Kreta 2010 :D

Hejhej :)
 sex on the beach :D

Tänkte berätta lite kort om min resa till kreta..

Vi kom ner på söndagen var så sjukt varmt när vi klev av flyget, hade ju satt på min tjocktröja o byxor..
När vi kom fram så var inte våra rum klara så tog en öl o en pizza.

Enda vi har gjort är att bara ta det lungt, bada sola, äta gott ósv . Så underbart.

Ena kvällen var det grillfest på hotellet, väldigt trevligt. Sen på kvällen drog jag, maria och hennes kille ut på krogen. Maria är syster till han som äger hotellet. Där träffade vi även deras vänner, o en kompis till mig :)
Det var trevligt, men lite svårt att prata med alla. Alla pratade bara grekiska så var inte så lätt att hänga med eller försöka prata med dem när man inte viste vad dem pratade om, hihi..
Blev en tidig hemgång runt 2 nångång och Manoss (eller hur han stavas sitt namn(A) ) följde med mig hem så jag slapp gå själv.. 


maria o jag, hemsk bild på mig dock. Helt knall röd  Mys på stranden  sista kvällen En nöjd pappa  Grillkvällen  Pappa o jag på stranden :D  pappa på stranden :)
En drink på hotellet  pappa med en drink  alltid vid palmen ;D  pappa vid palm pappa o jag:)  
Det var den enda utgången på hela veckan men ganska skönt att bara ta det lungt.. 

Tyvär fick jag inte träffa två av mina närmaste vänner Mike o Billy dem hade flyttat ifrån Agia pelagia och hade inte chansen att komma dit, tråkigt att inte få träffa dem :( 

Som sagt hela veckan har varit toppen, gick för fort bara.. Helt plöstligt var det söndag o vi skulle åka hem. När vi kom till flygplatsen så fick vi reda att grekerna strejkar så vårat plan var minst 3½ timme försenat. O den flygplatsen vi var på är väldigt liten så fanns typ en resturang, ett café, 3 mackbarer och taxfree bara. Så fanns inte så mycket att göra där. Tog en tuplur på golvet/stolen. Kan inte påstå att det var speciellt skönt, men hade inte sovit nånting den natten så var skönt att sova lite.
Var väldigt rastlös, vi satt på flygplatsen i 6 timmar ;O Kom fram dit typ 11 och äntligen när klockan blev efter 5 så fick vi åka hem :)
 

I veckan har jag bara tvättat, umgås med mamma. Igår åkte vi till västerås o shoppade lite kläder. Åt på kina också. Sen på kvällen blev det bio Sex and the city 2 . Riktigt bra :D

Idag har jag handlat lite inför i morgon, sen ikväll blir det packa sen kommer brorsan o familjen hit så blir massa mys.

För i morgon ska jag nämligen åka till RHODOS med Elin, linnea o Ina :D Blir borta i en vecka.

Så jag skriver mer när jag kommer hem sen, hoppas ni får det toppen för vi ska ha det sjukt bra :D

Puss på er Lindaeriksson


Allt kan inte vara lätt heller

Varje gång jag träffar dig ju svårare blir det. Svårt när man vet att någon gillar en o man gillar den personen med men vet att för tillfälle så går det inte..

FOTO: Linda Eriksson

Kreta i morgon :D

Hejhej :)

Vaknade nyss av att jag inte kunde sova, låg och vred på mig hela tiden. Ska på meja´s dop idag, o jag är gud mor :) hiih
Så ska väl snart äta frukost o väcka mamma. Sen börja fixa mig, när jag orkar (A)

I natt åker jag till kreta och är borta i 1 vecka. Så jag kommer nog inte skriva i bloggen fören jag kommer hem, om jag inte skriver något inlägg där nere.

Men annars får ni ha det super för det ska jag ha :D


sommar

Ses om en vecka, sakna mig inte för mycket nu ;)


Senaste dagarna har bestått av massa trevligheter :D

Hejhej :)

Dem här dagarna har varit väldigt bra, haft mkt trevligheter.

I torsdags var vi hemma hos P några st. Drack lite, snacka och skulle egentligen bada i poolen. Några badade men jag avstog, var bara 16 grader. Sjukt kallt , ville inte bli förskyld heller. Men var trevlig kväll, lärde känna nytt folk också :)

Sen på kvällen så sov jag hos Sara och Elin. Vi fick slå upp ett tält på bakgården, med tanke på att jag är så allergisk mot katter. Men gick bra ändå, lite kallt bara sen sjukt varmt på morgonen

I fredags så vaknade vi vid 9 av att det var så varmt så slängde oss ur tältet och solade lite grann. Sen gick vi ner mot stan och hämtade en tröja och käkade lunch.

Åkte hem, solade lite mer. Fixade oss sen bar det åt till P ännu en kväll på pool party. Men blev ingen badande för mig den här kvällen heller (A) Trevlig kväll, synd att det blev massa drama bara..
Var tvungen att åka hem på natten för skulle upp och jobba dagen efter.

I lördags så jobbade jag 10:45-14:15, efter det bar det hemåt och fixade mig innan jag åkte till västerås för att träffa brorsan och familjen.
Vi gick nånstans, kommer inte ihåg vad det hette. Träffade lite folk, drack , åt och så. Var kul kväll med trevligt folk. Länge sen man träffade alla, saknat !

Och idag så har jag bara jobbat och tagit det lungt hemma. I morgon ska jag ner till stan och fixa lite saker, sen bär det åt till uppsala igen för att träffa Filip och Rebecka :D


FEst hos P  

Påväg till P

Pool party ;D

Eddie och Niklas  

Lindaeriksson

1 vecka kvar tills jag åker till kreta, woho:D


Hoppas folk som läser det här inte tar illa vid sig eller missförstår mig.

I veckan så pratade jag och en kompis om hur egoistiskt det är att ta självmord. Hur många man gör ledsna och hur många som får lida av att någon tar livet av sig. Ca 1500 personer dör varje år genom att ta sitt liv. Vissa tar sitt liv genom att hoppa framför ett tåg. Då är det inte bara familjen och vännerna som lider. Även den som körde tåget och dem andra. 

Vissa tar livet av sig för dem inte tycker om livet, är mobbad eller mår sjukt dåligt. Man kan få hjälp innan det går för långt. Försök prata med någon som kan hjälpa dig. Det ska inte behöva gå så långt som att behöva ta sitt liv. Vägen till att må bra är lång och kan vara jävligt tufft men man får aldrig ge upp.  

Jag tycker det är egoistiskt på ett sätt men ändå så förstår jag på något sätt. Man kan må så sjukt dåligt att man inte ser en annan ut väg, att man inte äns orkar kämpa, man mår så dåligt så man inte vet vart man ska ta vägen. Man vill be om hjälp men man känner att det är menningslöst för man känner att vägen till att må bra är lång och man tror inte att man kan le igen.

Jag har vetat hur det känns, jag har varit med om saker. Men jag vet också att bara man ber om hjälp eller tar i mot hjälp. Och verkligen kämpar och verkligen försöker se att det finns en annan utväg än att ta sitt liv så kanske man kan må lite bättre. 

Men tyvär så är det för många som hinner ge upp innan någon hinner hjälpa en, finns många som inte vill ha någon hjälp. Som anser att den inte tillhör denna värld, att det är lika bra att försvinna och få slut på sitt lidande. 

Det finns så många som älskar er, så ge inte upp !

Hoppas folk som läser det här inte tar illa vid sig eller missförstår mig.

Den här videon"texten" berörde mig, så kolla gärna och läs.




Beklagar verkligen till er alla som har förlorat någon.

Vila i frid !

Bio ikväll:D

Hejhej :)

Idag blev det jobb 09:45-15, fick lära mig kassan idag också. Var riktigt kul att få göra något annat än att stå i köket, var dock stressigt och väldigt förvirrande. Men antar att det blir bättre ju mer jag får stå :)

Ikväll blir det bio med Elin , Sara, Ellinor och Carro. Ska kolla på Eclipse. Wiie :D
Älskar alla dem filmerna, och har hört att den här är den bästa så då lär den vara grymt jävla bra.

Eclipse
Tänkte slänga upp några bilder jag fotade här om dagen :)

foto: Linda Eriksson Noelia - Foto: Linda Eriksson cissi, meja - Foto: Linda Eriksson Ninni, noelia - Foto: Linda Erksson Lois - Foto: Linda Eriksson nova - foto: Linda Eriksson





Blundar sen är allt bra igen !

Orkar inte leva såhär längre, i en hemlighet. Önskar jag bara kunde blunda sen när jag vaknar upp så är allt bra igen.

När det inte finns kärlek längre, vad finns det då ? När allt är kaos och det bara finns tystnad och sorg kvar. Ska man behöva stanna då ? Ska man behöva leva och känna att man inte kan leva sitt egna liv då ? Att man ska gå hem till det varje dag, komma hem och ingenting är som förut. Bråk, tystnad och ren ensamhet. I huvudet är det rena leken, att drömma sig bort och önska att man kunde fly är den bästa känslan. Men att veta att man är kvar och inte kan fly det är den hemskaste känslan. Man önskar att man kunde spola tillbaka tiden eller framåt att ändra på allt som blev fel eller leva ett annat liv. Göra om allting så det inte hade behövt blivit såhär. Jag vill kunna le och vara glad att känna att det är äkta och inte fejk som det är idag. Inerst inne så har allt fallit isär, har bara inte visat det på utsidan. Allt på utsidan visar hur man mår men det betyder inte att insidan mår bra. Det är som en stort mörkt hål, ingen värkar förstå. Vill att hålet ska vara ett stort ljus hål fullt med gläjde och kärlek. Vill växa och känna att vi är en familj.

Du vet när man känner att man är full med tårar, att man kan börja gråta när som helst. Det lilla minsta gör så att allt spricker. Så känns det just nu. Vill inte visa att allt det här gör ont, så håller allt inom mig.


RSS 2.0