2/6-2012 Deadmau5 konsert!

Ja som ni ser på texten ovanför så var jag på deadmau5 konsert i lördags i Sthlm.

Började med middag i Uppsala med Viktoria,Sara,Elin,Rebecca,Oskar,Christoffer,Peter och Johan. Mycket trevligt att ha alla samlade igen. Blev bjuden på shottar av elin med smak av kaffe o vanlij med lite grädde, var helt okej för att vara kaffe i.
Fick en biljett över så ringde till Timmy direkt o frågade om han vill följa med och de ville han såklart!

Hade sätt fram emot denna kväll i många månader och självklart så spörregnade det ute o då menar jag verkligen spörregnar ute. Har aldrig varit så blöt förut, hade två poncho(eller hur de stavas), en jacka, två koftor och allt var genom blött när jag kom hem. Men de var helt klart värt det! Så jävla bra och så jävla nice. Riktigt bra kväll, så tack alla!
Speciellt tack till Rebecca som betalade halva biljetten så tack vare henne så kunde jag följa med. Så tack raring, du är bäst! :D <3







1/6-2011, ett datum att minnas!

I fredags var det exakt 1 år sen jag tog studenten. I lördags var det exakt 1 år sen jag sa hejdå till Linn och Ida.(Ida har jag dock träffat under tiden).. Tiden går så sjukt fort. Kändes som de var igår jag tog studenten men ändå så känns de som evigheter sen. Jag skulle inte tacka nej till att få göra om den dagen igen. De var helt klart den bästa dagen i mitt liv. Var så glad, lycklig o stolt över mig själv att jag klarat 3 år. Var kämpigt o sjukt jobbigt men jag klarade det. Jag vill stå där i skolan o sjunga, ta emot betygen, gå mot tåget, sitta på tåget o sjunga o skratta sen springa ut mot alla. Hoppa på vagnen och bara leva för stunden.. Önskar jag kunde spola tillbaka till den tiden, var så jävla lycklig :)

Sen 1 år sen jag träffade Linn, vi var väldigt nära vänner. Men har inte blivit av att någon av oss har hälsat på. Väldigt tråkigt men sånt är livet man glider ifrån varandra. Men kommer alltid minnas våra minnen o älska dig tjejen!




Mycket att göra!

Hejsan! :)

Jag är ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Har haft så mycket för mig, varit mycket jobb, gått på konsert och umgåtts med vänner&familj så har inte blivit så mycket data eller skrivande. Vist saknar jag detta men jag har annat som går före just nu. Men hoppas ni fortsätter följer mig ändå fast jag skriver då o då! :)

Jag är numera inte rödhårig längre, väldigt tråkigt. För älskade mitt hår men de röda stötte ifrån så var tvungen att färga om det. Så blev brunt med lite ljusa slingor som inte syns så jätte bra men tänkte färga de igen snart så de blir mera.



RSS 2.0