Ni är dem bästa för mig, tack för ni finns! <3

Vill bara tala om att jag har nog dem bästa vännerna man kan ha.. Ni ställer alltid upp för mig, finns alltid där och ni bryr er så otroligt mycket om mig. Mår jag dåligt, sjuk eller som när jag hamnade på sjukan. Så var det just ni som brydde er, kom upp, skickade sms hela tiden och var oroliga. Och bara det betydde så otroligt mycket för mig, för ni bevisade att ni verkligen brydde er om mig..
Snart slutar vi i skolan och skiljs åt men hoppas och tror faktiskt inte att vi kommer tappa kontakten. För äkta vänner håller ihop, föralltid. Vissa flyttar långt härifrån tyvär som känns pain in the ass verkligen. Vist vi kommer nog inte ses så mycket men någon gång hoppas jag men jag hoppas även vi kommer pratas vid ofta, för ni två är en av dem bästa vännerna jag har, så glad att jag fick chansen att lära känna er. För ni betyder allt för mig. Och jag vill inte förlora er.. Sen har vi er andra som är riktiga uppsala bor som förhoppningsvis inte flyttar så långt, ni är också dem bästa för mig. Så glad att jag fick lära känna er, och att vi kommit varandra så nära. Det är det bästa som har hänt. Skulle göra allt för er..

Under dem här 3 åren har jag träffat så nytt underbart folk, en del av er står jag inte riktigt nära men jag tycker om er riktigt mycket. Och vill självklart lära känna bättre, såna ska man vara rädd om :)

Sen har jag även gamla vänner här ifrån stan och vi ses inte så ofta. Men ni vet att jag älskar er och ni som står mig närmast vet att jag alltid finns där :)

Ni alla minna vänner har gjort mitt år till det bästa, det har varit tufft, det har varit motgångar, men ni har alltid försökt gjort det bättre. Och det tackar jag för, jag älskar er alla så sjukt mycket. Bättre vänner får man  leta efter <3

KÄRLEK

Längtar efter till det nya året, vi kommer skaffa oss så nya minnen. Vi börjar med Nyår, studentkryssningen, studentskivan och så har vi själva STUDENTEN(som kommer bli mycket skratt och tårar, blandade känslor) + alla andra dagar vi kommer att ha kul tillsammans..

Ni vet vilka ni är, ta åt er av det här och glöm aldrig att ni betyder allt för mig och ni har gjort mitt liv mycket bättre och ljusare. Jag älskar er ! <3

Det här är inget jag hittar på eller någonting det här kommer ifrån mitt hjärta. Ville bara dela med mig av det !


Nyårsafton imorgon

Ligger fortfarande hemma och är sjuk.. Senaste jag kollade stod febern på 37,6 så den verkar vara påväg ner iaf. Vi får hoppas. Känner mig lite bättre, men är fortfarande helt matt i kroppen och genom förskyld..
Men har sagt det förskyld kan jag vara men vill vara pigg i kroppen och vara feber fri.. Så hoppas att min otur vänder i morgon när jag vaknar..
Provade min klänning och kavaj idag med smyckerna och skorna. Dem satt perfekt, och var skit snyggt. Så längtar att få göra mig iordning och känna mig sådära jätte fin :)



Om det blir som jag planerat så möter jag Sara på bussen imorgon, och ska försöka hinna iväg till Jc och köpa leggings. Brukar aldrig köpa kläder där, men hade en check där så varför inte köpa något för den istället för att känna att man kastat bort 104 kr :P
Efter det blir det åka hem till Rebecka och lämna sakerna, åka till gränby och fixa lite saker. Sen hem till Johanna och fixa oss inför kvällen. Runt 6 tiden blir det hem till Lea och träffa brudarna. Blir trerättermiddag, massa prat, dans och dricka. Vet inte vart kvällen tar oss sen, men det visar oss. Ser i alla fall fram i mot kvällen :)

Ikväll har mamma och jag ätit god mat, firar lite tidig nyårsafton med varandra, med tanke på att vi inte ses någonting imorgon typ. Var mys :) <3

Nu ska jag kila iväg och kolla på film

Puss på er !

Lindaeriksson




Sjuk ..

Självklart är man sjuk nu precis innan nyår. Har haft 38 graders feber, men den är påväg ner nu. Hoppas hoppas !
Förskyld kan jag vara på nyår, men fan inte feber. Då kommer de bli en hemma kväll, o det vill vi inte :(


Sara har varit här hela dagen, men vi har bara legat o kollat film o tagit det almänt lungt. Kände mig så tråkig, men vad ska man göra.. Mysigt att ha henne här iaf :)

Nu ska jag lägga mig ner igen o kolla tv, hörs kanske någonting imorgon..

Puss



Lindaeriksson


Juldagen = Toppen

Helgen blev toppen bra. Senaste jag skrev var i lördags när vi skulle ut.
Började med att jag åkte hem till Rebecka, där även Matilda kom. Åkte hem till Rebeckas mamma och började fixa oss, dricka och spela lite kort spel. Vi hade lite svårt att bestämma oss vart vi skulle, men sen skulle typ alla våra vänner till Fame, så fick blir det..

<3  <3


Det brukar inte vara mycket folk där, men var ganska fullt. Och fick typ stå i kö i en halv timme, höll på att frysa fötterna av mig.
Var en riktigt kul kväll med trevliga människor och massa dans..
Tack till er som gjorde kvällen toppen :D

I söndags så slappade vi mest, kolla film o somnade på varsin sida av soffan. Sen träffade vi Tiff, Aron och Calle för en liten kebab dejt. hehe. Mums mums..


Lindaeriksson


PARTY TIME !

Snart beger jag mig till Uppsala till Rebecka, där vi ska fixa oss innan det blir utgång. Får se vad jag ska ha på mig, alltid ett problem när jag ska ut, hehe.
 Vet inte riktigt vart vi ska ut någonstans, ville ut till Saluhallen men listan var full och kommer atagligen inte in dit annars. Så får se vart vi går nånstans, måste bli ett dans ställe, båda vi två är sugna på att dansa sloss ;D

Hoppas ni alla får det trevligt ikväll, vi kanske syns :D

party party


GOD JUL :D

GOD JUL PÅ ER ALLA :) Hoppas ni hade en underbar dag igår.

För det hade jag i alla fall. Hade fullt hus här igår.. Först på morgonen var jag hos min farmor och åt lite brunch och fick även träffa min pappa där :)
Efter det gick jag hem igen och hjälpte mamma med maten. Brorsan och hans familj kom hit + brorsans tjej´s föräldrar, min mormor och farmor. Sen var det såklart jag o mamma också.

Tomten kom sen också på kvällen, men han var sämst.. hehe.
Men förutom det så var de en super mysig dag, och blev jätte nöjd för allt jag fick. Tack tack så mycket :) <3
Hoppas ni blev nöjda med det ni fick i alla fall..

Sen ett stort Grattis till min bror och hans tjejs förlovning. Jätte glad för eran skull



God jul

Ps: Tack Rebecca som gjorde om min design :)


Blogg paus ...

Haft en blogg paus ett tag nu som ni alla har märkt, får se när jag får tillbaka min inspiration till att börja skriva igen. Men som ni ser är min blogg lite knasig just nu, jag ska försöka fixa det nu under lovet. Men lovar att jag kommer börja skriva, när vet jag inte. Kan vara i morgon, om en vecka, en månad eller fler. Kanske kommer få mer tid nu på lovet till att börja skriva lite :)

Ta hand om er så länge, puss

RSS 2.0