PEACE AND LOVE, HERE I COME ! :D

NU DRAR JAG IVÄG PÅ PEACE AND LOVE ! :D
Så kommer inte skriva någonting i bloggen fören efter söndag, hoppas ni får en toppen vecka för det kommer jag ha !



Feelings !


Jag har sagt hela tiden att jag tänker inte falla för någon nu till sommaren och speciellt inte till Peace and Love. Men man kan inte styra över sina känslor. Och egentligen Skit samma om det är sommar eller peace and love eller vinter eller vad fan det är. Tycker man om någon så gör man och så länge man är lycklig och glad så är det enda som räknas. Nu kommer det mest bli jobbigt att åka bara men jag vet att jag kommer få sjukt jävla kul så ser fram i mot det som jag gjort sen jag köpte biljetten !:D  

Hoppas verkligen det här lät rätt nu så det inte blir några konstigheter, har svårt att förklara så det ska låta bra och speciellt när det kommer till sånt här. Hehe..


Men det jag vill komma fram till är att man kan inte bestämma vem man ska tycka om eller vem man ska falla för. Händer det så händer det och just nu är jag jävligt glad och mår bra !

Och just nu tar jag dag för dag, långsamt fram..


SOMMAR ! <3

Den här helgen har varit helt underbar och mysig. Spenderat helgen med bland annat Stefan och JP + massa andra trevliga människor !
Igår var det bakis dag för min del i alla fall, dem andra började dricka igår igen. Förstår inte hur dem orkade.. Blev bakis pizza, kortspel och filmmys.

Idag har det varit slapp dag också, blev glass på torget, minigolf (som jag förlorade på igen, men var mycket bättre den här gången, haha) sen blev det hem och filmmys igen ! Somnade till ena filmen så lär väl inte kunna somna i natt.

IMORGON blir det tvätta, packa, rensning på kameran,lite handling om Viktoria kommer in till stan och förhoppningsvis mys med Stefan..

PÅ TISDAG är det äntligen PEACE AND LOVE MINA VÄNNER ! Taggad som faaaan :))




MIDSOMMAR ! <3

Midsommar började med att vi förade oss Lollo&Stefan. Sen bar det ut på landet där det var party och grillning.
Kvällen var riktig roligt med bra folk, bra musik, dricka och skratt ! Vist var det små tjaffs där ett tag, men var helt enkelt för mycket dricka för vissa. Men annars var kvällen kanon ! Midsommarstång hade vi också, dock var den inte klar eller så blommig.
Blev lite dans runt omkring den också, som jag missade :( hahah.. Blev tyvär inge kort på den "fina stången" 

Tur med vädret hade vi också ;)


Orkar inte riktigt berätta mer om kvällen så lägger upp bilder istället som får förklara :D
(Lägger upp lite andra bilder som andra tog ockå)






Dem här bilderna får avsluta det här inlägget, mer bilder finns på facebook ;D


Dåligt humör eller något !

Jag känner att jag är på dåligt humör eller inte dåligt humör men känns som jag kan bli sur för ingenting. Känns som det är något i alla fall ! Så akta er, haha !



7år och äntligen sågs vi ! :)

Idag har jag varit iväg och handlat lite med Viktoria och Adam inför P&L och lite till midsommar. Tror vi har allt nu, i alla fall det viktigaste. Kvar är lite mat men det tar vi på måndag.Men kommer säkert komma på något mer som vi har glömt, men så är det alltid typ :P
Efter det drog vi till systemet sen åkte till Natti och käkade lite, mums..
Skrev ÄNTLIGEN ut P&L Biljetten idag. Elin skulle egentligen gjort det men så rädd att hon skulle glömma den på fredag iaf hade det varit kört(sorry raring) så gick till bibblan istället och skrev ut så jag vet vart jag har dem..


Idag har jag även träffat min fina vän Henri. Vi har känt varandra i mer än 7 år men vi har aldrig träffats så blev första gången idag. Han kom upp till Enköping för att köpa en cross men blev att träffa min en snabbis också. Så kul att äntligen få träffa dig vännen, kändes helt vanligt som vi har träffats hela livet men det är ju bara för vi har pratat i 7 år med varandra till och från och alltid kunnat pratat om allt :)


Ikväll kommer Stefan och JP över också, får se vad som händer och så imorgon är det MIDSOMMAR sen tisdag PEACE AND LOVE :D vet att jag tjatar om P&L, förlåååt. Men det är något jag längtat efter så ni får vänja er tills det är över typ, Hehe.. 

Ska försöka skriva lite senare ikväll eller imorgon. Annars får ni ha en toppen midsommar och helg :)

Puss !


Snart midsommar och P&L !

Hej hopp ! 

Snart är det midsommar och Peace and Love !  Riktigt taggad på både..

Just nu sitter jag och skriver lista på vad jag ska köpa till Peace and Love och även lite saker till midsommar. Känns som jag har glömt någonting, men kommer väl komma på det när vi väl har åkt iväg. Tur att det finns affärer där så vi kan köpa det vi glömt ;)

Känner att jag kommer bli väldig fattig innan jag äns har åkt dit, drickan speciellt kommer kosta för mycket :O Vill inte äns tänka på hur mycket pengar man kommer spendera dem här senaste dagarna, men roligt kommer vi få det i alla fall...




Uppsala today :)


Snart ska jag iväg till Uppsala med Sara och handla lite saker även träffa Elin och Rebecka :) Sen efter Uppsala ska vi hem till Lollo, röka vattenpipa och äta god mat som lollo skulle laga ^^, hihi
Saknat mina vänner jätte mycket så ska bli skönt att ha en mysdag med er nu :)

Är fortfarande dock inte helt pigg, känns fortfarande konstigt i magen, ont i huvudet & mår illa hela tiden, hmm !



:)


You make me smile and feel good! ^^




Tur att man inte alltid minns allt !

Haha idag fick jag reda på flera saker jag gjorde i fredags som jag absolut inte har något minne av.. Inte bra att dricka mycket eller att blanda..
Tur att jag inte vet allt, men bara kolla på min kropp så kan man nästan lista ut. Har blåmärken överallt, ont i mitt höftben och mina revben.

Hade tydligen gett Lollo en dans, "slagit" Anton&stefan, legat på golvet som en groda och mycket annat.. Hahah..

Men jag hade kul i alla fall, men nästa gång MINDRE DRICKA ! :)





Vila I Frid !

Många ungdommar i Enköping försvinner ifrån oss. Blir bara mer och mer :(


Som dem flesta kanske har läst på nyheterna så blev en flicka mördad i spanien för någon dag sen. Den tjejen kom ifrån Enköping och var bara 18år. Jag känner henne inte men vi gick i samma grundskola och har pratat någon gång med henne. Har även sätt henne på Uppsala bussen flera gånger. Fast jag inte känner henne så blir man självklart ledsen. Man kan inte föreställa sig hur det känns för familj,släkt och vänner speciellt för kompisen som var med när det hände. Hon blev skadad men hon hann fly. Man kan inte tänka sig hur hemskt det var när hon fick lämna sin vän där för att själv kunna överleva. Hur mycket man än vill hjälpa sin kompis så hade hon nog inget annat val..
 Finner inga ord till hur hemskt det är och vet inte äns hur eller vad jag ska skriva för att det inte ska bli fel. Men jag sänder en tanke till dig Sandra, din familj och dina vänner !

Vila i frid ! Hoppas du har det bra där uppe.. <3

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13198527.ab


Jag ville bara vara ärlig !

Det enda jag gjorde var att jag ville vara ärlig i mot dig, anser att du borde få veta sanningen. Vill inte gå bakom din rygg, du har rätt att veta.. Jag förstår att du vill skydda mig och vill mitt bästa. Men du måste ändå förstå mig.. Man kan inte rå för sina känslor för någon, du får helt acceptera det. Jag är ändå vuxen nu, jag kan ta hand om mig själv !

Jag är jätte glad att du bryr dig och vill skydda mig. Uppskattar det, men nu är det som det är. Du kan inte alltid vara sur på mig över det här. Människor kan förändras och det måste du försöka förstå att han har gjort!

Jag kommer alltid att älska dig, glöm aldrig det.. <3


Dålig uppdatering !

Märks att jag inte uppdaterat på ett tag för mina besökare har sjunkigt. Dem senaste dagarna har varit sjukt roliga, mysiga och jobbiga..
Har inte hänt så mycket dem senaste dagarna precis men tänkte uppdatera lite grann!

Fredags började med att jag var riktigt rastlös, funderade på att åka till Uppsala men orkade aldrig. Så började med redan mitt på dagen att mamma och jag tog ett glas vin och spelade spel. Men blev aldrig bara ett glas, blev fler o flera haha.. Senare kom Lollo, Stefan, Agge och hennes Son Anton och någon vän till henne hit. Då blev det ännu mer dricka, singstar, skratt och prat. Ska jag vara ärlig så minns jag faktiskt inte så mycket ut av kvällen vet bara att jag hade riktigt kul ! :)

Fick även en sak av Stefan och hans mamma, Tack så mycket. Riktigt gulligt av er ^^


I lördags var jag totalt deckad, har nog aldrig varit så bakis förut. Kunde knappt ta mig till toaletten eller någonting. Så blev sängen hela dagen och kvällen.

I söndags så skulle jag egentligen jobbat, men mådde inge bra. Dålig i magen och var illa mående. Hatar att sjukanmäla mig men hade inget annat val ville inte gå dit och vara dålig..
Men senare på kvällen så kom Stefan hit en liten stund, fikade, pratade och myste lite ! :)










Packlista !

Idag skulle det blivit grillning och dricka men ja det ösregnar ute så blev inte så mycket med det :( Är sjukt festsugen eller att göra något roligt. Så funderar på att åka till Uppsala men jag vet inte riktigt ska ju förmodlingen dit imorgon så..

Pratade med Viktoria idag också, pratade mellan himmel och jord men framförallt killar& Peace and Love ;) hahah..
Så vi båda är lite stressade över det dära med P&L så mycket som måste handlas och packas, har absolut ingen anning om hur mycket dricka eller vad för kläder vi ska packa ner och så blir jag så stressad över att det är midsommar typ 4 dagar innan man ska åka..


Så har gjort en liten packlista så om ni kommer på något mer utöver som jag glömt, SKRIV ! :)
Vet att det är över en vecka kvar men ja jag är ju som jag är, hihi..

Förslag på packlista:
¤ Kläder (1-2 långbyxor, 4 shorts + badkläder och handduk, 4-6 t-shirts/linnen,
1-2 tjocktröjor en ganska varm kan bli kallt, underkläder för varje dag och 2 par skor
varav ett par gummistövlar)
¤ Tält, sovsäck, kudde och liggunderlag + en filt kanske
¤ Regnjacka eller ponsho (Stavning)
¤ Solstol
¤ Pengar till mat
¤ Dricka
¤ Hänglås till tält är bra att ha ( NÅGOT VI MÅSTe HA )
¤ Handväska som är bra att ha små saker
¤ Toalettartiklar " Shampo, tandborste/kräm, hårspray, smink,porste
¤ Solglasögon
¤ Kamera + laddare och mobil laddare
¤ Torrshampo
¤ Kondomer, alltid bra att ha med sig vare sig det är till sig själv eller kompisen ;) haha
¤BUSSBILJETTER OCH INGÅNG BILJETTER
¤ LEG

 


Vart tog sommaren vägen ?!


Idag blir det jobb 19-23 ! Ganska skönt pass..
Hoppas verkligen det inte regnar som det gör nu, för verkligen inge kul att cykla till jobbet då och om det blixtrar så går jag verkligen inte ut, haha. Livrädd !

Men ganska skönt att det är dåligt väder när jag ska jobba, blir mycket svalare inne i köket då !

Innan jobbet idag ska jag bara ta det lungt, som vanligt och kanske träffa Stefan en stund !


When I'm not with you I miss you!


Peace And Love ! :D

Idag fick jag min och Viktorias bussbiljetter till Peace And love :D Inte långt kvar nu bara 13 dagar kvar, yeah !

Skulle åkt bil först men bilen pajade och orkar inte vänta och så får man se om det löser sig eller inte. Så ska åka dit med Viktoria, Angelica, Elin, Joanna och Linda tror jag det är :) Sen självklart möter man upp flera där sen, typ alla jag känner/umgås med i Uppsala ska dit, kommer bli fett ! :D



Blir så sur !

Blir så sur på gyn. Jag pratade med dem över 2 veckor sen och sa att dem måste sätta upp en akuttid till mig för jag har en stor chans till att få tillbaka mina cystor och hon lovade att sätta upp en akuttid. Gått mer än två veckor sen och fortfarnade inte fått en tid så ringde idag igen och då talade dem om att min läkare tyckte inte att de var så akut så hon hade satt upp en tid i slutet av juli. Så bad om uppskjutnings piller, för får jag min mens den här månaden har jag en stor chans att få cystor och det vill jag inte få igen + att det är P&L så gör inget att skjuta upp det, men gör mig så sur att hon gick på semester och ansåg att det inte var akut för mig..

Min rädsla att få tillbaka mina cystor är stor. Har hänt mig två gånger och har aldrig haft så ont som jag hade när jag fick dem..


Ni som inte vet vad är cysta är så är det typ som en knöl fylld med vätska och kan även vara fylld med blod som min ena var. Man får cystor till mens men oftas så försvinner dem men det kan bli något "slags fel" så dem blir för stora och försvinner inte direkt utan gör jävligt ont. Vissa cystor är inte farliga och vissa kan vara farliga. Min ena sprack i buken och då fick det bli en akut operation men några av mina andra sprack men behövde inte bli en operation men det gjorde för jävligt ont i alla fall.

Så om ni förstår så vill jag inte få cystor igen.


Horoskop - Vattuman

Vattumannen 21/1-18/2

Du ser saker och ting klarare än vad du gjort på länge och människor som sänt ut dubbla budskap under en period är nu beredda att avslöja sina avsikter. Det är dags att rensa luften och avgöra vad du vill i en viss situation. Du kan absolut känna dig besviken till en början, men du måste fokusera på det som är.   Det som först känns som ett minus kan faktiskt visa sig vara det bästa.


Skön dag !

Idag har jag bara tagit det lungt hemma, gick upp typ vid 12.. Gick över till mormor en stund, sen har jag mest bara varit hemma och försökt fixat bloggen. Tagit lång tid med tanke på att jag var fantasilös, hehe.

Lite senare på dagen så ringde Charlie och frågade om jag ville ta en promenad. Var trevligt att få prata lite, var länge sen vi sågs så har saknat dig ! 

Senare på kvällen kom även Stefan hit ett tag, mys ! :)



Ny design !

Hej hopp !

Hela dagen idag har jag typ försökt fixat min header. Har inte haft någon fantasi för fem öre, gjort ungefär 5 olika st, men äntligen har jag bestämt mig för den som blev bäst. Blev faktiskt ganska nöjd med den här :)




Slänger även upp några av dem jag gjorde så får ni säga vad ni tycker är snyggast ?!








Sökt massa jobb !

Har sökt så mycket jobb just nu så jag knappt vet själv vad jag har sökt, känns som jag kommer typ söka samma jobb flera gånger. Måste nog lära mig att skriva upp jobben jag söker..

Sen i veckan ska jag ringa o söka jobb som servertris i Uppsala någonstans. Ska få numret av Lea, som även fått provanställning där i höst ! :) Gillar inte att ringa och söka jobb men någon gång måste man väl lära sig det också !

Jag även sökt jobb uppe i Åre som servertris och frukosvärdinna. Skulle vara kul att åka bort ett tag i vinter och träffa nytt folk osv. Vist jag hatar vinter o snö så är egentligen inte det bästa stället att söka jobb på men tror det skulle bli kul och en erfarenhet..

Varit på väg att söka jobb utomlands t.ex. som i Grekland, men struntade i det. Tror jag måste växa lite i mig själv först innan jag söker något sånt, men det är en dröm att åka iväg till Kreta i några månader och jobba!



Post ifrån Lars idag, massa bilder !

Idag är jag ledig ifrån jobbet, riktigt skönt. För det värker överallt just nu... Idag ska jag absolut inte göra någonting alls bara vara hemma och ta det lungt :)

Imorgon börjar jobbandet igen 15:30-19:30 tills på torsdag sen ledig fredag,lördag sen börjar jag jobba söndag igen !

Fick post hem idag med en skiva ifrån Lars, massa bilder ifrån studenten :D








Mer bilder finns på facebook ! :)



<3

Pratade med min fina vän Elin för ett tag sen :*

Var några dagar sen vi sågs och pratade så var dags nu.. Pratade lite mer än 30 min, hade ju en del och prata om. Alltid så skönt att prata med dig.. Du förstår mig så pass bra..

Du är helt underbar, glöm aldrig det..

Pöss Saknar&Älskar dig massor <3<3




Tappade fantasin på vägen..

Ligger här i sängen och gör absolut ingenting, ligger mest o tänker o lyssnar på musik. Funderar på att gå ut och gå, kolla film eller varför inte sova ! haha

Jag skrev jämt dikter förut, älskade det. Känslan att få allt skriftligt, att få det man tänker på till något bra och till något vackert.. Vet inte vart den fantasin eller energin tog vägen någonstans. Vet bara att jag har tappat det någonstans på vägen. Har ingen fantasi längre att skriva dikter, vet inte vart, hur jag ska börja eller vad det ska handla om.

Kärlek och sorg har såklart alltid varit lättast att skriva om, men inte äns det kan jag skriva om längre.
Kanske är för jag mår så fruktansvärt bra just nu så jag inte kan skriva dikter, med tanke på att jag oftas skrev om kärlek o sorg men det borde inte vara orsaken till att jag inte kan skriva längre. Har nog mest tappat fantasin och energin till det !

Har försökt kommit på något bra ikväll att skriva, men det är helt tomt..

Inget jag kan göra åt får bara hoppas att allt kommer tillbaka ! :)


Notebook !

Hej hopp !

I helgen har jag inte gjort så mycket, har mest jobbat.. Igår kväll kom Stefan över med lite jordgubbar så blev glass&jordgubbar med lite kort spel.. Som inte gick så bra, hehe..
Skulle upp och jobba idag så orkade inte göra så mycket så efter några spel omgångar så blev det film & mys :)

Idag har jag bara jobbat, var riktigt lungt på morgnen. Sköönt och härlig dag tänkte jag men nej det kom sjukt mycket folk sen. Men fick ändå sluta 40 minuter tidigare :)

Efter jag slutade jobbade skulle jag egentligen träffat Stefan, men jag råkade somna på soffan (A) Så blev inget, så nu ligger jag i sängen och nyss kollat klart på filmen notebook, tror jag den hette. Sätt den förut men den är riktigt bram så skadar inte att se den flera gånger :)

Hoppas ni alla haft en trevlig helg :)





Pöss !

Vet inte riktigt vad det är, men något speciellt är det i alla fall och det känns bra !




Gamla kort !

Hittade lite gamla kort på mig och Rebecca på skolans dator. Rensade den innan vi tog studenten, så hitta de på hårdisken nu :)








Jobb jobb ! :)


Hejhej :)


Idag har jag jobbat, var riktigt mycket folk och sjukt varmt. Känns att det var länge sen man jobbade, ont i ryggen och speciellt i mina knän ( har fel i mina knän ) så känns när man står länge.

Ikväll blir det bara lungt, Stefan kommer nog förbi.. Blir nog bara film o mys, orkar inte göra så mycket mer idag. Ska även jobba imorgon med, 11-16.. Sen är jag ledig måndag sen börjar jobbandet på tisdag igen !

Har inte så mycket att skriva idag, men hoppas allt är bra med er :)


Mys i västerås och party i uppsala ! :)

Hej hopp :)

I onsdags så var jag hos tandläkaren, gick ganska bra. Sen åkte jag till Västerås för att mya med mina små flickor, mamma var även där. Så blev lite lek i parken o piknick :)

Åkte hem runt 4-5 där det blev god mat och fix inför kvällen. Drog iväg till Uppsala och mötte upp Patrik, Måns och Marco i stadsparken, sedan blev det skeppet. Var inte så mycket för där i början som alltid sen lite senare kom det in mer folk även lite fler vänner till oss ! :)
Sista bussen gick 00:15 men pallade inte dra hem så tidigt, festen hade ju precis börjat då ju.. Minns inte riktigt när vi drog ifrån skeppet men kom väl hem till Patrik runt 3 - halv 4 kanske, har ingen anning faktiskt.. 

Var en kanon kväll med roligt folk.. Saknade Ida och Linn faktiskt, var första gången jag festade utan dem.  

Måste berätta en sak som hände när vi kom till skeppet, helt störd brud. Måns och jag gick in på skeppet medans dem andra väntade utanför o skulle lämna lite saker så jag råkade glömma mina solglasögon när vi skulle kolla hur det gick för grabbarna utanför. När jag kom tillbaka var dem borta, så börja kolla i min väska o överallt men dem var borta så frågade några som satt bredvid oss om dem hade sätt några och det hade dem, dem sa att det var någon brud jävel som hade tagit dem på typ 3 sekunder bara även vakten kom på att han hade sätt det. Så jag och vakten sprang ut efter bruden som även hade blivit utslängd pågrund av fylla. Hon vägrade ge mig dem, så vakten hotade med att ringa polisen men hon gav sig inte. Tillslut hon råkade tappa väskan och jag såg att dem låg där i, så var bara att ta tag i dem. Bra teamwork mellan mig o vakten.. Snacka om störd brud, blev fett irreterad. Hon blev bortad därifrån också, bra det !

Igår blev det lungt hemma bara.. Stefan kom förbi en snabbis också, mys !
Kvällen bestog av en bra film och naturchips, mums..

Idag har jag jobbat mitt första pass på donken sen ett halv år tillbaka. I början gick det sisådär, kändes som första gången typ. Var lite små seg och gjorde lite fel, men det släppte efter ett tag. Så då var jag tillbaka till mitt gammla jag, gick super. Var sjukt varmt bara och självklart kändes det i kroppen, men inte så konstigt om det var ett halv år sen.







 




Macro objektiv !

Fotade lite igår med macro o
bjektivet, innan jag skulle lämna tillbaka det till skolan :( Kommer sakna det objektivet, älskar macro. Skulle vilja köpa ett eget men är så dyrt men så funderar på att köpa något begagnat någon gång.










Fotograf: Linda Eriksson


Dans sugen :)

Jag är riktigt dans sugen just nu, var bara lite mer än 1 månad sen showen men känns som evigheter sen. Synd att alla danser slutar till sommaren då man vill dansa som mest :(
Har ju ingen dansgrupp längre, så måste söka till någon ny i höst. Vet inte riktigt vad jag vill dansa, finns så många stilar jag gillar. De var det bästa med den gruppen jag dansade med här i stan, vi dansade alltid olika stilar.

Slänger upp några bilder ifrån showen..









:)

Idag blir det till tandläkaren, tror det är vanlig koll bara. Sen blir det nog förhoppningsvis åka till Västerås :)

Känner mig inte så jätte pigg, tror jag börjar bli sjuk. Har jätte ont i halsen och är trött hela tiden + jävla mensverkar. Inge bra att bli sjuk nu när jag ska börja jobba, får inte bli sjukt helt enkelt !







Mys i Uppsala !

Hej hej :)

Idag åkte jag till Uppsala, mitt hem ! Saknat det riktigt mycket.
Åkte till skolan för att lämna kameran och lite objektiv. Kändes konstigt att komma dit nu efter studenten + att dem inte hade städat efter det så kändes ännu mer. Men kul var det att få träffa Hermis en sista gång till, kommer faktiskt sakna han o vissa andra lärare..

Efter det träffa jag Lea på stan, blev lite cupido sallad. Har egentligen inte råd men var fett värd det, hihi.. Satt oss i solen o snacka lite skit. Sen träffa vi två vänner till henne Joel hette en av dem i alla fall, hehe.. Sen kom Sara och Christoffer en stund. Saknat er med, och så ska ni åka till Paris imorgon också :( Men hoppas ni får det toppen :D


Pratade även med mitt jobb nyss så nu har jag tagit på mig massa jobb. Kunde inte säga nej, har ju sagt att jag vill jobba så bara att jobba på nu. Behöver ju pengar så ska inte klaga :)
 Men är fortfarande lite sur eller vad man säger. Jag sökte semester och oftas brukar man få det man söker, så frågade om jag skulle få det för jag ska vara bortrest på all min semester så det var lungt skulle få ledigt. Men nej icke heller, kollade mitt schema så var jag schemalagd på dem dagarna. Känns som dem glömmer bort min ansökan, men jag hoppas dem fixar det nu efter jag pratade med chefen :)

Dem dagarna jag ska jobba är:
10 juni 11-15
11 juni 11-15
12 juni 11-16
13 juni LEDIG
14 juni 15:30-19:30
15 juni 19-23
16 juni 10-19 (jobbigt pass)
17 juni LEDIG
18 juni LEDIG
19 juni 12-16


Så får ni goda hamburgare så tacka mig, haha ;)


Mitt liv !

Just nu så mår jag så otroligt bra, hänt så mycket den senaste tiden i mitt liv.

Men ändå har jag lite ångest över vad jag ska göra i livet. Vad ska man plugga till? Vad vill jag jobba med?  Ska jag vara kvar i Enköping resten av mitt liv? Jobba utomlands? Ut och resa ? Vad ska jag göra?. Finns så mycket jag vill men så mycket som inte kommer hända.

Känns så jobbigt att inte komma tillbaka till skolan i höst men ändå så skönt att inte behöva plugga men ändå rädd att jag ska vara kvar på donken hela mitt liv.

Svårt att hitta andra jobb nu för tiden som dem flesta vet och har märkt. Så tänkte sätta mig här någon dag och börja söka lite annat till hösten så får man bara hålla tummarna att jag får något annat.
 Redan sökt massor men inte fått något svar.

Funderar även på att söka jobb uppe i Åre över vinter så ska väl fixa den ansökan också..

Vill uppleva saker, inte stanna kvar på samma ställe hela tiden !!

Vi får se vad som händer får ta dag för dag så visar det sig helt enkelt!

Just nu ska jag bara leva livet och må bra!  Den här sommaren kommer bestå av massa jobb,umgås med vänner/familj,festa och Peace and love ( 22 dagar kvar ) :)




Vissa människor är bra roliga dem !

Fått reda på en del saker som ni sagt om mig till folk, trodde inte de om någon av er. Men nu vet jag en sak iaf, Jag är inte intresserad och den andra kom inte med ditt fejkande leende och låtsas som ingenting. Trodde ni var bättre än så men inte jag som förlora på det. Du var endå en av mina närmaste vänner men tydligen inte. Kom till mig istället för att snacka skit.
Vill inte ha vänner som pratar bakom min rygg. Vet vilka som är äkta och det är huvudsaken.

Jag älskar er alla, ni vet vilka. Så länge jag har er klara jag allt <3



Lämna saker sen träffa Lea :)

Imorgon tänkte jag åka till skolan för att lämna dem sista sakerna så man inte får hem någon räkning eller så. Lite för dyra saker för det. Sen efter det tänkte jag leka med Lea, får se vad vi hittar på för något :D


Ikväll blev det lite kubb som jag skrev lite tidigare. Gick faktiskt bra så länge jag inte spelade själv, haha :)

Puss !


Video ifrån studenten :)

En liten video ifrån Studenten. UNT var där och filmade oss, fett kul :D

http://www.unt.se/24unt/#category=1089620&date=latest&clip=1362283&startTime=0m0s



Alltid <3

I torsdags dagen efter studenten så flyttade två av mina bästa vänner ifrån Uppsala. Vi träffades på stan o käkade lite fyllekäk. Sen helt plötsligt så skulle dem åka. Hade inte gråtit på hela studenten men just då kom allt. Började typ stört böla och blev inte bättre när jag satt mig själv på bussen o fick ett jätte fint sms ifrån Ida. Gjorde så ont i mig att veta att dem skulle flytta. Vist jag vet att vi kan ses men det kommer inte bli som förut. Är så rädd att vi ska tappa kontakten helt, att vi kommer prata mindre o mindre & att det kommer ta månader innan vi ses. Nu i sommar vet jag att det kommer dröja veckor innan vi ses. Vi alla har jobb att sköta. Så känns som vi inte kommer ses fören efter sommaren och vet inte om jag kan vänta så länge. Hade hoppats på att få den här sommaren med er.. Men vi får skärpa oss och verkligen inte tappa kontakten :)

Gått 4 dagar sen vi sågs men känns som 1 månad typ, känner mig jätte löljlig men jag saknar verkligen er. Går inte en dag utan att jag inte tänker på er.. Ni gjorde liksom min vardag , ni fick mig alltid skratta och nu är ni inte här. Självklart är det tomt !

Går inte bara att ringa och fråga om vi ska ses, ha våra myskvällar, galna kvällar, party kvällar och våra skvaller kvällar.. hehe..

Men ni ska veta att ni är helt underbara tjejer och helt galna men det är därför jag tycker om er så mycket. Ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Systrar eller vad vi sa att vi var ;)

Jag älskar er glöm aldrig det <3

Skriver som vi aldrig kommer ses igen hehe.. Men det är jobbigt, speciellt när man kommit varandra så nära. Men glad för eran skull att ni äntligen får träffa er familj o släkt <3






 


En av dem bästa dagarna i mitt liv !

Hej hopp :)

Tror jag måste uppdatera lite grann nu, var ungefär 6 dagar sen jag skrev. Har helt enkelt inte haft tid att skriva eller lust. Har varit studenten, firat Lollo, gått på mini reagge festival i enköping o spelat mini golf för första gången i sommar ;)

Börjar med studenten som var i onsdags förra veckan. Det var helt klart den bästa dagen i mitt liv. Har aldrig haft så jävla kul förut, hela dagen och kvällen var perfekt..

Och vi hade tur med vädret, vist det spörregnade på champangefrukosten men det hindrade inte oss för att fira studenten men sen kom solen. Först champangefrukost, mingel i skolan, fotografering,lunch, träffa klassen sen uppträde alla lärare och det var så sjukt roligt och härligt att se att dem kan bjuda på sig själva sådär mycket. Sen blev det självklart blomstertid nu kommer(?).

Efter det var det vandring till lännakatten. Var helt galet och kul på tåget, när vi nästan kom fram så hände de något med tåget så den körde av spåret och var på väg att vicka. Så var bara att gå sista vägen.

Flaket ska vi inte prata om hur kul det var, allstå de var det bästa med hela studenten. Finner inga ord på hur kul det var :D
 Efter mottagningen där så var det mottagning här hemma i Enköping som också var helt underbart. Tack för allt och tack för alla presenter. Ni alla gjorde så min dag blev det bästa i mitt liv och ett minne för livet..

Kvällen var också bra, dock var jag riktigt trött, hade varit uppe sen 4 på morgonen. Så blev lite party i stadparken sen flurran. Stod ungefär 1 timme i kö, skit drygt. Det var ganska kul där inne också men blev en tidig hemgång, blev hämtad 3. Ett bra avslut på dagen.


            

_______________________________________________________________________________

I lördags firade vi Lollo, blev grillning o dricka. Sen kom Elin o elli också så vi satt hos Lollo drack lyssna på musik o snacka lite skit. Senare på kvällen drog vi ner till Rebel Music Festival (tror jag det hette) en liten mini reagge festival här i Enköping. Var riktigt trevligt o mysigt. Dock var det dyrt och kallt men med trevligt sällskap o bra musik så blev det en bra kväll. Blev inte så mycket kort, så snor några ifrån Elli!
   
   

__________________________________________


Igår blev det mini golf med Stefan, Mamma och Nasr. Var kul ett tag sen börja mitt tålamod ta slut, gick inte så bra. Bollen flög utanför bana, råka slå till stefan och träffa typ aldrig hålen haha .. Kom självklart sist med 91 poäng (A)
Sen blev det mat, spel och dricka här hemma. Mysdag :)

 
Hade lite roligt ute på balkongen (?) så Nasr fick helt plötsligt nya tuttar ;) haha..
 

Idag åkte jag, Lollo & Stefan ut i Bresse, blev lite grillning, sol och bad för första gången i år. Stolt ! Skiit kallt bara, ingen känsel i fötterna så fattar inte att jag bada + att jag är badkruka men någon gång ska man vara först ;)


Blev ett riktigt långt inlägg nu, här en en del av det jag gjort dem senaste dagarna. Har semester nu tills på fredag sen börjar jag jobba igen. Är faktiskt lite nervös, har inte jobbat sen i November.


RSS 2.0