Några dagar, en vecka, en månad !

Som ni märker går det inge vidare med min blogg. Jag har ingen lust alls o blogga. Det blir endå bara samma sak hela tiden.. Vill skriva något roligt men vet inte vad.. Har liksom ingen inspiration.

Vem vet kanske börjar blogga redan om imorgon, några dagar, en vecka, en månad det vet jag inte än.

Puss på er så länge !








Design !

Som ni ser just nu har jag ändrat design men vet inte riktigt om jag är nöjd med den. Men lite kul med ändring ett tag i alla fall. Bakrunden ska vara svart egentligen för just nu så passar inte den rosa men har inte riktigt tid att ändra det just nu !

Vet att det nästan var en vecka sen jag skrev men haft mycket för mig o inte riktigt suttit vid datan än inne på mobilen så lite svårt att göra inlägg. Får berätta mer imorgon om min vecka..

För snart ska jag iväg o jobba ett knasigt pass, 20-23 !

Imorgon börjar jag på komvux, lite små nervös faktiskt..





Personalfest !

Ikväll blir det personalfest :) (maffiatema )


Nom Nom..

Har nyss ätit taco gratäng, var otroligt gott. Vi gör samma sak varje gång men ändå så var det godare idag. Så Ida du missade något ;)



Ikväll ska jag över till Rikard där Brorsan och hans vänner är. Ska bli kul o träffa alla dem, saknat !
Får se hur länge jag orkar stanna där, är inte så pigg idag men en stund i alla fall !


You and me baby !

Glad att vi kan prata om allt o var skönt att vi pratade igår om de som kändes fel. Kom ihåg att du alltid kan prata med mig, vad de än gäller så lyssnar jag o ställer upp. Och hjälper dig om det är något.
  Så glad att jag har dig, du är min bästa vän som jag aldrig vill förlora. Har alltid så roligt när är med dig o saknar när jag inte får träffa dig. hiih.

Älskar dig raring <3


<3

Finns alltid här för er, dag som natt. Vet att båda ni har de små jobbigt just nu
Så tveka aldrig att ringa om ni behöver prata, Älskar er och tänker på er <3


 


Underbara vänner !

Jag har inte hunnit skrivit på hela veckan pågrund av att min fina vän Ida har varit här. Men tänkte uppdatera en snabbis lite..

Den här veckan har varit helt underbar. Har bara varit med mina vänner hela tiden. I måndags när Ida kom så åkte vi in till Uppsala och överraskade alla andra.

Håller inte riktigt koll på dagarna, så minns vad vi har gjort på vilken dag.

Vi har mest varit i uppsala och myst med alla. Ena dag var vi i Enköping, tog en fika, jag klippte mig och jag köpte mig ett par skit snygga jeans(jag som aldrig använder jeans, men dem här var sköna). Överlycklig att jag kunde köpa storlek 36 !
Ida köpte också ett par byxor fast korta, skit snygga..
Efter det åkte vi till Uppsala och hade mys/filmkväll hemma hos Sara o Elin där även Rebecka kom ^^,

En av dagarna så träffade jag Marco o Filip på stationen bestämde oss för att åka hem till Filip o kolla film. Var riktigt trevligt, saknat er killar !

Igår så åkte vi till Tierp och festade hos Tobbe. Hade en liten hejdå fest för honom, han ska flytta ner till Jönköping o plugga.. Han mamma hade även gjort massor med smörgårstårta, mums mums !
Hade det riktigt roligt ! :)
Vi tjejer blev lite galna igår också, onyktra och har en systemkamera med oss. De kan inte sluta på ett annat sätt, haha..
Hoppas du får det toppen där nere Tobbe, vem vet vi kanske ses där nere nästa termin ;D

Vi som hos Tobbe igår, vaknade runt halv 7. Kl:07.20 tröttnade jag på att ligga vaken så började väcka alla med min ljuva stämma. Var ganska övertrött så låg mest o as garvade, var säker jobbig men jag var glad för alla vaknade :D
Tog 08.05 tåget till Uppsala tog express bussen hem. Där Adam plockade upp mig, drog till donken o käkade frukost, satt där ett bra tag o snacka om allt mellan himmel o jord. Saknat dig vännen, så skönt att få träffa dig igen ! :)

Ikväll skulle de egentligen blivit utgång, men ingen pallar. Tröttna,slitna och ingen orkar riktigt lägga våra sista pengar på det. Så ikväll blir det mys hemma bara :)

Snor lite bilder av Ida, hon som mest varit aktiv med att ta kort !










Bilderna bjuder jag på ;)


ÖVERLYCKLIG :D

I måndags ringde min telefon och mammas telefon efter jag inte svarade på min. De var Ida som ville bara prata, blev lite fundersam för vi hade sagt att vi skulle höras om en dag vi skulle prata, men var ju bara glad att hon ringde så fortsatte prata så säger hon att hon måste lägga på efter 5 minuter. Tänkte inte mer på det, sen är det någon som skriker och frågar om jag är vaken och in där kommer HON !
Snacka om glad jag blev. Blev helt paff, glädje tårarna kom och hoppa på henne.
Min kusin o hon hade planerat det här i någon dag sådär, förstår inte hur dem kunde hålla tyst.
Men var världens bästa överraskning, så jävla lycklig :D :D

Känns så bra att du är hemma igen, nu vill jag aldrig att du ska åka. Jag kidnappar dig, hihiih...


Jag älskar dig Ida <3


Vissa människor är bara för mycket !

 Helt utan anlednig så får man påhoppningar och anklagelser. 

 Jag är inte kaxig eller otrevlig jag skyddar bara min familj och man beter sig inte såhär mot dem jag älskar !
Jag är inte döv jag orkar bara inte lyssna på någon som snackar skit jämt o anklagar folk



Jag älskar dig men det räcker nu. En stor ursäkt ska jag ha om jag ska förlåta dig !


Bra dagar, again ! :)

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera samma dag istället för 2-4 dagar efter något har hänt men ibland har man inte riktigt tid eller lust att sätta sig framför bloggen och skriva !

I onsdags så skulle jag ta bussen till Västerås men brorsan var ändå inne i stan så han plockade upp mig. Åkte hem till Marielle o barnen, sen åkte vi någonstans vet inte riktigt vart ut på landet någonstans. Tog en fika sen åkte till något slott där ute, gick runt och bara umgicks. Glömde självklart min kamera så fick använda mobilen, blev en hel del fotande. Var så sjukt vackert där ute.
Tack även brorsan för du fanns där, lyssnade och ställde upp för mig. De betydde verkligen. Jag älskar dig <3


I torsdags så hämtade pappa upp mig vid 11 åkte till bålsta, där jag mötte upp Christoffer, Alex, Dennis och Rasmus. Tog pendel till Stockholm där vi mötte upp Sara !
Åt lunch och tog färjan till grönalund.
Alla åkte massa karuseller förutom jag. Kan verkligen inte åka, antigen så svimmar eller så spyr jag. Så följde mest med som sällskap och ha något roligt att göra.
Jag gick lustiga huset, åkte kärlekstunneln och blåatåget, det passar mig så bra så.. hehe..


Efter ett tag så kom Peter, Freddy och Tomas dit också. Ganska skönt för Peter åker ingenting heller så hade någon att sitta o prata med. I slutet så sprang alla mest runt o försökte hinna åka allt, så vi gick runt pratade o jag försökte vinna saker. Lyckades inte så bra så gav upp men han sa åt mig att försöka en gång till fast på ett annat ställe," så tänkte mest jaja en sista gång sen skiter jag i det". Gick fram o var typ negativ, sen efter ett tag märkte jag att dem som jobbade där stod och peka och skrek att jag hade vunnit. Blev överlycklig, för har aldrig vunnit en sån där stor choklad grej. Har alltid velat det sen jag var liten, så äntligen ! hahha :D



I fredags blev det mys på stan med mamma,mormor och Agge. Tog en fika och gick mest runt. Riktigt mysigt !
Senare på kvällen så kom Peter, Sara och christoffer o hämtade upp mig. Åkte ut till Sandra där de var kräftskiva. Kvällen bestog av massor av kräftor,prat, dricka, skratt och bad. Riktigt lyckad kväll, träffade även nya härliga människor + gamla såklart ! :)


Lördags morse ringde klockan halv 8, hade lust att stänga av o fortsätta sova men var bara att gå upp och försöka bli pigg. Tog bussen kvar i 9, mötte upp Linnea på bussen till bålsta sen var de bara att ta pendel till Stockholm sen tunnelbana o buss igen till Täby där vi skulle dansa med Marcus och en tjej till.
Var riktigt kul att dansa igen, har saknat det så sjukt mycket. Märktes dock att de var några månader sen för man var lite stel i kroppen men gick bra i alla fall ! :)


På kvällen så åkte jag hem till Viktoria, som fyllde 21år. Tog en öl, fixade oss sen träffade vi Henke en stund efter det åkte vi ner till Jimmy där det bestog av massa dricka, prat/skratt, dans och tillslut fylle käk på donken.
Väldig rolig o bra kväll ! :)


Idag så har vi firat min mormor som fyllde 77år. Grattis mormor :) <3



Som ni kanske ser så har dem här senaste dagarna varit sjukt jävla bra och roliga. Tack till er alla som har gjort veckan så bra :) <3


-

Det gör fortfarnade ont vissa stunder!
Har raderat men vissa saker kan man inte glömma eller inte se..

Foto: Linda Eriksson


Kräftskiva ! :)

Sitter och väntar på att Christoffer & Sara ska komma så ska vi åka ut till Sandra på kräftskiva, mycket trevligt :)
Igår var vi på grönalund, var riktigt roligt faktiskt. Fast jag inte åkte någonting, men hade Peter som sällskap. Tur att de var någon mer som inte åker något :)
Hinner inte tyvärr inte skriva så mycket för dem kommer snart o hämtar upp mig. Så skriver lite mer efter helgen !

Imorgon ska jag till Stockholm och dansa, läääängtar !  :D


Puss



Massor av roligheter !

Den här veckan händer det massor av roligheter. Tur, för det är precis det jag behöver just nu ! :)

Onsdag: Åka till Västeårs o mysa med marielle och tjejerna
Torsdag: Gröna Lund
Fredag: Kräftskiva
Lördag: Fira viktoria
Söndag: SOooova !


Jag har bestämt mig för att jag vill plugga vidare nästa år, jag har hittat en skola i Jönköping som jag verkligen vill gå på. Grafisk design och webbutveckling, lät sjukt kul. Men först måste jag läsa matte b på komvux tyvärr, så tänkte ringa dit o beställa tid med Syv så kanske man kan få en plats i höst i alla fall. För lär ta ett tag för mig att klara matten med tanke på att matte A tog nästa 3 år för mig.. Men ska fixa det här, för vill man något så klara man de alltid ! :)




:(

Finner inga ord.
 Tur att man hade byggt upp en stöd mur innan ! 

Jag vill skriva så mycket men jag tänker inte göra det den här gången. För du är inte värd den uppmärksamheten !


 

Det är inte jag som förlorar något bra det är du !


I try !

Jag försöker faktiskt !



En gammal bild som Rebecca tog på mig i skolans studio, lekte mest !
Saknar att stå bakom och även framför kameran, var länge sen nu:)


2 månader !

Exakt 2 månader sen vi sågs. De är sjukt hur mycket man kan sakna två personer! Känns inte som 2 månader utan som minst ett halv år <3

Saknar er i min vardag, saknar att bara kunna åka över, saknar våra galna kvällar,våra mys kvällar, saknar allt helt enkelt. Kanske inte märks så mycket men jag gör de verkligen !

Kärlek till er<3

 


Blandar ihop alla dagar !

Dagarna går så himla fort så man glömmer bort vad man gör om dagarna.

Minns inte äns vad jag gjorde igår, bra minne man har !

Eller oj läste på datan vad de var för dag och de stod tisdag så blev allt förvirrad nu..
hahah

Igår menar jag allstå söndag. Då jobbade jag i några timmar, man ska aldrig säga att de är för lite folk på sitt jobb för tillslut så kommer de för mycket och de var precis det de gjorde..

Efter jobbet cyklade jag hem, duschade sen mötte mamma o jag Nasr och cyklade upp till ÖB för att köpa lite saker slutade med att vi kom hem med en elgrill, kostade bara 224kr, fett billigt !

Så blev grillat på kvällen, sjukt gott muuums !


Idag skulle jag egentligen åkt till bresse med Liza men hade såna förjävliga mensverkar o kände mig ofräsch att vara där ute just nu. Så var bara hemma hela dagen enda jag orkade. Så mamma färgade mitt hår, skulle blivit rött men syns ingenting så länge jag inte är ute i dagsljuset. Måste nog göra en avfärgning om jag verkligen vill ha rött. Sen skulle jag egentligen träffat Stefan men han sov lite för länge så blev inget så åkte o träffa André istället blev pocorn och film ! :)


Idag hittade jag en sak på kanal 5 där dem samarbetade med elite modell någonting, dem söker modeller till nya pogrammet modelljakten och dem ska ha en modell casting i uppsala i september. Funderar starkt på att söka, skulle vara en riktig kul grej. Men vet inte om jag skulle våga, skyllnad att söka än att gå dit personligen..
Skulle gått på en sån för några månader sen men skippade för jag inte vågade och de har jag ångrat stort så kanske borde ta chasen den här gången !

Nu ligger jag här i sängen o lyssnar på musik..

Imorgon tror jag att de blir fika på stan med Sara sen på kvällen förhoppningsvis träffa Stefan!


" slänger upp en gammal bild på mig, kommer inte riktigt ihåg från vilket år "



Förlåt mig !


Too much !

Skulle bara vilja skriva ur mig massor här på bloggen men vet att vissa läser min blogg som inte borde veta allt. Så lika bra att låta bli. Vet att mina vänner o min familj finns här o lyssnar gärna men ni har redan hört allt och jag vill inte att ni ska känna att jag belastar(?) er för mycket, vill inte känna mig jobbig eller ivägen med mina problem eller tankar.


Just nu mår jag super bra o livet är helt underbart men sen finns de några saker som är små jobbiga som gör att man blir förvirrad..





RSS 2.0