Vinter igen, och du försvinner som vanligt..

Vinter igen. Du blir dig själv igen. Vet att det blir så varje år. Och de borde inte bli så jobbigt, men de blir nästan jobbigare med åren för varje år så hoppas jag att du har lärt dig någonting och jag blir bara besviken varje gång. I söndags så var klockan inte mycket, och de var en söndag. Och du var redan det.. Inget nytt, men när ska du sluta och när ska du inse att det inte är bra..Är rädd att du ska göra samma misstag igen när du får tillbaka kortet, men du är vuxen nog att inte göra samma misstag. Men klart man blir orolig, jag älskar ju dig.

Du är min riktiga och du ska egentligen bry dig mycket. Vet att du gör det inerst inne men ibland är du ganska dålig på att visa det. Du drar dig undan, och typ gömmer dig i mörkret. Vet knappt inte vad jag ska säga längre när vi ses, skit jobbigt. När jag säger att jag vill ha sommar året om är det inte bara för jag älskar sommren utan för att du blir riktig då, du visar dig, du bryr dig, du hör av dig. Du blir en människa då, och just därför älskar jag sommaren. Och önskar att de kunde vara året om, så jag skulle få ha dig nära i mitt liv året om. Inte bara några månader per år :(

Jag kommer alltid att älska dig, men undra när du ska lära dig !


Att inse för sig själv, tar jävligt lång tid..

När ska jag sluta ljuga för mig själv. Och kanske börja inse sanningen. Vet inte om det stämmer, får kanske ta reda på det mer. Innan jag säger något eller intalar mig själv..


En helg i Stockholm !

I helgen åkte jag till Stockholm som jag skrev i slutet av förra veckan. I fredags gick vi ut och åt med några av hans arbetskamrater, sen gick vi till en pub och drack lite grann. Var trevligt o dem alla var jätte snälla. Jag var dock väldigt blyg o sa inte så mycket fören jag fick lite alkohol i kroppen. Men de var kanske inte så konstigt. I lördags var de menningen att jag skulle till Uppsala och festa men stannade kvar istället. Och vi tog det allmänt lungt bara, kolla film o bara låg i sängen hela dagen och kvällen.
Var kul att träffa honom efter så lång tid. Var en trevlig o mysig helg :)




Choklad smak !

Just nu sitter jag med ansiktsmask på, det är choklad smak så luktar riktigt gott. Nästan som man vill smaka på det, haha

 


Dag "5" Vad är kärlek..

Ordet kärlek är så mycket och så starkt. Det kan vara kärlek till en speciell person, kärlek inom familjen, till kläder, intressen och så mycket mer. Kärlek behöver inte bara vara inom förhållanden, jag har stor kärlek till min familj/vänner, till dans och specielt stor kärlek till kläder o skor..
Så kärlek är det viktigaste som finns för mig, utan kärlek så skulle det vara alldeles tomt. Kärlek fyller upp min vardag.

Svårt att förklara kärlek, när man upplever kärlek så vet man vad det är. Men när man känner kärlek så vet man är lycklig och det ger menningen till livet. Till att vilja leva. När man hittar äkta kärlek så säger man alltid att man inte kan leva utan den personen, men klart man kan det. Man har fortfarande kärlek ifrån sina vänner o familj. Men jag känner att jag kan leva utan den personen men jag vill inte leva utan den personen. De är två olika saker. De ska vara någon man vill vakna upp brevid varje morgon, man ska kunna känna sig speciell.. När man är med den personen så ska man kunna vara sig själv, man ska kunna göra absolut ingenting men ändå trivas och ha det mysigt. Man ska känna att man inte behöver anstränga sig utan att bara vara och bli accpeterad ändå. Svårt att skriva vad jag menar med allt.
Man ska kunna vara ifrån varandra i flera dagar och endå veta att den personen finns där och är trogen, man ska kunna lita på varandra. Han/hon ska kunna resa till andra sidan jorden och du ska fortfarande veta att det är bara dig han vill ha och kommer inte äns titta/röra någon annan tjej/kille.

Som sagt när man upplever kärlek så vet man !

Men kärlek är inte alltid lätt.. Det kan vara väldigt förrvirande, smärtsamt.. Kärlek ska inte vara lätt alltid, man ska behöva kämpa lite också för det man vill ha. Men ibland är det för svårt, man blir sårad eller så sårar man någon annan. Och det är det värsta som finns, man försöker alltid göra det rätta men vad man än gör så kan det bli fel och någon som blir sårad, fast man inte menar det..

Så mycket man kan skriva vad är kärlek, men skulle inte bli ett inlägg då utan en uppsats. Så det får räcka där.
Alla vi har olika uppfattningar om vad kärlek är, men tror vi alla vill vara lyckliga och aldrig menat med att såra någon !




Stockholm imorgon!

Kommer inte kunna skriva någonting imorgon eller på hela helgen. Beror på om jag sätter mig vid någon dator på lördag eller söndag.

Men imorgon blir det åka till Stockholm till Daniel, får se om jag åker hem på lördag eller om jag stannar till söndag. Men skulle vara kul att åka till Uppsala på lördag för att fira Sofie, men vi får se hur jag gör :) Lite nervös faktiskt, har ju inte träffat han sen Rhodos.. hehe..
Känns lite konstigt att åka nu när man får så dåligt, men kanske är bra för mig att komma bort ett tag !

Nu ska jag sova, är jätte trött. Hoppas ni får en bra helg..

God natt, puss på er !

Lindaeriksson


Bryter ihop snart !

Jag är så nära på att bryta ihop just nu. Jag har för mycket i skolan just nu. Så jag stressar sönder mig, jag sover men jag är alltid trött. Jag har fått magkatarr pågrund av stressen och påväg att svimmat i skolan. Det är inte bra det här ! Sen gjorde inte Rektorn det bättre för mig idag. Jag och Rebecca skulle få chansen att ta igen allt vi ligger efter i under APU men även göra praktiken i skolan men när vi har tid över så ville få göra klart saker. Så vi kan få ta studenten och få Godkänt. Men nej idag så kommer rektorn och säger att vi absolut inte fick göra det under praktiken, att vi endast får hålla på med praktiken i skolan. Att ingen lärare eller någon får hjälpa oss att plugga upp oss. Och när vi pratade med han så sa han aldrig att det inte var okej ! Sen ligger jag 50 poäng efter i skolan för skolan har fuckat det för mig, och då skulle jag få chansen under praktiken att vara här men nej idag sa han tydligen att vi inte alls får det fast han har lovat och vi har skrivit på papper o allt. Sen har han maga att säga att ja det skulle du väl ha tänkt på lite tidigare att du ligger efter i skolan. MEN HALLÅ, jag har typ plugga varje fucking dag, och verkligen försökt. Har knappt träffat mina vänner efter skolan för jag måste plugga. Men det är ju så vissa har det lättare i skolan än andra och jag har inte det lätt. Hur mycket jag än försöker. Känns som om man ska gå på denna skola så får man inte ha det svårt. 
ÅH, DU FÖRSTÖR MIN SKOLGÅNG !  

Så just nu känner jag mig som ett vrak, är påväg att börja gråta hela tiden. Och skulle bara vilja åka härifrån..
Börjar bli rädd för mig själv, eller inte för mig själv. Men att jag kommer  gå in i väggen snart eller så ! Känns som det just nu i alla fall.. 
 
Jag har ungefär 6 prov, 4 skriftliga uppgifter + muntliga nationella kvar. Som jag ska hinna göra efter praktiken och har 5 veckor på mig + att det kommer komma mera saker. Hade jag bara fått gjort det här under praktiken + det vi skulle göra så hade jag nog hunnit. Just nu så har mitt hopp försvunnit, vill verkligen klara av skolan. Men just nu känns det inte som det kommer gå så bra..

 
Vet att jag klagat mycket men behövde verkligen få ur mig det här :/

Lindaeriksson


Framtiden !

Ofta man behöver Engelska B för att kunna läsa Grekiska på universitet. Jag har alltid velat kunnat det, och är något jag ska kunna. Har åkt till kreta i ca 9 år nu, som jag berättat förut. Har vänner där nere, så skulle vara jätte kul att komma ner dit och chocka alla genom att prata grekiska.. Men det kommer nog ta några år, om jag nu behöver ha Engelska b också :S
Sen alla skolor jag har hittat som jag vill gå på efter studenten så måste man ha Matte B eller Engelska B. Och jag har inte äns blivit klar med Matte A.. Så känns som mina hopp har försvunnit nu.. Har hittat en skola men dem tar bara in 18 st/termin, så vi får hålla tummarna.. Men hinner typ ändra mig hela tiden vad jag vill läsa, svårt att veta när man är 18 nästan 19 år att veta vad man vill bli och jobba med resten av framtiden..
Men men vi får se hur det blir med det !
Lindaeriksson

Det här åt jag idag

Väldigt ointressant att veta ! Käkade två mackor till frukost sen lite fisk till mat idag.. SKIT ÄCKLIGT.. Hatar fisk, men tog massor med citron så fisk smaken försvann.. :P
Så vilken rolig punkt ! xD

Mina föräldrar

Mina föräldrar är inte gifta eller tillsammans med varandra. Det tog slut när jag var 2 år ungefär.. Så jag börjar med att berätta om min älskade mamma..

Hon heter Janicke och fyller 45 snart i februari. Och har alltid bott i Enköping, hon gillar att spela spel på datan, lyssna på musik,  och hon gillar att dansa. Hon har inte tagit några kurser men varit påväg flera gånger.
 Vi har alltid haft bra kontakt, och stått varandra nära varandra. Jag har bott med min mamma sen jag föddes. Förutom att jag var hos min kontaktfamilj någon helg sådära.. Hon har ett hjärta av guld och finns alltid där för mig. Vi är som bästa vänner fast mor och dotter. Vist säger ju inte allt till henne som jag gör till mina vänner. Men säger det mesta och vi kan prata om allt, så himla skönt. Du har alltid kämpat för mig, när jag mådde som mest dåligt så fanns du där för mig och hjälpte mig egenom allt. Det var bland annat du som fick mig att vilja fortsätta leva efter det som hände och de var du som fick mig att må bra igen.. Vist kan vi bråka ibland och blivit lite mycket den senaste tiden, men känns som de blivit bättre sen vi satt och ner och pratade om det.. Och jag älskar dig mamma, du är bäst ! <3



Min Pappa heter Uffe eller Ulf, haha.. Bra koll känner jag att jag har, men vadå säger ju alltid pappa så vad fan.. Han är född 1958, och han kommer ifrån Göteborg från början, och har även bott i Stockholm, borlänge och Enköping. Vad jag vet.. Han spelade fotboll förut men fick lov att sluta för sina knän, se vad jag har fått mina onda knän ifrån.
Jag har aldrig bott hos min pappa, bara sovit över. Dem senaste åren har vi fått bättre kontakt och träffats mer. Känns riktigt skönt för mig. I ca 9 år nu har vi åkt till Kreta tillsammans, en grej som vi gör tillsammans för att få umgås med varandra, försöka komma varandra närmre och bara ha det trevligt..
Det är någonting jag kommer göra länge tror jag, bara skönt att få åka iväg med sin pappa ett tag.  Du är riktig snäll person, bryr dig om mig och jag vet att du finns där om det skulle vara något
Vi har haft våra jobbiga år tillsammans, men blivit bättre. Och det betyder så sjukt mycket för mig, och jag är så glad för det.  Jag kommer alltid att älska dig pappa <3




Lindaeriksson


Gå ner i vikt !

Jag vill och jag måste verkligen gå ner i vikt.. Min mage har blivit större och har inte så mycket starka muskler. Måste börja träna. Men måste bli bra i min rygg först innan jag kan börja, jag och kusin ska börja på 24/h gymet här i enköping. Förstår inte hur mig mage har kunnat växt så fort på så kort tid, så onydigheter äter jag inte. Dricker ingen läsk, försöker att bara äta godis eller chips på helgerna. Men verkar inte hjälpa, tror snart det är alkholen som gör att jag går upp i vikt, haha..

 


Like it !

http://el1ntherese.blogg.se/2011/january/elin-3-linda.html?_tmp=5ac9106000f33d7709b385b6a8c0ba2dba96793b

Fina bilder ^^ haha orkar inte kopia bilderna så ni får kolla här istället. Var i fredags när vi fixade oss för Ida´s 19 års middag :)

Min första kärkek.

Ja vad ska man säga på min första kärlek då, väldigt svårt på något sätt..


Men min första kärlek
var Daniel en kille här i Enköping. Jag var runt 13 år tror jag.. Vi träffades på internet, sen insåg vi att vi hade gemensamma vänner, så då träffades vi första gången hos en kompis sen blev det att vi träffades mer o mer sen blev vi tillsammans. Vi var tillsammans ungefär i 1 ½ år.. Kan inte säga att det förhållandet var så bra, vi sårade varandra för mycket och bråkar för mycket. Vist hade vi bra stunder men nästan för många dåliga. Jag brukar säga att jag var ung, dum, för kär och blev blind.. Vist jag var jävligt kär då, och märkte inte hur sårad man blev. Det var ändå min första kärlek och vi gjorde allt tillsammans. Åkte till och med utomlands tillsammans. Men som sagt första kärleken är alltid första kärleken, men om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden och ändra på mycket saker. Hur vi gjorde slut spelar ingen roll. Idag är vi inte riktigt vänner, vist kan vi säga hej om vi ser varandra men inget mer..

Ska egentligen inte berätta om min andra kärlek men då/nu kunde/kan jag inte säga att det var min andra för jag var mer lycklig då än mitt första. Anton var namnet där och han bor i Uppsala. Vi träffades genom gemensamma kompisar där också, träffades på en fest. Sen efter det blev det en del sms:ade sen träffades vi själva flera gånger och det klickade helt enkelt bara. Så vi var nästan tillsammans i ett halv år. Han var den bästa som kunde ha hänt mig då, ställde alltid upp för mig och fanns där. Någon jag tyckte om riktigt mycket. Men det var samma där vi var så lika men ändå så olika så i början var det inte så mycket bråk alls, små tjaffs som det alltid är men sen tröttnade vi väl på varandra så blev nästan bråk varje dag. Väldigt jobbigt. Det var han som gjorde slut, och då var jag väldigt ledsen. Men nu i efterhand när jag tänker efter så var de det bästa , för vi sårade bara varandra mer genom att bråka och ge det fler chanser. Tyvär så när man bråkar mycket så tar känslorna slut och man hittar bara fel med den andra personen mer fel än det positiva..
Nu är vi vänner, som är faktiskt riktigt skönt,vi umgås inget. Men träffas vi så kan vi sitta och prata.. En kille som jag alltid kommer att bry mig om.


Vist har jag varit kär där i mellan men inget som blivit seriöst och på riktigt.  
Ja det var det, kanske inte så intressant att läsa. Men men nu ska jag följa den dära listan, hehe :)


Lindaeriksson


Svårt att bestämma mig, help ?;)



Ny
Jag har lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha för design. Gjorde nyss den här, fast gjorde den mest på skojj. Men blev ganska cool så vet inte om jag ska ha den här eller den jag har nu tillsvidare .. Vad tycker ni ? :)


Ny design som alla märker kanske :)

Ny design som alla märker, orkar inte ha något komplicerat eller avancerat(?) så fick bli den här. Enkel och vanlig :)

Har märkt nu att jag skrivit väldigt mycket den senaste timmen. Hehe.. Antigen så skriver jag ingeting eller så skriver jag massor, men sån är jag..

Nu ska jag kolla tågtider/buss tider inför helgen..




Nervös är man ju såklart

Lindaeriksson


Läste helt fel, men får börja nu snart..

Som vissa av er vet så la jag ut det här för ett tag sen och skulle tydligen skriva varje dag i en månad. Men jag läste helt fel trodde de stod en gång i månaden. Så nu dem närmaste dagarna så ska jag börja skriva om dem här punkterna..
Men här är dem igen i alla fall, jag har gjort det första med att presentera mig själv. Så nästa gång får det bli min första kärlek !


Dag 1. Presentera mig själv.
Dag 2. Min första kärkek.
Dag 3. Mina föräldrar.
Dag 4. Det här åt jag idag.
Dag 5. Vad är kärlek.
Dag 6. Min dag.
Dag 7. Min bästa vän.
Dag 8. Ett Ögonblick.
Dag 9. Min tro.
Dag 10. Det här hade jag på mig idag.
Dag 11. Mina syskon.
Dag 12. I min handväska.
Dag 13. Den här veckan.
Dag 14. Vad hade jag på mig idag.
Dag 15. Mina drömmar.
Dag 16. Min första kyss.
Dag 17. Mitt favoritminne.
Dag 18. Min favoritfödelsedag.
Dag 19. Detta ångrar jag.
Dag 20. Den här månaden.
Dag 21. Något hemskt/jobbigt som har hänt i ditt liv
Dag 22. Det här upprör mig.
Dag 23. Det här får mig att må bättre.
Dag 24. Det här får mig att gråta.
Dag 25. En första.
Dag 26. Mina rädslor.
Dag 27. Min favoritplats.
Dag 28. Det här saknar jag.
Dag 29. Mina ambitioner.
Dag 30. Ett sista ögonblick.

Till Rebecka Åkhagen-Holm :)

Jag träffade dig i 1:an första gången då jag hamnade i samma klass som dig. Efter vi började prata första gången var de som vi klickade. Var dig och johanna jag började umgås med först. Och du och jag blev jätte nära vänner som vi även är nu. Du tog med mig till dina vänner och presenterade(?) mig.. Där fick jag nya kompisar, underbara människor.. Du är underbar !
Den 26 april 2009 så firade jag till dig och du sa JA.. haha.. Fattas fortfarande en ring dock..

Nej men du ska veta att jag är så jävla glad att jag lärde känna dig och att jag inte böt klass som jag skulle ha gjort.. Du har alltid varit den som har ställt upp för mig och lyssnat. Du förstår mig alltid och försöker hjälpa mig o ge mig goda råd. När jag är med dig så har jag alltid kul, spelar ingen roll om vi absolut inte gör någonting men så ska det kunna vara.
Vi har alltid kul tillsammans när vi festar ihop, gör galna saker eller bara beter oss galna.. Har många minnen med dig men fler ska det bli. Ibland umgås vi mycket o ibland inte, men jag vet alltid att du finns där om de är något.
Du är min bästa vän och kommer alltid att vara det. Kommer alltid att finnas här för dig och bry mig mig om dig. Menar alltid väl när jag frågar eller någonting. Jag bryr mig bara otroligt mycket, för vill inte förlora en vän som dig. Du förstår mig och jag förstår dig , bättre kan det inte bli !

Jag älskar dig Rebecka Åkhagen-Holm, du är en riktig vän <3

Hihi var bara tvungen att skriva det här..



champang frukost



Fick pussa på min meja idag !

Idag fick jag träffa min efterlängtade Meja :) Hann inte träffa dig så länge, men var så mysigt. Kändes så bra inom mig när du kom i morse och sprang och kramade om mig och ville att jag skulle ta upp dig. ^^
Älskar dig busan <3

     

Sen saknar jag min lilla Nova också jätte mycket. Var ett tag sen nu.


Lindaeriksson


Ida och Becca 19 år :D

Denna helg har varit kanon bra och jag har haft riktigt kul.

I fredags firade vi Ida som fyllde 19 år, var hemma hos Tvillingarna och käkade middag, och bara myste. Sen skulle jag vidare på inflyttningsfest hos Viktoria o Andre i Enköping. Det var riktigt trevligt, förutom att det blev drama och att festen dog tidigt. Tyvär finns de inga kort ifrån inflyttningsfesten inte ifrån mig iaf..
Ida 19 år  Ida 19 år ida 19 år  mums
Lördag så skulle vi fira Rebecca som fyllde år (på söndagen).. Började med att jag marc och Becca åt god mat, sen runt 7 började folket droppa in. Blev en hel dricka, spel och massa skratt. Runt halv 11 drog vi till fame, var inte så mycket folk ibörjan men kom ändå lite mer under kvällen. Träffade andra vänner där också..
Dansade fast jag har super ont i ryggen, men det kändes inte då men dagen efter.
Så denna kväll bestog av jätte mycket skratt, underbart folk och helt toppen kväll :)
Becca 19år  Becca 19år  Becca 19år   Becca 19år  Becca 19år   Becca 19år Becca 19år - tolvslaget :D  

Lindaeriksson


Mamma hon kan hon ;D !

Linda: Mamma vet du hur andra världskriget i Europa avslutades?
Mamma: Dem slutade skjuta

haha så jävla klockrent svar xD


Studio med Rebecca

Idag fotade Jag och Rebecca lite i studion. Menningen var att vi skulle bara ta en bild till vårt foto cv. Men vi blev kvar där ett tag och tog massor med kort. Var riktigt kul faktiskt. Måste vi göra flera gånger, fast ta med lite smink och så.. Sen måste vi göra din ide Becca, kommer nog bli riktigt snyggt ;)

Foto: Rebecca Roos  Modell: Jag

Foto: Linda Eriksson  Modell o redigering: Rebecca Roos


How do you trust when hope seems lost ?

FOTO: LINDA ERIKSSON




Gud gav oss den finaste barnet som han hade <3

Jag satt å tittade på lite kort på Meja, från när hon föddes tills nu. Shiit vad tiden har gått fort.
Vet att du inte kan läsa det här..

Men du är det bästa som kunde komma till denna värld. När jag fick reda på att du skulle komma så älskade jag dig för första stunden.
Du är den sötaste busungen som finns. Jag var rädd att hålla i dig ibörjan, var rädd att jag skulle göra illa dig eller tappa dig. Men det gick över ganska snabbt och jag gillade inte riktigt barn innan heller. Men dig kunde man inget annat än gilla för du var fasters lilla busunge.
När man är ledsen och du är där så gör du en alltid så glad, du behöver bara finnas där. Så gör du en glad, vissa studer är jag så himla glad att du var hos mig när jag var som mest ledsen för du fick mig att tänka på annat. Vet att du inte vet om det själv, men du är min lilla prinsessa :)

Du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig, vad som än händer. Kommer alltid göra vad som helst, behöver du råd eller bara komma till mig så kommer jag stå där med öppna armar. Du ska aldrig tveka.
Jag är både din gudmor och din faster så mig ska du alltid kunna ringa när du blir äldre.. 
Jag älskar dig massvis och du betyder allt för mig. Kommer aldrig att lämna dig <3

27 november 09 kom du till denna värld och det var det bästa som kunde ha hänt. Gud gav oss den finaste barn som han hade <3


meja bebis  Faster´s älskling

 

 

 

 


2 veckor och 5 dagar kvar.

Jag kom på nyss att jag fyller om 2 veckor och 5 dagar, haha :D Inte långt kvar alls, då blir det party party. Inte vad 19 är så speciellt och väldig tråkig ålder så måste de firas iaf :D haha

Vist man kan inte alltid begära att en fotografering alltid ska gå bra, men finns ingen tid att det ska gå bajs

Idag har jag fotograferat Andre, eller har försökt iaf. Precis när vi skulle börja så gick lampan sönder, och det förstörde typ hela fotograferingen..
Vist man kan inte alltid begära att en fotografering alltid ska gå bra, men finns ingen tid att det ska gå bajs..
Bilderna ska vara klara i veckan, och jag vet inte äns om jag vill använda dem här bilderna.
Jag kommer inte känna mig stolt i år att visa mina bilder, för jag får inte visa vad jag kan och min talang. För det här temat är inge kul alls och gillar inte riktigt mina bilder. Det är inte det jag är duktig på så då blir de inte lika kul att visa än om det skulle vara sånt som jag är duktig på..

Foto: Linda Eriksson


Three whole words and eight days late...

Foto: Linda Eriksson

FOTO: LINDA ERIKSSON


Vad passar jag bäst i ?

Igår satt jag o funderade på hur jag ska göra med mitt hår. Om jag ska låta det växa ut till långt igen, eller toppa mig så det blir kort o snyggt igen. Jag saknar det långa men älskar endå det korta. Nackdelen är nu att det är jätte svårt att fixa det men vill jag spara så måste jag låta det vara ett tag men då kommer jag inte kunna fixa håret lika bra. Svårt att bestämma mig, båda är lika snyggt. Så Vad tycker ni jag passar bäst i ? :)

Jag färgade håret mörkt och klippte av mig håret ->
Sen såg jag en jätte snygg färg på tv:n igår, en röd snygg färg. Så då började jag fundera på om jag skulle färga håret lite rött, men vet inte. För det är ju snyggt som det är nu, men alltid kul med förändring. men frågan är om jag skulle passa i det och om jag skulle ångra mig.. 


Svimfärdig..

Idag har jag haft riktigt ont i ryggen och helt plötligt fick jag jätte ont i magen(Fel vecka) så blev helt svimfärdig och mådde jätte illa. Så var tvungen att lägga mig ner, men pratade med sjuksköterska och hon sa att det kunde vara för att jag hade sån smärta i ryggen. Hoppas verkligen det går över snart..
Imorgon ska jag ha nationella prov i svenska b egentligen men får se om jag kommer orka ta mig till skolan, vet att det är viktigt. Men vet att jag får en chans till sen innan eller på APU:n, var inte kul att ta mig till skolan. Tog nästan en halv timme för mig att gå till bussen som brukar egentligen ta 10-15 min =/

Den här veckan kommer bestå av massa plugg..
Bildspelet ska vara inlämnat i veckan, Utställningsbilderna, historia läxa på tordag sen stort prov i historia på måndag. Yeay :/

Lindaeriksson


Fotat med kusin idag

Idag har jag fotat min kusin. Som jag skrev tidigare så ska min klass snart ha foto utställning.. Det gick jätte bra fast det regna o var kallt, och kusin var jätte duktig.Inte många som skulle ställa upp på det dära :)
Slänger tyvär inte in dem riktiga bilderna, vill inte visa fören utställningen har varit men lägger in en bild när jag testade ljuset osv..

Fotouppgift - kusin

Nu har jag valt ut 4 bilder som jag tycker var bäst, nu är det svåraste kvar att bestäma sig för en bild bara.. Alltid lika svårt :)


Följ min blogg

Följ min blogg med bloglovin

 


Fotografering med kusin imorgon


Imorgon ska jag försöka gå ut och fota min kusin.. Ska snart ha utställning och temat är vardagsrum, jätte tråkigt tema. Bara försöka fota, ingår ju i betyget. Men vist ska bli kul att ha utställning men hade varit roligare att fota vad man är duktig på o vad man själv gillar..
Bjuder på en bild som jag fotat också..

macro
Foto: Linda Eriksson







Where you will go..


Akuten ..

Idag har jag varit på aktuten, min rygg o allt har inte blivit bättre dessvärre sämre.. Viste nästan innan att det inte var något brutet men lika bra att kolla upp det så man inte får problem senare. Har fått en riktigt smäll i muskeln i ryggen, en inre blödning i höften och en liten spricka i revbena. Så måste äta medecin och ta det lungt. Skönt att inget var brutet, men jag gillar inte att ta det lungt. Men har väl inget annat val :) Kändes bra när han sa att när revbena har läkt har nog det andra läkt och alla vet att revbena ta sin tid så nej det kändes inte bra alls. Men vad ska man göra, huvudsaken att inget var av eller så :)
Fick bara sitta där i 2½ tinmme, otroligt. Man brukar få sitta där närmare 6-8 timmar. Fast det ändå var mycket folk där, o alla hade typ ramalt ute, så inte bara jag som är klumpig..


sjukhus


Ikväll har mamma o jag myst med tacos. Jag kollade på någon helt sjuk film "Sex driver", vette fan vad det var för film. Vist den var faktiskt bra om man tar bort allt det sjukaste i filmen haha..
Ikväll blir det mer film o mys, har två filmer att välja mellan på tv så får se vilken det blir..

Puss Puss

Lindaeriksson


Mitt 2010 år - Både bra å dåligt. Men här kommer den bästa tiderna

HÄR KOMMER LITE BILDER IFRÅN ÅRET 2010:D Bilderna kanske inte säger er någonting men för mig betyder dem riktigt mycket. Ett underbart år <3
Jag och Elin  Vip  champang frukost  sara, ja rebecca  maria o jag, hemsk bild på mig dock. Helt knall röd  2010 min 18 års dag  18 årsdag  :)FEst hos P  Fest hos P pappa o jag:)  Rhodos 2010 ;D  Rhodos 2010 babyförfest hos elin o sara fotografering med becca o ida studenten 2010   Min bästa vän tog studenten hamnfestivalen 2010 Såg min kusin riktigt full- länge sen Kräftskivan hos lea 2010 Utekväll med mamma Ute kväll med mamma o viktoria Maskerad hos lea Karoke kväll med dem bästa Meja döptes Kalas
  Förfest       En helt galen kväll Juldagen - en av dem roligaste kvällarna valborg 2010 En bra kväll En rolig kväll - så mycket som jag minns ;P  Sjuk rolig kväll Svart/vitt party svart/vitt party  En underbar kväll med min bästa Chill drinkade hos Aron Kanon dag/kväll julafton Min älskade bror o hans flickvän förlovade sig  Dans uppvisning  Blev fotad av en fotograf (min praktik) Jag tatuerade mig(inge bra bild) Gräsö med dem bästa jag lärde mig att tycka om kräftor:O :) En ute kväll i stockholm Förfest hos matilda sen utgång Såg meja på badsim för första gången <3 Underbar kväll :)  <3
jag tog hål i tugan Meja sov över-mys Jag färgade håret mörkt och klippte av mig håret
 Sista mintuterna av 2010

Det här var en del av mitt år, låt oss se till att det här året blir ännu bättre. :) <3


oturmänniskan ?!

Känner mig som värsta oturs människan.. Jag lyckas alltid göra illa mig, få ont eller hamna på sjukan. Jag är aldrig frisk typ, jämt förskyld eller är det alltid någonting. De verkar bara gå runt i cirklar. Ingen blir förvånad längre om jag säger att jag är sjuk eller har ont någonstans. De är som någon förbannelse vakar över mig. Ni tycker säkert att det låter helt sjukt, men ibland känns det fan så. När ska man få må riktigt bra. Vist det gör jag utöver det här, jag älskar mitt liv o mår sjukt bra men när ska man få känna att man inte har ont någonstans, att man inte är sjuk eller någonting. Att bara kunna få vara frisk i en månad iaf, hehe.

Usch nu känner jag att jag klagar väldigt mycket, vet att det är folk som har det så mycket värre än mig. Så ska egentligen inte klaga, men ibland är det riktigt skönt att skriva av sig, vist ?!
Eller så är jag riktigt klumpig av mig..

Smakar på ett glas vin, kanske smärtan försvinner lite. Inte vad jag tror det men men ska ringa sjukan imorgon och höra vad dem säger.

Hoppas ni har haft och har en bra kväll/natt.. Haft det skönt o trevligt ikväll, åt god middag med mamma sen bara kollat på film :)

Gillar den här låten sjukt mycket + att hans röst är otrolig, ta å lyssna vetja : Jay Smith – Dreaming People
Lindaeriksson


Pinsam kille....

Gud vad irreterande, det är en kille som skrivit till mig ungefär 5 gånger och jag har vägrat svarat. Och ni tror inte att killen fortsätter skriva heller, efter 5 mejl så kanske man borde förstå att man inte är intresserad. Men jag svarade efter femte och sa att jag inte var intresserad. Men nej han lyssnade inte och fortsätte skriva. Så var bara att ta i med hård handskarna xD haha så får hoppas att han ger upp och sluta skriva annars kommer han bli totalt BLOCKERAD ! 

Jag skulle tycka det var pinsamt att skriva till någon så många gånger utan att få svar, vist första mejlet kan man glömma svara på (det är jag duktig på att göra) men efter andra mejlet o inte fått svar så kanske man ska inse att man ska sluta skriva. Pinsam kille !  

 Lindaeriksson


Första lektionen o missar den :/

Missade första naturkunskaps lektionen idag, inge bra alls. Ligger efter ganska mycket i det ämnet, uppgifter som är månader försenade. Hon kommer nog inte bli glad på mig, o spciellt nu när jag inte kom idag :/
Men vad ska man göra, kände att ska jag kämpa mig iväg till skolan för en lektion bara, skyllnad om jag inte hade ont men nu har jag riktigt ont i ryggen så kände att det är bättre om jag stannar hemma o vilar, så kan jag gå hela nästa vecka istället :)

Ikväll händer inte mycket alls, måste försöka ta mig hem till Viktoria o Andre och ta kort till utställningen.
Även i helgen så ska jag bara ta det lungt, skulle åkt till stockholm egentligen men känner att om ska jag åka dit vill jag kunna göra saker, o känna att jag inte har ont. Och kunna vara social, så det får bli en annan helg. Tyvär :/


Sommar
(Slänger in en gammal bild, saknar sommaren)

Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på någon bra film.

Puss puss


Lindaeriksson


Ny design, lite vintrig

Vet att designen blev lite vintrig och bilden är från julafton. Men det är ju trots allt fortfarande vinter ute, haha. Så den får duga tills jag kommer på något annat :)

Hala skor + halt ute passar inte bra ihop

Känns som oturs dagen idag, som jag skrev skolan fuckar sig. Sen jag jag kliver av bussen så ramlar jag bakåt och landar på rumpan och ryggen. Så nu kan jag knappt gå eller sitta. Har skit ont så hoppas verkligen det är bättre imorgon så jag kommer upp ur sängen och kan gå till skolan. En sak som är sant är att jag inte tänker ha mina skor på mig igen, skit hala passar inte så bra nu när det är halt ute. haha..

halt

Just nu har jag försökt plugga skulle beskriva hur franska, amerikanska, och industrella revulotionerna påverkade varandra? Men hittar inte det i boken, eller på internet. Och kan tyvär inte lista ut det själv, så blir ganska svårt. Så hoppas min lärare kan hjälpa mig, för kan verkligen inte..

Tror det blir sängen snart, är ganska trött. Vet att jag klagar mycket, men skönt att få skriva av sig ibland.

Puss puss

Lindaeriksson


Skolan i ett nötskal

Blir så irriterad på skolan. Allt känns fel just nu.
Från början valde jag projekt och företagande, valde bort det, så valde jag trafikkunskap men skolan tog bort det, så fick körsång. Hoppade av kursen för jag gick ihop med läraren, böt till dans. Och senast igår pratade jag med rektorn och syv om det så idag fick jag reda på av en annan lärare att dans inte blir av. Och nu finns det ingenting som jag kan välja, pågrund av att skolan i ett nötskall. Då har jag 50 poäng mindre, och kanske inte får full poäng, och hela mitt slutbetyg fuckar sig :(
Sen finns det en special lärare här på skolan som verkligen ha hjälpt mig och stöttat mig. Utan henne hade jag aldrig klarat av skolan och hade legat efter mer än vad jag redan gör. Och igår fick jag reda på att hon inte är kvar den här terminen, när jag verkligen behöver henne så är hon inte kvar.
Så allt med skolan är skit just nu :(

Dag 1. Presentera mig själv!

Jag heter Linda Eriksson, jag är 18år gammal och fyller år den 6 febuari. Jag föddes i Uppsala år 1992. Jag bor i den tråkiga staden Enköping, Sveriges såkallade närmaste stad. Jag pluggar i Uppsala på Grafisk utbildnings center, jag läser fotografisk bild sista året. Så om 141 dagar så tar jag Studenten. Wiie..

Jag och min mamma har för någon månad sen flyttat till en lägenhet själva, vi ville hitta en lägenhet i Uppsala men det gick snabbast här i Enköping. Så någongång så hoppas jag att jag flyttar till Uppsala, för bort ifrån Enköping ska jag.
Jag har även en underbar bror, Daniel som bor i Västerås med sin nya familj. Han har även en liten söt dotter på 1 år och två månader, som betyder allt för mig. Är även gudmor till henne. Sen har han en bonus dotter lilla Nova, som också betyder mycket för mig sen även hans tjej Marielle.
Jag bor inte med min pappa, har aldrig gjort det förutom någon helg när jag var liten. Vi har bra kontakt nu, men bättre kan det alltid bli. Vi träffas ibland men pratas ofta 1 gång i veckan..
Min familj är det bästa för mig, dem ställer alltid upp när jag behöver och finns alltid. Ni är bäst, LOVE !

I grundskolan gick jag på korssängskolan i Enköping, som jag egentligen inte tycker om. En riktig dålig skola, som inte lärde ut bra saker och inte hjälpte mig tillräckligt mycket. Sen började jag på GUC i Uppsala, och det är det bästa jag någonsin kunnat gjort. Hamnade i en sån otrolig klass, som jag älskade. Fick såna underbara vänner, men sen i 2an skulle vi splitras. Alla valde olika linjer, och ingen av mina vänner jag umgicks med valde samma linje. Väldigt tråkigt, och var väldigt nervös att behöva lära känna en helt ny klass men helt nya männsikor igen. Men det gick bra, blev riktigt bra vän med 3 av dem. Resten pratar jag knappt med, så skulle vilja ha tillbaka min gamla klass, men då skulle jag inte gått träffat mina underbara 3 klasskompisar . Sen lärde jag känna ännu mer nya människor, som är dem bästa för mig just nu. Bättre vänner får man leta efter:)

Efter skolan vill jag plugga vidare, har inte rikigt bestämt mig för vad. Men det kommer nog bli någonting inom foto, eller webbdesign. Nackdelen är att dem skolorna är så dyra, en skola jag hittade kostade upp till 70 000 kr/per termin. Har hittat en skola i biskops arnö som jag vill gå på, men dem tar dock bara in typ 18 st per/termin, tror jag. Så vi får se hur jag ska göra. Någon gång så vill jag lära mig grekiska, det är något jag alltid ha velat. Med tanke på att jag åkt till Kreta i ca:9 år nu och har vänner där nere. Så skulle vara riktigt kul att kunna prata annat än bara grekiska.
En annan sak som skulle vara riktigt kul är att jobba utomlands, men det får man nog ta om några år.

Mina intressen är att umgås med vänner, familj, festa, resa och shoppa. Jag älskar att fota och att dansa är ett av mina största intressen. Jag dansar på Ag ShowAcademy, vi dansar olika stilar hela tiden. Det kan vara ifrån jazz och show dans, till street, hip hop. Varje år i maj så har vi en stor dansshow på Maxim teatern i Stockholm.
Jag gillar inte bara att stå bakom kameran jag gillar även att stå framför, det är något jag tycker är rikigt roligt och en skön känsla. Så något jag skulle vilja bli är väl modell, som jag alltid drömt om. Men det kommer jag nog inte lyckas så bra med, men drömma kan man alltid göra..

Mina vänner och min familj skulle nog beskriva mig som en omtänksam, snäll, glad och sprallig tjej som gillar att prata. Jag ställer alltid upp för mina vänner, för dem är min andra familj som betyder allt för mig. 


Nu tycker jag att jag har kommit på ganska mycket om mig själv. Så hoppas att det här räcker :) 






 


Varje dag i en månad så kommer jag skriva ett inlägg om en specifik sak.

Varje dag i en månad så kommer jag skriva ett inlägg om en specifik sak.

Dag 1. Presentera mig själv.
Dag 2. Min första kärkek.
Dag 3. Mina föräldrar.
Dag 4. Det här åt jag idag.
Dag 5. Vad är kärlek.
Dag 6. Min dag.
Dag 7. Min bästa vän.
Dag 8. Ett Ögonblick.
Dag 9. Min tro.
Dag 10. Det här hade jag på mig idag.
Dag 11. Mina syskon.
Dag 12. I min handväska.
Dag 13. Den här veckan.
Dag 14. Vad hade jag på mig idag.
Dag 15. Mina drömmar.
Dag 16. Min första kyss.
Dag 17. Mitt favoritminne.
Dag 18. Min favoritfödelsedag.
Dag 19. Detta ångrar jag.
Dag 20. Den här månaden.
Dag 21. Något hemskt/jobbigt som har hänt i ditt liv
Dag 22. Det här upprör mig.
Dag 23. Det här får mig att må bättre.
Dag 24. Det här får mig att gråta.
Dag 25. En första.
Dag 26. Mina rädslor.
Dag 27. Min favoritplats.
Dag 28. Det här saknar jag.
Dag 29. Mina ambitioner.
Dag 30. Ett sista ögonblick.


Får vi se hur jag kommer lyckas med det här då, en rolig grej bara. För att jag ska få lite mer att skriva om :)

Första skoldagen

Första skoldagen idag då.. Känns lite pain att komma tillbaka till verkligheten, att börja plugga och att gå upp tidigt. Enda som är kul är att få träffa alla igen, och få lite rutiner igen..
Har inte hänt något speciellt i skolan idag, än att vi har lämnat in vad vi har gjort och vad vi inte har gjort till våran lärare. Och vi lär nog inte göra så mycket mer idag,men att det lär bli massa prat och Becca o jag lär jobba lite med projektarbetet.
Lindaeriksson

Tillfällig design

Tillfälle design, tills jag kommer på vad jag vill göra


Överraskning

Linn blev riktigt överraskad när hon hittade oss på hennes rum. Vi satt tysta i mörkret och inväntade henne, självklart fick vi skratt anafall mitt i allt också, men var bara att försöka vara tysta. Hehe.

Hon hade köpt massa julklappar till oss alla, så gulligt av henne. Jag fick ett skärp med typ plingor på, tyckte det passa mig för jag gillar o dansa. Så kan jag låta när jag står där och shakar ;) (stavning) haha. Lite personligt sådära :) Tack så hemskt mycket älskling :) <3

Nu ska jag gå lägga mig, måste försöka vända på dygnet nu tills skolan börjar. Hur det nu ska gå med tanke på att klockan snart är 1. Sovit till 1-2 varje dag och helt plötsligt på tisdag måste jag börja med att gå upp HALV 6, inte okej :(

En gammal bild på mig från förra valborg
Vill inte tillbaka till verkligeheten igen, alla brukar typ vara redo och utvilade nu efter lovet. Men det är inte jag, skulle behöva längre lov. Eller jag vill tillbaka men ändå inte, för jag vet att jag har så sjukt mycket plugg framöver och läxor+prov som ska göras klart. Men får tänka att det typ bara är 9 veckor på hela terminen då vi är i skolan. Om jag nu inte hittar praktik så blir det hela terminen i skolan.. Men men nu ska jag inte vara sån^^

God natt på er, puss puss

Lindaeriksson


Tsunami filmen - Riktigt bra, men sjuk sorlig

Sitter o kollar på Tsunami, The aftermath. Jag behöver nog inte förklara vad filmen handlar om, tror nog ni kan lista ut det själva. Men den är riktig bra i alla fall, men så himla sorlig. Att man vet om att det hänt på riktigt, gör en ännu mera berörd. Den har gått på tv flera gånger, men har ni inte sätt den så försök se den. Den är värd att se, man ser verkligen hur det var där och hur hemskt det var. Vist det har vi alla fattat, men att se filmen gör det så mycket mer verkligt.. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, men den är bra, man blir rörd..



En stor kram till er alla som förlorade någon när det här hände o Vila i frid <3


Långt ute i skogen -.-

Igår kom brorsan och familjen på besök, hade inte träffat dem sen julafton. Var ganska seg så var väl inte så social.
Men var kul att träffa alla speciellt mina små flickor, saknat er massor :)

Sen på kvällen drog jag till Uppsala för att möta upp Elin. Skulle hem till Niklas för att chill dricka,och bara umgås.. Jag trodde då att det inte var så långt bort. Men när jag hoppade av bussen som kommer Elin och säger att det var MINST en halv timmes gångväg, hade tung väska,det var mörkt + att det var mycket snö. Fyfan säger jag bara, hade jag vetat det hade jag nog åkt hem o myst med Sara och Ida istället, hahah. Nej men det var riktigt trevlig kväll :)

Och just nu så sitter vi alla flickorna hemma hos Ida och ska överraska Linn när hon kommer hem. Har inte träffat henne på över en månad nästan två.. Saknar henne massor så ska bli kul att få träffa henne igen, hihi..


Puss på er



Karoke på Etage

Igår var det utång med grabbarna. Förade hos Rebecka med Sofia,tettis, Emelie och Elin. Sjöng massa singstar och snackade skit. Runt kvart i 11 tog vi bussen in till stan för att gå till Etage. Vi tänkte att det brukar aldrig vara kö där så vi kan åka in senare. Men vi hade fel, det var sån sjuk lång kö. Stod säkert minst i en halv timme i kö, var påväg att inte komma in äns. När vi väl gjorde de, så blev det dricka, karoke och dans. Hade riktigt kul :)
Vi tog bussen hem vid halv 3, så skönt att slippa gå hem. Drog hem käkade lite, sen sov.

Etage  

Idag vaknde jag hemma hos Rebecka, gick till ika i snö vädret, mötte hos flickorna och köpte lite mat "frukost", drog hem till Rebecka igen för att äta och kolla film..

När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, min kära kusin kom över en stund. Tycker så synd om dig,någonting hade hänt med hennes rygg så hon kunde knappt gå och smärtan spred sig bara. Hoppas du blir bra snart  :) <3

Har precis skrivit klart mitt Svenska nationella tal + pm. Gick ganska bra, hade mycket att skriva om. Blev lite för långt även pm:et blev för många ord. Men börjar jag väl skriva så är det svårt att få mig sluta. Vet inte riktigt om det är bra, men ska låta mamma läsa igenom det sen så får vi se vad hon tycker.

Nu ska jag kolla på filmen World Trade Center som går på tv 4. Har ni inte sätt den förut så gör det, den är riktigt bra men hemsk..

God natt och puss på er

Lindaeriksson


....

Vill bara bort här ifrån just nu.. Mår som bäst när jag får vara i Uppsala hos mina vänner.. Just nu så bråkar vi ständigt, varje dag. Vad jag än gör så blir det fel, och inget jag gör verkar duga till heller. Så vad fan ska jag göra?!

Skulle bara vilja åka bort ett tag, rensa tankarna och bara få vara utan att tänka..

(Kommer inte ihåg vart jag hittade bilden någonstans)


NYÅRSAFTON - BILDERNA FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV :)

Jag orkar inte skriva så mycket om nyårsafton. Än att det var riktigt trevligt på middagen hos lea, sen var kvällen helt okej. Men lägger upp bilder istället. Så får dem tala för sig själv :)

 Middag hos Lea
Middag hos Lea  
Middag hos Lea
middag hos lea
middag hos lea Middag hos lea
påväg till calle
Lite halt eller lite full ? ;D
Påväg till Calle
Hos calle
Hos calle
TOLVSLAGET
TOLVSLAGET
TOLVSLAGET


RSS 2.0