Fixat lite inför morgon dagen

Idag har mamma, jag & pappa varit på stan o fixat det sista. Jag följde ävens Becca´s råd att skaffa mig en regnponcho, orkade inte köpa en dyr eller i någon färg. Så blev en genomskilnig(?) för 50kr. Alltid bra att ha i fall det spörregnar. Som det ser ut nu kommer det att regna, men bara att hålla tummarna !

Jag har även städat, testlocka och lite små grejer. Men liknade tydligen en puder så får bli den vanliga frisyren imorgon..

Ikväll ska jag raka bena,hjälpa mamma(om jag får)packa ner filt men lite saker i fall det regnar&blir kallt, rensa kameran och ladda den :) Ska försöka komma i säng vid 21-22, för att vara lite pigg när klockan ringer 04-04:30 imorgon. Men lycka till säger jag bara att somna så tidigt, kommer inte hinna. Har mycket att göra på sån liten tid :)

Pratat med Lea två gånger idag också på kort tid, tror vi båda är lite nervösa och vill bara prata ^^, 
 
Men nu ska jag äta sen börja fixa får se om jag hinner skriva något mer ikväll. Annars så skriver jag på torsdag och då har jag TAGIT STUDENTEN  :D


FÖR VI SKA TA STUDENTEN

IMORGON TAR JAG STUDENTEN, EXAKT 20 TIMMAR OCH 52 MINUTER KVAR :D

FETT TAGGAD, MEN KÄNNS FORTFARNDE HELT OVERKLIGT !!

VART ÄR MÖSSAN??

HÄR ÄR MÖSSAN !! :D


Blev lite fotografering idag

Var ute och fotade lite idag, blev inte så många bilder. Har inte så mycket inspiration längre. Men slänger upp några blombilder :)













Älska mig - En serie som berörde mig

Jag vet att jag inte skrivit på länge har inte haft tid, så mycket med studenten nu :)
Ska försöka skriva någon dag och berätta vad som har hänt..

Men nu just tänkte jag skriva om en serie jag har sätt i 6 delar. Handlar om en tjej som är mobbad och inte blir accepterad för den hon är. Finns en tjej som bryr sig men vågar inte visa det & en kille som vågar visa det till en viss del. Var länge sen jag grät till något, så hemsk serie och de hemskaste är att det händer dagligen och ingen gör något åt det. Jag har själv blivit mobbad och inte haft någon alls. Viste att vissa brydde sig men ingen vågade visa det. Så när jag ser den här serien så känner jag verkligen igen mig hur jag mådde och hur det var. Fick massa tillbaka blickar och minnen, hemska minnen. Serien satte sig fast i mitt hjärta, ville bara hoppa in i den och hjälpa flickan. Fanns två delar i filmen där dem visade att hon tog livet av sig och en andra del då tjejen och killen räddade henne.
Jag vet att jag var påväg att ta mitt liv men jag vågade aldrig och jag hann få hjälp och de är jag så jävla glad för idag, för jag kan inte må bättre än vad jag gör just nu..
Önskar bara att fler lärare och fler ungdommar/barn kunde lägga märke till mobbning, vara snällare i mot varandra och försöka hjälpa när ni ser att någon blir utstött. För de kan faktiskt gå så långt att man tar sitt liv...

Till er alla som är utstötta det går att få hjälp och det går att ta sig igenom det. Vist kan kännas hopplöst hur mycket man än kämpar och försöker men jag vet att ni klara det. Ge inte upp, ni ska vinna över dem ! <3

Jag önskar verkligen att mobbning ska ta slut någon gång, de är en del av de värsta som finns.. Man känner sig inte älskad,omtyckt, ful, äcklig och bara totalt missbildad. Men det är ingen, ni är värda så mycket mer. Stå på er !








Myskväll hemma

Idag har jag absolut inte gjort någonting alls, vaknade upp skit bakis hos Linn dock. Kollade lite på Big brother och åt chips.. Skulle egentligen åkt till Västerås men som sagt var inte så pigg så skippade det och åkte hem istället. Kollat film och serier hela kvällen :)

Åker till Västerås imorgon istället, Saknar Brorsan och familjen. :) <3

Har nyss suttit och kollat på The Vampire Diaries (inte säker på stavningen ), kollade även på sista avsnittet. Var sååå sjuukt jävla bra & spännande. Satt här och grät , försökte att inte gråta men gick inte att stoppa. Lite löjligt kanske med tanke på att de bara är en serie men sån är man hehe.. Nu vill jag bara att nästa säsong ska komma ut som jag nog lär få vänta ett bra tag på..


GILLA MIG :)

VET ATT JAG SKRIVIT DET HÄR FÖRUT MEN NI HAR VARIT DUKTIGA MEN NI KAN BÄTTRE.. HEHE
SÅ KOM IGEN NU FOLKET GÅ IN PÅ DEN HÄR SIDAN OCH GILLA MIG.. Om man får mest "gilla" så går man atomatiskt till finalen, och det skulle vara helt otroligt..

http://www.modelljakten2011.se/Deltagere+-+Kvinder/show.htm?modelid=886



Sara & Elli´s Studentskiva :)

Juste har glömt att skrivit om Sara & Elli´s skiva.. Orkar inte berätta så mycket så skriver lite kort om kvällen bara..

Börja med att Jag, Lollo och Linn förade hemma hos Lea (Linn var bara med som sällskap även Nico).. Blev massa sång om man nu kan kalla det sång hahah..

Kul var det i alla fall sen runt halv 11 drog vi vidare till BJ där det var ganska lite folk i början men droppade in mer och mer.. Blev mycket dans och roligheter.
 Runt 12 slaget skulle vi sjunga för Lea som fyllde 19 år men jag missade ju självklart det, satt på toa och hörde alla sjunga. Great, haha...


Drog hem ganska tidigt, kom hem till Linn runt halv 2 men var bara för jag fick skjuss orkade inte riktigt gå :)

Åh finns en kille som jobbar på BJ som bara är för snygg, grr  ;) Synd att han har flickvän bara, hahah

Här kommer lite bilder ifrån kvällen.







Den här härliga bilden får avsluta det hela :) ( Bild tagenn ifrån Elin )


Gårdagen = Kanon

Gårdagen skulle blivit en lugn hemma kväll men sen ringde Marco och frågade om jag skulle med ut och självklart tackade jag inte nej med tanke på att jag var riktigt fest sugen..

Kvällen började med att jag och linn satt hemma hos henne lyssna på musik och förade.. Sen runt 10 drog vi vidare till Skeppet där vi mötte upp Marco, Victor och Emil. Senare kom resten av folket. Kvällen bestog av musik, sång, prat, intrieler(stavning) och skratt. Kan bara säga att den kvällen var så sjukt rolig :D
Träffade mycket roligt och trevligt folk så kvällen kunde inte bli bättre eller ja vissa saker kanske kunde varit bättre men det är skit samma hade kuuul iaf :D

Runt halv 3 så drog vi till donken och käkade, stannade där ett jävligt bra tag så kom inte hem fören halv 5. Hemvägen kändes skit lång + att jag fick ont i fötterna så blev barfota en bit hem. haha

Tog inte så många bilder bara när jag och linn var hemma, vimmelkort blev det. Vet dock inte vart dem hamnar..



Försökte men var nog inge bra ide..

Hur mycket jag än försökte så fick jag ingenting tillbaka, vet inte äns om du märkte något. I början kändes det bra men sen vet jag inte.Vet att jag borde ha släppt det här för länge sen men svårt när man känner något men kanske är dags nu att verkligen släppa taget och gå vidare. Förhoppningvis så blir det bra och att jag inte kommer ångra mig.


Väldigt tråkigt i skolan..

Jag har väldigt tråkigt i skolan just nu borde plugga till proven i morgon men orkar verkligen, får göra det sen när jag kommer hem. Allt gå in och ut lika snabbt.. Känner mig väldigt oduktig skyllnad mot linn som varit jätte duktigt idag. Blev skit sur på rektorn idag också, som vanligt. Så sköönt att slippa den här skolan när jag slutar, han förbjöd mig nästan att ha med mig en annan lärare som har hjälpt mig i skolan på mitt möte. IDIOT !
Förutom allt med skolan så mår jag toppen, mitt liv är helt underbart <3

Kommer inte klara av mer stress men bara 24 dagar kvar<3

Nu när det har varit helg har jag släppt allt, det har varit helt underbart. Men imorgon börjar verkligheten igen, tillbaka till all stress. Jag orkar verkligen inte, känns som min kropp och jag kommer gå sönder snart. Jag orkar inte med all stress, för mycket saker i skolan och alla lärare ger ju bara mer och mer saker. Man hinner bara bli klar med ena uppsatsen så får man en ny :( 

Imorgon ska uppsatsen vara inlämnad(redan klar)
Onsdag: Matteprov + religionsprov och två inlämningsuppgifter till naturkunskapen
Fredag: Uppsats inom religion och svenska nationella
Torsdag efter det: Inlämnings uppgift i historia
V: 20 vet inte riktigt vilket datum: Ska skriva om ett ämne inom naturkunskap två sidor infoblad + svara på massa frågor(grupp arbete)

Det är de jag kommer på just nu, men skulle inte bli förvånad om det skulle komma mera saker.


Men som sagt det är bara 24 dagar kvar, inte långt :D
Den här låten får mig att bli ännu mer taggad..

 

 


Två otroligt fina dikter...

När jag vaknade och fann dig i sömn, sträckte jag handen mot din andhämtning, liksom den trötte vandraren på den nattliga vidden i gläjde sträcker handen mot lägerleden.

Av: Karl Vala

Min är du, och din är jag, självklart som ett andetag. Du är låst inne djupt i mitt sinne. Nycklarna kom bort en dag sen jag stängt med dubbla slag.

Av: Okänd


Ny sommarhits, troligen..

Kommer säkert bli en ny sommarhits ;D hahah


27 dagar 16 timmar 33 minuter..

Sen vill jag bara påminna alla om att det bara är -- >


TILL STUDENTEN :D


Möte med rektorn...

Idag har jag haft möte med rektorn och det gick väl ganska bra beroende hur man ser på det. Tur att Rebecca var med som moraliskt stöd. Vi ska försöka ha ett möte till nästa vecka dock med min matte lärare så får vi se vad vi kommer fram till. Gjorde även ett matte prov idag för att visa gubben att jag verkligen vill och försöker dock räckte det inte så långt fick 4 poäng ifrån godkänt. Så får lov att göra omprov på onsdag så hoppas att jag klarar det då..

Sen fick jag även reda på att jag kommer få VG i webbdesign men jag vill ha mvg som jag skulle troligen fått bara jag hade hunnit gjort 3 hemsidor men det kommer jag inte hinna med pågrund av att vi har en gång kvar som bara är i 1 timme sen för att jag fick börja om 5 gånger på sista hemsidan så gav upp tillslut så får väl nöja med mig med ett VG men så surt när man vet att man skulle klara av att få ett MVG och det är typ det enda ämnet jag har chansen att få det i, det suger :(

En posetiv grej är att vi blev klara med projektarbetet idag :D Hoppas verkligen vi får VG-MVG så som vi har jobbat och kämpat.

Ikväll skulle jag egentligen gått på GK´s skiva, men först hade jag för mycket plugg men sen ändra jag mig men hade ingenstans att sova. Så får väl bli hemma och plugga idag igen:(  Varför ska man bo så långt bort ?!



Modell: Josefine Olofsson Persson
Fotograf: Linda Eriksson


Jag bryr mig !

Fast vi knappt umgås längre eller pratar så mycket. Så ska du veta att jag tänkte på dig idag, bryr mig mer än vad du tror och håller mina tummar att det ska gå bra..


VALBORG & Dansuppvisning

Valborg började med att jag fixade mig hemma i Enköping, fick skjus till Uppsala. Där det blev champang frukost hos Rebecca, mysmys förutom att det var riktigt kallt. Runt 1 drog vi in till stan för att möta Sara, men hon slutade inte jobba fören efter 2, så vissa gick och mötte henne medans jag och vissa andra började att gå till Ekonomikum, där blev det dricka, musik och mys. Enda tråkiga med det hela var att vi alla splitrades pågrund av att telefonerna inte funkade som dem skulle så fick aldrig tag på några. Efter ett tag kom Elin,Elli och lea iaf. Men Sara tappade vi bort , tur var hon inte själv i alla fall. Men efter ett tag så mötte vi upp alla hemma Rebecca igen, där det blev grillning mer dricka och mys. Efter ett tag kom Sara, Christoffer, Dennis, Peter, Kim, Johan och Freddy dit också. Kvällen bestog av mat, dricka, musik, mys och spel :) Sen hände de även lite tråkigheter på kvällen, som vi inte ska prata om. Tur var så löste allt sig <3








Runt 10 drog vissa av oss in till stan, vissa skulle ut och vissa skulle hem. När vi kom in till stan insåg vi att det inte gick någon buss fören kvart över 11 så var bara att vänta inne i stan tills bussen gick.. Men själva valborg var ganska rolig, kunde haft bättre väder och lite galnare men men fick fira det med mina bästa vänner i alla fall det är huvudsaken :)


I går så råkade jag ställa klockan för tidigt, redan vi 8. Packade och fixade mig lite inför dansuppvisningen. Runt kvart i 11 gick bussen till bålsta där Elin och jag tog pendel till Stockholm. Träningen gick faktiskt ganska bra, jag klarade det bra och gjorde knappt inga fel alls, genreppet gick dock inte lika bra men sen var det show och det gick också ganska bra. Förutom att mitt knä svek mig på helt fel ställe. Vi skulle snurra runt och gå ner sakta samtidigt och det hade gått bra hela dagen var super glad att jag hade klarat det fint men mitt knä låste sig precis när jag skulle börja snurra nerråt och det gjorde så ont + att jag säkert såg ut som värsta klumpidusen :O
Fast jag kände mig ändå duktig och stolt över mig själv, för att för tre veckor sen ungefär kunde jag knappt danserna alls och var på väg att hoppa av men vi fick ha extra träningar och jag tränade stenhårt för att jag skulle kunna vara med och göra bra ifrån mig och tycker att jag gjorde det fast jag gjorde något fel.
Resten av showen gick bra och det var så underbart roligt, skulle kunnat fortsatt att dansa om och om igen. Så tråkigt att det var sista gången, kommer sakna mina tränare och vissa i min dansgrupp :(<3


För mycket i skolan just nu..

Idag stannade jag hemma från skolan, för att jag är helt slut i kroppen och riktigt trött. Kände även att jag borde ha en plugg dag. Så nu har jag suttit i några timmar och skrivit uppsats om berlinmuren det har gått riktigt bra förutom att jag börjar tröttna nu. Just nu längtar jag verkligen att få sluta i skolan.


Imorgon: ska projektarbetet vara klart
Onsdag: Matte prov och tenta av desktop (stavning?)
Torsdag: Projektet ska visas upp
Fredag: Inlämning naturkundskap
Måndag:Inlämning Historia uppsatsen och troligen religion läxförhör
Onsdag: Omprov i religionen
Fredag: Muntliga Nationella prov i Svenska och religions uppsatsen ska vara inlämnad

Det här börjar ta kål på mig. Alla lärare ger massor av läxor/prov nu sista veckorna, hur tror dem att man ska hinna med allt ? :O


En bra fråga..


Jag börjar sakna just det dära, ni vet fjärilar i magen och den glada känslan man vaknar upp med varje morgon..


När ska allting sluta vara så svårt och jobbigt?!

Jag saknar att ha en pappa. Jag har en men jag vill ha en som Vill äta middag, umgås och helt enkelt göra någonting än att bara sola en gång i veckan eller pratas vid i telefonen. Vill att du ska bjuda över mig. Vi har pratat länge om middag och bara umgås. Sagt det minst i ett halv år. Men det händer aldrig någonting, mest prat. Vist du vet att jag har mycket för mig om helgerna, mycket plugg mycket festande. Men om du bara kunde fråga mig så skulle jag bli så glad och det skulle verkligen kännas inom mig. Vill lära känna dig mer, vi har kommit en bit på vägen, men vi har långt. Men vi har stannat, vi verkar inte komma längre. Varje gång du ska hämta mig och är sen så får jag en stor klump i magen och blir orolig. Vill kunna prata med dig om allt men det kan jag inte. Försökte igår och berätta viktiga saker som har hänt här hemma. Något bra och dåligt, men du bara skrattade sen sa du ingenting mer på hela vägen hem typ. Vet att du inte gör det här med flit, du tänker nog bara inte på vad du gör, säger eller vad du inte gör. Vi har aldrig haft sån bra kontakt att du kan tänka så långt så jag fattar men du kan väl försöka i alla falll. Men jag tänker och inerst inne så kommer jag alltid att må dåligt över det här men jag är helt enkelt VAN !
Men Jag Älskar Dig Pappa, du betyder mer än vad du tror <3


STUDENTSKIVA



STUDENTSKIVA













Orkar inte lägga upp så många bilder men mer finns på facebook :)


RSS 2.0