kul att komma ifrån lite, drygt att det är så dyrt att leva där bara.

Ikväll var jag hos Viktoria en stund, mysigt drack te och pratade lite ! :) <3

Nu ska jag sova, för imorgon blir det jobb 10-14 !

God natt o Puss !


Stekte i solen !

Idag åkte jag och Lollo till bresse som jag skrev tidigare fast det inte var super bra väder, var ganska skönt där ute fast det blåste lite för mycket men kom en hel del moln så tog en glass sen åkte in till stan och då blev det ju självklart fint så åkte hem till Lollo och låg där på baksidan och stekte lite :)

Sen blev det små kallt, började åska och nu regnar det. Konstigt väder..
Ikväll blir det nog sängen och någon bra film för imorgon blir det jobb..

Puss på er !


Bresse !

Idag är jag ledig ifrån jobbet så då blir det bresse med Lollo, inte så jätte varmt ute men hoppas man blir lite brunare i alla fall:)
Ikväll vet jag inte vad som händer, det får vi se !


miss you !

Vill bara skriva och säga att jag saknar dig brorsan jätte mycket ! <3

Nu ska jag gå sova, God natt och Puss !


Vad vill jag göra ?!

Här om dagen satt jag och tänkte på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill göra eller vad jag drömmer om att få göra. Så försökte skriva ner en lista på allt, men bara för jag skulle skriva ner allt så kom jag inte på något alls typ. Fast jag vet att det finns massor jag vill göra.

  • Åka utomlands i några månader och jobba
  • Skulle vilja bo i Grekland någon gång
  • Flytta ifrån Enköping
  • Jobba ihop massa pengar sen resa runt lite
  • Ta en smink/nagel kurs 
  • Ta fler kurser i webbdesign o photoshop
  • Åka till Venedig i Italien
  • Ta körkort
  • Skaffa mig ett roligare jobb
  •  Börja tävlingsdansa
  • Lära mig flera dans stilar + bli bättre såklart
  • Gifta mig - ( alla vi tjejer har våra drömbröllop med lång vit klänning o allt. Jag vet redan hur den ska se ut men vill inte gifta mig i en kyrka för det påminner mig bara om döden, så helst på en strand nära havet)
  • Skaffa barn - någon gång i livet
  • Bli modell

Finns nog flera saker jag vill göra, bara det att jag inte har kommit på det ännu. Hehe


Kapten Röd - Underbar låt !

Jag glömmer aldrig bort min polare han tittade på mig och sa:
Känner du vinden som blåser I stan?
Det blir en förändring, allt dåligt är bra.
Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.
Jag hörde någon blåste honom en dag.
Han är bortam nu finns bara drogerna kvar.
Jag tänker nästan aldrig tillbaks på den dan
Men vinden han prata om blåser idag
Jag undrar: Går jag ensam här,
Eller visar du min väg från en parallel värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.
För den här går ut till våra saknade vänner.

Så många frågor utan utan svar.
Så många låtar som fanns kvar.
Men vi glömmer aldrig er.
Nej, den här går ut till våra saknade vänner
Ni kommer alltid leva kvar,
I varje steg vi tar.
Så vi hyllar er nu!
Ja, den här går ut till våra saknade vänner
Våra saknade vänner


Den här texten är så verklig, alla hans texter är så bra och verkliga, gillar att han står för vad han tycker och känner.


Grillning, öl och massa snacka :)

Hej hopp! :)

Ber om ursäkt att det blivit lite depp inlägg dem senaste dagarna.. Men den här bloggen består ju om vad som händer i mitt liv osv, men nu ska jag skriva om lite roligare saker.. :)

Idag jobbade jag bara 3 timmar, riktigt skönt. För mitt temperament var inte på högsta nivån, har verkligen tröttnat på det dära jobbet nu, men det är pengar i alla fall. Efter det åkte jag hem duschade och fixade mig lite. Sen åkte jag hem till Lollo o Stefan, där vi grillade, drack öl och snackade. Så kul att äntligen få träffa dig Lollo, inte träffats sen midsommar, o självklart dig med Stefan ! hihi..

Imorgon blir det nog Bresse med Lollo om de är fint väder som jag hoppas på när jag nu är ledig. Bli lite brun och vem vet kanske ta ett dopp till, hoppas det är varmare nu än sist bara för då var det fan is kallt.



Har även pratat med min älskade vän Sanna idag, eller ja det blev i 2 minuter bara för hennes telefon inte funkar så bra. Men att bara höra din röst gjorde mig glad. Saknar dig så otroligt mycket. Vi ses inte ofta, vi pratar inte ofta men jag vet att är det något så vet jag att du finns där. En äkta vän som alltid finns där och som alltid förstår och ger mig bra råd. Önskar bara att vi kunde ses lite oftare, men nu när skolan inte är i vägen så kanske de finns mer tid! Puss på dig !


Får hålla tummarna !

Juste jag skrev i något tidigare inlägg om mina blodkärl som sprack hela tiden. Pratade med dem på husläkaren och dem trodde inte det skulle vara så allvarligt. Men med tanke på att det har spruckigt på två ställen till dem senaste dagarna så tyckte dem att jag skulle kolla upp det, i fall att. För man ska ändå inte strunta i det. Så torsdag nästa vecka fick jag en tid, så blir att ta lite tester osv.. Hoppas att det inte är något allvarligt eller så, man blir ju lite orolig. Med tanke på att det har hänt så många gånger och att det börjar spricka på andra ställen.
Får hålla tummarna ! :)

 


Helgen har bestått av massa jobb!

Hej hopp !

Har inte kunnat skrivit på 2 dagar för att jag har jobbat o haft fullt upp.. Igår blev det 9 timmars jobb, var sjukt mycket folk. Inte en lugn minut. Efter jobbet kom mamma, nasr och tjejerna upp till jobbet och käkade så blev lite lek med tjejerna i nya lekrummet. Helt slut efteråt, fick springa runt och jaga efter meja, hehe. Efter det drog vi hem, duschade små tjejerna och myste !

Idag har jag jobbat igen, var sjukt mycket folk idag igen. Så fick ingen tillgång till rast, för lite folk i köket och för mycket folk som ville äta.. Så drygt att alla ska sjukanmäla sig samma dag, men är ju något som går där. För dem flesta är sjuka eller börjar må dåligt. Man går till jobbet sjuka, för man inte har råd att sjukanmäla sig eller så vill man inte svika jobbet.. O så smittar man alla andra istället eller så blir man värre!

Efter jobbet åkte jag o handla något som jag kunde äta, hade inte käkat sen halv 7. Efter det slocknade jag direkt i soffan, helt slut. Tror jag själv börjar bli sjuk, för känner mig inte så jätte pigg. Ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla på någon film eller så, mysigt !
Imorgon blir det jobb igen, men härligt nog blir det bara 3 timmar !


Juste i onsdags så drog jag hem till viktoria och tog någon öl sådär, sen drog jag, Viktoria, Adam och Niklas till Corner och käkade grillbuffé, var riktigt gott. Mums ! Efter det drog vi hem till Vickan´s nya lägenhet igen och drack, pratade, lyssna på musik och dansade. Hade en trevlig kväll :) ! <3




Sjukan sen mys på stan !

Hej hopp ! :)

Idag har jag varit på sjukan och fixat nya p-piler igen, hoppas att dem här funkar. Börjar tröttna att inga p-piler fungerar på mig. Sen tog jag även lite blodprover. För mina blodkärl har sprukigt i armväcket ungefär 15 gånger på lite mindre än 2 månader och det var tydligen inte så normalt sen idag så sprack det på bena också. Men provet visade normalt men dem tyckte ändå att jag skulle kontakta husläkaren pågrund av att det händer så pass många gånger. Kunde vara någon blodsjukdom så man blir ju lite små orolig men man ska väl inte oroa sig i onödan :)

Efter sjukan så drog mamma och jag upp på stan och kikade lite, köpte en jätte söt spetströja, två leggings och en kajal.. Inte bra att gå runt på stan när det är rea man blir bara fattig, hehe... Sen kom Sara upp på stan så vi tog en glass på torget, köpte jordgubbar så jag kan göra milkshake ikväll eller imorgon.. Efter glassen gick vi hem till mig, satt mest och pratade, mys.

Ikväll skulle jag egentligen träffat Lollo men hon var helt slut så ska nog gå ut och gå själv, lyssna på musik och bara lala runt lite. Sen när det blir mörkt tänkte jag gå till kyrkogården och tända ljus !


Grattis Farfar !

Grattis Farfar ! Hoppas du har det bra där uppe, vart du än är någonstans.. Tänker på dig idag, önskar jag fick ge dig en stor kram. Men vi syns ikväll kommer och tänder ett ljus för dig !
Jag älskar dig, du kommer alltid vara min ängel !  <3


Drömde om dig i natt, var så verkligt !

Feels like everything is standing still right now, just me and the music!
___________________________________________________________________

Om två dagar skulle du fyllt år och för 5år sen försvann du.. Drömde om dig i natt, allt var så verklig, drömde om hur allt började o till slutet. Kan ju ha med att göra att du fyller år snart.. Har lite ångest att jag inte hälsat på dig, men jag tänker på dig ofta. Önskar jag fick ge dig en stor kram så blev allt bra.. Jag saknar dig och jag saknar att ha dig i min vardag.
 Saker och ting har förändras sen du försvann, det är inte som förut.

Var många år sen men kan inte släppa taget om dig än, önskar fortfarnade att du någon gång kommer tillbaka men vet att de aldrig kommer hända. Men jag har kort och minnen kvar, det får räcka.. Vet att du har det bra nu i alla fall ! <3


-

Inne i en känslig period just nu, känns som jag kan börja gråta för ingenting och spciellt bli sur för ingenting. Men ni tjejer vet ju varför, man kan ju bli såhär en gång i månaden om inte fler ibland, hehe.
Skit jobbigt !  Man försöker vara sig själv, försöker skratta och o vara glad men det är ganska svårt att försöka hålla humöret uppe när man egentligen bara vill krypa ner under täcket o gömma sig..
 _______________________________________________________________________________________________


 


Peace And Love <3

Peace and Love, var precis som jag hade tänkt mig. Hade det helt underbart och riktigt roligt där borta. Förutom att maten inte var någon höjdare eller att man sov som ett arsle.. Fick se några av mina favorit artister och dem var sjukt jävla bra. Kapten Röd, Deadmau5, 30 Seconds to mars och Sick puppies var dem bästa spelningarna jag såg..

Ska lätt åka nästa år med om jag har pengar men då kommer de nog få bli att bo på lugna i såna fall.
Känns skönast att bo på ett ställe man kan sova och duscha, är inte en riktig festivalare:P

Orkar inte riktigt skriva så mycket om veckan så slänger upp några bilder som får visa hur veckan var. Tog dock inte så många..


Man är riktigt sliten och trött efter dem dagarna men var lätt värt det !




Mer bilder finns på facebook !


Uppdaterar lite senare om hur veckan var !

Slänger upp en låt som spelades på Peace And love, av 30 seconds to mars ! Sjukt jävla bra..
Uppdaterar lite senare om hur veckan var + lite bilder ! :)



Jag har svårt att förklara mig med ord.
Jag är rädd att när jag väl får fram det jag ska säga, så är jag rädd att jag ska bli sårad !




RSS 2.0