Kommer inte på en bra rubrik!

Skulle vilja skriva att jag är glad och otroligt lycklig just nu men då skulle jag bara ljuga för er. För jag mår som en påse skit just nu och är så sjukt förvirrad. Kommer tyvärr inte skriva något roligt idag heller för är helt tom på ord. 
 
Än att jag är nervös inför imorgon, dags fasta i natt och sövas imorgon bitti. Genom att jag är så sjukt ledsen just nu så känns morgon dagen ännu nervösare. 
 
 
Snälla börja prata med mig. Vet inte vad som är fel just nu, förvirrad!!! Jag saknar dig...

-

Snälla.. Jag ber dig.. 


Visste inte att man kunde gråta såhär mycket.. Jag älskar dig!

I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without
You're my perfect little punching bag
And I need you!

<3

 
Dig älskar jag trots allt <3
 
 

Raderat flera gånger..

Suttit här och skrivit texter men raderat dem hela tiden. Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att allt är så jobbigt. 

Jag hade allt jag någonsin drömt om. Ett bra jobb, underbara vänner&familj. Sen träffa jag fina Jesper! Hade allt, allt var perfekt tills min jobbiga sjukdom kom o förstörde det. Har självklart min familj, vänner o pojkvän kvar som är underbara, som är mitt liv o glädje i allt. Men sjukdommen hindrar mig från att göra så mycket, kan inte jobba eller göra allt det dära som man ska när man är 20år. Så tack för du kom o förstörde de som var perfekt!!!

Igår kände jag att jag hade massor med tårar inom mig som skulle kunna spricka när som. Hade ont och var väldigt trött så var antigen att åka till Västerås och träffa brorsan med familjen eller fira Jespers moster och även få umgås lite med jesper, hade 5 månader igår hehe! Men jag sminkade mig och klädde upp mig, kände mig riktigt fin på länge så åkte med Jesper istället. Allt var bra tills jag kom hem då blev det en sån där kväll då jag bara ville lägga mig under täcket o gråta - precis vad jag gjorde oxå! 

Mitt liv är inte som en dans på rosor men jag kämpar mig igenom det och försöker verkligen göra det bra. Men vissa dagar är det inte lätt då spricker allt. 

Försöker hitta mig själv påvägen, börjar glömma bort vem jag var för några månader sen. Enda jag vet är att jag vill vara den personen jag var då. Fucking sjukdom som förstör det mesta.. 

Just nu vet jag inte riktigt vad som händer. Åkte in akut förra helgen av mina smärtor, har jagat min läkare men hon ringer aldrig upp. Vill veta varför jag sväller som jag gör vissa dagar, varför medecinen inte vill funka, varför jag fortfarande har så förbaskat ont fast jag operetat mig. Just nu har jag så mycket frågor i mitt huvud som jag blir galen på, som gör att jag kanske börjar gråta lätt.

När ska smärtan försvinna? Eller när ska den bli mildare så jag kan leva med den? När kan jag börja jobba igen? Men innan jag kan börja jobba så måste jag sluta ha så ont för den smärtan jag fick förra fredagen hade jag fått den på mitt jobb hade jag inte kunnat stått ut för den var hemsk. 

Ny kategori - Min Sjukdom ♥

Hej Hej!
 
Som ni ser så har jag fixat en ny kategori som heter "min sjukdom". Där kommer jag lägga inlägg där jag skriver om hur jag mår, känner och hur min sjukdom påverkar mig. 

Har läst om hur andra känner sig ang denna sjukdom, hur dem blir och mår.. 

Vissa har haft denna sjukdom i år men har fortfarande extrema smärtor, ingen medecin verkar hjälpa och vissa får tillbaka endometriosis fast dem äter medecin för det. 
Jag har gått i snart 4 månader med denna smärta och när jag hör andra som kan gå med dem i år så känns det inte så hoppfullt för mig. Vet att jag ska försöka tänka posetivt men med tanke på att jag åkte in akut i fredags pågrund av mina magsmärtor så kan man inte känna sig så posetiv med detta. 

Skriver mer imorgon om detta.. 






RSS 2.0